![]() |
AKP'ye Oy Verenlere Hödük Dedi
Nihat Genç AKP'ye oy veren vatandaşlar hakkında çok ağır konuştu: "Bunlar hödüklerden ve bakterilerden oy alıyorlar!... At kapılarına 2 kilo şeker 5 kilo kömür!... Al oy!...." HÖDÜKLER, BAKTERİLER BUNLARA OY VERİYOR Nihat Genç, AK PArti'nin aldığı yüzde 47'lik oy oranı içinde zeki insanlar bulunmadığını iddia etti. "Bunlar zeki insanlardan, yazarlardan, ciddi siyasetçilerden oy alamazlar. Bunlar hödükleştirilmiş insanlardan oy alırlar. Atarsın kapılarına iki kilo şeker, 5 kilo kömür alırsın oyunu" diyen Nihat Genç, insanların borsa rakamları ile kandırıldığını, ancak bu ülkede insanların açlıktan, yetersiz beslenmeden öldüğünü savundu. EN ZEKİSİ NAZLI ILICAK, BİLEMEDİN FEHMİ KORU OLUR Gündemdeki türban tartışmalarına da değinen Genç, "Bunlar şartlanmış gibi türban tartışıyor. Bu sistem zeki insanlar yaratamaz. Bunların en zekisi Nazlı Ilıcak gibi olur, bilemedin Fehmi Koru kadar olur" diyerek iki gazeteciyi de "kafası çalışmayan hödüklerin entellektüeli" ilan etti. Nihat Genç başka konularda da çarpıcı iddialarını sürdürdü. MARGARİNLE KANSER EDİLDİK Türkiye'de Vita yağ ve margarinin moda haline getirildiğini ve bu yağlarla kanser edildiğini iddia eden Nihat Genç; "Beslenme çantasına çocuğunun ekmeğine margarin sürüp koyan anneler kendilerini bununla modern sandılar" dedi. medyaradar O SENİN ADINDIR |
Ak Parti'ye Oy Verenlere Hödük Dedi
bu adam fazla oldu artık
|
Olum hödük olsak liderimiz sen olursun be.. :D :D
|
Yazık sokağa çıkma be kardeşim, bu ülkede yaşama, bu ülkenin gerçekleri ile nasıl bu şekilde konuşup hakaret edebilirsin.. O hakaret ettiğin insalar bir gün çıkar savunduğun görüşe oy verirlerse o zaman nasıl kabulleneceksin yazık >:( >:( >:( >:(
|
Allahım ya en zekisi fehmi koru gibi olur demiş yaa.. Acaba bunların zeki anlayışı ne olaki
|
bu adamı dikkate almaya bile değmez arkadaşlar ben bu adamın dinleyenlerindendim önceden söyledikleri mantıklı geiyordu yanlış bilgilendirmelerinden ötürü lakin zaman geçince bu adamın boş bir kutu olduğunu anladım...
|
Nihat Genç yüksek bir ses onunkisi bir haykrış fazla duygusal ama tabire uygunsa dilinin küreği yok...
Saadet Partisine oy vereceğini söyleyen ve Tuncay Özkan'ın yeni kanalı Kanal Biz'de olacak Genç ne olursa olsun miletin fikrine hakaret etme hakkına sahip değildir. |
millet mi o kim oluyor ya >:(
millete gerek yok millet cahil her zaman bir bilen var.. hödük sensin sen kimsin ki millete hödük diyorsun |
Bunlar mesleklerini Tv izliyerek icraa eden Kasımpaşa yerine Nişantaşı nı tercih eden halk nedir bilmeyen halkın arasına çıkmayan insanlar.. sonra çıkıp halk ile ilgili yorum yaparlar..
|
Hödüğün önde gideni kendisi oluyor.
|
aynaya bakmış >:(
|
Sen kimsin ki?
Bu millete hakaret edenler vatan hainliğinden başka bir iş yapmıyordur! |
Genç dikkat etsin bakterilerin nezaman kendini göstereceği belli olmaz..
Şahsiyetsiz İnsan >:( |
Meyve veren Agac taslanırmış değilmi arkadaşlar? 8) 8) 8)
|
Bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor zavallı,22 temmuz bunalımından hala çıkamamış :D
delirmiş iyice ;D |
Bunlarda sözde düsünür!... Bu nihat genc önceden daha bir özgürlükcüydü sanirim ranti kesildigi icin ne yapacagini sasirdi yok atese atsak odun niyetine atese yazik 8)
|
Zavallı :)
|
Diğelim ki %47 hödük. Diğelim ki %47'nin önüne 2 kilo şeker 5 kilo kömür atınca oyunu alıyorsun. Yani çocuğa şeker verip kandırmak gibi birşey. O zaman sormazlar mı adama, sende nasıl bir zeka, nasıl bir kapasite, nasıl bir yetenek var da, %47'lik hödük (!) kesimin oyunu alamıyorsun? Hiç mi beynini kullanmak aklına gelmiyor? Demek ki onlardan bile oy alabilecek yetenek, zeka, beyin yokmuş sizde.
%47 için hödük demek, oyunu 2 kilo şeker, 5 kilo kömürle alırsın demek, bize değil kendine hakarrettir. Kendi hödüklüğündür. |
illa edep illa edep...illa saygı illa saygı ...boşverelim saygısızları 8) |
bazen yobaz olduk...
yeri geldi gerici olduk... şeriatçı da olduğumuz zamanlar oldu... yahuıdi de... gün geldi göbeğini kaşıyan adam olduk şimdide hödük..... yani meyve verdik hep taşlandık..biz bunları olduk en azından, siz hiç bir şey olamadınız..çünkü en kötü şeyi olabilmek için bile bir şahsiyet gerekir...siz bundan yoksundunuz..... |
olmadığımız ne kaldı ya merak ettim bak şimdi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet Cehennemlik de olduk... |
nihat genç şimdi Türkiye'nin yarısına mı dedi bunu. hödükkafalı herif :)
|
>:( >:( >:( >:( >:( >:( o kim ki,kim oluyor birde yorum yapıyor
|
Bir nihat gençte bizim evde var,abim :D
Adapazarına akraba ziyaretine gitmişler,abim bir kız beyenmiş ondan bahsediyor,annemde 'falancanın kapalı kizi çok güzel hemde üni okuyor diğeri oturuyor kapalıyı alalım' dedim,abimde 'türbanlıyla evlenmem ben faşist değilim tayyipçilerle atatürk düşmanlarıyla işim olmaz' diyor :D Bu devrimçilerin çoğu cahil,abimin buna en büyük örneklerden birisi.Kızın daha hangi görüşte olduğunu,tayyipçimi! atatürk düşmanımı değil mi bunları dahi bilmeden hemen bir damga yapıştırıyor(lar).Faşist karşıtlığı yaparken faşistlik yapıyorlar. Her ne kadar abim olsada doğruyu söymekte fayda var,sapıklık ve cahillik insanı hayvanlaştırıyor. Müslümana 'faşist' diyen birisinden hayrı beklenmez. Her zaman derim,abim gibi birisiyle evlenenin vay haline :-* Bu düşünceleri haricinde iyi birisidir :-* Bu arada ben 20,abim 26 yaşında |
Alıntı:
Piyasadaki zeki insanlar sistemin "yaratıcılığını" kabul etmeyen insanlar, Fehmi Koru ve Nazlı Ilıcak örneğinde olduğu gibi. |
Biraz genetik, biraz sosyal bilimci gibi konuşmuş. Kendince saptamalar yapmış. Eyüp' ün saptaması dışındakiler, kin kokuyor. Sistem yetiştiriyor ancak söz sahibiyeti olmuyor. Olanların da ömrü olmuyor, maalesef ...
|
İnşaallah yazdıklarımı okur nihat hödük senin gibi aydına turp sıkayım ben başka birşey demiyorum :D |
Bu adam çok heycanlı, ne dediğinin farkında değil saçmalamış..
|
All times are GMT +3. The time now is 13:22. |