Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AKP'ye Oy Verenlere Hödük Dedi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=33727)

acizane44 06-27-2008 23:45

AKP'ye Oy Verenlere Hödük Dedi

Nihat Genç AKP'ye oy veren vatandaşlar hakkında çok ağır konuştu: "Bunlar hödüklerden ve bakterilerden oy alıyorlar!... At kapılarına 2 kilo şeker 5 kilo kömür!... Al oy!...."

HÖDÜKLER, BAKTERİLER BUNLARA OY VERİYOR

Nihat Genç, AK PArti'nin aldığı yüzde 47'lik oy oranı içinde zeki insanlar bulunmadığını iddia etti. "Bunlar zeki insanlardan, yazarlardan, ciddi siyasetçilerden oy alamazlar. Bunlar hödükleştirilmiş insanlardan oy alırlar. Atarsın kapılarına iki kilo şeker, 5 kilo kömür alırsın oyunu" diyen Nihat Genç, insanların borsa rakamları ile kandırıldığını, ancak bu ülkede insanların açlıktan, yetersiz beslenmeden öldüğünü savundu.

EN ZEKİSİ NAZLI ILICAK, BİLEMEDİN FEHMİ KORU OLUR

Gündemdeki türban tartışmalarına da değinen Genç, "Bunlar şartlanmış gibi türban tartışıyor. Bu sistem zeki insanlar yaratamaz. Bunların en zekisi Nazlı Ilıcak gibi olur, bilemedin Fehmi Koru kadar olur" diyerek iki gazeteciyi de "kafası çalışmayan hödüklerin entellektüeli" ilan etti.

Nihat Genç başka konularda da çarpıcı iddialarını sürdürdü.

MARGARİNLE KANSER EDİLDİK

Türkiye'de Vita yağ ve margarinin moda haline getirildiğini ve bu yağlarla kanser edildiğini iddia eden Nihat Genç; "Beslenme çantasına çocuğunun ekmeğine margarin sürüp koyan anneler kendilerini bununla modern sandılar" dedi.

medyaradar

O SENİN ADINDIR

Berika 06-27-2008 23:47

Ak Parti'ye Oy Verenlere Hödük Dedi

bu adam fazla oldu artık

fatos_erd 06-27-2008 23:49

Olum hödük olsak liderimiz sen olursun be.. :D :D

LoNeLiNeSS 06-27-2008 23:50

Yazık sokağa çıkma be kardeşim, bu ülkede yaşama, bu ülkenin gerçekleri ile nasıl bu şekilde konuşup hakaret edebilirsin.. O hakaret ettiğin insalar bir gün çıkar savunduğun görüşe oy verirlerse o zaman nasıl kabulleneceksin yazık >:( >:( >:( >:(

haritaci70 06-27-2008 23:53

Allahım ya en zekisi fehmi koru gibi olur demiş yaa.. Acaba bunların zeki anlayışı ne olaki

KaRaYı-L-aN 06-27-2008 23:58

bu adamı dikkate almaya bile değmez arkadaşlar ben bu adamın dinleyenlerindendim önceden söyledikleri mantıklı geiyordu yanlış bilgilendirmelerinden ötürü lakin zaman geçince bu adamın boş bir kutu olduğunu anladım...

Kemalist59 06-28-2008 00:05

Nihat Genç yüksek bir ses onunkisi bir haykrış fazla duygusal ama tabire uygunsa dilinin küreği yok...

Saadet Partisine oy vereceğini söyleyen ve Tuncay Özkan'ın yeni kanalı Kanal Biz'de olacak Genç ne olursa olsun miletin fikrine hakaret etme hakkına sahip değildir.

KaRaYı-L-aN 06-28-2008 00:18

millet mi o kim oluyor ya >:(

millete gerek yok millet cahil her zaman bir bilen var..

hödük sensin

sen kimsin ki millete hödük diyorsun

LoNeLiNeSS 06-28-2008 00:20

Bunlar mesleklerini Tv izliyerek icraa eden Kasımpaşa yerine Nişantaşı nı tercih eden halk nedir bilmeyen halkın arasına çıkmayan insanlar.. sonra çıkıp halk ile ilgili yorum yaparlar..

Onlybullet34 06-28-2008 01:27

Hödüğün önde gideni kendisi oluyor.

politikaci 06-28-2008 01:28

aynaya bakmış >:(

Mcht_Ln 06-28-2008 01:30

Sen kimsin ki?

Bu millete hakaret edenler vatan hainliğinden başka bir iş yapmıyordur!

Hıfz-ı lisan 06-28-2008 01:32

Genç dikkat etsin bakterilerin nezaman kendini göstereceği belli olmaz..

Şahsiyetsiz İnsan
>:(

acizane44 06-28-2008 01:54

Meyve veren Agac taslanırmış değilmi arkadaşlar? 8) 8) 8)

Hüdaverdi 06-28-2008 03:49

Bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor zavallı,22 temmuz bunalımından hala çıkamamış :D
delirmiş iyice ;D

Demokrat 06-28-2008 11:27

Bunlarda sözde düsünür!... Bu nihat genc önceden daha bir özgürlükcüydü sanirim ranti kesildigi icin ne yapacagini sasirdi yok atese atsak odun niyetine atese yazik 8)

Müntesip 06-28-2008 11:33

Zavallı :)

Eşref 06-28-2008 12:18

Diğelim ki %47 hödük. Diğelim ki %47'nin önüne 2 kilo şeker 5 kilo kömür atınca oyunu alıyorsun. Yani çocuğa şeker verip kandırmak gibi birşey. O zaman sormazlar mı adama, sende nasıl bir zeka, nasıl bir kapasite, nasıl bir yetenek var da, %47'lik hödük (!) kesimin oyunu alamıyorsun? Hiç mi beynini kullanmak aklına gelmiyor? Demek ki onlardan bile oy alabilecek yetenek, zeka, beyin yokmuş sizde.

%47 için hödük demek, oyunu 2 kilo şeker, 5 kilo kömürle alırsın demek, bize değil kendine hakarrettir. Kendi hödüklüğündür.

acizane44 06-28-2008 13:14

illa edep illa edep...illa saygı illa saygı ...boşverelim saygısızları 8)

parabol 06-28-2008 15:51

bazen yobaz olduk...
yeri geldi gerici olduk...
şeriatçı da olduğumuz zamanlar oldu...
yahuıdi de...
gün geldi göbeğini kaşıyan adam olduk
şimdide hödük.....

yani meyve verdik hep taşlandık..biz bunları olduk en azından, siz hiç bir şey olamadınız..çünkü en kötü şeyi olabilmek için bile bir şahsiyet gerekir...siz bundan yoksundunuz.....

NetinRuhu 06-28-2008 15:51

olmadığımız ne kaldı ya merak ettim bak şimdi

oguzdesouza 06-28-2008 16:08

Alıntı:

NetinRuhu Nickli Üyeden Alıntı

Bi ara da cehenneme sokmuşlardı :-X

LoNeLiNeSS 06-28-2008 16:10

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

NetinRuhu Nickli Üyeden Alıntı

Bi ara da cehenneme sokmuşlardı :-X

:-* :-* :-* :-* :-*

Evet Cehennemlik de olduk...

Deniz.Feneri 06-28-2008 16:10

nihat genç şimdi Türkiye'nin yarısına mı dedi bunu. hödükkafalı herif :)

mrym 06-28-2008 16:22

>:( >:( >:( >:( >:( >:( o kim ki,kim oluyor birde yorum yapıyor

Hüdaverdi 06-28-2008 16:25

Bir nihat gençte bizim evde var,abim :D
Adapazarına akraba ziyaretine gitmişler,abim bir kız beyenmiş ondan bahsediyor,annemde 'falancanın kapalı kizi çok güzel hemde üni okuyor diğeri oturuyor kapalıyı alalım' dedim,abimde 'türbanlıyla evlenmem ben faşist değilim tayyipçilerle atatürk düşmanlarıyla işim olmaz' diyor :D

Bu devrimçilerin çoğu cahil,abimin buna en büyük örneklerden birisi.Kızın daha hangi görüşte olduğunu,tayyipçimi! atatürk düşmanımı değil mi bunları dahi bilmeden hemen bir damga yapıştırıyor(lar).Faşist karşıtlığı yaparken faşistlik yapıyorlar.

Her ne kadar abim olsada doğruyu söymekte fayda var,sapıklık ve cahillik insanı hayvanlaştırıyor.
Müslümana 'faşist' diyen birisinden hayrı beklenmez.
Her zaman derim,abim gibi birisiyle evlenenin vay haline :-*
Bu düşünceleri haricinde iyi birisidir :-*

Bu arada ben 20,abim 26 yaşında

LüGaT 06-28-2008 16:28

Alıntı:

Bu sistem zeki insanlar yaratamaz
Bu lafını atlamamak gerekir. Çok doğru. Sistem kendini zeki sanan şovmen, televizyon hokkabazı hödükler meydana getiriyor.

Piyasadaki zeki insanlar sistemin "yaratıcılığını" kabul etmeyen insanlar, Fehmi Koru ve Nazlı Ilıcak örneğinde olduğu gibi.

tayyipleyiz 06-28-2008 16:35

Biraz genetik, biraz sosyal bilimci gibi konuşmuş. Kendince saptamalar yapmış. Eyüp' ün saptaması dışındakiler, kin kokuyor. Sistem yetiştiriyor ancak söz sahibiyeti olmuyor. Olanların da ömrü olmuyor, maalesef ...

Gölge 06-28-2008 16:41

İnşaallah yazdıklarımı okur nihat hödük senin gibi aydına turp sıkayım ben başka birşey demiyorum :D

RDönmezs 06-29-2008 02:11

Bu adam çok heycanlı, ne dediğinin farkında değil saçmalamış..

All times are GMT +3. The time now is 13:22.