Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Yahudi Malları !! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=32015)

Beylerbeyi 06-13-2008 00:43

Yahudi Malları !!

Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu!

Oraya buraya değil tam da bağrıma bağrıma attırdığın bombaların ateşi sarıyor ruhumu!

Düzden bakınca zulüm görüyorum,tersten baktığımda inkarındaki şifreyi!

Zaten ancak Bir Siyonist Zekası’nın işi olabilirdi,

şişesinde “Mekke Ve Muhammed’e Hayır” yazan zehirli sıvıları

Muvahhid Mekke Muhalefeti’ne ve Eşsiz Lider ve Önder Resul Hz.Muhammed’e(s.a.v) sevdalı insanlara içirip sonra buradan gelen Cola-Dolar’larla Müslüman kardeşlerini katletmek iğrençliği…

Ne TANG’ini kabul ediyorum soframa ne CAPPY’ini!

FANTA FANTA FANTA içtiğimde Çanta Çanta Bomba verdiğimi biliyorum lanet olasıca ordularına!

“Susuzluğunu Dinle” diyen sese inat “Filistin’i Dinle” diyor içimden bir ses SPRİTE’nı iterken!

MARLBORO pakedine baktığımda şarjör görüyorum , sigarasına baktığımda M-16 veya Uzi mermisini!

kaza Tek bir dal izmarit ile tek bir merminin maliyetinin de satış rakamının da neredeyse aynı olduğunu öğrendiğimde kalakalıyorum!

”’ım” diyorum !...“İçmeyerek edemem,zira on sene içtim,maaş verir gibi para verdim,şu kuluna para nasib et de yolunda harcayıp bari bunlara verdiğim paraları kaza etmiş olayım Ya Rabbim!..”

Bu arada sigara içen insanlara da “Onu içmen kadar efkara sebeb bişi mi var” diye soruyorum!

”Dikkat et! Her içtiğin sigarayla bir mermi sıktırabilirsin bak kardeşlerinin kafasına ama ” diye ekliyorum “Radikal” damgası yeme pahasına!

Yahudi PHİLİP MORRİS ve diğerlerinin paketlerinin üstündeki aslanlara da,

PEUGOT marka arabaların üstündeki aslanlara da kafam takılıyor!

Çünkü ben onlara bakınca,’ın Aslanı Hamza’nın katillerini ,

Resul’un Aslanı Ali’nin hainlerinin zihniyetlerini görüyorum!...

PEUGOT hızlı kaçarmış!...Azap meleklerinin zaman mefhumu bile yokken kim nereye kaçıyor,gülüyorum..

VOLVO dünyanın en güvenlisiymiş!...İsrail’e gidecek paraları verip içine binildiğinde direkt ateşe giden araba nasıl güvenli olur merak ediyorum!...

En az siyon kardeşlerinin sembolu aslan kadar tehlikeli olduğunu biliyorum NESTLE’nin ambalajındaki güvercinin…NESTLE’nin çikolatasını,gofretini mi yemişim ki NESTLE SUyunu veya yeni aldıkları ’sini içeyim!

Su demişken; COCA COLA’nın bırak kolasını ne TURKUAZ ne DAMLA SUyu’nu içmiyorum!...

Baktım ki ALGİDA’nın arkasında UNİLEVER yazıyor,almam efendim almıyorum!

Bula bula MAGGİ çorba mı içmişim ki sonrasında LİPTON’unu, NESCAFE’sini zıkkımlanacağım?

NESCAFE’den ve JACOBS’tan çıkan dumanla Gazze’den ve Bağdat’tan yükselenin benzerliğini fark edemeyecek kadar da saf değilim!

Irak,Filistin,Çeçenistan,ordan,burdan değil hiçbir yerden ve hiçbir şeyden verdikleri haberlerinde güvenmiyorum CNN’e,NTV’ye,REUTERS’e!...

Huy işte!Hucurat üstü müydü “Hucurat 6” mı ne?!...

FOX,adı gibi tilkilik yaptı,TGRT’yi alıp Yahudi-Neocon birliğini Türkiye’de bir medya sahibi daha yapmakla…

Malum,sadece iki hafta var HÜRRİYET GAZETESİ ve İSRAİL’in doğum günleri arasında…Rastlantı işte…

NTV’nin ve GARANTİ’nin sahipleri Şahenk’ler de AMERİKAN-İSRAİL ortağı GENERAL ELECTRİC’le el sıkışmışlar bir de…

Duy da inanma!...Oku da inanma!...

Evet Evet ! Budur !

Oku ama asla inanma!...Duy ama asla inanma!...

Bir de NATIONAL GEOGRAPHIC var ki Yahudi Darwin’izm’in Türkiye Temsilciliği sanki!O da Şahenk’lerin…Seyrettirmiyoruz çocuğumuza!

NİKE..LEE …ADİDAS-SOLOMON veya LEVİ’S…Giymiyoruz ve giymeyeceğiz!

UNİLEVER… PROCTER&GAMBLE…JOHNSON&JOHNSON kokmuyoruz ki L’OREAL,VİCHY , LANCOME veya ARMANİ sürünelim!

“Bu TİMBERLAND ile şu DOCKERS çok güzel dururdu üzerinizde” diyen tezgahtara aldırmıyoruz…“TİMBERLAND İtalyan, DOCKERS Alman’dı ama ikisini de Amerikalı Yahudiler aldı ve biz onlardan alışveriş yapıp Müslüman kardeşlerimize ihanet etmiyoruz” diyerek şoktaki tezgahtarı bırakıp dükkandan çıkıyoruz!

Gelirinin tamamına yakınını düzenli olarak İsrail’e gönderen şirketler listesindeki MARKS&SPENCER’a ibretle bakıyorum!

PHİLİPS’ten, IBM’den, NOKİA’dan başka tercih edilebilecek teknoloji kalmadı mı diye düşünüyorum…

Zira,dayanışmaları ve sonuçları gözümüzü yaşartıyor! Kanımızı döküyor! İşte bundan dolayıdır ki;

Müslüman kardeşlerimizle rabıtalarımız baki,muhabbetkar tasavvurları gönüllerimizin bembeyaz listelerinde daimi olmalı ama emperyalist zalimlerin markaları her zaman kara listelerimizde kalmalı!

Bu kara listelerdekilere para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz!

YAŞASIN BOYKOT KARDEŞLİĞİMİZ!

“Ali’nin”…”Ömer’in”… “Ahmed’in…”diye marka yapsan gülüp geçecek ümmetin YAKUB’UN veya LEVİ’nin veya MC DONALD’ın deyince yağmalarcasına rağbetini anlamıyorum!

Ne Osmanlı Mutfağı diye koca bir sofrası olan kadim milletimin ne de yetmiş çeşit baharatla yedi yüz çeşit yemek çıkartan Arap kavminin MC DONALD’S ve BURGER KİNG Hayırseverliğini çözemiyorum!...

Tek bildiğim hamburger arası zulüm yemediğim!...

Bir de dalga geçer gibi “Ateş Seni Çağırıyooor” diye kampanya yapıyor elin gavuru da hala yiyor bizim Ayşe veya Ali!

Siz…Biz…Hepimiz…Kardeşlerimize saldıranlara,bacılarımızı kirletmeye çalışanlara para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz!

Alışveriş yapacak bir tek Fransız Yahudileri’nin CARREFOUR’u mu kaldı dediğimde arkadaşımın yüzündeki şaşkınlığı unutamıyoruz!

Yoksa bizim ferasetsizliğimizden ve basiretsizliğimizden başka sermayeleri mi var sanıyorsunuz?

Durumlar üstü kabul ederek düzenli kıldığı namazlarında günde beş defa uluslar arası çıkış yaparak Kabe’ye yönelen bizler…

Her Ettehıyyatü’nün aleyna’sında…Her Rabbena atina’sında kardeşlerini hatırlayan bizler…

Sizler…Bizler…Hepimiz…

Rabbimiz ’ın düşmanlarına ve Peygamberimiz Hz.Muhammed’in inkarcılarına para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz!

Bu yaptığımızı da kınayanın kınamasından korkmadan veya şaşıranın şaşkınlığına aldırmadan yapacağız , yayacağız ve tavsiye edeceğiz!

“Az” alınmasını değil “hiç” alınmamasını sağlayacağız!

Biz,para verip sonra bu parayla yakılacak yıkılacak el değil siyon aslanının pençesini kıracak eliz!

fatih tezcan/ kudüs yolu

Demokrat 06-13-2008 00:45

Yahudi Malları !!

Murat sence boykot faydali oluyor mu ? sence burada yazilanlar dogru mu? bazen abarttigimizi düsünüyor ve bununda ters teptigine inaniyorum..
Elimizde malbroro, coca cola sonrada kahrolsun emperyalizm!

Beylerbeyi 06-13-2008 00:49

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Murat sence boykot faydali oluyor mu ? sence burada yazilanlar dogru mu? bazen abarttigimizi düsünüyor ve bununda ters teptigine inaniyorum..
Elimizde malbroro, coca cola sonrada kahrolsun emperyalizm!

senin gibi düşünüyordum ilk başta ama bence protesto işe yarıyor. mesela Danimarka Peygamberimize hakaret edince İslam alemi Danimarka nın başta süt ürünlerini protesto etti Danimarka malları almamaya başladı. danimarka ürünleri günlük 120 milyon euro zarar etmeye başladı. satışları büyük oranda düşen Danimarkalı ihracatçılar danimarka hükümetini protesto etmeye başlayınca adamlar birbirlerine düştü.

ille de yahudi malı olmasına gerek yok. yabancı bir ürün alacağımıda onun kadar kaliteli olan yerli mallarını tercih edebiliriz. mesela cola içelim ama coca cola değil de cola turka. fanta yerine sunny algida yerine golf.

ülker karının bir bölümünü çok iyi işlerde kullanıyor. bu markanın bir çok ürünü bulunuyor. ihtiyaçlarımızı yerli ürünlerle rahatlıkla karşılayabiliriz.

Demokrat 06-13-2008 00:53

Yahudi Malları !!

murat cidden yazdiklarina inaniyor musun!..burada yazilanlar bile belli basina reklamdir ayrica yukaridakilerin bazilari bana göre deli sacmasidir!..
yok ters cevirince mekkeye hayir yaziyor ya adamlar ticaret yapiyor neden buna gerek duysun ki!..
bence protesto daha iyisini üretip, onu kullanmakla olur ;)

RDönmezs 06-13-2008 00:53

Yahudi Malları !!

nikem bile yahudi malı offf >:( ulaa biz ne giyecez ne içecez bu avuç kadar insanlar Dünyayı ele almışlar biz hala nelerle uğraşıyoruz..

Hüdaverdi 06-13-2008 00:53

Yahudi Malları !!

microsoft'ta israile çalışıyormuş diye okudum.

Bu oyunda ------> http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=39031.0

Beylerbeyi 06-13-2008 01:04

Yahudi Malları !!

bu adamlar nasıllar böyle? amerika'da bir avuç yahudi yaşıyor senatonun %80 i yahudi !

obama dedik sülalesi müslüman o da islam düşmanı çıktı. israil'e karşı gelen bize karşı gelir dedi. clinton ılımlıdır dedik o da tam israil ağzıyla konuştu: iran yok olmalı!

almanya'da bir almanın "almanlar yahudi soykırımı yapmadı" demesi onu direk hapse tıkıyor.

israil parlamentosunda çok farklı görüşler bulunuyor. ateistler milliyetçiler solcular dindarlar... ama ülke adına bir konu olunca çıkan sonuç sürekli "oybirliğiyle" oluyor. ülkelerine çok düşkünler.

nerde para getirecek bir şey varsa onların elinde. dünya elmaslarının %40 ı yahudilerin elinde!! bir avuç yahudi dünya elmaslarının %40 ına sahip.

diş macunu kola kozmetik gibi çok tüketilen ürünlerde hep onların egemenliği var.

Demokrat 06-13-2008 01:09

Yahudi Malları !!

lobi muratcim lobi..adamlar davalarina inaniyorlar, davalarinda samimilerde demek ki ya biz!

Yâren 06-15-2008 00:02

Yahudi Malları !!

Aşırı duygusal yazılmış, tamamen sermaye ırkcılığına dayanan bir yazı.

isimsiz 06-15-2008 00:07

Yahudi Malları !!

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
nikem bile yahudi malı offf >:( ulaa biz ne giyecez ne içecez bu avuç kadar insanlar Dünyayı ele almışlar biz hala nelerle uğraşıyoruz..

nike olmayan ayakkabıya ayakkabı mı denir değil mi? tabiki giyeceğiz tabiki marka takılacağız hem bu dünya böyle. bize ne filistinli çoçuklar çıplak ayaklarıyla gezerse gezsin. bize ne gözlerinin önünde babaları vuruluyorsa vurulsun. ben nike ayakkabımı hiçbirşeye değişmem ???

Demokrat 06-15-2008 13:41

Yahudi Malları !!

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

nike olmayan ayakkabıya ayakkabı mı denir değil mi? tabiki giyeceğiz tabiki marka takılacağız hem bu dünya böyle. bize ne filistinli çoçuklar çıplak ayaklarıyla gezerse gezsin. bize ne gözlerinin önünde babaları vuruluyorsa vurulsun. ben nike ayakkabımı hiçbirşeye değişmem ???

arkadasa duygu sömürüsü yapmayi birak istersen!... kim ne giyerse giyer orasida kimseyi enterese etmez bu konuda bile birilerine gönderme yapmaktan, birilerini zan altinda birakmaktan, birilerine laf atmaktan cekinmiyoruz ya helal olsun!...
Herkes önce kendinden mesuldur, önce kendi nefsimizi terbiye edelim sonrada güzel bir dille baskalarina laf anlatmaya calisalim ;)

_Yeniden_ 06-15-2008 14:06

Yahudi Malları !!

Bu malesef böyle pek çok ürün onların üretiminde...Dünyaya mal olmuş, kalitesiyle tanınan ürünler...
Kim istemez hepsinin bir alternatifi olsun, biz de müslüman kardeşlerimizi vuranların cebini şişirmeyelim...
Hepsinin yok ama herkes birşeyler yapabilir....

Coca cola içmiyorum ama nike giyiyorum...Evet çok çelişkili ama tamamen olmuyor işte...

RDönmezs 06-15-2008 14:07

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Alıntı:

Bak bana laf çarpma hiç iyi olmaz senin için ;) ben bilmiyordum nike marka ayakkabının bu yahudilerin olduğunu ben marka manyağı değilim ;) o ayakkabıyıda bana sevdiğim bi abim almıştı bilseydim aldırmazdım ;) Filistini ordaki kardeşlerimizi senden çok düşünüyorum burda tribünlere oynama ;)

YavuzSultanSelim 06-15-2008 14:09

Yahudi Malları !!

eeee ne kaldı yerine???

ne kadar istesekte bunları engelleyemeyiz Coca Cola kadar kaliteli kola üreten varda biz mi içmiyoruz

Adidas kadar kaliteli bir firma varda biz mi kullanmıyoruz :-*

Beylerbeyi 06-15-2008 14:36

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Alıntı:

ne varki bu sözlerinde.

güzel bir ironi yapmış bence :)

helalinden bi artı

Demokrat 06-15-2008 14:38

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

ne varki bu sözlerinde.

güzel bir ironi yapmış bence :)

helalinden bi artı

ironiyi yapacagi kisiyi secmelidir!...kimse bir din kardesi hakkinda suizanda bulunamaz kaldiki bu kisisel bir tercihdir isteyen giyen, isteyen giymez ancak bu arkadasimiz güya ironiyle ridvan arkadasimizi rencide etmeye calismis gerci her zaman yaptigi olay, yeni degil o yüzden de söylemlerini samimi bulmuyoruz muratcim ;)

Demokrat 06-15-2008 15:03

Yahudi Malları !!

konuyla alakasiz, kisileri hedef alan mesajlar silinmistir ;)...
Bazilarinin amaci forumu karistirmak, kisilere satasmak ama buna müsade etmeyecegiz 8)

Feyza 06-15-2008 15:10

Yahudi Malları !!

Ben boykotların etkili olduğuna inanıyorum çevremde de bir çok örneğini görüyorum. +1 Murat bey :)

YavuzSultanSelim 06-15-2008 15:58

Yahudi Malları !!

O zaman bilgisayar kullanmayalım windows da kullanmayalım onlar da microsoft malı :-*

Demokrat 06-15-2008 15:59

Yahudi Malları !!

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
O zaman bilgisayar kullanmayalım windows da kullanmayalım onlar da microsoft malı :-*

:-*

sümeyra 06-15-2008 16:35

Yahudi Malları !!

Bence elimizden geleni yapalım yokuşa sürmeyelim
ben de boykot yapılması taraftarıyım. Müslüman kardeşime kim zarar verirse elimden gelen engeli önüne dizerim.
Kötülükleri elimle düzeltmeye çalışırım.

Demokrat 06-15-2008 16:39

Yahudi Malları !!

Benim anlamadigim neden biz daha kalitelisini üretmiyoruz yada neden üretilen kaliteli seylere sahip cikmiyoruz yahudi mallari denilen listeye bakarmisiniz hepsi tek basina büyük bir marka Allah askina bana bir tane dünyaya nam salmis Müslüman markasi söyleyin ;)
isi sadece boykota indirgezsek kaybeden biz olur, kalitesi mamüllere tamah ederiz, isin bir diger yaninda samimi degiliz, buna bende dahil cogumuz samimi degiliz "aman benden ne cikarki" diyerek söylemdekileri, eyleme dökmüyoruz arkadaslar ;)

Kafes 06-15-2008 16:44

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Benim anlamadigim neden biz daha kalitelisini üretmiyoruz yada neden üretilen kaliteli seylere sahip cikmiyoruz yahudi mallari denilen listeye bakarmisiniz hepsi tek basina büyük bir marka Allah askina bana bir tane dünyaya nam salmis Müslüman markasi söyleyin ;)
isi sadece boykota indirgezsek kaybeden biz olur, kalitesi mamüllere tamah ederiz, isin bir diger yaninda samimi degiliz, buna bende dahil cogumuz samimi degiliz "aman benden ne cikarki" diyerek söylemdekileri, eyleme dökmüyoruz arkadaslar ;)

Evet bence yapilan her emege SAYGI gostermesini ogrenmeli ve durmaksizin CALISMALIYIZ

Demokrat 06-15-2008 16:46

Yahudi Malları !!

Arkadaslar Allah calisana veriyor yatana degi!... nasil ki gecmiste ilmi alanda dünyaya nam saldiysak simdide adamlar davalari icin calisiyor ki, Yaradan veriyor ;)..
Sen, ben, o protesto edince o sirketlere ne kadar etki eder orasi bile cok fazla su götürür!...

sümeyra 06-15-2008 16:50

Yahudi Malları !!

Neye saygı gösterelim? çok çalıştılar emek verdiler parayı kazandılar istedikleri gibi at koştursunlar
önlerine gelen Müslümanı öldürsünler buna mı saygı duyalım.
Çalışmaya gelince evet çalışalım başımıza ne geldi ise tembelliğimizden geldi.
Ben gayet samimiyim elimden geldiğince boykotumu yapıyorum özellikle gıda maddelerinde. elimden şimdilik bu kadar geliyor daha fazlası geldiğinde onuda yapmak nasip olur inşaallah.

sümeyra 06-15-2008 16:54

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Arkadaslar Allah calisana veriyor yatana degi!... nasil ki gecmiste ilmi alanda dünyaya nam saldiysak simdide adamlar davalari icin calisiyor ki, Yaradan veriyor ;)..
Sen, ben, o protesto edince o sirketlere ne kadar etki eder orasi bile cok fazla su götürür!...

Haklısın ahmet abi Yaradan Rahman sıfatıyla inanmayan kişilere de dünyada rızkını veriyor.
Dünyada mutlaka çalıştığının emeğini alırsın müslüman olman senin nimetlendirilmende üstün kılmaz
Karıncanın hac hikayesini bilirimisin bilmiyorum bu yolda karınca adımlarıyla ilerlemekte bişeydir.

Matematik 06-15-2008 16:54

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Alıntı:

milli mücahide güzel demişsin :-*
Tebrikederim.

Demokrat 06-15-2008 16:55

Yahudi Malları !!

Alıntı:

sümeyra Nickli Üyeden Alıntı
Neye saygı gösterelim? çok çalıştılar emek verdiler parayı kazandılar istedikleri gibi at koştursunlar
önlerine gelen Müslümanı öldürsünler buna mı saygı duyalım.
Çalışmaya gelince evet çalışalım başımıza ne geldi ise tembelliğimizden geldi.
Ben gayet samimiyim elimden geldiğince boykotumu yapıyorum özellikle gıda maddelerinde. elimden şimdilik bu kadar geliyor daha fazlası geldiğinde onuda yapmak nasip olur inşaallah.

Sümeyra arkadas ne demis bak "emege" demis yani yapana degil ;).. ikisi arasinda cok fark vardir evet o emek daha sorna bize silah olarak geri dönüyor ama adamlar davalarina sadik, sahip..
Adamlar idealleri ugruna hic bir engel tanimiyor biz ise hemen kaciyor, siniyor, tirsizyoruz... o avrupaya gönderme yapan kanuninin torunlari simdi önder sav gibi üc kurusluk adamlarin diline düsmüs!..
heyhatki heyhat... oturdugu yerden bir tek tavuklar zafere ulasir arkadaslar!

Beritan 06-15-2008 16:57

Yahudi Malları !!

boykota her türlü yapabildiğim kadar varım ...ama bazen olmuyo... :(

sümeyra 06-15-2008 17:00

Yahudi Malları !!

Hak olmayan, hakka götürmeyen işlere saygı duymak bizi nereye götürür meçul.
Emeğe saygı sözünü harcamayalım
Benim saygı anlayışım farklı :) görüşlerinize saygı duyuyorum dinliyorum dersler almaya çalışıyorum :)

Demokrat 06-15-2008 17:02

Yahudi Malları !!

o zaman söyle tuzak bir soru sorayim kardes :) edison elektirigi buldu ama kendisi gayrimüslim simdi ona ve elektrige saygimiz olmasin mi :)
yada söyle diyelim adamin birisi atam bombasini buldu ama hayirli bir is icin ama daha sonra hitler bunu kötü niyetli kullandi o zaman ne yapmaliyiz :)

Kafes 06-15-2008 17:03

Yahudi Malları !!

Peygamberimiz s.a.s Bos oturan adam icin 'cehennemlik' demisken

ben bos oturmayan adami basimin ustune koyarim.

tayyipleyiz 06-15-2008 17:03

Yahudi Malları !!

Boykot kısa ve orta vadede çözüm getirsede, uzun soluklu asla değildir. Uzun soluklu olan bilinçli bir tüketim yani, eğer yerli varken yabancı arıyorsak, Türk varken avrupa kullanıyorsak, en iyisi odur diyorsak; yatırım yapana kötü yaftası vuruyorsak, destek adına 1 tane bile almıyorsak boykot et neye yarar.

Tamam boykot edelim. Kullanmayalım ancak en az ona yakınını da üretelim, pazara sürelim ki amaca haiz olabilsin. Boykot yanında, iyi olanıda destekleyelim ki uzun soluklu olabilsin. İyi olan söz sahibi olabilmeli ki, kötüye meydan okuyabilsin. Arkasındaki İyilerin desteğini hissdebilsin. daha iyiye imza atabilsin. Boykotu bende hayatıma tatbik etmişimdir. Ben buna biliçli tüketim derim, boykot değil hani ...

Doğrunun, iyinin "enler" arasında olması duam olsun. :)

sümeyra 06-15-2008 17:16

Yahudi Malları !!

Alıntı:

o zaman söyle tuzak bir soru sorayim kardes :) edison elektirigi buldu ama kendisi gayrimüslim simdi ona ve elektrige saygimiz olmasin mi :)
yada söyle diyelim adamin birisi atam bombasini buldu ama hayirli bir is icin ama daha sonra hitler bunu kötü niyetli kullandi o zaman ne yapmaliyiz :)

Elektiriğe niye saygı duyalım :o eğer edisona saygı duymaktan bahsedeceksek ona da saygı duymak zorunda değilim ne iyi etmiş hay Allah razı olsun diyecek halim yok
Yaradan onun yaptığı bu büyük ve faydalı buluşu onun dünyadaki rızkına sayar.
Hem bahsettiğmiz kişiler aldıkları parayı nereye kullanıyor benim ilgilendiğim konu bu, iyi bir iş yapmış yapmamış düşünmek gereksiz.
parayı doğru yere kullnasın canımı yesin :) Müslümanları öldürmesin, kendi vatanında kalsın, kimseyi yurdundan kovmasın bende onun mallarını hem çatır çatır kullanayım hemde saygı duyayım bunua itirazım yok.

KAmusal mışş 06-15-2008 17:21

Yahudi Malları !!

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Boykot kısa ve orta vadede çözüm getirsede, uzun soluklu asla değildir. Uzun soluklu olan bilinçli bir tüketim yani, eğer yerli varken yabancı arıyorsak, Türk varken avrupa kullanıyorsak, en iyisi odur diyorsak; yatırım yapana kötü yaftası vuruyorsak, destek adına 1 tane bile almıyorsak boykot et neye yarar.

Tamam boykot edelim. Kullanmayalım ancak en az ona yakınını da üretelim, pazara sürelim ki amaca haiz olabilsin. Boykot yanında, iyi olanıda destekleyelim ki uzun soluklu olabilsin. İyi olan söz sahibi olabilmeli ki, kötüye meydan okuyabilsin. Arkasındaki İyilerin desteğini hissdebilsin. daha iyiye imza atabilsin. Boykotu bende hayatıma tatbik etmişimdir. Ben buna biliçli tüketim derim, boykot değil hani ...

Doğrunun, iyinin "enler" arasında olması duam olsun. :)

+ :-*

Aynı şekilde düşünüyorum.
Zaten arz talep meselesi değil midir üretim işi?
Diğre malları protesto ederken Türk malını da desteklemeli ve daha çok talepte bulunmalıyız ki arz artsın,gücümüz artsın.
Bu konuda boykot yapamıyoruz,yapsak ne kadar olacak ve ya ne faydası olacak gibi sözlere hiçbir zaman katılmadım,katılmıyorum.
Hani varya karıncanın ateşe su taşıma hikayesi...
Maksat safımız belli olsun ;)

sümeyra 06-15-2008 17:22

Yahudi Malları !!

Ben anlamıyorum Müslümanlardan daha iyi üreten yok diye onları haklı mı görelim
tamam daha iyi üreten yok alalım malları öyle mi?
Birileri tembellik yapmış üretmemişse bunun cezasını niye masumlar çeksin
Ben yazın sıcağında market market yerli marka bir su almak için dolaştım bir market iki market yok yok yerli marka su yok ne yaptım vazgeçtim almadım ilerideki marketlere baktım ve sonunda buldum
bu en küçük örnek benim nefsimle aramda olan bir muhasebe ama bunu hepimiz yapabiliriz
adı boykot veya başka bişey amaç aynı olsun

Demokrat 06-15-2008 17:24

Yahudi Malları !!

iki gün elektirisiz kalda, ondan sonra saygi duyma bakayim :).. oradaki emege saygi duymak gerekir acaba saygi duymak demek onu yüceltmek yada ona tabi olmak mi demek kesinlikle hayir...
Saygi duyunca dini bir yaptirimida yok sonucta ortaya konmus bir emegi takdir ediyorsun...
Adamlar kendi davalari ugruna baskalarini harcamaktan kacinmiyorlar bunlara saygi duy demek bile abes olur ancak biz diyoruz ki sadece topu onlara atmakla is bitmiyor onlarin zulmüne reva olan bizlerde onlar kadar sucluyuz..
Neden dünyanin dört bir yaninda zulüm görenler Müslümanlar, neden kukla liderlerle yönetilen Müslümanlar, neden en geri kalmis ülkeler Müslümanlar.....
Bu liste uzar gider, elin adami yapmis ve catir catir da satiyor sen, ben protesto edelim amenna ama daha kalitesinide yapalim yada yapanlara destek cikalim biz aman o yesil sermaye, o bilmem kimin adami, o para yiyici diyerek kendi degerlerimizide disliyoruz..
Kola icmem ama sadece suylada yetinmem kaliteli dururken, kalitesizede tamah etmem ama birilerinin ekmeginede yag sürmem ;)

sümeyra 06-15-2008 17:32

Yahudi Malları !!

:)

isimsiz 06-15-2008 17:36

Yahudi Malları !!

benim bu konudaki düşüncem şu katılırsınız yada katılmazsınız sadece saygı bekliyorum ne yazıkki israil yani siyonizm her yerde. aslında bırakın direk israil markası olan malları alıp onlara para kazandırmayı ibadetimizi ederken bile onlara para kazandırıyoruz. nasıl mı? mesela uluslar arası uçak seferlerini kontrol eden şirket yahudilerin. yani siz hacca gütmek için bilet aldığımızda o bileti %9 u yahudilere yani israile gidiyor. şimdi durum böyle iken aman battı balık yan gider deyip boykot yapmamakta mantıksız geliyor bana. ha herkesde nefis var israil malları kaliteli almak giymek tabiki sitiyoruz. ama nefsimize hakim olduğumuz müddetce elimizden geldiği kadar hiç değilse boykot etmeye çalışalım. yoksa bu boykotun ne gereği var deme mantığına karşıyım ben. :-*

Beylerbeyi 06-15-2008 19:05

Yahudi Malları !!

Alıntı:

benim bu konudaki düşüncem şu katılırsınız yada katılmazsınız sadece saygı bekliyorum ne yazıkki israil yani siyonizm her yerde. aslında bırakın direk israil markası olan malları alıp onlara para kazandırmayı ibadetimizi ederken bile onlara para kazandırıyoruz. nasıl mı? mesela uluslar arası uçak seferlerini kontrol eden şirket yahudilerin. yani siz hacca gütmek için bilet aldığımızda o bileti %9 u yahudilere yani israile gidiyor. şimdi durum böyle iken aman battı balık yan gider deyip boykot yapmamakta mantıksız geliyor bana. ha herkesde nefis var israil malları kaliteli almak giymek tabiki sitiyoruz. ama nefsimize hakim olduğumuz müddetce elimizden geldiği kadar hiç değilse boykot etmeye çalışalım. yoksa bu boykotun ne gereği var deme mantığına karşıyım ben. :-*

bir artı daha :-*

boykotun nesine karşı çıkıyor bazı arkadaşlar anlayamıyorum. yapabildiğimiz kadar boykot yapalım. kimsenin kimseyi zorladığı yok.

hele hele şu zihniyete karşıyım: "eee adamlar çok kaliteli yapıyor kardeşim.. müslümanlarda kaliteli yapsın onu seçeyim!!"

veya şöyle diyorlar: coca cola dan daha kalitelisini yaptılar da biz mi içmedik???

içme kardeşim içme. coca cola içmek zorunda mısın? ille de kola içeceksen ColaTurka var neden içmiyorsun? buz gibi içtiğin zaman kolayı inanın marka farketmiyor. sadece sıcak içildiğinde beş para etmiyor.

elektriği bir gayr-i müslim üretmiş olabilir. şimdi kullandığımız elektrik yahudi malı değil ki? konuyla olan alakasını çözemedim?

milliyetçiyiz diye geçiniyoruz. yabancı ve yerli maldan yabancıyı seçiyoruz sonrada milliyetçilik naraları atıyoruz. örneğin Algida tam bir yahudi markası. ülkemizdeki pazar payları %60. ülker golf %25. panda %15.
magnumla bravo arasında kalite bakımından hiç bir fark yok. neden algida? işte en az onun kadar kaliteli olan müslüman bir türk markası var neden seçmiyoruz?

danimarka mallarının protesto edilmesi olumlu sonuçlar verdi. ne yediğimizi, yerken kimin ekmeğine yağ sürdüğümüzü bilmemiz lazım.

All times are GMT +3. The time now is 12:43.