![]() |
Acaba Hangi Çizgi Film Karakterisiniz?
|
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun :D tweety i hatırlamaya çalışıyorum,çıkaramadım :D teşekkürler gülümsettin + ; ) |
benden de olsa olsqa tazmanya canavarı olur :P
|
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. :) (+) |
TWEETY :D
|
bu ne yahu herkese aynısı çıkıyor bende tweety'ymişim :o |
Alıntı:
|
ben düşündüm ve kim olduğumu buldum http://img.blogcu.com/uploads/ElifBa...ric%5B1%5D.jpg elbette ki Cedric 8) 8) |
Alıntı:
|
çizgi film gibi değil ya çok şeker bi çocuk :P |
bende tweety mişimmm .. resmen dalga geçiyorlar :o |
ilk ben yazdım gidin bakim imitasyon tweety ler :D :D (şaka tabi ;D )
|
TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. aynen beni anlatmış |
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. ben bu işe anlam veremedim :) |
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. ay twetty çok severim hem |
Sitede başka çizgi kahramanı yok ;D
|
TWEETY
Den de :o :o biri bizi kandırıyor :'( |
herkese twetty çıkmıyor :D
|
Twetty ... :o :o :o
|
MICKEY MOUSE
Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız. Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden alıkoyar :D :D :D Ben inanmıyorum buna yaaa...Ben de romantiksem :D :D |
Bende tweety çıktım bu forumdaki çogunluk gibi... ben tweety çok severdim:)
|
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun ALLAH ALLAH herkese mi tweety çıkıyor :o |
bilin bakalımm bana hangi karakter çıktı :D :D
bu site heralde çizgi film karakterlerini pek bilmiyor |
Nagihan herkesden farklı :D
|
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. |
bu tweety'nin özelliklerini ezberledim artık
|
imitasyon tweety ler :D :D
|
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes ama bu araştırma sadece tweety tanıyor galiba sadece bu kadar hepmi twety çıkıyor silvester nerde ??? |
MICKEY MOUSE
Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız. Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin. Sadece 2 tane çizgi kagramanı var herhalde :D :D :D :D ya ben bu kadar romantik olamam :-X :-X :-X |
BUGS BUNNY
Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çogu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. :D :D ztn en cok onu severdim çizgi filmlerde ::) ::) |
TWEETY :o :o alakamda pek yok ama hayırlısı.. |
bugs bunny ....
|
farklıda çıkıyormuş demek
|
BUGS BUNNY
Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çogu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin |
http://www.starstore.com/acatalog/Mi...-classic-l.jpg MICKEY MOUSE Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız. Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin .... :D Bana da çıka çıka MICKEY MOUSE çıktı ;D |
http://img114.imageshack.us/img114/1...400x400bj7.jpg http://img114.imageshack.us/img114/1...6f16b24e4a.jpg TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun :-[ |
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes EVET GERÇEKTENDE DOĞRU.KENDİMİ KIRIYORUM BAŞKASINI KIRMAMAK İÇİN VE OLGUN DAVRANIRIM :-* :) |
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. ilginç ama doğru analiz :o |
Balık Burcumusunuz...(TWEETY ÇIKAN ÜYE ARKADAŞ VE KARDEŞLER(ABİLER,ABLALAR)
|
Alıntı:
zaten oda balıkla aynı sayılır (: |
All times are GMT +3. The time now is 00:34. |