![]() |
Hangi siyasi gazeteyi okursunuz?
|
Başta ZAMAN, sonra BUGÜN, STAR, bazen Taraf, orda burda esnaf olan yakınlarımı ziyaretlerimde Vakit bol bulunduğu için alır okurum :)
|
:D ;D :P
|
Arkadaş Cumhuriyettemi çalışıyor, bekçilik yapıyor herhalde ... :)
|
YAA ARKADAŞLAR BIRAKIN DALGAYI ÇOCUKCAAZ SEVİNDİ BİZİM GAZETEYİ OKUYOLAR DİYE ;D ;D
|
Cumhuriyet tabi ki.Ama okuma amaçlı değil.Bizim mahalledeki köpek bazen kapı önüne pisliğini bırakıveriyor,onu silmek için ;)
Öncede kese kağıdı olarak kullanırdım,ayakkabımın altına koyardım ama artık bunlara bile layık görmüyorum :-* |
Alıntı:
|
Evet çok güzel,bizim buralara geliyor ve hakettiği değeri fazlasıyla veriyorum arkadaş :-*
Sizin bayii'ye benim yaptığımı anlatır ve tavsiyede bulunursan oda bayii'ye gazetenizi sokar hiç şüphen olmasın ;) Neyse,konu amacından sapmasın arkadaş. |
Alıntı:
|
benim babam senin babanı döver meselesine döndü...alalala
|
Alıntı:
Bayii dediğim o büyük gazete bayiileri değil,bayii dediğim mahallede market işi ürüten ve gazete satan çok sevdiğim bir kişidir.Laf gazete olduğu için bayii dedim,tabi normal bayii anlamanı normal karşılıyorum :-* Normal gazete bayii her zaman düzenli olarak gazeteleri alır (yaysat),düzenler,sayar ve bakkallara dağıtır. Bakkal sata bildiğince satar,satamadığını bayii'ye geri götürür.Bayii ise o geri gelen gazeteleri geri verir.Bu iş böyle döner gider,gazeteleri bana veren bakkal olduğu için hiç ortada hiç bir sorun yok 8) Ha,normal bayii olsa dahi geri verme gibi bir şartı yok,isterse veriri isterse vermez,kendi cebinden çıkacak para nede olsa ;) Ne çok uzadı bu laf cümbüşü :-X |
Köpeğin pisliği geliyor desem yalan olmaz arkadaş :-\
Çöpçü arkadaşlarla konuşup ricada buluncam,onlar silsin,bu sayede esnafımız o gazeteyi almaz benim için :-* |
olsun bak bir sekilde aklında yer edinmesi guzel :) burda bile aklına geldi
|
köpek pisliği=cumhuriyet gaz.
cumhuriyet gaz. =köpek pisliği Denklemler değişmez :-* |
Dedem eve Cumhuriyet alıyor....Kardeşimle o onları okuyor...Bazen gözatarım...
Ancak ben tekirdağda üniversite okurken milli gazete ve yeniçağ okumaya başlamıştım...Şu günlerde de aynen ddevam ediyorum kendi harçlığımdan bu gazeteleri okuyorum... |
Ne günlere kaldık ya Rabbim. Kemalist arkadaşlarımız da Milli Gazete okuyor..
|
Küçüklüğümde Cumhuriyet okuyarak büyüdüm...Üniversitede zaten cumhuriyetçi aydınların tüm kitaplarını okuyordum bu sırada da gazete tercihimi değiştirdim.Karşımdaki zihniyetin kendi doğrularını takip ettim..Pişman da hiç olmadım...
|
Kemalist bir forumda aynı anketi açtım ve en çok zaman gazetesi yanıtı geldi.
Burada böyle bir tablo ile karşılaşmak şaşırtıcı. |
zaman okurum ama abimin sayesinde milli gazeteyide okrurum arasıra.(ama sevmem hiç milli gazeteyi)
|
Zaman, Sabah, Star, bugün ve taraf su anda her gün istisnasiz okudugum gazeteler...bu arada hollanda 3 yapti 8)
|
Vakit,zaman ;)
|
Star'a abone oldum. Dokunmatik Harita'yı almak istiyorum. 59 gün sonra benim olacak inşallah. ;D
|
Alıntı:
|
biz zamana aboneyiz her sabah balkonumda çat diye sesle uyanıyorum zaman gazetesini balkonumuza fırlatıyorlar :D
|
Star gazetesi;Bu aralar beğeniyle okuyorum.
Sabah gazetesi;Yapısal kimliği değişmemesine rağmen yinede tarafsız haber yapması beni sevindiriyor. Zaman gazetesi;Kçşe yazarlarını okumam yetiyor. |
Alıntı:
:D :D 5 tane kupon yaptım. 54 gün + 1 haftayı bulur haritayı almam. Yani 2 buçuk ay sonraki yarışmada bittin mavera.. |
Alıntı:
|
Valla ilk güldüğümde başlığa güldüm. :) Siyasi gazete lafını ilk defa duyuyorum. Gazetenin siyasisi mi olur ya? Gazete dediğin tarafsızdır(!).Tabi bugünlerde pek mümkün olmasa da arada 3-5 tane de yok değil.
Gazetelere gelince; Sabah,Star,Taraf,Zaman,Taraf,Bugün :-* |
halkın tek gazetesi zaman :-*
|
15 yaşıma kadar Cumhuriyet Gazetesini okurdum bende ama sonrasında Vakit ve Millî Gazete okumaya başladım.. Millî Gazete'nin neyini okuyorsun diyorsanız tek başına Mehmed Şevket Eygi yetiyor okumak için eğer islâmi ölçülere uygun bir yaşam sürmek istiyorsanız Mehmed Şevket Eygi bu konuda bir numara.. Bu dünya'da örnek almaya çalıştığım 3 insandan birisi
|
| All times are GMT +3. The time now is 12:43. |