![]() |
DİKKAT!!
S.A Ak Parti Forum Üyeleri!Forumda Yeniyim.Sitenin Çok Faydalı Olacağını Düşünüyor Ve Öyle De Umuyorum.Faydalı Paylaşımlarda Bulunmak Dileğiyle......:)
|
DİKKAT!!
Aleykum selam..Hoşgeldiniz
başlık ilgi çekici olmuş :) daimi olmanız dileğiyle.. |
DİKKAT!!
Pürrr dikkat hoşgeldiniz.Aleyküm selam. :)
|
DİKKAT!!
ooo arkadaşım sonunda gelebildin. gelişinde muhteşem olmuş hani. substrat benim 3 yıllık çok samimi arkadaşımdır. benim tavsiyem üzerine sonunda burada. ALEYKUM SELAM TEKRAR HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN :-*
|
DİKKAT!!
Alıntı:
hoşgeldiniz.. |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
hoşgeldiniz hayırlı forumlar
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Zannediyorum ki arkadaş milli görüşçü, demek ki milli görüşçülerde modaya uymuşlar ve Allah(cc)'ın selamını ''s.a '' şeklinde vermeye başlamışlar. O zaman bizde modaya uyalım...
'' A.s. '' hoşgeldiniz... |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Aleyküm selam;
aramıza hoşgeldiniz.. |
DİKKAT!!
hoşgeldiniz..
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Beni içtenlikle karşılayan herkese çok teşekkür ediyrm.Daha şimdiden burada gzl vakitler geçireceğimi tahmin edebiliyrm:)
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
Biz forum olarak ''s.a.'' ve ''a.s.'' gibi ifadelere karşıyız ve kullanılmamasından yanayız... |
DİKKAT!!
Aleykümselam hoşgeldiniz hayırlı payhlaşımlar
|
DİKKAT!!
Alıntı:
da dediği gibi ben milli görüşçü değil Akpartiliyim.foruma üye olmaya o ikna etti çünkü ben siyasi konularda konuşmayı pek sevmem.neyse hoşbuldum |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
Memnun oldum. Ak Partilisiniz, siyasetle ilginiz yok ve forumumuzun milli görüşçü bir üyesi tarafından yapılan yoğun ısrarlar sonucunda forumumuza üye oldunuz. Sanırım Milli Mücahide arkadaşımız siyasi tartışmalarda galip gelebilmek amacıyla, kendisininde dediği gibi acemi Ak Partilileri foruma kazandırmaya çalışıyor. Güzel taktik. Tebrik ederim... ;) Bu arada siz gerçekten hoşgeldiniz... Forumumuz sayesinde acemilikten ustalığa geçmeniz temennisiyle... ;) |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
arkadaşım ilk + benden sana :-*
|
DİKKAT!!
'' Siyasetle pek ilgisi yoktur ama Ak PArtiyi destekler. '' Bunu ben mi söyledim...
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Tartışılan konu ne kadar güzel böyle yeni bir üye gelmiş nasıl geldiği niye geldiğini tartışıyoruz. Ne kadar güzel bir örnek diğer gelecek arkadaşlara... ;) ;) ;) ;)
Bırakın arkadaş yorumlarda bulunsun bizde ona göre tanıyalım kendisini ondan sonra tavrımızı belirleriz.. ;) ;) Hoşgeldin.. Aleykümselam |
DİKKAT!!
ya içiniz rahat olsun arkadaş akpartili milli görüşle uzaktan yakından alakası yok yalan söyleyecek halim yok :-*
|
DİKKAT!!
Alıntı:
burda herkese yani terbiyesiyle duran herkese yer var :-* |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
ya arkadaşım kusura bakmaya bayağı bir olaylı geliş oldu seninkisi benim yüzümden :D
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
O zaman gerekeni yaparız, bağrımıza basarız. Müsterih olunuz... |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı: