![]() |
'Kızım ben Başbakan...'
BAŞBAKAN ERDOĞAN ÖĞRENCİ AFFI BEKLEYEN GENÇLERDEN BİRİNİ ARADI
'Kızım ben Başbakan...' Başbakan Erdoğan öğrenci affı bekleyen gençlerden Emine Çiçek'i cep telefonundan aradı ve konuya duyarsız kalmayacaklarını söyledi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öğrenci affı bekleyen gençlerden Emine Çiçek'i cep telefonundan aradı ve konuya duyarsız kalmayacaklarını söyledi. Görüşme yükseköğretimde af bekleyen öğrencilerin geçtiğimiz hafta Eskişehir programı esnasında Başbakan Erdoğan'ın korumalarına bir not iletmesi üzerine gerçekleşti. “Biz öğrenciler ülkemize hizmet etmek istiyoruz. İşsiziz, güçsüz, avareyiz. Ne olur duyun se-simizi” notunu okuyan Başbakan Erdoğan, notta yazan telefon numarasından Niğde Üniversitesi Kimya Bölümü 2. sınıftan ayrılan gençlerden Emine Çiçek'i telefonla aradı. Erdoğan notun iletilmesinden 1 gün sonra cep telefonundan görüştüğü genç kıza konuyla ilgilendiklerini, sabırlı olmalarını söyledi. Cep telefonunda bir anda Başbakan Erdoğan'ın sesini duyduğunu ve çok şaşırdığını aktaran Çiçek şöyle dedi: “Kızım ben Başbakan' dedi. Ben şaşırınca bir daha 'Ben Başbakan kızım' dedi. Sonra sesinden tanıdım. Size karşı duyarsız değilim. Biraz sabırlı olun' dedi.” Çiçek “Bir ülkenin Başbakanı'nın bu şekilde öğrencileri telefonundan arayacak kadar ilgili olması çok güzel” diye konuştu. YENİ ŞAFAK 06.Haziran.2008 08:13:32 |
'Kızım ben Başbakan...'
Allah razi olsun Basbakanim senden
|
'Kızım ben Başbakan...'
Duyarsız kalmyacak, kalınmayacak inşallah ... Bu bir dava, sonuna kadar gidilecek ve de zafer yine gelecek . ;)
|
'Kızım ben Başbakan...'
işte benim başbakanım.... seviyoruz seni rte.. |
'Kızım ben Başbakan...'
keşke beni de arasa ???..
|
'Kızım ben Başbakan...'
hata yapıyorsun sayın başbakanım!!!
öğrencilerin sorunları ile ilgilenmek de ne demek!!! ekonomiyi düze çıkartmak kimin haddine!!! daha fazla özgürlük mü, o da ne? gap,dap,kop mu otur oturduğun yerde!!!!! sen bu ülkeye 'ne halin varsa gör ben koltuğa yapıştım ohh olsun' demediğin müddetçe yerinde kalamyacaksın ki!!! ya askeri ya yargısal darbe olacak!!! bıktım artık :'( |
'Kızım ben Başbakan...'
ben de :'(
|
'Kızım ben Başbakan...'
başbakanı her geçen gün daha çok seviyorum :)
|
'Kızım ben Başbakan...'
fatih 1453 zaten hastayım su resimleri koyup durma aşağı inicem diye başım iyice dönüyo başlıcam şimdi aaa yeter >:(
|
'Kızım ben Başbakan...'
bu kim yaa töbe töbee >:(
|
'Kızım ben Başbakan...'
Seni seviyoruz basbakanim, kazaren beni arasa nutkum tutulurdu herhalde...
|
'Kızım ben Başbakan...'
Başbakan bir gün yorulup vazgeçer diye çok korkuyorum..
Rabbim sabır versin,sağlık sihhat versin..Başımızdan eksik etmesin.. |
'Kızım ben Başbakan...'
o bir LİDER zeynebim...
asla vazgeçmez RABBİMİN izniyle.. |
'Kızım ben Başbakan...'
Benide arasada şu alttan alacağım dersler konusunda bi zahmet yardımda bulunsa okul çok pahalı :)
|
'Kızım ben Başbakan...'
O, milletin adamı..
|
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
bence bu konuda yök başkanı arasın seni direkt.... emre bu ülkenin çalışkan evladı al sana bedava ders desin 8) |
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
Hemen arıyorum 8) Gerçi bana ders verirse ve görüntülensek kapatma davasına eklenebilir ama olsun (: |
'Kızım ben Başbakan...'
bişey olmasss savcı mütalayı verdi ya artık ek belge sunmaz herhalde :D
ayrıca zaten kapatılcaz bi sebep daha olsun :( :'( |
'Kızım ben Başbakan...'
Vay be..Kapatılcamız kesin artık demek...Senin isimde değişcek o zaman başta ki ak'ı kaldırcan :(
Ne isterler bizden bilmem ki... |
'Kızım ben Başbakan...'
e dünkü karardan sonra dedikodulara göre 9-2 kabul edilmiş >:(
ayrıca tabii ki değişmeyecek ismimin de alnımızın da 'ak'ı biz başbakanın tarif ettiği o 'akgenç' misyonunu sürdürmeye devam edeceğiz.... ayrıca başbakana nacizane fikrim yeni partinin baş harfleri de ak olsun...bu da onlara kapak olsun ;D |
'Kızım ben Başbakan...'
genel merkez binası da gidecek :'(
|
'Kızım ben Başbakan...'
Ne kadar ilginç bir ülke ya...Şuraya bak yüzde 47 oy aldık kapanma muhabbeti yapıyoruz...Adaletsizlik ama Allah'tan Abdullah Gül atamalar yapacak onlar olunca 5 sene sonraı bu ülke bizim elimizde artık :)
|
'Kızım ben Başbakan...'
zaten on sene sonra da çankayadaki kokanalar ölecek ohhh çankaya da bizim :D
|
'Kızım ben Başbakan...'
:D :D
|
'Kızım ben Başbakan...'
Bizde o zamana artık okullar tümüyle bitmiş kademelere yerleşmiş oluruz... Ohhh mis gibi :D
|
'Kızım ben Başbakan...'
her an hürriyete çıkabiliriz :D :D
|
'Kızım ben Başbakan...'
zaten fetullahçı! kadrolaşma polislerde var askeriyeye de sızdık mı değmeyin keyfimize 8)
|
'Kızım ben Başbakan...'
:D :D
Cidden durun avatarıma güzel bişey koyayımda karizmatik çeksin muhabir..Geçen gün Alemdar'ı haber yapanlar öyle bir çekmiş ki tam Kurtlar Vadisi... Güzel bi avatar bulup geliyorm muhabir varsa konuda beklesin biraz... |
'Kızım ben Başbakan...'
:D :D :D
tamam bekliyorummmm 8) içinizdeki ajan bendim nihaha haaa |
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
|
'Kızım ben Başbakan...'
Iste gercek basbakan
|
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
Acaba milli piyangoya mı adasam kendimi tutar belki... |
'Kızım ben Başbakan...'
Ooo 4 senede mezun olana mühendis mi denir ? :)
|
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
|
'Kızım ben Başbakan...'
marifet öğrenci aramakta değil marifet imf siz ,işbirliksiz,abd sömürüsüsünden uzak bir program uygulamak.. marifet kadrolara yerleşmek için ,menfaat için Ak Parti ye oy vermemek!!! marifet dini görüşlü olmak.. marifet sultan fatih görüşünde olmak.. marifet abd siz de olur demek!!! marifet dik durmak... marifet milli görüşlü olmak.. |
'Kızım ben Başbakan...'
marifet hamaset yapmadan at gözlüklerini çıkarım dünya şartlarını görebilmek 8)
ahmet abiiii bak mavera isimli biri gelmiş ne diyorsun bu duruma :-X |
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
o zaman dünya şartlarını bilmiyorsun demek ki..dünyada şu anda tüm müslümanlar ezilmekte,sömürülmekte..bunun için bir olmak gerekli..bunun için de d-8 gerekli.. bu da sadece saadet partisinin programında mevcut.. |
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
İşin yoksa sıfırdan parti kur..offf.. >:( :'( parti buna önlem alamaz mı acaba?Mal varlığı güvenilir kişilerin üzerine devredilse falan..yeni partiyi kurduktan sonra tekrar geri alırız :( :o |
'Kızım ben Başbakan...'
Bu sekiz ülke Türkiye, İran, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya, Mısır ve Nijerya.
Ancak birşeyi unutuyorsun , Dünya'da söz sahibi olan kaç ülke var bu saydıklarının içinde ? Muhakkak birlik misyon itibarıyla çok ehemmiyetli ancak sorunları çözebilecek mahiyete sahip değil çünkü sorunlarımız sanıldığı kadar küçük değil ! Mesela terör sorununu çözmek için bu ülkelerden iran dışındaki hangi ülke yardımcımız olabilir o da zaten kendi teröristleriyle ugrasıyor ! |
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
İleriki aşamaları mevcut... Hiç meraklanmayınız yani vah tüh ne olacak D-8 in hali diye.. "Yeni Bir Dünya Düzeni" derken boşa konuşmuyoruz..!" |
All times are GMT +3. The time now is 04:19. |