![]() |
Mısır'da türbana lolipop benzetmesi
Mısır'da türbana lolipop benzetmesi Mısır, "lolipop" benzetmeli türban kampanyasıyla çalkalanıyor. Ülkedeki radikal İslamcılar tarafından hazırlanan maillerde iki lolipop şekeri bulunuyor. Şekerlerin birisinin ambalajı açık değil. Bu türbanı temsil ediyor. Diğeri ise açılmış ve üzerinde sinekler bulunuyor. Vatan'ın haberine göre mesaj olarak ise "Onları (erkekleri) durduramazsınız. Ama kendinizi koruyabilirsiniz" yazıyor. Mısır'da son dönemde türban takanların sayısında önemli bir artış gözleniyor. mynet haber |
Başı açık olarak sağdaki resmi öngörmüşler sanırım ancak hoş olmamış..
|
bence de hiç hoş olmamış..
|
bence berbat olmuş
|
Yazık verilen mesajda kötü verilme biçimide kötü ;) ;) ;)
|
Alıntı:
|
Başı açıkları rencide edecek bir pampanya,hiç hoş olmamış.
Daha farklı şekilde anlatabilirlerdi :-* vatansızların abartmasıda olabilir. |
Alıntı:
|
"Tesettür sizi korur"
Bugünlerde Mısır'da davet amaçlı hazırlanan ve elektronik posta yoluyla kitlelere ulaştırılan farklı bir davet çalışması gündemi belirliyor. İki çubuklu şekerin kullanıldığı ilginç bir kurguyla tesettür çağrısı yapılıyor.
http://www.resim-yukle.gen.tr/images...uzvypavdy5.jpg Bugünlerde Mısır'da davet amaçlı hazırlanan ve elektronik posta yoluyla kitlelere ulaştırılan görsel mesaj gündemi belirliyor. İki çubuklu şekerin kullanıldığı ilginç bir kurguyla tesettür çağrısı yapılıyor. Çalışma büyük ilgi görüyor. Türkiye medyasında bugün yer alan habere göre, iki çubuklu şekerden birisi ambalajlı. Bu başörtüsünü simgeliyor. Diğeri ise açılmış ve üzerinde sinekler bulunuyor. Mesaj olarak ise "Onları (erkekleri) durduramazsınız. Ama kendinizi koruyabilirsiniz" yazıyor. Mısır'da son dönemde başörtüsü takanların sayısında önemli bir artış gözleniyor. 30 Haziran 2008 |
"Tesettür sizi korur"
paylaşım için RAHMAN razı olsun biz böyle brşey yapmaya kalksak Türkiye ayağı kalkar laiklik elden gidiyor diye ???
|
"Tesettür sizi korur"
paylaşım için çok teşekkürler allah razı olsun canım :-*
|
"Tesettür sizi korur"
Bu konu daha önce paylaşılmıştı sanırım... ???
Bence verilen mesaj ve verilme şeklide çok yanlış .. Açık bayanları rencide edicek şekilde bir mesaj olmuş ... |
"Tesettür sizi korur"
Ya açılmıştı demek. Tarihine bakınca açılmamıştır diye arama yapmadım. Neyse kısmet diyelim.
:) Alıntı:
|
"Tesettür sizi korur"
Alıntı:
|
"Tesettür sizi korur"
Uygulamada benzetilen şeyin şeker olması kadınlar sadece 'hazdan ibaret' bir varlık olarak mı görülüyor yorumlarına da neden olabilir. Açıkcası ben son derece rahatsız oldum bu benzetmeden.
Şu anda adını tam olarak hatırlayamadığım sonradan kapanmış bir bayan da başı açık kadını 'zarfsız mektuba' başı kapalı bayanı da 'kapalı zarfın içindeki mektuba' benzeterek şöyle demişti: Zarfsız mektubu herkes okur. Diğerini ise sadece sahibi. Yani bu tür benzetmeler oluyor. Çok doğru diyemediğim gibi çok da yanlış diyemiyorum. Bu tür uygulamalar Mısır da olumlu yanıt veriyor olabilir ama şu anda Türkiye'de asla.. |
"Tesettür sizi korur"
Erkek sinek olmuş kızda lolipop (:
Ama verilmek istenen mesajın doğru olduğunu düşünüyorum... |
"Tesettür sizi korur"
Alıntı:
|
"Tesettür sizi korur"
Açığım ama hiç bir zaman o lolipopun düştüğü duruma düşmedim bilmem anlatabildim mi...iş kafadaki örtüde değil kafanın içindeki zihniyette yani....hiçde doğru bir mesaj değil
|
"Tesettür sizi korur"
Alıntı:
|
"Tesettür sizi korur"
Alıntı:
|
"Tesettür sizi korur"
açılan konuda da belirtmiştim ancak yine yazayım.. ::)
Başörtüsünü insanlara benimsetmek için birşeyler yapmak doğrudur ancak bunun başı açık bayanları rencide edecek şekilde verilmesi hoş olmamış.. :) |
"Tesettür sizi korur"
Başı kapalı olup lolipoptan farkı olmayanlarda var.
Gerçi bizdeki lolipoplardan Mısır'da bulunmaz. Konu daha önce açılmıştı :-* http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=53856.0 |
"Tesettür sizi korur"
Alıntı:
|
Konular tarafımdan birleştirilmiştir. ;)
|
"Tesettür sizi korur"
Alıntı:
|
tekrar tekrar okudum ne yönüyle bakarsam bakıyım iğrenç bir benzetne >:(
|
gerçekten de çok kötü bir benzetme olmuş
|
All times are GMT +3. The time now is 08:26. |