![]() |
Damda namaz iddiasına yalanlama
http://image.haber7.com/haber/120785.jpg
Adana Fatih Terim Lisesi'nin terasında bazı öğrencilerin ders saatinde namaz kıldıkları yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yapan Okul Müdürü Ahmet Nacar, öğrencilerin teneffüste namaz kıldıklarını söyledi. 750 öğrencisi bulunan Fatih Terim Lisesi'nde bazı öğrencilerin ders saatinde namaz kıldığı iddiaları ve bu ibadeti yerine getirenlerin 'gerici, yobaz, örümcek kafalı' şeklinde nitelendirilmesi öğrenciler ve aileleri tarafından büyük tepki çekti. |
ugrassinlar boyle bos haberlerle onlar
o sirada biz baska seylerle ugrasiyoruz ;) |
neye çatacaklarını şaşrdılar.saçmalıyorlar.ilk baştada medya >:(
|
Zürriyet yapmıştı bu haberide dimi.. >:(
|
sanırım evet %70 i aynı zaten
|
Ben şimdi batası Güneş denen gazetede gördüm !
Şerefsiz dönme sahte Türkler. Milletin egemenliğine çomak sokan gevurdan beter vürisler |
ahhh lanet olsun bu ülkedeki din düşmanlarına.. >:(
|
Günahta olsa sayısal loto oynuyorum,sırf şu hürriyeti satın almak için :-X
|
Neyle ugraşacaklarını şaşırdılar ! Rabbim hidayet versin...
|
Alıntı:
Hersey satılık degil |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tesekkur ederim kac parasınız? |
Alıntı:
|
Alıntı:
3 trilyona kanalını satanlar satmasa 1 saat sonra maliye bakanı bekliyor kapıda haciz icin neyseki yeni kanal yeni parti geldi durmak yok Atatürk ün yolunda yola devam |
Alıntı:
|
Vallaha Allah o gunlere dusurmesin kimseyi para icin degerlerimi ailesini kisiligini satacak konuma gelen insan kafasına kursunu sıkmalı . Biz ailemizden böyle gördük yetistik
Yoksa gideriz abd ye 1 milyar dolar icin yalvarırız :) Ama biz yapmayız Tek parti zamanında osmanlının butun borcları ödendi Hadi simdi Turkiyenin borcunu odeyin? Savastan cıkan ulke hem kalkındı hem borc ödedi 1 lira dıs yardım almadan |
Aile içi alım-satım yaptığını düşünüyorum,çok değil,kısa zaman içerisinde çok sevdiğiniz atatürkün anıtkabirinide satarsınız siz arkadaş :-* Sizin gibilerden herşey beklenir :-*
Şereften bihaher olan temiz_kalp nickli müdavim banlanana kadar konuyu kilitliyorum. |
Alıntı:
Borç alınması gerekiyorsa alınır. Bakınız geçmiş hükümetler. Ödenmesi gerekiyorsa ödenir, bakınız AK parti hükümeti. Az kaldı ağzınız açık kalacak. Utanacaksınız, üzüleceksiniz. Aradaki 8 farkı bulmaya gerek yok. |
* 2000 yılı sonu itibariyle, dış borçları 114,3 milyar dolar düzeyinde bulunmaktadır
* 2001’de 113,592 Milyon A.B.D. Doları olarak gerçekleşmişti * 2001: 113.592 Milyon A.B.D. Doları * 2002: 129.671 Milyon A.B.D. Doları * 2003: 144.266 Milyon A.B.D. Doları * 2004: 160.760 Milyon A.B.D. Doları * 2005: 168.716 Milyon A.B.D. Doları * 2006: 205.548 Milyon A.B.D. Doları * 2007: 247.200 Milyon A.B.D. Doları odediginiz borclar icin tesekkurlerimizi sunarız |
burda kendiniz calıp kendiniz oynuyorsunuz 10 15 kisi gelmis parti teskilatından oh oh iyi gidiyor diye devam ediyorsunuz
aslında sizi muhatap alıp buraya yazmak hata kimse admin beni banlasın cunku yazmadan duramıyorum elimde degil dayanamıyorum gelin tarafsız forumlara tartısalım |
Sen daha çok şeylere dayanamazsın. Çünkü işkenbe i kübradan sallıyorsun. Sana ezberlettiklerini buraya yazıp kendini kahraman sanıyorsun.
Ordakiler özel borç, verdiğin linke bak ;) Yani ekonomi canlanmış :-* |
Alıntı:
|
o zaman biraz daha alıp artmasına sevinelim :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Borç mutlak kötü değildir. ;) En çok A.B.D. nin borcu var. Eğer hiçbir yatırım yapamayacaksa borçsuz olmanın bir mantığı yok. Allah'ım bir de solcular iktidar olmuyor derler. Kayseriler bu adamlara oy verir mi? Bakkal yönetemez bunlar. |
Alıntı:
sen 1 sene calısıp bugday yapıyorsun o 1sn de para basıp senin bugdayını alıyor :) |
Konu kitli degil miydi :o
|
Doğan basını değilmi topu aynı >:(
|
Alıntı:
zararlı bir yer mi gordun arkadasım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
A.b.d., Borç, Akp, Lügat deyince idrakine dolanan önyargıyı bırakmazsan bizi anlaman mümkün değil. Mümkün olmayınca da hakikate ulaşamazsınız. Biz imf'ye olan borcumuzu öderiz siz kendinizi slogan atarak anti emperyalist sanarsınız. Burdakileri de ABd'ye hayran "koyun"lar. Devriniz geçeli, son kullanma tarihiniz dolalı çok oldu :-* |
Alıntı:
|
Şahsen çok hoşuma gitmişdi damda namazolayı ama buda yalanlanacakmış demek ki ne diyelim sağlık olsun..
|
Alıntı:
|
Tamam şimdi haberi okudum iyice..Ben direk başlığa göre yorum yapmıştım :-X
|
Alıntı:
|
Alıntı: