![]() |
Başbakanımızın Güzel Sözleri - Herkes bir tane yazsın
Başbakanımızın Güzel Sözlerinden herkes bir tane yazsın Siyasetin Tek Limanı Ahlaktır http://www.rte.gen.tr/templates/df1/images/head.jpg http://www.nrhz.de/flyer/media/11778...p_Erdogan2.jpg |
Bu sözü sever misiniz bilmem ama ;
Sayın Öcalan düşüncelerinin değil, şu anda, almış olduğu kellelerin hesabını veriyor. >:( |
Camiler Kışlamız Minareler Süngümüz Cemaatte Askerimiz
|
Her ne kadar önecen kullanılmış bir söz olsada başbakanım da yenıden ruh verdi...
yeter söz milletindir!! |
tek devlet tek millet tek bayrak tek vatan durmak yok yola devam
|
DURMAK YOK YOLA DEVAM HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
|
Yaradılanı severiz yaradandan ötürü.. |
GÖLGELERİN ÜZERİMİZE GELDİĞİ EN ZOR ZAMANLARDA GÜNEŞİN DOĞUŞUNA BİNLERCE KEZ ŞAHİT OLDUK. :-* |
Me-de-ni-yet-ler Ça-tış-ma-sıııı...
En çok bunu seviyorum :) |
Beyler ülke yönetiyoruz ülke !
Millet yönetiyoruz millet ! [ Parti Grup Toplantısında söylemişti yanılmıyorsam :) ] |
Ben basbakanimizin o "beraber yürüdük biz bu yollarda" adli sarkiyi söyleyerek, karsidakilerine tekrarlatmasina bitiyorum ya 8)
|
Bugün yine baykala söylüyordu.. Ankaranın duvarları arasında oturarak halkın derdi dinlenmez diye
|
Alıntı:
HAK aşığı , Gönül insanı Yunus Emre'nin sözüdür. Dipnot olarak düşelim. |
Biz bu yola beyaz çarşaflarla çıktık.
|
o kadar çok güzel sözü varki ansiklopedi olur ya .
sölediği her söz güsel desem (: |
“Ilımlı İslâm yakıştırmaları çok çirkin. Bu,bir defa dinimize saygısızlıktır,hakarettir.İslâm’ın ılımlısı, ılımsızı falan olmaz,İslâm, İslâm’dır.” |
"Şunu açıkça söyleyeyim, terör üzerinden siyaset yapılmaz. Terör ortak mücadele verilmesi gereken konudur. Bu mücadeleyi hep birlikte vermeliyiz. Terör nerede, ne zaman, kimi vuracağı belli olmayan bir fenomendir. Teröre kimse İslam'ı yaklaştırmasın. İslami terör, İslamcı terör lafına asla prim vermeyiniz. Basını da uyarıyorum, teröre asla İslam'ı sıfat olarak koymayın. Dinci terör diyebilirsiniz ama İslami terör diyemezsiniz. Adı Müslüman olanın yaptığı terörü İslam'a fatura etmeye kimsenin hakkı yoktur. Bizim dinimiz barış dinidir, sevgi dinidir. Bir insanı öldürmek, tüm insanlığı öldürmek gibidir"
|
"Şeyh Ahmed Yasin, vücudunun üçte ikisi tutmayan, İsrail hapishanelerinde mahkum olan bir insandı. Sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakıldı. Sonra böyle bir insan roket atışlarıyla öldürüldü. Niye serbest bıraktın? Niye roketle öldürdün ve hükümet olarak bir suikastin ve cinayetin kararını alıyorsunuz? Bir devlet kin tutmaz ve hukuku askıya almaz. Böyle olursa bu terördür. Bu durum, Ortadoğu’daki barışın üzerine bomba olarak düşmüş ve barış için yol haritasını ortadan kaldırmıştır."
|
* Türkiye’nin yapılacak çok işi var beyler, boşa kürek çekmek sevdasından kurtulamayanlar bunun bedelini ödeyeceklerdir. Buyursunlar boşa kürek çekmeye devam etsinler
* "Cumhuriyeti biz kurduk!" Sevsinler seni, nasıl da kuruyorsun! - ardından - CHP çok partili dönemde asla tek başına iktidar olmamıştır, asıl CHP iktidar olduğu zaman kadrolaşmasının en büyüğünü, en kaşarlısını yapmıştır!!! |
siyasetin tek limanı ahlaktır..
|
Başbakanımızın her ağzını açışı tarihe geçirilmesi gereken sözlerden oluşuyor..Çok büyük insan gerçekten...
Çok güzel sözleri, şuan aklıma gelen en hayran kaldıklarım şöyle ; Mecliste CHP'lilere ; 'Hani Nereniz Milli sizin' BAHÇELİ'YE ; 'Araştırtım. Bahçeli başbakan yardımcısıyken yurt dışına 4 kez çıkmış. Merak ediyorum acaba kendisi uçma özürlümü ? Hani olurya insan uçamaz falan...(Erdoğan en çok yurt dışına gezi yapan başbakan ünvanlı..Devletin kaynağını israf ediyor diye eleştirilmesine cevabıydı) MEDYAYA ; 'Hayatında iki koyun gütmeyenler yazıp çiziyor' 'Sivas'a Hanslarda yatırım yapacak' :) Tekrar CHP'ye 'Başka işimiz yok dönüp dönüp senimi yalanlayacağız sayın Baykal' :D Gene CHP'ye ' Yalancı çobanlar' :) |
|
Kırk çürükten bir sağlam etmez :) niğde mitinginde söylemişti başbakanımızz...
|
yanlış hatırlamıyorsam baykal başbakanımızın saatine laf söylemişti başbakanımızın kazlıçeşme mitinginde ona verdiği cevap inanılmazdı ben görevliydim çevreme baktığımda gördüğüm manzara inanılmazdı herkes kahkahalarla gülüyordu ve evet veririz diyordu benim de o sırada yanımda yaşlı bir teyze vardı az kaldı düşürüyordum teyzeyi
işte o söz; " sayın baykal madem bu kadar parayı dert ediyorsun sende yok gel sana bir mendil verelim yeni caminin önüne otur hem dinlen hem dilen bizde bir kaç kuruş verir yardımcı oluruz" demişti..:) ayrıca o yaşlı teyzeden de bahsetmeden edemiyeceğim belki konusu ve yeri değil ama AK PARTİ aşkını özetler niteliğinde.. ben o mitingde görevliydim tekne ile insanları getirip götürüyorduk teknenin ikinci sefer kalktığında teyze inmedi bu da dikkatimi çekti 89 yaşında elinde bastonu ve gözleri bile iyi görmüyordu.teyzenin yanına gittim niye inmediğini sordum o da yürüyemediğini ama bir kişi de bir kişidir o yüzden geldim.Evladıma(başbakanımıza)helal olsun yollarda ölürüm de yine de evimde oturmam dedi çocuklarından kaçarak gelmişti... burası yeri değil belki ama ben çok etkilenmiştim paylaşmak istedim... |
Gerçekten butun sozleriçok guzel nasil buluyor sayin Basbakanimiz nbunlari yani bravo hep izlerim çok guzel bende bu soz var :
Her aydinligi yangin sanip söndürmeye çalisan zavallilar varsin günese çamur atmaya devam etsinler. |
Bilgisayarıma masaüstü arka plan olarak ayarlamıştım bu küpürü. Allahım bir insan bu kadar güzel doğru olur
http://img392.imageshack.us/img392/4...inbadmaoj3.jpg |
|
Sayin basbakanin bir sozu daha vardi , baykal'a
Sayin Baykal bizim seni utandirm gibi bir gayemiz yok, ama bakiyorum sende de hiç sikilma yok be adam ! |
YETER KARAR MILLETINDIR
|
Alıntı:
|
GÖLGENİN ÜZERİMİZE GELDİĞİ EN ZOR ZAMANLARDA GÜNEŞİN DOĞUŞUNA BİNLERCE KEZ ŞAHİT OLDUK... valla bilmiyorum basbakanimizinmi |
SIYASETTE GENCLERE YER VERMEK USTALIGIN SIARINDADIR
|
"GENÇLER BİZ SİZİ YEDEK KLÜBESİNDE DEĞİL, İLK ONBİRDE GÖRMEK İSTİYORUZ"
|
[glow=red,2,300]YOLUN ACIK TURKIYE[/glow] |
Alıntı:
|
Alıntı:
Basbakanimizin sözlerini yanlisa yoranlara yaziklar olsun!.. Sehitlik gibi yüce bir merciyi kendi günlük siyasetlerine alet edenlere yaziklar olsun.. Bu konuda populizm yapip, basbakanim samimiyetini görmeyenlere yaziklar olsun... Duygu sömürüsü yaparak, demogoji yaparak birseyler elde etmeye calisan acizlere yaziklar olsun... Basbakanimizin sehide, gaziye ne kadar önem verdigi bellidir söyledigi sözlere baska anlam yüklemeye calisarak, ayni olayi temcit pilavi gibi önümüze koyarak birsey elde edemezsiniz cünkü "ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz!" |
Alıntı:
hala gercekleri göremediğiniz için yazıklar olsun.sehit anasının basının acık olmasından kaynaklı ayrım yapıp bas saglığı dilemeyen insanlara ................ asıl.... Kırmızı yazamazsın demiştim. Belada okuyamazsın demiştim. Seni de uyarmıştım. (yönetim) |
Basbakanimizin sehide, gaziye ne kadar önem verdigi bellidir söyledigi sözlere baska anlam yüklemeye calisarak, ayni olayi temcit pilavi gibi önümüze koyarak birsey elde edemezsiniz cünkü "ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz!" [/quote] valla ettiği sözlerden ne kadar dğer verdiği belli oluyor haklısınız :D bunda yüklenecek bir anlam yok alenen kelle demiş işte :D öcalan denen serefsizede sayın demişti mesela bunları kendi diyor anlam yüklenmiyor yani :D |
bu aksam buralar güzel olacak desenize!..
Önce haddinizi bilsin sonra bir daha bilin sonrada gidin ayilip, gelin!.. Söylediklerinizi kanitlayin bakalim basbakanin basi acik ailelere gitmedigini kanitlayin ama kanitlayamazsiniz siz cünkü o kadar asagilik insanlarsiniz ki isiniz, gücünüz camur atmak o yüzden batakliktan cikamiyor, habire halktan tokat yiyorsunuz.. Siz degersiz, caresiz, cahil insanlarsiniz sizi kazanmak gibi bir derdimiz yok simdi yalaninizida alin gidin buradan! |
Alıntı:
bunda yüklenecek bir anlam yok alenen kelle demiş işte :D öcalan denen serefsizede sayın demişti mesela bunları kendi diyor anlam yüklenmiyor yani :D [/quote] Kendin söylüyor ve gülüyorsun ne kadar komik ... :) |
All times are GMT +3. The time now is 05:10. |