Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Başbakanım şeriat gelecek mi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=31249)

Berika 06-06-2008 17:35

Başbakanım şeriat gelecek mi

Hülya Avşar Başbakan Tayyip Erdoğan'ı konuk ettiği programında 'ilginç' sorular sordu.

Hülya Avşar'ın soruları:

“Şeriat gelecek mi?”,

“Oğlunuz saçı açık biriyle evlenmeye kalksa bunu nasıl karşılarsınız?”

“Sizden bir konuya açıklık getirmenizi istiyoruz. Gerçekten biz Amerika’ya bu kadar bağımlı mıyız?”

“Kızlarınız sizinle özel konularını paylaşabiliyorlar mı?”

“En çok Türkiye’nin hangi konularıyla bizzat ilgileniyorsunuz?”

“Kadınların sizi yakışıklı bulması hoşunuza gidiyor mu?”

“Sizden bir şiir istesem bana kızar mısınız?”

Hülya Avşar Stüdyosu’nun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı konuk ettiği program 2 bölüm halinde TürkMax ekranlarında yayınlanacak.

Programın birinci bölümü 9 Haziran Pazartesi günü saat 19:30’da; ikinci bölümü ise 10 Haziran Salı günü 19:30’da ekrana gelecek.

Berika 06-06-2008 17:36

merak ettiği şeylere bak >:(

politikaci 06-06-2008 17:37

ya havle sorulara bak zaten hülya avşardanda böyle sorular çıkar

LüGaT 06-06-2008 17:37

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
merak ettiği şeylere bak >:(

Onun için çok önemli. Malının kırkta birini zekat verdiğinde herhalde ölürdü ;)

tayyipleyiz 06-06-2008 17:38

Zihin altı tezahürlerinin, korku senaryoları bunlar olsa gerek. Endişe sarmış bir bedenin tatmini de zor olsa gerek ...

selinay 06-06-2008 17:42

Kızlarınız sizinle özel konularını paylaşabiliyorlar mı?”
saniki başbakanımız bir öcüde çocuklarıyla hiç ilgilenmiyo ;)

“Kadınların sizi yakışıklı bulması hoşunuza gidiyor mu?”
pleyboy larla karıştırdı galiba
bukadar saçma bir soru olamaz ;)

“Oğlunuz saçı açık biriyle evlenmeye kalksa bunu nasıl karşılarsınız?”
8) 8)

akgenclik56 06-06-2008 17:42

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Sen nefsinin esareti ile bir dünya oluşturmuşşun, farklı canlıların yaşamına göz dikmişşin kalkıp insan olmanın sınırları ile hasbihal olmuş bu milletin Başbakanına sunduğun sorulara bak yazık

bu sorular sadece gülünür.
gerçi geldiğimiz hali düşündükçe hüzünlenmekte gerek .bu gibi kişiler medya sayesinde gelişip soruda soruyorlarmış.yazık yazık bu kişilere >:(

BaDe_EsNa 06-06-2008 17:44

benim anlamadığım başbakan neden bu kadının programına katılıyor ki neden ona prim yaptırıyor ki
başbakana yakıştıramadım açıkcası
hı programın nasıl bir program olduğunu bilmiyorum ama sunucusu bu kadınsa çok iyi program olacağını sanmıyorum

oguzdesouza 06-06-2008 17:47

Bir insanın zekası sorduğu sorudan belli olurmuş.....

Hülya Avşar da zekasını göstermiş...

sertkaya 06-06-2008 17:53

yok ki göstersin :D

Gölge 06-06-2008 17:56

gerizekalı kadın kendini birşey zannediyor hiç sevmedim sevmeyeceğimde iğrenç >:(

Meftun 06-06-2008 18:01

aslında bu sorular birşeyi daha gösteriyor...

bu kesimin insanları hiç dindar ya da başörtülü insanlarla muhatap olmadıklarından nasıl yaşarlar bilmiyorlar...

garip garip sorular soruyorlar...

bunu günlük hayatımzda da bizler yaşıyoruz....

pek yadırgamamak gerekir...

onlara şöyle diyelim 'heyy arkadaşlar biz de insanız sizin gibi yeriz içeriz korkmayın' :D

Sukût-u_Hayal 06-06-2008 18:02

Hülya Avşar'ın soracağı soruları merakla bekliyordum... Tam da kendisinden beklenilen saçma sorular sormuş ...

Sukût-u_Hayal 06-06-2008 18:03

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı

bu kesimin insanları hiç dindar ya da başörtülü insanlarla muhatap olmadıklarından nasıl yaşarlar bilmiyorlar...

onlara şöyle diyelim 'heyy arkadaşlar biz de insanız sizin gibi yeriz içeriz korkmayın' :D

Çok haklısın.. Günlük hayatta karşılaştığım garip sorular en az bunlar kadar saçma ve komik ... Gerçekten bunlar bizi ne sanıyor merak ediyorum ... :-\

LüGaT 06-06-2008 18:04

Alıntı:

Çünkü onlar kışlalarından ve kuaför salonlarından hiç çıkmadı. Emin olun öyle, kendinden olmayanı mağara devrinden kalma olarak görüyorlar.Foruma gelenlerden de belli oluyor, aramızda ortak bir dil yok. Biz onları anlıyoruz ama onlar bizi anlamıyor.

sertkaya 06-06-2008 18:05

valla dogru söylüyon :-*

haritaci70 06-06-2008 18:11

Ben başbakanımızı bu yaptığı hareketi hiç begenmedim... Ha hülya avşarın programına konuk olmuşsun ha aysun kayacı... üzüldüm bu haberide okuyunca :(

Meftun 06-07-2008 11:20

neden konuk olmasın ki o sadece bizim genel başkanımız değil o bu ülkenin başbakanı ona oy verenlerin de vermeyenlerin de ;)

LüGaT 06-07-2008 17:37

Erdoğan Milli görüş döneminde meyhanerlerden bile oy toplayarak seçim başarısı kazandığını ifade eder. ;) Böyle bir programa çıkmasa daha anormal olurdu.

tayyipleyiz 06-07-2008 17:41

Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
benim anlamadığım başbakan neden bu kadının programına katılıyor ki neden ona prim yaptırıyor ki
başbakana yakıştıramadım açıkcası
hı programın nasıl bir program olduğunu bilmiyorum ama sunucusu bu kadınsa çok iyi program olacağını sanmıyorum

Katılınca yaptırılacak " prim", katılmaz ise arkasından sarfedilecek sözlerle yapılacak "primden" daha azdır. ;)

Bu çerçeveden bakıldığında, sorular sorulur, samimi cevaplar da verilir. Tatmin olan olur, olmayan da itminanı başka yerde arar. Doğal olan da bu olsa gerek ... :)

Kemalist59 06-07-2008 17:42

Alıntı:

neden konuk olmasın ki o sadece bizim genel başkanımız değil o bu ülkenin başbakanı ona oy verenlerin de vermeyenlerin de ;)

İşte bu görüş en doğru görüş Ülkeyi yönetenler sadece bu partinin değil tüm ülkenin lideri olmayı başarıp sadece bu ülkenin tabanını değil tüm ülkeyi kucaklamayı başarırsa o zaman o ülke refaha ulaşır.Bana sorarsanız bu gün en büyük sorun kutuplaştırmalarda siyasetçilerin oyunlara zaman zaman da olsa alet olmasıdır.

romakudüs 06-07-2008 17:51

ite hülya avşar gibi biriyle ancak butür sohbetler yapılır

Necip Fazıl 06-07-2008 17:58

Hülya korktu galiba şeriat gelecek diye.

Daha ne istiyon ya belki diyer tarafı kurtarırsın be Hülyaaaa :-*

Üç mevsim 06-07-2008 18:19

Alıntı:

haritaci70 Nickli Üyeden Alıntı
Ben başbakanımızı bu yaptığı hareketi hiç begenmedim... Ha hülya avşarın programına konuk olmuşsun ha aysun kayacı... üzüldüm bu haberide okuyunca :(

Popülizmi her ne kadar sevmesek da bu kadın bu ülkede yer edinmiş bir magazin yaratığı. Demek ki bu kadar insan kendisine prim vermiş. Medyada yeri var. Arkadaşlar böyle programlara katılmayıp da protesto etmek liderleri veya partileri marjinalliğe iter. Aslında doğru tabi ki odur. Ancak Türkiye'nin şartları belli...

YavuzSultanSelim 06-07-2008 18:29

Başbakan da hata yapmış böyle bir programa katılmakla

Meftun 06-07-2008 20:47

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı

nedir hatası

YavuzSultanSelim 06-07-2008 20:48

Alıntı:

Alıntı:

nedir hatası

Hülya Avşar'ın sunduğu bir programa katılmak gibi sorduğu sorulardan anlaşılıyor zaten ;)

sümeyye_60 06-07-2008 20:50

bence kendine göre çok normal sorular sormuş herkes kültür ve zeka seviyesine göre soru sorar hülya avşar a göre çok bile bu sorular.

Hüdaverdi 06-07-2008 20:50

Sorulardan çok verilen cevalar önemli,belki hülya avşar bilgilenmiştir :-*

Meftun 06-07-2008 20:51

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

nedir hatası

Hülya Avşar'ın sunduğu bir programa katılmak gibi sorduğu sorulardan anlaşılıyor zaten ;)

ben de onu soruyorum işte bu neden hata olsun?

sümeyye_60 06-07-2008 20:53

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Erdoğan Milli görüş döneminde meyhanerlerden bile oy toplayarak seçim başarısı kazandığını ifade eder. ;) Böyle bir programa çıkmasa daha anormal olurdu.

söylediğiniz beni çok şaşırttı. ciddi ciddi merak ettim yanlış anlamayın bu bilginin kaynağını öğrenebilir miyim?

YavuzSultanSelim 06-07-2008 20:54

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

nedir hatası

bu gibi insanların amaçları belli zaten

Meftun 06-07-2008 20:55

Alıntı:

sümeyye_60 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

söylediğiniz beni çok şaşırttı. ciddi ciddi merak ettim yanlış anlamayın bu bilginin kaynağını öğrenebilir miyim?

bunlar olan şeyler ki...

mesela biz çankaya ilçedeyiz...

ilçe olarak özellikle anakadememiz çankayadaki cenazeleri taziyeye gidiyor...

bir eve gitmişler adamlar babalarının ölümüne rakı içerek üzülüyorlar...töbeee diyoruz ama ilçe başkanımız falan oturmuşlar sofralarına bişey içmeseler de seçildikleri takdir de onların da yanların da olacağımızı fiilen göstermiş oluyoruz...

yani siyaset benden olana gel yoksa git demek değildir...

Meftun 06-07-2008 20:56

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

nedir hatası

bu gibi insanların amaçları belli zaten

hülya avşar heryerde akpartiliyim diye dolanan biri bildiğim kadarı ile...

aslında program magazin programı ve sorular hülya avşar için ve aslında o görüş için normal sorular (daha önce de belirttiğim gibi)

ve başbakanımız o görüşten insanların da izlediği bir programda BU ÜLKENİN BAŞBAKANI olaak katılıp kendini anlatmalıdır...ben normal karşılıyorum..hatta takdirle karşılıyorum...

LüGaT 06-08-2008 00:56

Alıntı:

Alıntı:

Neden şaşırdınız ki kardeşim :) Sarhoş açısından baktığımız da o da istikrarlı iyi yönetilen bir ülke ister, Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları açısından baktığımızda onlar da bizim vatandaşımız, oy kitlemizin içinde ;)

sümeyye_60 06-08-2008 00:57

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Neden şaşırdınız ki kardeşim :) Sarhoş açısından baktığımız da o da istikrarlı iyi yönetilen bir ülke ister, Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları açısından baktığımızda onlar da bizim vatandaşımız, oy kitlemizin içinde ;)

beni şaşırtan milli görüş döneminde olması. neyse uzatmayalım konuyu...

All times are GMT +3. The time now is 11:11.