![]() |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketine (TEDAŞ) bağlı 20 elektrik dağıtım şirketinin zam talebini onayladı.
Buna göre, 1 Temmuz 2008 tarihinden itibaren konutlarda kullanılan elektriğe yüzde 21, sanayide kullanılan elektriğe ise yüzde 22 oranında zam yapılacak. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bugünkü toplantısında elektrik dağıtım şirketlerinin 1 Temmuz 2008 tarihinden geçerli yeni tarife önerilerini değerlendirdi ve karara bağladı. EPDK, Türkiye Elektrik Ticaret A.Ş.'nin (TETAŞ) toptan elektriğe 1 Temmuz'dan geçerli olmak üzere toptan elektrik satışına yüzde 12,7 zam yapılmasına ilişkin tarife başvurusunu bu ayın başında onaylamıştı. TETAŞ'ın yeni tarifesi, TETAŞ'ın maliyetlerini artıran önemli unsurlar arasında yer alıyor. Fiyatları geçen yıldan bu yana rekorlar kırarak yüklesen ve varil başına 136 dolardan işlem gören petrol, elektrik üretiminde büyük paya sahip doğal gaz fiyatlarının belirlenmesinde en önemli unsurlardan birini oluşturdu. kaynak:haber7 |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Ne yazık ki Artık zam kaçınılmaz oldu Petrol fiyatlarında inanılmaz yükseliş (6 yıl önce 32 dolar şimdi 132 dolar) bu zammın en büyük nedeni.. Yine de uygulamış olduğumuz ekonomi politikası bu enerji krizine iyi dayandı Akparti gerçeğinin bir göstergesi..
Bu zam umarım Enflasyonu fırlatmaz.. :o :o :o :o |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Bizim heste tavuklar bile zamlanacak temmuzda
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Çıkaryor...Çıkaracak..
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
Iste böyle capulcular sirf yazmis olmak icin yaziyor daha cari acik nedir, ne ise yarar bilmezler duymus haberlerde cari acik lafini gelmis burada elektrik zammiyla kapatacak o acigi yok oldu olacak yamlasaydi 8) |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
açıklayamıyorsun sonra bilmişlik taslatıp gülme biliyorsan açıkla hükümetin yanlış politikalarını hasır altı etme. |
ELEKTRİK ZAMMI %21
cari açık elektrik,su,doğalgaz,vergi,özelleştirme ile kapatılmaya çalışılıyor.
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
arkadaslar buyrun bu muhalefet diye gecinen capulcularin aslinda ne kadar bilgisiz, ici bos olduklarini görelim..
Elektirik zammiyla "cari acigi" kapatmaya calisan bu cahile cari acigin ne oldugunu ögretelim önce ; Cari Açık Cari acik :Bir ülkenin ihraç ettiği mal ve hizmetlerden elde ettiği gelirin, ülkenin yurt dışından ithal ettiği mal ve hizmetlere yaptığı ödemelerden az olmasıdır. Simdi bu bilgisiz ve gereksiz sahsiyet bu cari acikla, elektirik zammini nasil bagdastirmis aciklarsa seviniriz bunlar her görüdügü aciga dalmaya calisyiorlar ama bunlara hatirlatmak lazim "Kral ciplak" ey capulcular 8) |
ELEKTRİK ZAMMI %21
[b]
Alıntı:
Bana söylermisin cari acik nedir, ne ise yarar, ekonomiyle alakasi nedir olmayan beynini biraz calistirip google de arasaydin su anda burada rezil, kepaze olmamistin!.. Yok ekonomi egitimi aldim diye seni ezip, ipligini meydana cikarmak istemiyorum ama o kadar aptalca yorumlar yapiyorsun ki kendi kendime bir insan bu kadar mi kendini rezil eder, bu kadarmi bos oldugunu dünyaya haykirir diye kendimi alamaktan edemiyorum.. Cari acigi zamlarla kapatiyorlar diyen birine ben afedersin ama "beyinsiz" derim ;D ;D |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
bu açık ne ile kapatılır.sen önce şu tuik sitesine gir bilgi al öyle gel tamam mı? |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Telgrafın telllerini arşınlamalı
Zam üstüne zam vereni kurşunlamalı.. |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
battin bari kalk yüzündeki camuru sil yada dur yüzüne tüküreyimde yagmur niyetine gecsin..bana tuik filan örnek verme madem bir yalan attin ortaya az delikanli olda yalanina sahip cik yada yalaninida al git.. Ben neyin ne oldugunu iyi biliyorum 3 yil ekonomi egitimi aldim sen idda ettin, sen artistlik yaptin kanitla bakalim cari acik nedir, nasil olusur, nasil kapatiliyor yada susta adam sansinlar ;) |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Bu cari açık Paramız Dolardan değersizken Kapanmaz Türk parası değil borcumuz hangi para üzerinden ise o paraya ihtiyaç var
Elektirik faturalarını yurtdışından getirdiğimiz dolarla ödeseydik kapanırdı :P |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
ekonomi eğitimi almışmış salla salla dur. cari açık ne ile kapandığını bilmiyorsun.okumuşsan eğer kesin 3 yıl aynı sınıfı okumuşsundur. |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Yarabbi sen bize muhalefetin az eli kalem tutanini, bilgilisini ver böyle cahil coluk, cocukla ugrasiyoruz iste...birak simdi konuyu degistirmeyi, kivirtmadan biraz delikanli ol ve attigin pisligi temizle bakalim...
Cari acik nedir, nasil olusur, nasil kapanir ama öyle googlede kopyala, yapistir yapma hemen buldugun siteyi buraya eklerim ben sizin gibilerin cigerini bilirim sirf camur at, izi kalsin mantigiyla hareket edersiniz.. Simdide isin icinden cikamayacagini anladin lafi döndürmeye calisiyorsun buyur hodri meydan elektrik zammiyla cari acigin kapatildigini ispat et bakalim!.. Senin gibiler o kadar yüzsüzki yüzüne tükürüldügü zaman yarabbi sükür diyor, binlerce kez kovuldugunuz yere yine geliyrosunuz o kadar hasimsiz, kiskanc ve bilincsiz muhalefete sahibiz iste 8) |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Bas gaza Demokrat Bas Gaza..!
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
ben nasıl kapatıldığınıda yazdım ve tanımıda yapıldı dön önce yazılanları oku sen çok bilgilisin nazar değmesin |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
iste buyrun bunlarin kalitesi bu kadar isin icinden cikamayacagini anlayinca yalan, hakaret ve iftira atiyorlar..ne kanitlamissin, nerede kanitlamisisn buyur tekrar koy? cevap veremeyince hakaret ediyorlar, cünkü bunlar ici bos, birileri tarafindan doldurulmus buraya gönderilmis kukladirlar! |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
Alıntı:
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
BEn akpli değilim..Ak Partiye oy verdim..Ak Parti bir takım değildir..Veya ben bir yönetici değilim partide..Ben Seçmen'im..Halk'ım..
|
ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
ey asalak insan bende diyorum ki cari acik nedir, onlarla nasil kapatilmaya calisiliyor onu kanitla bana cari acik nedir, neden olusur desene? onlarla nasil kapatiliyor, cari acik borc mudur? ya bir insan bu kadar ahmak olabilir mi yada bir insan bu kadar yalanci olabilir mi? daha cari acigin ne oldugunu bilmiyor laf üstüne laf yiyor, yalanlari ortaya cikiyor ama yüzsüz sekilde buraya yaziyor pes dogrusu... Yüzüne tükürüyoruz adam hic birsey olmamis gibi davraniyor, yalanlarini kanitliyoruz asenadan daha iyi kivirtiyor ya siz nasil insansiniz, hic mi gurur yok, hic mi edeb yok!.. Delikanlica cik ya ben bir laf attim ama iste ne oldugunu bilmiyordum de ama bu karektersiz insan hala daha ayni lafi tekrarliyor, kendi kendini yalanliyor :) |
ELEKTRİK ZAMMI %21
Konuyu acan kisi partimize attigi iftiralar nedeniyle forumda uzaklastirildigi icin konununda acik kalmasinin bir anlami yok!..
Konunun acilis amaci belli oldugu icin, gidisati pek hayirli görülmedigi icin silinmek üzere kilitlenmistir! |
All times are GMT +3. The time now is 20:14. |