Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Eşcinseller Taksim'e çıkınca... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34014)

Kafes 06-30-2008 15:31

Eşcinseller Taksim'e çıkınca...

Eşcinseller, tüm dünyada kutlanan "Eşcinseller Gurur Haftası" nedeniyle İstiklal Caddesi'nde yürüdü.

İlginç görüntülerin oluştuğu yürüyüşte eşcinsel Lambda derneğinin kapatılması da protesto edildi.

Tüm dünyada kutlanan "Eşcinseller Gurur Haftası" nedeniyle Taksim'de de bir yürüyüş gerçekleştirildi. Taksim meydanında toplanan yaklaşık 2 bin eşcinsel, eşcinselliği simgeleyen dev bir gökkuşağı bayrağı açtı. Açılan dev bayrak nedeniyle tramvay seferleri de bir süre aksadı.

İstiklal caddesinde yürüyüşe geçen eşcinseller, ilginç görüntüler oluşturdu. "Susma haykır eşcinseller vardır" şeklinde slogan atan eşcinsellerin gösterisi, vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi.

Eşcinseller, Lambda derneğinin kapatılmasını da protesto etti. İSTANBUL (İHA)

oguzdesouza 06-30-2008 15:35

Eşcinseller, tüm dünyada kutlanan "Eşcinseller Gurur Haftası" nedeniyle İstiklal

Eşcinseller susmayacak :D :D :D

Bizim halk da destek vermiş ya ne diyimm :D

politikaci 06-30-2008 15:36

Eşcinseller, tüm dünyada kutlanan "Eşcinseller Gurur Haftası" nedeniyle İstiklal

Bu kadar çokmu bunlar ööö :o

haritaci70 06-30-2008 15:37

>:( >:( >:( >:( >:( >:(

isimsiz 06-30-2008 15:38

eğer fiziksel veya psikolojik bir bozuklukları varsa kimse onları kınayamaz kınamamalıda ama böyle topluma kendilerini haykırmakta marifet değil olmamalıda :-*

parabol 06-30-2008 15:41

;) Terceih meselesi saygı duymak lazım...ama bazı şeyler bu kadar da abes göz önünde yapılmamalı..

LoNeLiNeSS 06-30-2008 15:42

Halkı rahatsız etmedikleri sürece ne yaparlarsa yapsınlar..

politikaci 06-30-2008 15:43

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı

bu rahatsızlık değilmi?

parabol 06-30-2008 15:44

Alıntı:

Nurullah bu kadar göz önünde olması rahatsızlık değil de nedir...bazı şeylerin mahremiyeti olmalı...

LoNeLiNeSS 06-30-2008 15:49

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Nurullah bu kadar göz önünde olması rahatsızlık değil de nedir...bazı şeylerin mahremiyeti olmalı...

Rahatsızlıkdan kastım daha farklı bir şeydi ;) ;) ;) ;)

parabol 06-30-2008 15:51

Alıntı:

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Rahatsızlıkdan kastım daha farklı bir şeydi ;) ;) ;) ;)

Hımm peki o zaman ;) :)

Hıfz-ı lisan 06-30-2008 15:56

Gençlik öyle bir hale geldiki herşeyi mübah olarak almaya başladı..bu kişilerin kendi tercihleri onları yargılamak değil ancak bunu ''doğru'' olarak görenleri desteklemek ne kadar doğru onu sorgulamalı..

Sukût-u_Hayal 06-30-2008 16:01

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı

Her geçen yıl malesef sayıları daha da artmakda... :-\

politikaci 06-30-2008 16:02

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı

Her geçen yıl malesef sayıları daha da artmakda... :-\

önüne geçilmeli bu işin

NetinRuhu 06-30-2008 16:03

Tiksiniyorum Resmen ayyyy... :o

Beritan 06-30-2008 16:03

Allah ıslah etsin....manyak bunlar ya >:(

haritaci70 06-30-2008 16:04

Arkadaşlar bence yeter şu eşcinseller haberine daha fazla prim vermeyelim??

yolcu44 06-30-2008 16:06

Peygamber (s.a.v) efendimizin lanetlediği kişilere "Tercih meselesi" deyip saygı duymak akıl mantık işi midir? :)

Saygı duymuyor, aksine kınıyorum !

rikopasa 06-30-2008 16:41

Direk biyolojik , kimyasal , hormonlara bağlı fiziksel bir olaydır ... normal bir kadın kendini nasıl kadın hissediyorsa onlarda kendilerini öyle hissediyorlar. Toplumumuzda itilip kakıldıkları için , tek geçim kaynakları seks işçiliği olduğu için sorunlar yaşıyorlar ve böyle bir yürüyüş yapmışlar. Osmanlıda oğlancılığın var olduğunu ve kadınların yanısıra oğlanlarında hediye edildiğini unutmayınız.

Herhangi birimizinde çocuğu dengesiz hormonlar ile doğabilir , bu yüzden yargılamayı bırakın bu insanları. Bırakın hissettikleri gibi yaşasınlar. Tabiiki tüm insanlar gibi onlarda diğer insanlara saygı duymalı , aşırı uçlarda olanlar ve rahatsızlık verenlere bende karşıyım ...

yolcu44 06-30-2008 16:57

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Direk biyolojik , kimyasal , hormonlara bağlı fiziksel bir olaydır ... normal bir kadın kendini nasıl kadın hissediyorsa onlarda kendilerini öyle hissediyorlar. Toplumumuzda itilip kakıldıkları için , tek geçim kaynakları seks işçiliği olduğu için sorunlar yaşıyorlar ve böyle bir yürüyüş yapmışlar. Osmanlıda oğlancılığın var olduğunu ve kadınların yanısıra oğlanlarında hediye edildiğini unutmayınız.

Herhangi birimizinde çocuğu dengesiz hormonlar ile doğabilir , bu yüzden yargılamayı bırakın bu insanları. Bırakın hissettikleri gibi yaşasınlar. Tabiiki tüm insanlar gibi onlarda diğer insanlara saygı duymalı , aşırı uçlarda olanlar ve rahatsızlık verenlere bende karşıyım ...

Madem hormanlarla ilgili bir durum, o zaman neden Peygamber efendimiz lanet etmiştir?
Taktiri ilahi olan hiç bir şey kınanmaya, lanet edilmeye açık değildir !

Dolayısı ile hormon bozukluğu deyip saygı duyabilirsin sen, ama saygı duyulmasını isteme kimseden ! :)

HALKINCUMHURİYETSEVGİSİ 06-30-2008 17:00

Darbeye karşı yürüdüler sanırım... :D

Meftun 06-30-2008 17:01

bunlar bence psikolojik şeyler...
bir programda izlemiştim adam eşcinsel anlatıyor...annesi kız gibi yetiştirmiş adam şimdi ben kendimi kadın gibi hissediyorum diyor....
bunlara bir iyilik yapılacaksa devlet tedavi masraflarını üstlenebilir...
ben belki bu forumdaki çoğu kişiden daha özgrürlükçüyümdür ama bu konuda içim rahat değil...
çünkü bu normal değil...
rahatsızlık...
cinsel sapkınlık...

oguzdesouza 06-30-2008 17:03

Alıntı:

HALKINCUMHURİYETSEVGİSİ Nickli Üyeden Alıntı
Darbeye karşı yürüdüler sanırım... :D

Anlamada güçlük çekiyorsun galiba...

Hüdaverdi 06-30-2008 17:11

Geçen yıl deniz baykala ödül vermişlerdi,bu yıl deniz beye küstüler sanırım :-X

Ak-Cengâver 06-30-2008 17:17

Tevbe estağfirullah >:( Allah ıslah etsin, hidayet versin, ne diyelim :'( ama bence böyle yürüyüşler yapmalıra izin verilmemeli :-X

Meftun 06-30-2008 17:32

hiç imzana yakışır birşey söylememişsin cengaver :D

Maneviyat 07-01-2008 19:57

Alıntı:

haritaci70 Nickli Üyeden Alıntı

Kusura bakmayin da Akp li Milletvekilimiz Toplantilarina katilarak yeterince Prim vermiyormu ;)

Maneviyat 07-01-2008 20:01

Alıntı:

..DolunAy_Kadim.. Nickli Üyeden Alıntı
Peygamber (s.a.v) efendimizin lanetlediği kişilere "Tercih meselesi" deyip saygı duymak akıl mantık işi midir? :)

Inanirmisiniz bu yaziniza sasirdim Akp nin bu olusuma destek vermesini elestirdigimizde karsimiza tersih meselesi diyerek karsilik veriliyordu, sizin bu yazinizin altina aynen imzami atarim Saygilarim ile

Hıfz-ı lisan 07-01-2008 20:02

Alıntı:

Maneviyat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Inanirmisiniz bu yaziniza sasirdim Ak Parti nin bu olusuma destek vermesini elestirdigimizde karsimiza tersih meselesi diyerek karsilik veriliyordu, sizin bu yazinizin altina aynen imzami atarim Saygilarim ile

Doğru birşey olduğunu savunan arkadaşımız yok ki.. :)

Kırık_Çocuk 07-01-2008 20:04

...Erkekler hemcinsinden hoşlanmakta
Yasaklar izdivaçta
Örfe ters düşenler revaçta
tavşanların aklı havuçta ne kaldı avuçta..

Korkarım sonumuz yakın mesafeeee :)

Maneviyat 07-01-2008 20:10

Alıntı:

Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Inanirmisiniz bu yaziniza sasirdim Ak Parti nin bu olusuma destek vermesini elestirdigimizde karsimiza tersih meselesi diyerek karsilik veriliyordu, sizin bu yazinizin altina aynen imzami atarim Saygilarim ile

elbette dogru oldugunu savunan arkadasimiz yok sadece akp destek verdiginde,tepkimizi gösterdigimizde suclu biz oluyoruz,eger bu yazilarim dan dolayi yüzde 70 ten yüzde 80 cikarsa uyari puanim hic sasirmam

Hıfz-ı lisan 07-01-2008 20:11

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

elbette dogru oldugunu savunan arkadasimiz yok sadece Ak Parti destek verdiginde,tepkimizi gösterdigimizde suclu biz oluyoruz,eger bu yazilarim dan dolayi yüzde 70 ten yüzde 80 cikarsa uyari puanim hic sasirmam

anladım..uyarı alacağınızı sanmam :)

destek verenlere anlam veremiyorum bende.. >:(

Demokrat 07-01-2008 20:13

Kisilerin kisisel tercihi beni zerre kadar ilgilendirmez ama Toplumun yapisida asla gözardi edilemez.. O kisiler öyle rahatlarsa beni enterese etmez ama ne zaman ki bunu haykirarak dile getirmeye calisirlar, müslüman mahallesinde salyangoz satmaya baslarlar o zaman orada dur demek gerekir ;)

Maneviyat 07-01-2008 20:14

[quote=Hıfz-ı_Lisan ]
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

elbette dogru oldugunu savunan arkadasimiz yok sadece Ak Parti destek verdiginde,tepkimizi gösterdigimizde suclu biz oluyoruz,eger bu yazilarim dan dolayi yüzde 70 ten yüzde 80 cikarsa uyari puanim hic sasirmam

anladım..uyarı alacağınızı sanmam :)

destek verenlere anlam veremiyorum bende.. >:(

[/quote

istersen gel de toplantilarina katilan Mv beraber elestirelim, amma pek sanmiyorum amma olaaz o Ak Parti li,faiz dünya gercegi(tayyip erdogan) oldugu gibi bu da dünya gercegi dir ha

Maneviyat 07-01-2008 20:16

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Kisilerin kisisel tercihi beni zerre kadar ilgilendirmez ama Toplumun yapisida asla gözardi edilemez.. O kisiler öyle rahatlarsa beni enterese etmez ama ne zaman ki bunu haykirarak dile getirmeye calisirlar, müslüman mahallesinde salyangoz satmaya baslarlar o zaman orada dur demek gerekir ;)

simdi ne yapiyorlar?

Demokrat 07-01-2008 20:17

Alıntı:

Alıntı:

Kusura bakmayin da Ak Parti li Milletvekilimiz Toplantilarina katilarak yeterince Prim vermiyormu ;)

Bu konuyu bile siyasi alana ceken paranoyak insan son demlerini oynuyorsun haberin olsun ;)

Demokrat 07-01-2008 20:18

Alıntı:

Alıntı:

simdi ne yapiyorlar?

ne yaptiklari asikar, istersen demogoji yapma, yazdiklarim gayet acik, anlama özürün yoksa üstüne cok durulasi birsey yok ;)

Maneviyat 07-01-2008 20:18

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Kusura bakmayin da Ak Parti li Milletvekilimiz Toplantilarina katilarak yeterince Prim vermiyormu ;)

Bu konuyu bile siyasi alana ceken paranoyak insan son demlerini oynuyorsun haberin olsun ;)

al simdi

Kafes 07-01-2008 20:18

escinsellerin siyasetle alakasi yok

Demokrat 07-01-2008 20:19

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

al simdi

haddini asma istersen, bir sıkımlık canın kalmış!

All times are GMT +3. The time now is 07:27.