![]() |
Potada GS-Telekom birleşiyor ...
2011’e kadar Ülker’in sponsor olduğu Cimbom, geçen sezonun finalisti Türk Telekom ile birleşmek için görüşmelerini sürdürüyor .
BASKETBOLDA sürpriz gelişme, G.Saray Kulübü Basketbol Şubesi ile Türk Telekom arasında birleşme görüşmeleri yapılıyor. Ülker’in sponsor olduğu ve iki sezondur G.Saray Cafe Crown ismiyle Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edip önemli başarılara imza atan sarı-kırmızılılar, geçen sezonun finalisti Türk Telekom’un yetkilileri ile masaya oturdu. Yapılan ilk görüşmelerde Türk Telekom birleşme konusuna sıcak bakmazken, son günlerde durumun olumlu yönde ilerlediği öğrenildi. Birleşme ile ilgili olarak iki taraf da çalışmalarını sürdürürken, projenin yeni sezonda gerçekleşmemesi halinde, bir sonraki sezon çözümleneceği konuşuluyor. Bilindiği gibi 2011 sezonuna kadar Ülker ile sponsorluk sözleşmesi bulunan G.Saray Cafe Crown, bu tarihten önce Türk Telekom’la olası bir birleşme durumunda tazminat ödeyecek. G.Saray ve Telekom yetkililerinin tazminat konusunda da görüştüğü ifade edildi. Bu arada G.Saray Cafe Crown antrenör konusunda Erman Kurter ile prensipte anlaştı. Ayrıca Beşiktaş’la sözleşmesi biten Kaya Peker için de girişimler sürüyor. Kaynak : Vatan gazetesi |
Kaynak vatan gazetesi olunca önce inanmadım ama bir çok gazetede bu haber var yöneticiler görüşmelerin sürdüğünü söylemiş bu birleşme gerçekleşirse süper olur ... :-*
|
Güzel olur...
birşeşirlerse Galatasaray Telekom... |
:D :D :D başarı gelmeyince cafe crown olmadı telekom demek :D |
Beşiktaş da efesle birleşicekmiş ne derece doğrudur bilemem ... :-X
Haklısın başarı gelmeyince önce hoca gönderildi şimdi sponsor değişiyor ... :-X |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Güzel olur... Ancak bu Türk Telekom gibi bir takımın ligden ayrılması demek yazık olur...
|
Fenerle de Ülker birleşmişti. :P
Bizde Efesle birleşsek ne iyi olurdu dimi ;D ;D |
Alıntı:
çok doğru söylemişsiniz tebrik eder + takdim ederim 8) |
Alıntı:
|
Alıntı:
saygı bizlerden efenim ::) sizide buralarda görmek ne büyük mutluluk bir daha bizleri bırakıp gitmeyin sizsiz olmuyor 8) 8) |
Alıntı:
Bu benim aklıma daha önce geldi de yazamadan arkadaş yazmış yaa bende + alabilirmiyim acaba ;D :D ;D |
Birleşin birleşin biz de Alpella'yla birleşeceğiz :D
|
Birleşen birleşene kardeşim ne bu ya :D :D
Aziz Yıldırım ne büyük adamsın be.. Adam ne yaparsa doğru çıkıo! |
Alıntı:
Alıntı:
|
Bu birleşme Galatasaray'ın işine yarar çünkü türk telekom gerekli maddi gücü ve taraftar desteğini buluyor her sene play-off a ilk üç içerisin de giriyor .. Bu birleşme olursa ligde ki rekabet tartışmalı hale gelir... :-\
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeş cevabını daha önce vermiştim çok talihsiz bir müsabakaydı uleb de tarihe geçmiş takımız hiç yenilgisiz tur atladık 8) bu bir başarı değil midir? :-X |
Ben sizin başarınıza gölge düşürecek açıklama yapmadım ama
|
telekoma yazık olur
|
tamam yahu bişey demiyorum geçen sezona baktığınızda kendinizi başarılı görüyorsanız tamam ben susayım! bi de şu var madem başarılısınız neden play -off larda final oynamış takımla birleşiyorsunuz :-X neyse sustum! |
Alıntı:
Ve buna rağmen Avrupa takımı olduğumuzu tekrar gösterdik ;) Tebrik etceğine neler söylüyosun. |
tebrik ederim harikasınz 1 numarasınız muhteşemsiniz dünya da eşiniz yok eleştiriye gelemiyorsunuz gerçekten müthişsiniz :o |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam ne dersen onu yapayım ne istersin ? :o |
Alıntı:
|
Alıntı:
burada herkesin özgürce yorum yapma hakkı varsa siz bunu hiç bir şekilde engelleyemezsiniz başarılı bulup bulmamak bana kalmıştır herkesin fikri kendinedir kendinizi gs'nin ağası sanmanıza gerek yok eleştiriler insanı ve söz konusu olan her türlü kurumu yüceltir eleştirilere karşı omayın hazmetmeyi bilin ki ilerde başka kuluplerle birleşmenize gerek kalmayacak kadar ''Başarılı'' olasınız |
Senin sorduğun saçma soruya bende saçma bir cevap verdim. Tartışmanın bir amacı yok...
|
All times are GMT +3. The time now is 16:16. |