![]() |
düşüncelerinizi merak ediyorum
evet arkadaşlar 80 yaşında ve hasta olan syn.prf.dr.Necmeddin Erbakan hocanın eski talebesi olan Syn Abdullah gül Erbakan hocanın ev hapsini affa çevirme yetkisini kullansınmı?
|
bence gereksiz bir atilim olur diye dusunuyorum
hic yoktan yere sorun cikarmaya gerek yok zaten ev hapsi cok hafif bir ceza, kendisine cok zararli oldugunu dusunmuyorum |
Alıntı:
|
ben katılmıyorum çünkü bariz belliki çok yaşlı ve hasta....
ama geçen cumhur başkanı teröristleri bile affede bilmiş kimseninde çıtı çıkmamıştı.. hocada terörist değil....bişeyi yaparken milleti için değil kendi değerlerimiz için düşünmek gerekir..... ve bence fox tvde şu haberi izlemek daha bi acı alt başlık şöyle talebesi hocasını affedecekmi? ben buna çok üzüldüm :( |
bence bu istek Abdullah Gülü zor duruma düşürecek bir istek..
Affetmesini isterim ama afetmese daha hayırlı olur heralde :-\ |
selemecigim duygularinla bu garip televizyon kanallarinin oynamasina izin verme :-*
inan bana biraz mantik isin icine girdi mi Erbakan Hoca bile kendine af talep etmez bos yere canini uzme :) + |
Düşünmüyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayır tabikide çektirmiyolar....çektiremezler..
ama şunu şöle düşünün ben evden çıkmak istemiyim çıkmam ama evde kalıcaksın dediğinizde psikolojikmen çıkmak isterim |
zannedersem disari cikabiliyor
evin icinde oturamaz ya tum gun |
ev hapsinden kasit sadece sehir sehir ulke ulke dolasamamasi sanirim
|
eet belli yerlere gidebiliyor
|
Erbakanin cezayi haketmedigini düsünmekle beraber, kisiye özel af cikarilmasina kendi adima karsiyim ; Kaldiki erbakan hoca cezasini cezaevinde degil, her türlü imkana sahip olabilecegi evinde cekecektir yani af pek bir anlam ifade etmez kaldiki Malum cevreler " Güle mi kaldik" diyerek bu affa bile karsi cikacaktir ;)
|
Alıntı:
Malum çevrelerden bir insan olarak bende gönderdim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Dediğinizde doğru ama güle ancak kalınır.. |
Alıntı:
çünkü bu anket tartışma değil....şimdi anladım tartışma çıkacak şekilde olmasın.. |
konu gereksiz yere kilitlenmesin
|
birilerinin ellerinde yetkileri olması başka birilerinin onalara muhtaç olduğunu göstermez. (bu arada yeniden aranızdayım esselamun aleykum :))
|
Alıntı:
|
Çıkarmamalı...
|
Alıntı:
|
neyi kime söylüyoruz Allah aşkına :-X
erbakan hocamıza bu cezanın verilmesini gerektiren yasayı yürürlüğe geçiren kimdi sanki?! haksız yere bu ceza ona verildi..veren kimdi? :-X :-X :-X |
Alıntı:
baba oğula bir bağ bağışlamış oğul babaya bir üzümü çok görmüş :-* bu arada hoşbuldum :-X |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hocamızın ceza şartları uygun veya değil konu bu değil, haksız yere ceza alması konumuz.. |
Yasaklara genellikle sıcak bakılmaz. :) Yasaklılıra hiç bakılmaz ... Ama Sayın Erbakan' ın cezası da yargı tarafından verilmiştir. Bu evrede yargı üzeerinde oynanacak küçük falsolar bile sonucu büyük ve bağlayıcı olacaktır.
Hep yazdım, şimdi de yazayım ki; Yargı üzerinde verilecek hüküm hak bile olsa bu evrede Kesinlikle yapılamamalı... Sn. Erbakan bu dönemin tevafuku olabilir. Ancak köklü çözüme kadar beklemek de Ülke adına en iyisi olsa gerek. evde geçirilen ceza süreci çok da rencide edici değil bence ... Sağlığı yerinde olsun yeter. :) Saygılarımla. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Garipsiniz, vesselam. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Genelleme yapmayalım inşaAllah..... Ki Akp ile hukukun ayrı gittiği bariz bir gerçektir..Bakınız başörtüsü olayları.. |
Alıntı:
|
Herkes kendi görüşünü belirtiyor zaten... endişeye gerek yok sanırım. :)
|
lütfen...bu bir ankettir...tartımayın...agd intifada.....milli mücahide...saltuk şamil...lütfen anketi kullanın gerisine cevap vermeyin lütfen
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ama tartışmaya girilecek ve gereksiz yere konu kapatılşacak gerek yok yani..anlata biliyomuyum.. :-* |
Zaten şu an Erbakan hocanın ev hapsi cezası alması bile bence eski talebelerinin bir şükran göstergesidir...
Böyle bir ortamda erbakan hoca için af çıkartıp malum insanlara koz vermemek gerekir diye düşünüyorum |
Alıntı:
Hadi selametle.. |
| All times are GMT +3. The time now is 04:44. |