![]() |
ASİ RUH tüm müzik ve dvd marketlerinde.
ASİ RUH tüm müzik ve dvd marketlerinde. http://www.forzabesiktas.com/images/...214416661h.jpg ASİ RUH Cumartesi günü (28.06.2008) İstanbul'da, Pazartesi gününden itibaren Anadolu'da tüm müzik ve dvd marketlerde. ASİ RUH film dvd'si, ASİ RUH film müzikleri cd'si HEDİYELİDİR. ASİ RUH DVD film içeriği ; Film + Özel seçenekler ( 20dk'lık özel görüntüler) +18 şarkıdan oluşan müzik albümü 19.90 YTL. EMEĞİMİZİ ÇALDIRMAYIN LÜTFEN KORSANDAN UZAK DURUN! |
Fragmanlarını büyük bir keyifle izledim.
Ancak almayacağım Asi Ruh'u. Alan ve izleyenlere hayırlı olsun :) |
Alıntı:
neden ? |
Film bizi anlatıyor.
Hatta bizim arkadaşların bir kısmı dvd'de yer almış :) Ancak aklıma takılan 1-2 soru var. 1.Film bizi anlatıyor. Beşiktaş "halkın takımıdır" taraftarı her zaman "halkın içinden" kişilerdir. Ancak bu dvd 20 ytl olmuş ki ben şimdiye kadar hiç bir dvd'ye 20 ytl vermedim. Vereceğimi de sanmıyorum. 2.Bu filmin geliri nereye gidecek ? Kimin cebine gidecek ? Beşiktaş taraftarını kullanarak para kazanmak isteyen adi herifler kim ? Bu Dvd'yi alacağıma giderim Kartal Yuvasından 1 adet atkı alırım. Aynı fiyata. En azından klübe katkı yaptım derim [her ne kadar Demirören'i sevmesem de...] Bilmem açıklayıcı olmuş mudur :) |
Alıntı:
k.bakma yaa birden yazdım yani beni ilgilendirmez :-[ :-[ alanlar eminim keyifle izleyeceklerdir 8) |
Hiç duymadım.. :)
|
Alıntı:
tabi bu senin görüşün bize saygı duymak düşer .. ama ben alıcam nedenide ' bende bulunmasını istiyorum sadece bir tane ::) ' |
Alıntı:
Estağfurullah :) Bir de ilk galası yapıldığı gün bizim abiler ve 2-3 arkadaşımız da gitti galaya. Onlar hiç beğenmemişler. :) |
artık bakıp izleyeceğiz. izlemeden yorum yapamam ama eminim ki çooo..k güzel olmuştur 8) |
almazsak ayıp olur alırız tabi 8) mertcan senin çarşıyla bi bağlantın var mı? |
Tribünden arkadaşlarım, abilerim var desem daha doğru bir ifade olur sanıyorum :)
|
kapalı tribünden mi? yoksa diğerlerinden mi :-\ |
sen biletede para vermiyondur şimdi hmm >:( :D
|
Parantez sen alda bana kopyalar gönderirsin şimdi o kadar para vermeye gerek yok dimi :-X :-X :-X :-X :-X
:D :D :D :D :D |
onun korsanı düşer şimdi piyasaya birazdaha beklemenizi tavsiye ederim :D ;D :D
|
Her tribünden :)
Numaralı hariç :P @ Meçhul ; Her maça para verdim dersem yalan olur :) Ancak bunun tribündeki arkadaşlarımla bir bağlantısı yok :) Ama geçen sene kombinenin parasını takır takır ödedim :P |
Alıntı:
EMEĞİMİZİ ÇALDIRMAYIN LÜTFEN KORSANDAN UZAK DURUN! 20 ytl nız yok mu kardeşim alın taraftarlık dersi veriyoruz yanında! 8) 8) 8) |
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D |
Alıntı:
hadi ya ne güzel :-* bide beni tanıdın hadi bi de yeni açıktan tanıdığın oldu 8) ;D şaka bi yana maçlara gider misin? |
zorla aldırcak halimiz yok hem nurullah gibi kötü niyetli kişilerin eline geçmesin dvd ;D ;D taraftar nasıl olunur marş nasıl yapılır hepsi bu dvd de 8) Asi ruhumuz saklı içinde 8) 8) |
Gidiyorum tabi ya :)
Bu sene sadece Ç.Rize maçı vardı Türkiye Kupasında oynadığımız o maça gidemedim hafta içiydi ve dersim vardı kardeşimi gönderdim :) Aslında bizim tribün solcu olarak bilinir ama biz kaleyi içten fethediyoruz yavaş yavaş 8) [Ben de yeni açıktanım bu arada :)] |
Alıntı:
aa akraba çıktık ;D yeni açık güzelde karşı kaledeki goller pek iyi görülmüyor ne ne oldu gol mü oleeyyy modunda oluyo insan ;D tabi bu durum alt kattaysan geçerli :-X yukarda antipati var yeni açıkta ordan mısın? ;) |
Yok aksine onları hiç sevmem :D
İlk maçlarda onların yanındaydım ama pek tutmadım. Bazen 3. katta oldum bazen futbolcu çıkış tünelinin üstünde bazen de numaralı tribünün yanında. Gezdim durdum koca sezon :) |
All times are GMT +3. The time now is 14:09. |