![]() |
Iraklı Çoçuğun Amerikalıya Mektubu..
http://img47.imageshack.us/img47/7711/25209479br0.jpg
"Merhamet hür Dünyaya bu kadar mı Irak ' ta? Ben Basralı Ömer, Belki haberin yoktur diye yazıyorum Mr. Franks. Önce demokrasi yağdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. Demokrasi bizim eve de isabet etti Bir gün sonra anladım koptuğunu ayaklarımın. Tam onsekiz adet insan hakları saymışlar Vücuduna babamın. Annem yoktu zaten Ben doğarken ilaç yokluğundan ölmüş Ambargo falan dediler ya Anlamadım çocukluk aklı işte Oluşmadan sökülmüş. Sizde de barış böyle midir Mr. Franks? insan hakları çocukları yetim Ve ayaksız bırakır mı orda da? Düşer mi ayın kan gölüne aksi Güpegündüz düşer mi Pazar yerine demokrasi? Zenginlik insanları korkudan uykusuz bırakır Kuşlar gökyüzünü terk eder mi orda da? Babamla mırıldandığım son dua dilimde ayaklarımın hastanede Ve giymeye kıyamadığım pabuçlar Kaldı elimde. Çocukların var mı Mr. Franks? Al, oğluna götür onları bari işe yarasın Kim bilir belki baktıkça Bazen beni hatırlasın. Bu nasıl demokrasi Mr. Franks? Düştüğü yeri yaktı Merhamet hür Dünyaya Bu kadar mi Irak ' tı? " |
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( |
AMERİKA VE İSRAİL İÇİN YAŞASIN CEHENNEM :'(
|
okuyan gönüllere minnet olsun..
|
Alıntı:
|
Bu kadar aşşağılık olunuyormuş demek ki...Şerefsiz...
|
yaa azımı ozamıyorum ama başka bişey söylüyemmiyorum >:( >:( >:( >:( >:(
>:( >:( >:( :-X :'( |
İranım be haydi artık aç su savaşı Allah sana yardım edecek zaten çöktür diz üstüe şunları biz yapamıyoruz bari sen yap
|
Alıntı:
merak etme politikaci o savaş bir gün çıkacakve herkesin üstesinden gelecek iran görecesin |
arkadaşlar okuduğunuz için teşekkürler..
Umutlarımızı bir müslüman olarak sadece İrana bağlamak ne acı aslında... :( |
Alıntı:
|
Geçen yıl ingilizce hazırlıkta ırak ı anlattım.. O kadar ingilizce dil döktüm kimse bişey dinlemedi.. Ama bu şiiri türkçe okudum başta hoca olmak üzere herkes ayakta alkışladı 100 almıştım... :'( :'(
Allah razı olsun +1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
en acısı bunu barış adına yapmaları...düzen ve barıştan anladıkları buysa...yazıklar olsun.... >:(
ablam teşekkürler+ |
Alıntı:
evet Allah ın nuru tamamlanacak buda CİHATLA olacak :-* |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
erakk....şakamı yapıyosun ;)
|
Alıntı:
O zaman sen savaş cihat et.patlat kendini newyork ta. Neden irandan medet umuyorsun neden onların savaş açmasını istiyorsun yoksa senin canın tatlı mı. Git o zaman irana boy göster oralarda olur mu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet ne umduğumu çok iyi biliyorum hadlerini bildirme zamanı geldi çok olmaya başladılar şu müslümanların çektiğini görmüyormusun buna aferimmi diyeceğiz? Biz buna dur demeliyiz bunu anlatmaya çalışıyorum
|
Alıntı:
|
Politikacı kardeşim biraz daha selim akıllla düşün ne istiyosun.Neler cıkacak ortaya kac tane masumun canı yanacak.ne kazandıtracaksın bu dine.Biz yaşamak ve dolayısıyla yaşatmak için savaştık ya şimdi bunu yapabilecek misin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Konunun bu kadar taşacağı aklıma gelmedi...
Öncelikle savaş herşeyi çözmek adına bir çıkış yolu değildir...İran dahi Amerika kendine bulaşmadan gelin beni vur demiyor....Rabbim o günleri göstermesin ...iş o safhaya geldimi Şimdiki Irak halkının düşeceği durumda İranı görmek yürek dağlar...ancak şimdi Filistin, Çeçenistan, Irak ,Türkmenistan ve Afkanistan zulüm altında hangibiz bedenimizle cihat yapıyoruz kendimize soralım..yani iş sadece İrana gelince mi Dinler arası savaşa döner anlamadım...hani zulüm çekme konusunda İranlınından bir Filistinliden farkı yok... Gün geleki inşallah ABDnin yıkılışını İslamın esas güneşini göstererek görelim.. |
Alıntı:
|
Ayıp oluyor ama :-\
|
Alıntı:
|
erakk, savaş istememeni takdir ediyorum ama unutma ki barışlar ancak savaşlarla sağlanabilir...Düşmanları barışla durduramazsın...
|
Evet biz savaşmassak başka bir müslüman ülkenin başı yanacak bu konular yine açılacak bu forumda eğer sen bu konuları daha çok görmek istiyorsan ve bunları kaldırabiliyorsan savaşı istemeyebilirsin
|
Alıntı:
|
Bir savaş varsayımına girersek gönüllüler hariç İranda savaş çıksın ülke olarak İranın yanında olmazsak kaç kişi gider cihat yapmaya bilmiyorum...şimdiki durumumuzu düşünerek söylüyorum...ırakta olanlara ne yapıyoruz..hepimizin esasa amacı aynı aslında kimse Amerikanın dünyayı sömürüsünüde, müslümanların ölümünüde desteklemiyor.. ortak noktamız bu kavgaya gerek yok...ancak müslüman olarakta ödememiz gereken bir bedel olursa birlik içerisinde ödeyip esas barışı sağlamak mümkün olursa elbet o günde üzerimize düşeni yaparız inşallah
|
Alıntı:
bilmem anlatabildim mi |
:'( :'( :'(
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 12:58. |