![]() |
Polisten Aygün'e Atatürk cevabı
Ergenekon'dan gözaltına alınan Sinan Aygün, "Atatürk'ü sevdiği için gözaltına alınıyorum" demişti. Otoya bindirilen Aygün'e polisin cevabı ise hayli ilginçti.
Ergenekon soruşturması çerçevesinde Ankara'da gözaltına alınan ATO Başkanı Sinan Aygün'ün gözaltına alınması sırasında polis ile Aygün arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Evinden çıkışta basın mensuplarına "Atatürk'ü sevdiğim için gözaltına alınıyorum" sözleriyle eleştirisini dile getiren Aygün'e, evindeki kasasından çıkan 3 milyon Euro'yu hatırlatan bir polis "Sayın başkan Atatürk'ü sevdiğini söylüyorsun ama, kasandaki paraların üzerinde Atatürk yok" diyerek takıldı. samanyoluhaber ;D |
Helal olsun polise ne güzel cevap vermiş ... :-*
|
oy oy helal olsun benim polisime nasilda koymus lafi gedigine :)
|
helal olsun ya :-*
|
;D ;D ;D ;D ;D
|
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D :D :D Mükemmel yaa madalyayı haketmiş :D :D :D :D ;D Yılın lafı |
helal olsun türk polisine... :-*
|
(:
|
10 maaşlık ödülü haketti bence,imza toplayalım polisimiz için ;D
|
aygün o lafın altından ömür boyu kalkamaz.polis çok iyi oturtmuş lafı helal.
|
Bence polisin bu tip davranışları hoş değil... Hem ispat edilebilir mi acaba :-\
|
Alıntı:
|
Polis memuru ile aygün arasındaki diyalogtan bahsetmiştim. Samanyolu haberi izlemedim.Kameraya mı çekilmiş acaba? Birde nedense hoşuma gitmedi polisin böyle davranması ne olursa olsun saygılı olmak gerekir. Belki bunu bir savcı veya davayla sorumlu olan kişilerin sorması gerektiğini düşündüm biranda veya o insanı rencide edildiğini düşündüm :-\
Yaaa lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine :) ::) |
Koskoca polismemuru Boşboğaz Sinan'ı neden muhatab almış ki!Kızdım o memura :)
|
Alıntı:
|
ya o degilde bugün ahmet hakan kösesinde bu konuyu "ti" ye almis giris cümlesi cok hosuma gitti, sizlerle paylasmak isterim..
Ergenekon soruşturmasının ikinci gözaltı dalgasının babalarından ATO Başkanı Sinan Aygün, "Atatürk’ü sevmekle suçlanıyorum" diye bir açıklama yapmış... Benim aklıma ise "Başıma bir iş gelmeyecekse Atatürk’ü sevmiyorum" diyen türbanlı kızımız geldi... İkisini bir arada düşündüğümde "Ne iş yahu? Atatürk’ü sevmek de suç, sevmemek de" şeklinde bir özet geçiyorum, başıma bir şey gelmeyecekse... |
Ben farklı açıdan baktım olaya. AVRO da şu aralar kazandırıyor ya :) Zaten Aygünün bu cevabını halkımızın büyük kesiminin ne düşündüğü belli. Atatürk'ü sevdiğini söylemek o anda, orda onun acizliğini gösterdi.
|
Alıntı:
Bir nevi firsatcilikda diyebiliriz.. bunlar spekülatör bir dövize yatirirlar, bir borsaya 3 milyon avro olur sana bir gecede 6 milyon avro 8) |
Alıntı:
|
:) :D
|
şu sizin basın var ya resmen komedi ... sizler gibi inandırılmış kıtalar olarak her söylenene sorgulamadan inanan bir kitlem olsaydı keşke ...
kasada 5 trilyon ytl polis ato başkanına kalkacak falan filan diyecek ... yahu bi durun düşünün ya olabilecek birşeymi bu ? şu sizin tayfanın bu insanı aptal yerine koyması yokmu ... |
Diyelim ki demedi,bu paraların üstünde atatürk resmi olmadığı gerçeğini kaldırmaz ;)
İnsanları aptal yerine koyan siyon gazeteleridir,yalan yanlış haber okuya okuya devreler bozulmuş olmalı :-* |
Alıntı:
Evet euronun üzerinde ATATÜRK resmi yoktur ve buda gerçektir , ne olmuş yani ? Hüdaverdi bak şimdi , 5 trilyon ytl nakit paran var ... mantıklı ol , bu parayı kasandamı tutarsın ? ben bunu demek istedim buda saçma bir haber olmuş. |
Bakkal kasası yoktur heralde orada ;)
Belgeler çıkartılırken onlarca gazeteci oradaydı,içeriden neler çıkarıldığını bizden daha iyi bilirler :-* Çuvallarca dosyalar çıkartıldı,devlet kütüphanesi değil de nedir orası ? |
Alıntı:
Bu para işi direk yalan haber , komik olmuş. Belgelerin fotoğrafları var ama bu sözü geçen paranın fotoğrafına rastlamadım ben ... sen gördünmü ? |
Yalan olduğunu iddia etmen ilginç :-*
Sabah gazetesi almanı tavsiye ederim :-* |
Alıntı:
|
Alıntı:
kit zekali biraz arastirsaydin bu haberin hürriyet kaynakli oldugunu ögrenirdin yoska hürriyette mi bizim tayfa oluyor! öyle sazan gibi atlarsan her konuya böyle komik duruma düsersin! |
Al kardeşim istediğin gibi kaynak istiyorsan buyur...
Milliyet: http://www.milliyet.com.tr/default.a...07.2008&ver=80 Hürriyet: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/93...d=229&sz=30452 İnandın mı şimdi gerçek olduğuna ? |
Atatürkü değil bunlar Abrahamı Georgeyi ve Roosvelti severler
|
hmmm evet biraz erken davranmışım ... kusura bakmayın.
Alıntı:
İnsanın yaptığı hatayı kabullenebilmesi güzel bir erdemdir Sn Demokrat ... Neyse , umarım siz yaptığınız hatalar karşısında kendiniz gibi biriyle muhattap olmazsınız. |
hata ayri briseydir, artniyet ayri birseydir senin yaptigin hata degil tamamen artniyettir bunu görmemek imkansiz ;) yoksa hatali olsan amenna diyecegiz yani bu senin yaptigin ne ilk nede son artniyetli yorum!.
Birakta artniyetli kisilerede kit zekali diyelim öyle olayi bilmeden baliklama atlayan birinin zekasinda sanirim biraz kitlik vardir, haksiz miyim ;) |
Güzel söylemiş polis
|
Alıntı:
Art niyetliliği geçtim beni tanısan saygıyla anardın ama ne yazıkki böyle bir şansımız yok. Zeka kısmına girmeyeceğim çünkü hatasını kabullenen birini artniyetli olarak algılayıp enteresan tarzınla kendi çapını belli ettin zaten. Neyse Sn Demokrat ben üslubumu bozmayayım sende ekran başında ucuz zaferini kutla ... |
Sanirim yüzde 40 uyariyi durup, dururken almadin! üslubla ilgili sorundan dolayi aldin ;) "ayinesi istir kisinin lafina bakilmaz!" ama bu konudan umarim ders cikarirsin diyecegim ama nafile cünkü bu önyargi ve artniyetle degisen hic birsey olmaz..
bunun tam tersi durum olsa ucuz polemiklerle simdi ortaligi yaygaraya vermistin, neyse uzatmanin anlami yok madem özür diledin bende sözümü geri aliyorum, insallah bundan sonra bu konularda daha dikkatli olursunda bizde bu sözleri kullanmak zorunda kalmayiz!... |
anlarsa ne mutlu ona
|
All times are GMT +3. The time now is 23:57. |