Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Serinlemek için girdiler boğuldular (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34095)

Kafes 06-30-2008 20:00

Serinlemek için girdiler boğuldular

TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'da serinlemek için denize giren iki lise öğrencisi boğularak hayatını kaybetti. Acı haberi alan çocukların aileleri hastanede sinir krizleri geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ Endüstri Meslek Lisesi 1. sınıftan terk olan Okan Bostancı (15) ve Mediha Mehmet Tetikol Lisesi 9. sınıfta okuyan amcaoğlu Yavuz Bostancı (14) kız arkadaşları ile birlikte serinlemek için Altınova mahallesine gitti. Burada bir süre denize giren öğrenciler dalgaların yükselmesi ile korku dolu anlar yaşadı. Dalgaların yükseldiğini gören kız arkadaşları kıyıya geri dönerken, amcaoğulları ise denizde bir anda kayboldu.

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen Tekirdağ Deniz Şube Müdürlüğü ekipleri arama çalışması başlattı. Olaydan yaklaşık 20 dakika sonra karaya vuran çocuklar ambulans ile hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen çok su yutan ve ciğerleri su dolan çocuklar kurtarılamadı. Çevredeki vatandaşların başka bir çocuk olabileceği endişesiyle Deniz Şube Müdürlüğü ekipleri bir bot ve dalgıçla denizde arama yaptı. Akşam saatlerine kadar devam eden aramalarda henüz birine rastlanmazken çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Öte yandan, acı haberi alan Bostancı ailesi ise adeta yıkıldı. Tekirdağ II. Kısım Devlet Hastanesi'ne çocuklarının durumlarını sormak için gelen aileler ölüm haberi ile sinir krizleri geçirdi. Vatandaşlar ve polis tarafından sakinleştirilmeye çalışılan çocukların aileleri baygınlık geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sukût-u_Hayal 06-30-2008 20:04

Evet malesef bugün bende duydum bu haberi ... :(

Allah rahmet eylesin , ailelerine sabır versin ... :'(

Kafes 06-30-2008 20:04

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Evet malesef bugün bende duydum bu haberi ... :(

Allah rahmet eylesin , ailelerine sabır versin ... :'(

amin canim sakin sen de ayni hataya dusme :(

Deniz.Feneri 06-30-2008 20:07

Allah sabırlar versin ailelerine başları sağolsun. Talihsiz bir olay. Kötü bir şey gerçekten insanları denizde görünce hevesleniyorlar tabi. Dalgalarla boğuşmak da zor tabii. daha dün dalgaların arasında yüzüyordum bir adım kıyıya iten dalgalar üç adım denize çekiyor :( kulaç atmaktan hala omuz kemiklerim sızlıyor

Kafes 06-30-2008 20:09

Alıntı:

gece_gezgini89 Nickli Üyeden Alıntı
Allah sabırlar versin ailelerine başları sağolsun. Talihsiz bir olay. Kötü bir şey gerçekten insanları denizde görünce hevesleniyorlar tabi. Dalgalarla boğuşmak da zor tabii. daha dün dalgaların arasında yüzüyordum bir adım kıyıya iten dalgalar üç adım denize çekiyor :( kulaç atmaktan hala omuz kemiklerim sızlıyor

aa dikkatli ol dalgali yerlerde yuzme :(

Hüdaverdi 06-30-2008 20:11

Dalga olan-can kurtaranın olmadığı yerde yüzülmez.Allah rahmet eylesin.

Deniz.Feneri 06-30-2008 20:16

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

teşekkür ederim :) kemiklerim sızlıyor zaten dünden beri bizim (gurbetçiler iyi yüzücüler) dalgalı yerleri seviyorlar da :)

Kafes 06-30-2008 20:18

Alıntı:

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

teşekkür ederim :) kemiklerim sızlıyor zaten dünden beri bizim (gurbetçiler iyi yüzücüler) dalgalı yerleri seviyorlar da :)

:D gurbetci misin?

Berika 06-30-2008 23:01

:'(

AKmetalci 06-30-2008 23:05

ya bişi dicem kızmayın.harbiden yani varya yok yani bu kadar.

Demokrat 06-30-2008 23:45

Alıntı:

AKmetalci Nickli Üyeden Alıntı
ya bişi dicem kızmayın.harbiden yani varya mallık yok yani bu kadar.

Bende birsey diyecegim ama kizma kullandigin üslup cok kaba ve sokak dili, foruma yakismiyor!

LoNeLiNeSS 06-30-2008 23:53

Gencecik yavrular yazık bir anlık eğlence uğruna keşke daha dikkatli olsalardı.. :'( :'( :'(

Bu gün benim tanımadığım ama ailemin tanıdığı birisi de aynı sona maruz kalmış ne yazık ki... :'( :'( :'(

Lütfen biraz daha dikkat..

ENGİNEER 06-30-2008 23:55

Demek ki boğulmak için girseleri serinleyeceklerdi 8)

Hıfz-ı lisan 06-30-2008 23:57

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Demek ki boğulmak için girseleri serinleyeceklerdi 8)

:D :D

Kırık_Çocuk 07-01-2008 00:53

Bu haberler beni sudan soğutuyor..

boğulmaktan ölmekten değil korkum..

Arkamdan bununla eğlenebilecek insanların varlığı beni endişelendiriyor...

haritaci70 07-01-2008 01:01

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı
Bu haberler beni sudan soğutuyor..

boğulmaktan ölmekten değil korkum..

Arkamdan bununla eğlenebilecek insanların varlığı beni endişelendiriyor...

:D :D :D :D
Dert ettiğin şeye bak

All times are GMT +3. The time now is 16:19.