![]() |
Emre Tamam Sıra Terimde
Sarı-lacivertliler, Newcastle'lı Emre Belözoğlu'nu dün 3 yıllığına renklerine kattı, Fatih Terim de Fenerbahçe'ye 'Evet' dedi. Türkiye'nin bir numaralı spor gazetesi FOTOMAÇ'ın okurları gelişmeleri 2 gün önceden öğrenmenin ayrıcalığını yaşadı
KADIKÖY'DE DEV ZİRVE Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde finali hedefleyen ve bunun için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, transfer harekâtına başladı: Türk futbolunun büyük yıldızı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de! Türkiye'nin Fotomaç farkıyla iki gün önce öğrendiği haber, dün resmen gün yüzüne çıktı. Emre'nin menajeri Ahmet Bulut ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertlilerin hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Şekip Mosturoğlu, kulüp binasında dün akşam bir araya geldi ve 2 gün önce duyduğumuz gibi 3 yıllık anlaşma imzalandı. G.SARAYLILAR YIKILDI Emre'nin kulübü Newcastle United ile de bonservis bedeli olarak 5 milyon euro'ya anlaşma sağlandı. Haberin duyulmasından sonra G.Saray'da hüzün ve şaşkınlık bir arada yaşandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar Emre'nin Fenerli olmasıyla yıkıldı. Fenerbahçe yönetiminin Emre haricinde Terim bombasını patlatmaya hazırlandığı da ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin rüya kadro kurup, Terim'e teslim etmeyi düşündüğü belirtildi. Terim'e bir ay önce teklif yapıldığı ve anlaşma sağlandığı, Aziz Yıldırım'ın bu transferleri pazartesi açıklayacağı öğrenildi. fotomaç |
Emre Tamam Sıra Terimde
yaa ancak milletin adamini calin siz :P
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Daha ortada bisey yok..
Newcastle'in sitesinde bisey yazmiyor. ;D ;D |
Emre Tamam Sıra Terimde
yalan haber iste hepsi :D
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Zaten hic inanmamistim ;D
|
Emre Tamam Sıra Terimde
hehe galatasarayın atıklarını topluyor :D
|
Emre Tamam Sıra Terimde
haberi okumaya başladım fotomaç yazısını görünce bıraktım!
yalan efendim yalannnn lütfen almayın okumayın şu gazeteyi |
Emre Tamam Sıra Terimde
Bazı gazetelerde kulübümüzün Milli Takımlar teknik direktörü Sayın Fatih Terim'i transfer edeceğine ilişkin haberler yer almaktadır. Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün Sayın Terim ile herhangi bir görüşmesi ya da transfer çalışması yoktur Avrupa Şampiyonası öncesi ya da sonrası da bu tarz bir görüşme olmayacaktır. Öte yandan Sayın Terim başta olmak üzere teknik heyet ve tüm sporcularımıza Avrupa Şampiyonası'nda yürekten başarılar diliyoruz. Umudumuz Milli takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi gururlandıracak sonuçlara imza atmasıdır.
Fenerbahçe Spor Kulübü |
Emre Tamam Sıra Terimde
Hakan'ı da yardımcı antranör olarak almışlar...
Fotomaç |
Emre Tamam Sıra Terimde
:D :D
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Emre bile doğuladı.
www.fenerbahce.org da söylüyor. |
Emre Tamam Sıra Terimde
Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur Fenerbahçe Spor Kulübü [b] Emreyle degil kulubuyle anlasmislar :-* Fazla heveslenmeyin sonra hayal kirikligina ugrayacaksiniz :) |
Emre Tamam Sıra Terimde
Emrede konuştu mutluyum geri dönüşü yok diye
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
Bide resim koymuslar fener formasiyla :o Insan once montaj yapmasini iyice bi ogrenir :) |
Emre Tamam Sıra Terimde
Emre TAMAM olmuş okudum dönüyorum dedi.. Terimi bilemicem..
|
Emre Tamam Sıra Terimde
kesin kesin emre fenerde ;)
tartışmayın kırmayın emre için birbirinizi :D |
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=39250 |
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
Siz Emrenin kendisinden gelecegini duydunuzmu? |
Emre Tamam Sıra Terimde
aman giderse gider çokda umrumuzda
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
spor haberlerine inanmam ama lig tv'den ve ntv'den asla şüphe etmem ;) |
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=696292 |
Emre Tamam Sıra Terimde
|
Emre Tamam Sıra Terimde
|
Emre Tamam Sıra Terimde
ya resmi bir site yani febenin sitesi açıklama yaptıysa doğrudur sonuçta resmi açıklama
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
tümerle ilgilenmıyoruz demişlerdi hiç unutmam!! lig tv yalan söylemez 8) |
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
yalanlama da haklısın ama sonuşta resmi açıklama yalanlamada hesap sorsa diyecekki o zaman ilgilenmiyordum ama şimdi aldım der ama resmi açıklamada geri dönü yok çok kesin şeyleri yayınlarlar |
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
Ama Fenerbahce sadece kulubuyle anlasmaya varildigini soyluyor. Emreyle daha gorusmemisler bile. |
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Vay be süper Fatih Hoca yakışır bize. hey hey yaşasın.
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
Siz emrenin Agzindan duydunuzmu? Her yazan dogru degil ;) Eger haber dogruysa iste Emre ozaman benim gozumden duser. Herkes istedigi kulube gidebilir tabi.. Ama buyuk konusmayacakti.. Her roportajinda 'Galatasaray'dan baska kulubte oynamam, Turkiyeyi daha bir kac yil dusunmuyorum de sonra sen git Fenerbahceyle anlas :o |
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
|
Emre Tamam Sıra Terimde
yakında fenerbahçenin adını galatasaray diye değiştirebilirler
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Arkadaslar New Castle United in resmi web sitesinde boyle bir haber yok
Dogru olduguna inanmayin Gozlerinizle gormeden bos yere ne uzulun ne sevinin :-* |
Emre Tamam Sıra Terimde
Alıntı:
|
Emre Tamam Sıra Terimde
paraymış.. pehh para var kupa yoksa napıyım o parayı paran var ama saygın değilsen napıyım o parayı ben fenerbahçe bana servet teklif etse gitmezdim belli takımın hali
|
Emre Tamam Sıra Terimde
Kupaları demekki o getirmek itediğiniz futbolcular bilmiyor demekki paranız yok pulunuz yok çok kötü gittimi başkanlarınız çıkıp parada istiyor . Halbuki gs ilk kuran ermenilerde iyi para vardı demmekki ermenilerdede para azaldı. Siz Fener'i niye çekemiyorsunuz çünkü halk kurdu niye tarihten geliyor bu kavga çünkü Atatürk ermeni takımını tutmadı Türk takımını tuttu. Bugün gerçek Türk takımında Yani Fernerbahçede para var artık kupa değil yürek lazım Türklük lazım..
|
All times are GMT +3. The time now is 00:31. |