Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   CHP belgeye inanmadı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=30529)

Berika 05-31-2008 14:16

CHP belgeye inanmadı

CHP belgeye inanmadı
31 Mayıs 2008 Cumartesi 13:01
CHP'liler Telekom'un belgesi inandırıcı bulmadı. Önder Sav'a göre dinlemede delil karartma yapılıyor..
İlgili Haberler
CHP'yi bitirecek şok belge
Önder Sav'ın telefonunu açık unutmuş olabileceği iddiasına inanmayan CHP, Sav'ın telefonunun açık olduğunu gösteren belgeye de güvenmiyor. Gerekçeleri de Telekom'un hükümetin elinde olması...

TELEKOM HÜKÜMETİN ELİNDE

CHP yönetimi, Vakit gazetesinin yayınladığı Telekom Ankara İl Müdürlüğü’nden aldığı belgeyi inandırıcı bulmadı. CHP Genel Sekreteri Önder Sav, yakın çevresine, "Bu doküman tatmin edici değil. Telefonu yanlışlıkla açmam söz konusu değil. Telekom hükümetin elinde, istediklerini yazabilirler. Beni zaten dinliyorlardı. Valinin geleceğini biliyorlardı, gelince aradılar ve kılıfını yarattılar" dediği öğrenildi.
Sav, Vakit gazetesinin, Telekom'dan alındığı öne sürülen belgeyi yayınlamasının ardından, Genel Merkeze gelerek, uzun süre parti kurmaylarıyla bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Edinilen bilgiye göre, CHP yöneticileri ile birlikte Başbakan Erdoğan’ın basın toplantısını da izleyen Sav, eski iddialarını tekrarlayarak, "Benim Vakit muhabiri ile görüşmediğim açık. Telefonu açmam gibi bir durum da söz konusu değil. Üstelik görüşme sırasında telefonum da birkaç kez çaldı. Açık kalan bir telefon nasıl çalar?" dedi.

HÜKÜMET VE VAKİT İŞBİRLİĞİ İÇİNDE

Teknolojideki son gelişmeleri anımsatan Sav, "Bunlar beni zaten dinliyorlardı. Valinin o gün o saatte bana geleceğini de tespit ettiler. Tam yanıma geldiği sırada da beni aradılar. Bu olaya kılıf yapmak istediler. Teknoloji sayesinde hem beni dinlediler hem de 'bu telefon açık kaldı' diye kılıfını hazırladılar. Telefonum kapalı bile olsa teknoloji sayesinde sanki konuşmuşum gibi gösterebilirler. Hükümet ile Vakit’in iç içe bu işin içinde oldukları nettir" dedi

ÖZYÜREK İDDİASINDA ISRARLI

CHP Genel Saymanı Mustafa Özyürek ise Başbakan Erdoğan’ın basın toplantısındaki sözlerini şöyle değerlendirdi:

Özyürek, "Bu cep telefonu ile böyle bir konuşma yapılmadığı kesin. Bu Telekom’un belgesi nasıl düzenleniyor onu da bilemiyoruz. Görüşme sırasında iki defa Önder bey’in telefon çalmış. Açık bir telefon çalmaz ki... Önder bey net hatırlamıyor. Ama çalınca açmış ve kapatmış. Ama Vakit muhabiri ile konuşmadığı çok net. Bu doğrudan Vakitteki bir telefon ile yapılan dinleme değil. Araya birileri girerek, aletler sokularak öbür tarafa irtibat kurulmuş ve servis yapılmış olabilir. Savcılığın ciddi bir inceleme yapıp ortaya çıkarmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Berika 05-31-2008 14:17

CHP belgeye inanmadı

bunlar beni öldürecek ama gülmekten :D :D :D :D :D :D :D :D :D

YavuzSultanSelim 05-31-2008 14:43

CHP belgeye inanmadı

ya bu kadar komik olmayın valla

duman 05-31-2008 15:53

CHP belgeye inanmadı

Bu adamlar neye inanacak merak ediyorum. Gerçi kendi iddialarına bile pek inandıklarını sanmıyorum. Allah hidayet etsin bunları... yazık..

oguzdesouza 05-31-2008 15:58

CHP belgeye inanmadı

Siz Önder SAF'a inanmaya devam edin...

Müntesip 05-31-2008 16:03

CHP belgeye inanmadı

En büyük gerçek ÖLÜM ! Sizleri ancak kara toprak inandırır!!!

sertkaya 05-31-2008 16:03

CHP belgeye inanmadı

chp belgelere inansaydı şimdiye kadar hepsi istifa ederdi :-*

tayyipleyiz 05-31-2008 16:05

CHP belgeye inanmadı

Konuştukça komedi artıyor ...

Bize de seyretmek düşüyor ... 8)

Berika 05-31-2008 16:06

CHP belgeye inanmadı

Gerekçeleri de Telekom'un hükümetin elinde olması...

burası çok komik :D :D

toprak_ak 05-31-2008 16:35

CHP belgeye inanmadı

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı

cok komik degil bence oger in 5 senede odeyecegi borcu secimlere 2 ay kala pesin odemesi ve hic bir indirim olmamasına ragmen bunun komik olmadıgına isarettir

Berika 05-31-2008 16:38

CHP belgeye inanmadı

Alıntı:

toprak_ak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

cok komik degil bence oger in 5 senede odeyecegi borcu secimlere 2 ay kala pesin odemesi ve hic bir indirim olmamasına ragmen bunun komik olmadıgına isarettir

yaniiii türk telekom sırf hükümet için yalandan belgemi hazırladı ;D sen de çok komiksin :D :D

RDönmezs 05-31-2008 16:43

CHP belgeye inanmadı

Bu chp'den bir cacık olmaz >:( adamlara belgede gösterirsin yine kıvırırlar >:(

toprak_ak 05-31-2008 16:49

CHP belgeye inanmadı

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

yaniiii türk telekom sırf hükümet için yalandan belgemi hazırladı ;D sen de çok komiksin :D :D

hazırladı diyemem ama sunu biliyorum senede 1 milyar dolar taksitle 5 senede odenecek olan telekomun parası neden pesin olarak odendi bunu bilmiyorum iste

YavuzSultanSelim 05-31-2008 16:49

CHP belgeye inanmadı

hala neyinizi savunuyosunuz siz ya

Berika 05-31-2008 16:53

CHP belgeye inanmadı

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

hazırladı diyemem ama sunu biliyorum senede 1 milyar dolar taksitle 5 senede odenecek olan telekomun parası neden pesin olarak odendi bunu bilmiyorum iste

yafff ilişkilendirmek için bu kadar zorlama kendini çünkü bi alakası yok

toprak_ak 05-31-2008 16:56

CHP belgeye inanmadı

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

yafff ilişkilendirmek için bu kadar zorlama kendini çünkü bi alakası yok

resimdeki kitapları okuyun alakayı gorursunuz

Hüdaverdi 05-31-2008 19:08

CHP belgeye inanmadı

Allah'a inancı,peygambere saygısı olmayandan dürüstlük,insanlık beklemek doğru olmaz :-*

All times are GMT +3. The time now is 15:29.