![]() |
CHP'nin seçim otobüsünde fuhuş
Edinilen bilgilere göre, dün gece saat 03.00 sıralarında, CHP seçim otobüsüne Kartal Sahil Yolu'nda 2 travestinin alındığı ihbarını alan polis ekipleri baskın düzenledi.
Otobüsün içinde kimsenin olmadığını iddia eden otobüs şoförü M.Ç. ve arkadaşı H.K. polisin ısrarlı davranışı sonucu kapıyı açtı. Polis ekipleri otobüsün içinde B.A. ve E.T. isimli 2 travestiyi buldu. Otobüste bulunan 4 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere Kartal Merkez Karakol'una götürüldü. Polis tarafından suçüstü yakalanan şahıslardan H.K. suçlamaları kabul etmezken, 2 travestiyi sadece yolcu olarak aldıklarını söyledi. M.Ç. isimli şahıs ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor. (Samanyoluhaber) |
hayret bişi yani ayıp denen bişey var ya >:(
utanma kalmadı kimsede!!! |
insan hangi parttili olursa olur ister ak parti ister saadet ister chp ister de her ne partili olursa olsun allahı unuttuğu zaman böyle olur .herşey boş bence en önemlisi allahın rızasını kazanmak
|
Travesti, cinsiyet değiştiren erkek anlamına geliyor değil mi?
|
ewet ona diyorlar...
|
ewet onlara deniyor.. ;)
|
buyrun işte :(
|
erzurumdada telekızlarla konuştuğu için telefon faturasını kabartıp sonrada partiye haciz getiren il başkanı vardı...
o adam hala partide olduğu için ben oyumu başka partiye verecem ama mesela akpli havutlu belediye başkanında 1536 adet kaçak viski bulundu evinde dypli bi merkez ilçe başkanıda beyazdan dolayı tutuklandı... |
ya arkadaşım ne kadar basit siyaset yapıyorsun bi not defterinmi var şu şunu yaptı bu bunu sakladı.senin o not defterinde tek olmayan şey alnımızın Ak ıyla 4 YIL 8 AY 19 GÜN yaptıgımız icraatlar. akicraatlar yaz google bul bi oku.bu basit kişisel şeylerle ugraşma.her zaman çürük yumurtalar vardır
|
bunların haysiyeti şerefi namusu bu işte....bi de iktidara geldiklerini düşünün meclise bile sokarlar o pisliklerini....
|
Bunlardan başka ne beklenir? :)
|
Alıntı:
|
hayret ALLAH akıl fikir versin. başka ne söylenir bilmiyorum.
|
bu chp den başka ne beklenilir ki..
|
Allah hidayet nasib etsin :(
|
Alıntı:
|
subcomandante! kimseye akıl dersi vermeye çalışma !
|
Alıntı:
|
yargısız infaz falan yaptıgım yok. her partinin içinde çürükler vardır.bunları sürekli olarak yapıyosun yok birisi şöyle dedi,yok zapsunun eşi, yok telekız ,kaçak viski. bunlar basit ve kişisel şeyler. ama gel senle kültür bakanımızı (uyuyan güzelimizi) tartışalım icraatlarını. yada ulaşım bakanının yaptıklarını yada yapamadıklarını.
|
Alıntı:
valla tartışalım... mesela sayın binali yıldırımın hızlı tren faciasını... ama aynı zamanda havayolunda yaptığı teşvikler sayesinde inen ücretler... |
en sonunda anlaştık. olayı kişiseltirmek bize hiç bişeye kazandırmaz. o bunu yaptı bu şunu yaptı ile kalırız.ama ülkemiz için yapılanlar yada yapılamayanları tatışmamız daha uygun. bana göre binali yıldırım hızlı tren ve hızlandırılmış tren konusunda tam bir hayal kırıklıgı yarattı. işallah yeni dönemde daha iyi çalışılır ve eksikler tamamlanır
|
inanamıyorum senle anlaşabildiğimize :D ve sana sonuna kadar katılıyorum...
bide bu bakanımız o facia yaşandığı zaman istifa edecekmisiniz sorusuna bunda istifa edecek ne var demiş daha sonra görevini seçimler dolayısı ile devrederken gözyaşlarına boğulmuştu... |
ben şöle düşünüyorum .....allah yapıyor bunları bunlar doğruya dürüste böle ederlerse olacağı bu allahım sen büyüksün yarabbim
|
TÜÜÜÜÜ AHLAKSIZLARRR ;D YAZIKLAR OLSUNNN DİYORUM HADİ ANLADIK HALKA PARTİNİZE SAYGINIZ YOK KENDİNİZEDEMİ YOK BİRDE TRAVESTİLERLE HE REZİL HERİFLER !!!
|
Ama arkadaşlar Halkın partisi bunlar :D Halkla iç içe. ;D Her yaptıkları Doğru bunların. Halk için Yapıyorlar :D
|
Alıntı:
BAŞKA YAPACAK Bİ İŞİMİZMİ VARRR KARRRDEŞİMMM!!! ayı gibi bağırıyolardı... |
ayıp ayıp 2 oy icin adamların cektiği eziyete bak..soföre yazık:):):)
sakası biryana Allah inancı eksik olan herseyi yapar... |
ALLAH'TAN korkmayanlar işte bunlar rezil herifler ne denilir ki bunlara seçime yakın zamanda böyle yapıyorlarsa ALLAH KORUSUN İLERDE DAH KÖTÜŞ EYLER YAPARLAR ne denir ki bunlara bir de travesti ile sizlere bu yakışır demek ki yazık yaaaaa bunlar örnek falan olamazlar terbiyesizler gece haberlere bakarken görmüştüm ve çok şaşırmıştım korktum yani gelecek için
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN... AMİNNN... |
GEÇENLERDE AKP ORDU BELEDİYE BAŞKANININ ŞÖFÖRÜDE RESMİ ARABAYLA TRAVESTİLERLE PAZARLIK YAPARKEN YAKALANMIŞTI. buda elime yeni geçti :D
ayrıca chpden açıklama geldi otobüste hiç bir chpli üye dahi yok otobüs şoförü yapmış yukarıdaki örnek gibi... |
AYYY DÜŞÜNDÜKÇE GÜLÜYORUM YAAF ;D HEHEH ZUAHAHHA MUAHAHA HATTA HERHALDE TRAVESTİLERDEN OY İSTİYORLARDI ;D YAZIIIKKK O KADAR DÜŞTÜLER DEMEKKİ
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Otobus soforunun yedigi halti herkese mal etmeyelim.Kisisel hatalr kurumlari baglar ama yinede biz yapmayalim derim. |
Alıntı:
|
Ayıp denen birşey war ..
|
başka ne beklenir bunlardan 22 temmuzda allahın izniyle hepsini sandıga gömecegiz
|
Alıntı:
şimdi şunu demek istiyorum birisi şerefsizlik yapar fuhuşa girer diğeri makamında kaçak içki işine girer... dediğinede katılıyorum bunu bütün bir kesimede mal edemeyiz... |
baykal a göre halkla bütünleşmişler:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Oy toplamak için iyi bir politika tebrikler..
|
Arkadaşlar bunlar ucuz siyaset malzemeleridir. Bence yapılan çalışmalar çok daha önemlidir. Bu nedenle bizler o bunu yaptı şu şuna şunu dedi gibi ucuz siyasi araçları kullanmaktansa AK İKTİDARIMIZIN ülkemize kazandırdığı AK İCRAATLERİ paylaşmalıyız diye düşünüyorum.
|
All times are GMT +3. The time now is 19:38. |