![]() |
Genç Mandacılar
Genç Mandacılar
22-06-2008 02:57 Kendilerini demokrat olarak niteleyen ve onlardan olmayan herkesi darbeci ilan eden A K P şakşakçısı grup ''Genç Siviller'' sözde demokrasi hareketlerinden birisini İstanbul/Taksim'de gerçekleştirdi. Demokrasi = A K P anlayışındaki bu grubun, ''Darbeye karşı ses çıkar'' isimli eylemin de ülkede sıkı yönetim dönemi varmışçasına hareket edildi ve tüm Cumhuriyet sevdalıları darbeci olarak nitelendi. Ergenekon üzerinden tüm Atatürkçüleri ve Cumhuriyetçileri hedef alan grubun yürüyüşü alenen Ak Parti Şov'a dönüştü.Katılımın az olduğu eylem de "Sokaktayız, çünkü Ergenekonların, Cumhuriyet Çalışma Grubunun dağıtılmasını istiyoruz! Kapalı kapılar ardında bize karşı yapılan planları bozmak istiyoruz" açıklaması yapıldı. Diğer ilginç bir gelişmede ise Engin Okur isimli bir vatandaşın tepkisi oldu.Cumhuriyet karşıtlarının yürüyüşü esnasın da elinde Türk bayrağı ile yürüyüşün arasına giren ve Mustafa Kemal'in ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' cümlesini tekrarlayan şahısı Genç siviller ''provokatör'' olarak isimlendirdi.Esas tuhaflık ise Sivil polisin ''Ne Mutlu Türküm Diyene!'' diyen vatandaşı şiddetli bir şekilde etkisiz hale getirmesi oldu. Cılız geçen yürüyüşe,Mustafa Kemal sadece bir anı diyen Nazlı Ilıcak,Liberalizm aşığı Mehmet Altan gibi yazarlar destek verdi. Haberinyeri.net |
Genç Mandacılar
bunları eklemendeki gaye nedir?
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
|
Genç Mandacılar
Gaye açık ... Ama bakalım neler yapabiliyor. :)
|
Genç Mandacılar
Cılız geçen yürüyüşe
:D :D :D |
Genç Mandacılar
A K P ye destek mitingi yapıldı demokrasi yürüyüşü diye paso ab ci komünüst doluydu.
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
ak partiye destek yürüyüşüne komunistler katıldı yani ;D |
Genç Mandacılar
Hepimiz genciz Hepimiz Siviliz..
Ama hepimiz genç sivillerden değiliz...? Ben Ak partiye oy verdim ama genç sivil değilim..? |
Genç Mandacılar
Alıntı:
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
|
Genç Mandacılar
Hangi sınıftan oldugun önemli degil..Türkiye ye karşı ab cilikte uzlaşmak önemli
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
-Siz ab yi destekliyor musunuz diye sor bakiyim :-* |
Genç Mandacılar
Alıntı:
Sonuna kadar AB taraftarıyım. Bürokratik elitin yanında olmaktansa AB ci olmayı tercih ederim. :) |
Genç Mandacılar
Lütfen gerçekleri görelim uyanın artık
darceci yi dinleyin...!!!! :) :D ;D 8) |
Genç Mandacılar
Bürokratik elit ne ya bu lafta yeni moda oldu..Zaman da falan çok mu yazıyor ne agzınız alışmış...okuya okuya
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
|
Genç Mandacılar
Evet ben darbeyi savunuyorum..Bu ülkeyi darbe kurtarır .
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
Darbe hep batırdı bu ülkeyi gerici arkadaş... 10 yılda 1 darbe oldu ne oldu ? 5 yılda 1 muhtıra verildi ne oldu ? Nereye gelebildik. Ülkenin istikrarı yakaladığı an bir yerleriniz yanıp tutuştu. Her yer elinizde... Ama yapamayacaksınız. Yaptırmayacağız, Tekrar daha sert geleceğiz, dahada güçlü geleceğiz. |
Genç Mandacılar
Sen darbeyi savunacak kadar acizsin... ;)
Seçimi şarlatanların partisi kazansaydı, asker bizim yanımızda olsaydı ve biz darbe düşünüyor olsaydık böyle konuşamayacaktın değil mi? Çünkü siz anca kendinize müslümansınız... Kendi iradenize ve gücünüze güvenemediğiniz için, askerden medet umacak kadar acizsiniz!! Yıllar bunu gösterdi hiç yorma o çeneni ;) |
Genç Mandacılar
Görecegiz...Bu ülke haso aganın kepapçı dükkanı degil...Demokrasi adına ülke yıktırılmaz..
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
28 ŞUBATI SAVUNUYOR MUSUN ?? |
Genç Mandacılar
Bakın lafı evelemem ben 1960 Darbesini savunuyorum mesela...Bir de ilerle olursa bir darbe onuda destekliyecegim vatandaş olarak...
Kişisel görüşlerim bu benim... |
Genç Mandacılar
Alıntı:
Diğer konuda sana cevap verdim... Sorunun varsa söyle tekrar veririm. |
Genç Mandacılar
Alıntı:
Bu ülke bizim !!! Benim atalarım ben dinimi rahatça yaşıyabileyim diye kanıyla suladılar bu toprakları... Ama acı olanı şu ki; şimdi dinimi rahatça yaşamamı istemeyen sadece gavurlar değil, darbe aşkıyla yanıp tutuşanlar.... Senin darbe olmasını istemendeki tek sebep budur...Ak Parti'yi istemeyenler sadece demokratik çerçevede din özgürlüğü getiricek diye istemiyor... Bari azıcık cesur olun ;) |
Genç Mandacılar
Alıntı:
Ülke nasıl yıktırılıyor açılasana bana ? |
Genç Mandacılar
Alıntı:
Ergenekonla 3-5 kişinin planladığı bir şey bu ülkede olmak zorunda değil tamam mı... Başlatma darbeni... |
Genç Mandacılar
Alıntı:
|
Genç Mandacılar
Raprada rapra tempoooo anca gidersiniz kübaya bu millet uyandı artık darbe şakşakcıları avcunuzu yalarsınız .
|
Genç Mandacılar
Geçen Cumartesi Taksimi 10 binlerce kişi doldurdu. Polis izin verseydi tüm taksim bize katılırdı. Bu kadar katılım olacaklarını tahmin etmediklerinden Tünelden Taksime yürüyemedik, Galatasaray Lisesi önünde basın açıklamasından sonra yavaş yavaş gösteri bitti.
Darbeye Karşı Omuz Omuza |
Genç Mandacılar
Alıntı:
ARKADAŞIN GELENEKSEL KURTARICISI DİN GENE DEVREYE GİRDİ EVET BUNU BEKLİYORDUM BENDE NE ZAMAN BU SÖZLERİ DUYACAGIM DİYE... SEN DİNİNİ YAŞIYAMIYORSUN HA DEMEK VAY SENİN HALİNE ARKADAŞ SANA ÜZÜLÜYORUM..DİNİNİ YAŞIYAMIYORSAN DEMEKKİ İBADETİNİ YERİNE GETİRMİYORSUN CUMAYA GİDİYORSUNDA KAPIDAN İÇERİ İMAM MI ALMIYOR SENİ..SEN DİNİNİ ABD TANKININ YANINDA YAŞAYANLARDAN OLMAK İSTİYORSUN SANIRIM..GİT BİRAZ KİTAP OKU..DEVLETİNE MİLLETİNE SAHİP ÇIK.. |
Genç Mandacılar
Alıntı:
|
Genç Mandacılar
seçimle iş başına gelemeyeceğinizi anlayınca postallılardan medet umuyorsunuz.ZAvallılar sizi...
|
Genç Mandacılar
Arkadaşım ben siyasetçi degilim...Ben darbeciyim diyorum ama kafa almıyor sanrıım...DARBECİ HAKAN
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
Sende biraz tarih oku bakalım darbenin ülkeye ne faydası olmuştur kimler kazanmıştır kimler kaybetmiştir diye... Dikkatlice oku... 3-5 kişi orada eğleniken gençleri hapislere tıkadılar... Boş yere herkesin ahını aldılar... |
Genç Mandacılar
Alıntı:
|
Genç Mandacılar
Alıntı:
|
Genç Mandacılar
:)
|
| All times are GMT +3. The time now is 14:54. |