![]() |
Amerikasiz olmaz diyenleri protesto ediyorum
arkadaslar niye amerikasiz olmasin ki .. biz abdyle muttefik olmak zorunda degiliz..
bakin 1974 kibrisa asker gonderirken amerika bizim yanimizdamiydi hayir amerika dahil butun dunya karsimizdaydi..amerika ve avrupa- ingiltere fransa almanya v.s arkadaslar tarihini bilmeyen gelecegi goremez.. biz kimseye muhtac degiliz.. amerikadan korkmayin.. |
ya sorun bu zaten amerikayı sevmiyorum....
dostumuz olmasını da istemiyorum ama düşün osmanlıyı yıktılar yerine kim geçti sovyetler çok mu iyiydi sonra amerika çok mu iyi sonra aday çin milyarlık ülke bilim adamları çinde kişi başına düşen milli gelir 10000 dolar olduğunda dünyanın sonu gelir diyorrrr |
bal gibide olur dünya nefret ediyor amerikadan dünyanın tek çekdiği özlem Osmanlı İmparatorluğudur
|
ne muttediki yaaaaaaaa.Amerika dio sizin muttefikiniz sora pkk ya silah verio.Bu nasi muttefik.iyi gun dostu kotu gun dusmani
|
iste ABD nin kanli tarihi.Amerika Yanlilari iyi okuyun
ABDnin kanlı tarihi « :» -------------------------------------------------------------------------------- · Sistematik olarak Kızılderili soykırımını başlatır, · 1898 'de Meksika'yı işgal eder, · Aynı yıl Küba'ya girer, · 1921 'de Nikaragua'yı işgal eder.40 yıl boyunca terör havası estirtir, · 1945'te Japonya2nın Hiroşime ve Nagazaki kentlerine atom bombası atar ve 250.000 kişiyi vahşice katleder , · 1950-53 yılları arasında yüzbinlerce koreliyi katleder, · 1954'te binlerce Guatemala'lıyı katleder , · 1955'te Endonezya,Laos,Kampoçya'da çok sayıda CIA operasyonu düzenlenir, · 1950-59 yılları arasında Küba'da 60.000 kişi ABD destkli Badista birliklerince katledilir , · 1961 'de domuzlar körfezi çıkarmasını örgütler , · 1965'te Endonezya'da 1.000.000 kişinin kaTLEDİLMESİNE SEBEP OLUR, · Aynı yıl 10.000 kişi Dominikte ABD paraşütçülerince katledilir , · 1975'te Vietnam'dan kovulduğunda ardında milyonlarca ölü ve yaralı,yüzbinlerce sakat,onbinlerce tecavüz olayı bırakır, · 1970-752te Kamboçya ve Laos'ta 1.000.000 kişiyi katlederler, · 1973'te şili'de CIA darbesi ile 30.000 kişi katledilir , · Arjantin'de 30.000 ilbirlikçileri ile 30.000 kişi katkedilir , · 1983'te Lübnan'da 14.000 deniz piyadesi binlerce kişiyi katleder ,aynı yıl 6. filo Lübnan'ı günlerce bombalar, · Aynı yıl Grenada'yı işgal eder ve yüzlerce kişi katledilir , · 1986'ta Libya'yı bombalar ve bine yakın sivili katleder ,ülkeye ambargo uygular , · 1989'ta Panama'ya asker çıkartır ve 5.000 panama'lının ölümüne sebep olur, · 1991 yılında Irak'a saldırır ve 100.000 'nin üzerinde Iraklının ölmesine sebep olur. · Somali'yi işgale girişir, · İran'a ambargo uygular, · Nikaragua'yı karıştırır · sadece 1946-1975 yılları arasında 215 kez askeri güce başvurur.Aynı yıllarda insanlığı 19 kez nükleer silah kullanmakla tehdit eder, . Korfez Savasini baslatir . Irak savasini baslatip Irak'i karistirir . Afganistan'a girer . Kuzey Irak'da PKK'ya silah verir . Veee....Iraktaki Mezhep catismalarinin tek sorumlusudur |
Alıntı:
|
Turkiye,silah yonden yetersiz bir ulke.Yavas yavas butun ulkelerde nukleer silah var atom bombasi var bizde yok.Ama asker sayimis yeterli ama silah olmadiktan sonra askerin ne anlami var.
|
Alıntı:
|
Amerika.İsrail.İngiltere vs.vs..vs.. Kanlı Gömleğin Sahipleri...
Kuruldukları tarihten bu yana soyları,cedlerii,dedeleri, sürekli fitne çıkaran ,savaş potansiyeli yüksek haçlı orduları gibi büyük bir canavarı dünyaya salan Canavar anaları... Osmanlı,Emeviler,Abbasiler,Halifelik Dönemi vs.vs.vs. Kuruldukları tarihten bu yana kendilerinden olmayan milletleri dahi barış,dostluk içinde bir arada tutan din ve devlet işlerini birbirine bağlayıp din'i bir yaşam sistemi haline getiren ve bu sayede dünyaya hükmeden bir İmparatorluklar topluluğu. Kaldiki Türkiye Cumhuriyetide bu şekilde olabilirdi.Abd ye bağlı bir politika,Imf e bağlı bir ekonomi AB ye bağlı bir kişilik bu devleti yukarıda saydığım imparatorluklara karşı utanç verici hale getirmekte... Bizim Acilen İçe veya doğuyayönelik bir politika izlememiz lazım.Bunun En Güzel Örneğini Doğuda İran batıda ise arjantin'dir.Şu zamanda Bu işin projesi ise D-8 Dir.D-8 D-60 ve D-160. İşte İslam toplumun kurtuluşu tekrar ferah günlere erişmenin yolu budur. Bizim amerikaya borcumuz olabilir.Ancak tek seferde ödeme gücümüzde mevcuttur bu borcu.Amerika Almam diyo tek seferde.Arjantinede aynısını demişti arjantinde rest çekti.Ya alırsın bu parayı yada hiç vermem die.Diğer yandan borcumuzla kalsak iyi arkadaşlar ülkede retimi yapılan şekerinden patatesine soğanından fındığına her üretim malına karışmakta bunu bu fiyata şu kadar satıcaksın diyor.Varmı böyle bi iş ? ABD BİZİM MÜTTEFİKİMİZ OLABİLİRMİ ? Bu şekilde sömürgeci politikasıyla asla olamaz OLMAMALIDIR. Irak a bilmem kaç sorti yapan uçaklara biz izin verdik.Neden nasıl verdik anlayamıyorum. Bunu Üzülülerek söylüyorum ancak Irak gibi osmanlı yadigarı kaldiki bir çok islam aleminin yattığı kutsal denilecek kadar önemli toprakların işgaline yardım ettik... Vesselam ABD siz İsrailsiz Barış ve huzurun hakim olduğu bir dünya istemekteyim.SİZİNDE İSTEDİĞİNİZİ DÜŞÜNMEKTEYİM Sevgi ve Dua İle |
Asıl mesele şu ki bugün en son ihtiyacımız olan şey ABD nin düşmanlığı Hoş dostluğundan da çok bir şey görmedik diyebilirsiniz.amma, unutmayın ki bugün kullandığımız birçok askeri mühimmat silah uçak gemi vesair materyallerin hepsi ABD malı Bunları üretebilecek ve kendimizi donatabilecek bilim ve üretim kabiliyetine şuan sahip değiliz Ayının koltuğuna dürtmemeli Biz ABD yi BOSNA müdahalesinde destekledik,yerden göğe kadar haklıydı.Bütün Batı ve İslam dünyası ve Bizler seyrediyorken O müdahale etti ve müslüman katliamını bitirdi Korede bereberdik çünkü komunizm ve dinsizlik ortak düşmanımızdı Ve bana göre radikal ve islam ile uzaktan yakından ilgisi olmayan TALİBAN gibi örgütlere de müdahalesi yerinde Çünkü bu örgütler ve yapılar herşeyden önce İSLAMA zarar veriyordu.Ama metod ve işgalleri meşrulaştırmaz ABD nin en azından uzun bir süre daha müttefikliğine -en azından düşmanlığından uzak kalarak- ihtiyacımız var |
Alıntı:
Yukarıda bi arkadaşımı abd katliamlarını öyyle bi tarihleriyle geçmiş. Ne kadar komik yahu ;D Sen nasıl olurda Kore Savaşını örnek verirsin,yada nasıl olurda bosnayı örnek verirsin ? Yahu oradan çıkardıkları işgal güçleride kendi işgal güçleriydi güzel kardeşim.Sen 1 leğen siyah suya 1 damla beyaz akıtsan ne olur ? Amerikanın her işi yalan dolan bu 500 yıl öncede böyleydi 500 yıl sonrada böyle olacak kim inkar eder bunu ? İkinci konu.DİYORSUNKİ SİLAHIMIZ SAVAŞ MALZEMELERİMİZ abd den. Sen nesin ? Soruyorum Nesin kardeşim??? Bağımsız bir ülkesin.Bak T nokta C T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ.Bayragın anayasan mevcut.Kendi meclisin mevcut.Bağımsızsın.Yap kardeşim sana yapma diyen mi var.??? AĞIR SANAYİNİ KUR.Buyur İran , suyun altında giden en hızlı bombayı yaptı.Al nükleer enerji tesisini paşa paşa kurdu.Kim ne dedi ? Yahu iş İman da bitiyor iman da. Yahu kardeşim hiç gülesim yoktu Allah seni güldürsün.Bide demişsin ya abd yerden göğe kadar haklıydı die.Allah seni naapmasın ;D ;D Yahu Bu sütü bozuk,Bizans uşaklarından ne bekliyosun sen ? he kardeşim Kaldiki taliban ,el-Hamas-El-Fetih-Hizbuıllah vs. gibi kuruluşlar Türkiyeye her hangi bi saldırıda tek yandaşımızdır.ALTIMA İMZAMI ATARIM |
sensizgülüm ;
sütü bozuk bizans uşakları falan ne demek ? Sen hayal edebilirsin, ben realite ile hareket ederim,sen sadece iman dersin ben ise ilim teknik ve esbap derim Osmanlı imansızmıydı? yani azıcık dünyadaki eşyanın tabiatına uygun davranalım Dünyanın bir kanunu vardır o kanunlara riayet edersen kazanırsın Ahiretinde kanunları vardır o kanunlara riayet edersen ahiretini kazanırsın her iki kanuna riayet edersen her ikisini kazanırsın Biz MARKSİT goygoycular gibi SALT abd karşıtlığı yada başka bir devlet karşıtlığı ile siyaset yada politika üretemeyiz Doğrusuna doğru yanlışına yanlış Bosna İÇİN SEN NE YAPTIN? Yada islam devletlerimiz ne yaptı? Beğen yada beğenme o savaşı ve katliamları ABD bitirdi.İşin realitesi bu Bu onun bütün politikalarını da destekleyeceğiz demek değil Burada da TALİBAN ın avukatlığını yapma bence.İslama ve islam dünyasın BÖYLESİNE zarar vermiş bir hareketi hiçkimse kabul edemez İlla Türkiyeyi kana bulamaları gerekmez |
Alıntı:
Ben Çanakkkaleye -İstanbulun Fethine -Bedir'e-Malazgirt'e inanırım. Sütçü İmam'A ,Ali Efndiye'Cemile Anaya İnanırım. Ben İnandıktan sonra Allah'ın her koşulda şahsa ayrdım edeceğine inanırım. Tarihte de bu böyle olmuştur bundan sonra da bu böyle olacaktır. Savaşları veya mücadeleri her zaman sayıca üstün veya silah bakımından güçlü toplumlar değil ,İstikrar sağlayan,Değerlerini sonuna kadar savunan,İmam ,aşk,şevk ve azimle çalışan Milletler üstün gelmiştir ve tarihte örneği çoktur.En yakın tarih ise Hamasın İsraili Rezil Rüsva edip evine gönderdiği gündür Lübnan'dan. Vel hasılı Kelam Senin realiten ,gerçekçi bakış tarzın beni hiç alakadar etmemektedir. Az önce dediğim gibi Eğer Allah'A İnanıyorsanız ,İmanınız tam ise O'na güveniyorsanız Sizden güçlüsü sizden üstünü yoktur.! |
AMERİKASIZ BİR DÜNYA OLMAZ ARKADAŞLAR.
lütfen düşünün. O olmadan N olurdu... |
ne olurdu kardes amerika olmasaydi, yerine iki süper güc varki o zalim kuvvetler dahi amerika kadar acimasiz cikarci degildir...Cin , Rusya
bence sen tarihi bilmiyor veya fazla holywood filimlerinden etkilenmisin 1900-1975 genel tarihten bir kismin bilsen dahi bu fikrini degistirmeye yeticektir sistem bozuklulugu var ülkemde |
Alıntı:
|
Alıntı:
Peygamber UHUDDA neden malup oldu? İmanları yokmuydu? Arkadaşlar REALİTEYE ve EŞYANIN tabiatına uyacaksın Önce BEŞERİ gerekleri yerine getireceksin Osmanlı sadece islam ve müslüman olmakla kalmadı aynı zamanda devrinin en modern ve güçlü ordularını kurdu. Yani biz müslümanız bu yeter diyipte yola çıkmadı Öyle yola çıkanlar işte VİYANA önünde bozguna uğrar Artık bozgun yaşama lüksümüz yok.Her mücadeleyi kazanmanın yolu en güçlü en itibarlı ve en inançlı olabilmektir Bu ise ZAMAN ister o bakımdan AMERİKA yokmuş gibi DAVRANAMAYIZ. |
Alıntı:
Onlarca yıldır Dünya'nın jandarmalığına soyunup insanları katleden bi devleti nasıl seviyorsun anlamıyorum... Kişi sevdiğiyle beraberdir" (Buharî, Edeb; 96; Müslim, Birr, 165; Tirmizî, Zühd, 50) |
Ne dost ne düşman çıkarlarımıza göre hareket etmeliyiz aynı diğer devletlerin bize yaptığı gibi ;)
|
Alıntı:
|
ben amerikan hayranı degilim. ama en azından kominizimi engelleyen onlar oldu.yoksa sovyetlerle nasıl baş etcektik?
|
Alıntı:
Amerika düşmansız yaşayamaz.Çünkü bol bol silah satmak zorunda.Düşmanın rengi KIzIL iken YEŞİL e döndü. 90 yılından itibaren yapılan işler bunu göstermniyor mu? ABD Sovyetler ayaktayken tek bir müslüman ülkeye saldırmayı göze alamadı |
amerika yanlılarını anlamıyor ve protesto ediyorum
|
sapına kadar iran ;D
|
Ynt: Amerikasiz olmaz diyenleri protesto ediyorum
>:( >:( >:( >:( ABD ye LAF YOKK >:( >:( >:( >:( http://img489.imageshack.us/img489/5...urumsalcx1.jpg |
ufkumu açtın İnternettin Hoca kardeşim bu eklediğin resimle amerikaya haksızlık ettiğimi anladım >:( >:( >:(
|
Ynt: Amerikasiz olmaz diyenleri protesto ediyorum
Alıntı:
Demokrasi özgürlük palavralarından bıktık... ABD ye karşıyım deyipte ülkeyi kutuplaştıranlar aslında ABD ye hizmet ediyor.... Bunu da herkes bile... |
Alıntı:
yahu güzel kardeşim uhud savaşını iman söz konusu olduğunda kaybeliş sebebini nasıl tüm orduya yüklersin ? hatırlayalım uhud savaşını ; okçular ganimet için yerlerini terk ettiği için (-kaldıki savaş kaybedilmemiştir ortada bi durum sözkonusu)uhud dağına çekilmek zorunda kalmıştır... Okçuların imanlarına tam veya değildir diyemeyiz ancak o anki iman zayıflığı,gaflet ve nefis imanlarına galip gelmiştir... İmanı,inancı,şevki taze olan bir ordu hiçbir zaman mağlubiyet görmez !!! Osmanlı teknoloji takip ediyor diyorsun... yahu biz hem namazımızda niyazımızda imanlı şekilde hayatımızı sürerken ;bir yandan da teknolojiye ayak uyduramıyormuyuz ? İslam dini ne diyor,çalışmak ibadettir.Burdan illaki odun taşımayı ibadet oalrak anlamamalıyız... kısaca demek istediğim; biz amerikadan TAM bağımsız olarak her işimizi görebiliriz.-e tabi değişik denge şahısları ve unsurları mevcut .ancak istendikten sonra yapılmayacak iş yok... Selam ve Dua ile.. |
Ya ne Komik Durumdayiz hepimiz bu forumda agiz birligi ile Amerikan karsitligimizi ilan ediyoruz ve kin kusuyoruz Amma Partimiz olsun Liderimiz olsun Amerika siz hicbir hareket etmiyor kusura bakmayin amma söylemek sorundayim hatta Büyük Ortadogu nun Es Baskanligini yapiyor yani Büyük Israel in kurulmasi icin kurulan Projede, anlamadigim ise Bize karsi Busha söylemedigini birakmiyor amma velakin görüsmeden sonra ise bush un ne kadar iyibirisi oldugunu söylüyor
artik diger partili arkadaslara karsilik veremez oldum nasil is bu adamlar türkiyede Aslan Amerikada bush un karsisinda kedi diyorlar ne diyeyim bunlara söyleyebilirmsiniz??? |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 00:58. |