![]() |
Gözlük kullanıyormusunuz?
Selamun Aleyküm arkadaşlar!
Sitemizde ne kadar gözlüklü kardeşimiz var merak ettim ;D Ben 1 yılı aşkın süredir 0.50 dinlendirici gözlük kullanıyorum... Bakalım forumumuzda kimler çoğunluk? Gözlüklülermi? yok sa gözlüksüzler mi? ;D |
ben kullanmıyorum.. ;D
|
benim 5. sınıftan beri göz bozukluğum var (belki daha öncedende vardır ama biz ozaman farkettik ;D)
bir iki sene kullandım sonra sıkıldım çıkardım ;D sadece okulda derslerdeyken yada evde tv izlemek için taktım... :-X ki gözüm 2 numara miyobik astimat normalde sürekli takmam gerekiyo :-X sonunda babam sıkıldı lens alıyoz hadi dedi artık gözlüklü değilim lens takıyorum ;D gözlükten çok çok rahat ;) |
1 senedir kullanıyorum.Doktora gittiğim günede lanet ediyorum. >:( >:(
Eğer gözününüz 0.75 den aşağı ve uzağı göremiyorsanız sakın kullanmayın.Ben kullandım ve 1 sene içinde 1.50 oldu. :'( Şu anda sadece tv izlerken takıyorum.Taktıkça daha kötü oluyorum. :D |
Alıntı:
gözde tembellik yapıyo ve numara büyüyo;) Ak-Cengâver bence sizin takmanıza hiç gerek yok :) |
:D :D yanlışlık la gönderdim ya :D :D
|
Bir doktor 0,50 Astigmat dedi
Bir başka doktor 0,25 Astigmat dedi Bambaşka bir doktor 0,0 dedi :D Ne yapacağımı bilmiyorum :D Ama kullanmıyorum :) |
Alıntı:
|
Bende gozluk kullaniyorum ama lensi tercih ederim; lens hic rahat degil ve bas agrisi yapiyor bana fakat gozlukle hic rahat haraket edemiyorum, kac tane gozlugu maffettim babam yenisini almadigi icin tek sapli gozluk bile taktigim zamanlar oldu :D
|
:D :D Hay Allah Bir Başka.. Güldürdün beni :D
Ben de gözlük almaya gittiğimde doğum 16. doğum günümün bir gün öncesiydi, tabii ertesi gün verdiler gözlüğü, tam doğum günümde takmaya başladım ;D sonra bir ara kırıldı, gözlükçüye götürdüm, orada ki abi dedi ki: "aferin sanaaa iyiki kırmışsın gözlüğünü, yoksa biz nasıl para kazanacağız" Pis bir de dalga geçti benimle >:( |
Alıntı:
|
Bi ara kullanıyordum.. Baktım çok skıcı bir iş attım gitti.. Kullanmıyorum
|
Doktor verdi uzağı görme problemim var ama takamıyorum..Hatta takmazsam ilerleyip kör olacağımı söyledi ama rahatsız oluyorum.. :)
|
Gözlük takıyorum ben de. Mix astigmatı varmış. Ömür boyu kullanmak zorundayım. Ama ben hep takarım. Takmayınca göremem ki :) Yani net göremem.
Biz doktora gittiğimizde babama kızmıştı doktor neredeydiniz şimdiye kadar diye. İlk çerçevem sarı gibiydi. Sapı kırıldı. Sonrasını hatırlamıyorum. Diğeri de kalın çerçeveliydi. O zamanlar başım açık olduğu için bu sorun olmuyordu. Hemen çalışkan olduğum anlaşılıyordu :-[ Bunu yemek yerken kırdım. Hem de tam ortadan. Simetrik bir şekilde. Şu anki oldukça ince ve şık bir çerçeveye sahip. Entel gözlüğü :) Gözlük takmak zordur. Her an uyuyamazsın. Yağmur yağınca gözlüğünün camları hemen yağmur damlalarıyla dolar ve göremezsin önünü. Soğuk bir ortamdan sıcak bir ortama geçince hemen buharlanır. Netice de yine göremezsin. Halbuki daha iyi görebilmek için almışsındır. Son olarak da şunu söyleyeyim. Uyurken gözlüğümü yatağımın altına koyarım. Böylece onu her türlü tehlikeden korumuş olurum. :) |
Enfal kardeş sen en iyisi su tutmayan camlardan al, benimkisine yağmur damlası gelince aşağıya akıyor ;D
|
Kullanmıyorum...Ama doktora gitsem kesin gözlük verir...Tabi giden kim :-X :-X ;D
|
evet bende gitsem kesin verir ama gitmem :D
|
Alıntı:
|
Enfal sen de baya dertlisin :D eh gozleri iyi gorenler sukrunu iyi etmeli :-*
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Benim gozluklerim buharda tutuyor islaniyor da pisleniyor da hayirsizlar :D
acikcasi gozluklu halimle gozluksuz halim cok farkli, ikisini de seviyorum ama sevmiyorum da cunku gozluk ayri dert lens ayri dert :'( |
Bende de astigmat var. Gözlüğüm de var. Ama sadece birşeyler okurken kullanıyorum.
|
ya gözlüğüm var ama kullanmayı sevmiyorum doktor dinlendirici verdi ama takan yok...
|
güneş gözlüğü kullanırım 8) |
hayır :)
|
Numaralı gözlük diyosan kullanmıyorum
sadece güneş gözlüğü takarım :-[ |
malesef kullanıyorum üstüne üstlük güneş gözlüğü kullanmam da zorunlu >:(
|
Bizim ailenin neredeyse hepsi gözlüklü sayılır: Başta ben olmak üzere, annem, babam, abim, babaannem, 2 tane halam, teyzem, anneannem ve dedem :D :D :D Bir ablam kaldı, o da doktora gitse kesin gözlük verir, çünkü arada sırada benimkini takıyor ve "çok net görüyorum bununla" diyor :D
|
En az gülümsememde dahi gözlerimden haddinden fazla yaş gelir..ağlıyor zannederler..Okulda işe yarıyorda yalnız öğle tatilince hocalarımız senin sorunun var sanırım diyerek dışarı gönderirlerdi,dışarı çık gez,kendine gel diye..okulda tam merkezde iyi oluyordu.. :D anneme bile öğrencinin sorunu neyse bir türlü helledilmemiş ne zaman görsem üzgün derlerdi..Göz doktoruna gittim gözlük verdi ev haricinde kullanmıyorum ::) doktor bile takılmıştı yedek gözyaşı torbası olmasın sende diye :D arkadaşımda pamuk koyalım derlerdi ona sinir olurdum :P ::) öyle.. :)
|
Alıntı:
|
Bende numarasız antirefle bir gözlük kullanıyorum. Okurken ve bilgisayar başında olmazsa, olmuyor. :)
Gülsün benimkiler de kuruyor. :D Birazını transfermi etsek ne, senden ... Transfer ücretini öderim söz ... :D |
Estagfrullah..olur ya ben bıktım dua ederim sana :D.. duygusal duygusal takılmak hepte iyi olmuyor,arasıra işe yarasada :D
|
şuan doktora gitsem kimbilir kaç numara verirler ama gitmem banane gözlüklü olmam ben :D hem çalışkan değil hem gözlüklü..çok ofsayt :D
|
Çok şık gözlükler var, karizmayı arttıryormuş Hatice bilgin olsun. :D
|
benim ihtiyacım yok :D daha çok nazar değer mazAllah :D :D
|
Alıntı:
ben gözlük kullanmıyorum doktora göremiyorum diyorum adam inanmıyo :D :D okulda hep başkalarrının defterinden yazıyorum yazık bana :( hayır inandırmak için ne yapmam lazım gözümün önüne harf koyarsa tabi ki görürüm |
çocukken evet :)
|
Alıntı:
|
Zeynep ilginç olacak tabii..Konya ya gelince öyle birini görürseniz çekinmeden gelin ..benim olma ihtimalim büyük 8) :D
|
Doktor var, doktor var Zeynep. Sen doktorunu bulamamışsın bence ... Ama hangisi diye bana sorma ... :D
|
All times are GMT +3. The time now is 06:17. |