![]() |
Erkekleri tanımak için ıspanak testi...
Kadın akşam işten çıkar
Çocuğu yuvadan alır Markete geçer ıspanak alır Koştura koştura eve döner Çocuğu soyar elini yüzünü yıkar Kendi üstünü değiştirir Mutfağa koşar Bi yandan ıspanakları yıkar bi yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir. Bi yandan sofrayı hazırla O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar. Kocadan Kocaya değişen cevaplar: 1) Ben geç geleceğim. Toplantım var Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca) 2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm tühhhhhh Şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki E yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim toplantı bu kaçırsam olmaz Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız ( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..) 3)Aradığınzı numaraya şu anda ulaşılamıyor……..(İşte bu aldatan koca) 4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! (”kazma” tipi koca ) 5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk (”kalas” tipi koca) 6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca) 7) tamam alırım başka bişey lazım mı? ( Normal koca) Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı? ( Olması gereken koca) 9) amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim (Süper koca) BU İKİ MADDEYİ İYİ ÇALIŞIN |
amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim (Süper koca)
işte bu tam benlik :D :D :D |
9 guzelmis :D
|
Geç kaldın ben aldım :D
|
olsun o zaman ben de 5 i aliyim o zaman
|
Alıntı:
|
ben artini verdim haritaci ;D
|
Alıntı:
|
8 )Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı? ( Olması gereken koca)
9 ) amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim (Süper koca) BU İKİ MADDEYİ İYİ ÇALIŞIN İşte bu ikisi tam ideal... ;) son iki şık için +1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:) (+)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm tühhhhhh Şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki E yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim toplantı bu kaçırsam olmaz Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız ( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..) Bak iki numarada da işl var en azından insaflı. |
hayir ben 5 i aldim gitti.
|
9) amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim (Süper koca)
Nerede böyle erkek..... :D :-X |
Kızlar favorisini seçti 9 numara :-*
|
Misilleme gelirse şaşırmayın ... 8)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zaten 9 numara bana gore degil ben cok simaririm mutluluk batar bana :D 5 numarayi sectigim iyi oldu ;D
|
8 )Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı? ( Olması gereken eş)
9) amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim (Süper eş) 9.şık mükemmel ama her zaman bu sözü beklemekte gerçekçilik olmaz iki şık arasında olsun yeter, Bu şekilde tek tarafa yüklenmemiş olunur.. +1 (diğer seçenekleri görmek dahi istemedim ya :'( ) |
Alıntı:
|
9 numarayı isterim diyeceğim ama öyle bir erkek yokki ;D
erkekler genelde ıspanak aldında yogurdumu unuttun derler >:( hııhhh genelde kabalar (erkek üyelerimiz kızmasın sözüm meclisten dışarı ;) ) |
Bu şekilde tek tarafa yüklenmemiş olunur.. +1 (diğer seçenekleri görmek dahi istemedim ya
Maşallah çok insaflıyız diğer taraf yüklenmemiş olurmuş... Zaten yükleniyosun baksana |
Alıntı:
(Bendede ne savunma sistemi varmış,oysaki çok sessiz gözükürüm :P ) :D |
nazen harikasin canim :D +
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|