![]() |
Basörtü karsiti Akp li Üskülü yol gösterilsinmi
Geçtiğimiz günlerde eş cinsellere verdiği destekle gündem olan AKP Mersin Millet Vekili Üskül Başörtüsüne de karşı....
AK Parti'li Zafer Üskül, AİHM'nin türbanla derse girmek isteyen iki öğretmeni haksız bulmasına destek veren Üskül, Eşcinsellerin ise haklarının korunacağı sözünü vermişti. Devami : http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=49696.0 |
Basörtü karsiti Ak Parti li Üskülü yol gösterilsinmi
Yahu bu parti komünist partisimi be bir tek düşünce bit tek tip insan olacak adam haklı türbanla ilgili görüşlerinde eşcinsellik mevzusu saçmalama ama türbanda haklı ne bu böyle ya benim sin ya kara toprağınsın siyaseti ile bu iş yürümez Nasıl demokratik bir parti bu
|
Chp nin Önder Sav a yol göstermemekle elestirenler Zapzu da oldugu gibi zafer üskül e de sahip cikmakta
|
eşcinsellere bile gösterilen anlayış başörtüsüne nasıl gösterilemiyor anlayamadım
|
evet :hi:
|
boşörtüsüne aslında karşı değiller...korkuları yaptırıyor bunları.....o yüzden acıyorum onlara :lipsrsealed:
|
Ne demek yol gösterilsin mi? Ak Parti yönetimi Üskül'ün böyle olduğunu önceden bilmiyor muydu?
Madem merkez partisiyiz deniyor; buna sadık kalınsın. Kesinlikle yol gösterilmeli seçeneğini işaretleyenleri görünce çok şaşırdım. Kendimi Saadet Partisi'nin platformundaymışım gibi hissettim. Ak Parti yüzde kırk yedi oyu Zafer Üskül, Ertuğrul Günay gibi insanlar da Ak Parti'de olduğu için aldı. Mantıklı muhalefetin olmadığı yerde mantıksız diktalar girer devreye! |
Alıntı:
|
Alıntı:
hirsiz akp li ise dokunma chp li veya diger partili ise üzerine huzum sonrada adaletin yerine getirilmesini bekle |
Şimdi üstad sen benim Önder Sav için istifa etsin dediğimi nerden çıkarıyorsun? Herkes görüşleriyle rengini belli eder. Zafer Üskül de rengini seçimden önce de bildiğimiz bir insandı. Ak Parti de Üskül'ü safına alırken bunu bilerek ve isteyerek yaptı ki, Üskül gibi düşünenler de ( başörtüsü konusunda değil genel anlamda ) Ak Parti'ye oy versinler.
Şimdi her şey zaten çok önceden bilinirken Üskül çıkıp başörtüsü aleyhinde bir şey söyledi diye bu adama derhal yol verelim demek Ak Parti'nin kuruluş zihniyetine sığmaz; kendisiyle çelişmiş olur. Haksız mıyım? Ayrıca ben başörtüsünün serbest olması gerektiği konusunda kendi çapımda elimden ne geliyorsa yapan bir insanım. Benim yaptığım Üskül'ün başörtüsü konusundaki düşüncesini savunmak değil; bir çelişkiyi dile getirmek. Umarım anlatabilmişimdir... |
Alıntı:
|
Gelmesini zaten benimsememiştim...
|
demokrat olun canım....her kesime açık parti...
|
demokratız diye düşmanlarımızın fikrini savunanı aramızda niye tutalım
demokrat felan olmam bu konuda kusura bakmayın... biz neyin mücadelesini veriyoruz siz demokratlıktan bahsediyorsunuz... |
Alıntı:
|
ALLAH a emanetsiniz...
Görüşürüz.. |
Saygı duyarım...
|
saygı duymaktan kasıt nedir biraz açarmısın...?
|
Fikirlerinize diyorum, saygı duyarım...
Yani sizin "demokrat olamam ben, biz ne için uğraşıyoruz burada" düşüncenize saygı duyuyorum. Eğer Ak Parti ve dolayısıyla siz Üskül gibi insanlarla uğraşmak için varsa Ak Parti Zafer Üskül'ü safına katmakla hata yapmıştır ve eğer siz de amacına ihanet eden bir partiyi destekliyorsanız yanlış yapıyorsunuzdur; ama dediğim gibi, saygı duyarım... Sizin Ak Parti'yi destekleyip desteklemediğinizi bilmiyorum. Sadece bir çıkarım yaptım. Ben derdimi anlatamadım. Benim derdim başörtüsü ile değil, Üskül başörtüsü ile ilgili hoşumuza gitmeyen bir şey dedi diye ona yol verelim düşüncesi ile... Bu işlerin onu bunu kovmakla çözümlenmediğini bu ülke yarım asırdır deneyimliyor... |
daha öncede belirtmiştim üskül Ak parti için bir hatadır...
ve hatanın neresinden dönülürse kardır demiştim... hala aynı fikrimi savunuyorum... Üskül Ak partide olmamalı... Biz yıllarca Davamız için ne mücadeler verdik... şimdi Ak partili olan bir milletvekili çıkmış neler diyor olmayacak iş.. bence biran önce gönderilsin partiden fikirlerine sahip çıkan biri olur elbet mecliste Akparti dışında |
Sakin sakin konuşalım lütfen. Şimdi birşey diyicem yukarıdaki arkadaş "diğer namı ile Demokrat beyefendi" derken Mu-Alim'in Ahmet abi (mavera) olduğunu söylemek istedi bence. Yoksa benmi yanlış anladım.
|
yanlış anlamışsın
|
Böyle bir şeye gerek yok
Üskül'ün farklı ve değerli çalışmaları var,başörtüsü düzenlemesine bakışı partinin bakışıyla örtüşmeyebilir ama bu onu akp li olmaktan koparmamalı |
Bence Kovulmadan istifa edecek erdemi kendisinde görmeli...
nedeni ne gelince Ak Parti... Başörtüsüne serbestlik getiren yasayı kapatılma pahasına meclisten geçirdi... Üskülün yaptığı Partinin ideallerine ve Vaad ettiklerine tamamen ters ve zıttır.... bence Üskül hemen istifa etmeli etmediği takdirde partinin disiplin kurullarınca partiden atılmalı böyle insanları partide barındırmamalı... yok biz memnunuz derlerse sokaktaki vatandaşa bunu nasıl anlatacaklar merak ediyorum |
Alıntı:
|
ALLAH a emanet Görüşürüz...
|
Alıntı:
|
Bence hayır.. Çünkü o da halkın oyuyla seçilen biri..
Millet demez mi sen aday gösterdşn bende oyumla meclise yolladım e niye karşı çıkıyorsun diye!.. Eşcinsellik mevzuu tasvip edilemez ama başörtüsü konusunda yine Türkiye'nin yansıması bi parti olduğunun da bir göstergesi oluyor bu durum AK Parti'nin ... |
baş örtüsüne karşı olan bıri olmamamalı,özgurlükten demokrasiden bahsedeceğiz,yasakların kalkmasından bahsedeceğiz ama baş örtüsü ne gelince hayır dıyeceğiz..kusura bakmayınız beyler.ben özgurlukten yanayım ve şimdi olmasada seçim döneminde üskülün gıtmesi taraftarıyım
|
Zafer Üskül aklı başında hoşgörülü birisidir. Kendisi pek islami bir hayat tarzına sahip olmasa da müslümanlara saygısı vardır. Başörtüsü yasağını da her zaman eleştiren birisidir. Haber kaynağına ulaşamadım. Bu işte bi yanlışlık var gibi... Ayrıca bu konuda AKP'ye vurmaya çalışmak da çok mantıksız.
|
evet yol gösterilsin
|
Üskül'ün tam olarak ne söylediğini bilen var mı?
|
her cinsten bunyeyi barındırmalıyız arklar bnce .. hoşgörü iyidir :) biz kimleri adam ettik bunlardan mı korkucaz
|
herkes bizim gibi düşünsün diye bişi olamaz
yani eğer sadece başörtüsüne karşıdır diye partide atılsa çok yanlış ve inandığımız demokrasiye ters düşer. 367 olayında ne kadar mucadele ettiğini biliyoruz. ayrıca konuyu açan arkadaş akp demiş akpartili olacaktı buda başka çelişki. |
All times are GMT +3. The time now is 01:43. |