![]() |
bizi gıcık eden 15 şey
1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.
2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır. 3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır. 4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir. 5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar. 6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür. (Kesinlikle bu oluyo ) 7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman) 8 - Duşa girip ıslandığında telefon çalar. 9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir. 10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır. 11 - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır. 12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler. 13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer. 14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir. 15 - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır 19-02-2008 Uslanmaz |
bizi gıcık eden 15 şey
hIMMM Güzel bir yaklaşım :D teşekkürler
|
bizi gıcık eden 15 şey
1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.
evet ya bide okula giderken istiklal marşı sırasında çok olurduda kımıldamazdım bitene kadar ;D |
bizi gıcık eden 15 şey
Ben de çok oluyordu :D
|
bizi gıcık eden 15 şey
Alıntı:
|
bizi gıcık eden 15 şey
Gerçekten güzel, sağolasın ;D
|
bizi gıcık eden 15 şey
:D :D :D
|
bizi gıcık eden 15 şey
Alıntı:
|
bizi gıcık eden 15 şey
birde kendi kendine düşününce şu şu olsa yatırım yapsam deyince onun biraz geçen zamandan sonra satışa çıkması :D
|
bizi gıcık eden 15 şey
Eğer basit bir alet lazımsa evin içinde onu bulmanız imkansızdır ama birkaç gün sonra lazım olmayınca pat diye çıkar önüne :/
Kanser oluyorum bu yüzden..Özellikle makas hep böyle oluyor... :/ |
bizi gıcık eden 15 şey
beni en gıcık een şey tam hapşıracakmış gibi olupta hapşıramamak deli oluyorum ozaman
|
bizi gıcık eden 15 şey
insana yapışanlar vardır. Yılışık deriz ya İşte onları hiç sevmem ben Gıcık ederler insanı
|
bizi gıcık eden 15 şey
Birçoğu oluyor gerçekten. :)
|
bizi gıcık eden 15 şey
benide en gıcık eden şey üsteki üye hakkında özenip güpgüzel şeyler yazıp tam gönderirken bir mesaj gönderildi yazısını görüp mesajımı silmem
|
bizi gıcık eden 15 şey
gözlüğüme dokunulmasına gıcık oluyorum >:(
|
bizi gıcık eden 15 şey
Bana kaşıntı denk geldi.Sırtıma 1 Nisanda arkadaşlarım kaşıntı tozu kutusunu boşalttı,dersin ortasında ve en sinirli hocanın dersinde dayanamadım ve kalkıp duvarın en sivri köşesine sürtünerek kaşınmıştım.Hoca bana manyakmısın oğlum demişti :D
|
bizi gıcık eden 15 şey
:D :D :D :D :D
haklı mı değil mi öyle demekte :D :D |
bizi gıcık eden 15 şey
Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.
en gıcık olduğum olay da bu ne zaman arkadaşlarla buluşacak olsam şehir dışında abim yada arkadaşları görür >:( >:( >:( |
bizi gıcık eden 15 şey
Alıntı:
|
bizi gıcık eden 15 şey
:D :D :D :D :D :D :D
|
| All times are GMT +3. The time now is 19:15. |