Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Humeyni polemikçisinin bursu CHP'den (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34603)

Berika 07-04-2008 19:09

Humeyni polemikçisinin bursu CHP'den

CHP'Lİ BELEDİYEDEN DÜZENLİ BURS

Fatih Altaylı’nın programında Humeyni’yi sevdiğini söyleyen Kevser Çakır isimli öğrenciye CHP’li Kadıköy Belediyesi’nin düzenli olarak burs verdiği ortaya çıktı

Kevser Çakır’a Kadıköy belediyesince verilen burs düzenli olarak ödenmiş. Üstelik bursun birkaç aylık mazisi de yok. 2007’nin başından beri CHP’li Kadıköy Belediyesi tarafından Humeyni’yi sevdiğini söyleyen Kevser Çakır’a burs verilmiş.

Kevser Çakır, açıklamalarıyla zaten gergin olan gündemin üzerine adeta benzin dökmüştü. Sağduyulu kamuoyu, programda sarf edilen sözlerin zamanlamasına dikkat çekmiş, bunu açık bir provokasyon olarak yorumlamıştı.

Kevser Çakır Türkiye’yi karıştıran sözleri söylerken rahat tavırlarıyla dikkat çekmişti. Çakır, konuşmalarının nereye varacağını ve konuşmaları üzerinden nasıl yeni suni gündemler oluşturulacağını bilmiyormuş gibi davranmıştı. Medyada Humeyni polemiği günlerce yer almış ve o sözler toplumun büyük bir kesimi üzerine mal edilmeye çalışılmıştı. SAMANYOLUHABER / ÖZEL

LoNeLiNeSS 07-04-2008 19:15

Hımm paraya sıkışmışdı demek ki kızcağız.. Kızmamak lazım.. :-X :-X :-X

Hüdaverdi 07-04-2008 19:19

samanyoluhaber'in linci devam edecek sanırım.chp'li bir belediyenin başı kapalı birisine burs vermesi taktir edilmeli.
çıkıp 'chp'li belediye bu kıza burs veriyor,bu kız chp'li' diye imalı haber yapılması mantık dışı :-*

Kafes 07-04-2008 19:21

Iste gazete okumanin bazen dogurabilecegi zararlardan biri; baska yorumlamalari gercek gibi algilamak

Bu konuda Alamet-i Farika abimizin imzasi aklima geliyor

su-i zan edip yanilmaktansa husn-i zan edip dogru cikmayi tercih ederim

Demokrat 07-04-2008 19:21

enterasan...

LoNeLiNeSS 07-04-2008 19:22

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
samanyoluhaber'in linci devam edecek sanırım.chp'li bir belediyenin başı kapalı birisine burs vermesi taktir edilmeli.
çıkıp 'chp'li belediye bu kıza burs veriyor,bu kız chp'li' diye imalı haber yapılması mantık dışı :-*

Tabiki çok güzel ama eğer o kız çıkıpda provakasyona yol açacak cümleler kullanırsa o zaman bir düşünmek lazım..

Hüdaverdi 07-04-2008 19:27

Provakasyona yol açacak cümleler kurmadı,düşüncelerini dile getirdi.Olayı büyütenleri masaya koyup düşünmek lazım :-*
dennis baykal Humeyni'ye ağıza alınmıcak hakarette bulundu,provakasyon budur :-*

ümitli_bekleyis 07-04-2008 21:42

Polemikçi mi , provakatif mi kesin birşey söylemek yanlış . Yalnız , Yeri ve zamanı iyi seçemediğini düşünüyorum . Ayrıca rahat tavırları beni rahatsız etti ..

hti 07-04-2008 21:46

sasırdım desem yeridir way way way

tayyipleyiz 07-04-2008 21:48

Alıntı:

Senin bu sözlerine karşın Sinan Aygün' ün "Atattürk ü sevdiğim için göz altına alınıyorum." sözü aklıma geldi. Bu kızlarda sevmediğini söylemişti. Ne kadar da manidar değilmi?

LüGaT 07-04-2008 21:54

Ben de CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesinden burs alıyorum. Kendimi nasıl hissetmeliyim acaba? Vatan haini, namussuz, alçak, provakatif, zavallı ...? Acaba bunu duyunca forumdan atılır mıyım ya da?

Garip bir habercilik olmuş zira belediyeler CHP, Ak Parti, MHP partilerinin değil, kamunun malıdır. Haliyle ondan burs alan da CHP'den, Ak Parti'den ... değil CHP'li başkanın yalnızca yönettiği belediye kamu tüzel kişilerinin tüm şehir halkı üzerinden elde ettiği gelirlerden ötürüdür. Zaten belediyler Bburs vermede burs vereceği öğrencinin siyasi duruşuna da bakmamak "zorundadır"

Acaba yediklerim zehir zıkkım olur mu, düşünmeye başlamalıyım herhalde.

Vesselam

tayyipleyiz 07-04-2008 22:00

Eyüp' üm bakmamak zorunda olduğu doğrudur ancak maalesef diyorum. Bu araştırılmadan burs verilmiyor. Verilmiyor; başımdan geçtiği için söylüyorum. Etikmidir, değildir. Ancak özellikle sol misyonlu belediyeler ve milliyetçi olanlar buna çok dikkat ederler. Bu konuda hatta birlikte çalıştıkları sosyal kurumlar vardır. Bursun büyük çoğunluğu bu yöne kanalize edilir. Sen benden daha iyi biliyorsundur. :)

Berika 07-04-2008 22:01

Başörütlülere de burs veriyormu chp :-X

LüGaT 07-04-2008 22:04

Alıntı:

.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Eyüp' üm bakmamak zorunda olduğu doğrudur ancak maalesef diyorum. Bu araştırılmadan burs verilmiyor. Verilmiyor; başımdan geçtiği için söylüyorum. Etikmidir, değildir. Ancak özellikle sol misyonlu belediyeler ve milliyetçi olanlar buna çok dikkat ederler. Bu konuda hatta birlikte çalıştıkları sosyal kurumlar vardır. Bursun büyük çoğunluğu bu yöne kanalize edilir. Sen benden daha iyi biliyorsundur. :)

Bildiğim birşey var, böyle olsa bana vermezlerdi abi :) İnşallah kimse kimsenin günahını daha fazla almıyordur. Zira şu zamanda kendi günahlarımız kendimize yeter.

tayyipleyiz 07-04-2008 22:05

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bildiğim birşey var, böyle olsa bana vermezlerdi abi :) İnşAllah kimse kimsenin günahını daha fazla almıyordur. Zira şu zamanda kendi günahlarımız kendimize yeter.

İnşaAllah kardeşim. :)

LüGaT 07-04-2008 22:06

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı

İzmir B.B. de burs kaydı için başvuran bir sürü başörtülü vardı bu sene, başvuru esnasında kapalı oldukları halde. İzmir'de olanlar seneye deneyebilir, sicillerine bir "leke" işlenmesinden korkmuyorlarsa. :-*

Berika 07-04-2008 22:09

Alıntı:

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı

İzmir B.B. de burs kaydı için başvuran bir sürü başörtülü vardı bu sene, başvuru esnasında kapalı oldukları halde. İzmir'de olanlar seneye deneyebilir, sicillerine bir "leke" işlenmesinden korkmuyorlarsa. :-*

Benim için farketmez burs olsun da..nasıl olsa chp nin kendi parası değil :-X

Hüdaverdi 07-04-2008 22:15

Alıntı:

Senin bu sözlerine karşın Sinan Aygün' ün "Atattürk ü sevdiğim için göz altına alınıyorum." sözü aklıma geldi. Bu kızlarda sevmediğini söylemişti. Ne kadar da manidar değilmi?

Hocam ikisi bir değil :-* Kıyaslamak yanlış olur.O bacımız atatürkün siyasi görüşünü ve atatürkçülerin uygulamalarından dolayı atatürkü sevmediğini söyledi,bu konuda haklı.Sinan aygün ise polisi ve ve hükümeti suçlamak,halkı kışkırtmak için o cümleyi kurdu.Pek bir alaka göremiyorum :-*

akp_fetih 07-04-2008 22:19

Alıntı:

Ben de CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesinden burs alıyorum. Kendimi nasıl hissetmeliyim acaba? Vatan haini, namussuz, alçak, provakatif, zavallı ...? Acaba bunu duyunca forumdan atılır mıyım ya da?

Garip bir habercilik olmuş zira belediyeler CHP, Ak Parti, MHP partilerinin değil, kamunun malıdır. Haliyle ondan burs alan da CHP'den, Ak Parti'den ... değil CHP'li başkanın yalnızca yönettiği belediye kamu tüzel kişilerinin tüm şehir halkı üzerinden elde ettiği gelirlerden ötürüdür. Zaten belediyler Bburs vermede burs vereceği öğrencinin siyasi duruşuna da bakmamak "zorundadır"

Acaba yediklerim zehir zıkkım olur mu, düşünmeye başlamalıyım herhalde.

Vesselam

Herkesimden ihtiyacı olan herkese burs verilmeli. yeterki ihtiyac sahiplerine dagıtılsın keske imkanımız olsa bütün ögrencilerin masraflarını cekebilsek Bence bu yardımlara siyaset alet edilmemeli

tayyipleyiz 07-04-2008 22:31

Alıntı:

Alıntı:

Hocam ikisi bir değil :-* Kıyaslamak yanlış olur.O bacımız atatürkün siyasi görüşünü ve atatürkçülerin uygulamalarından dolayı atatürkü sevmediğini söyledi,bu konuda haklı.Sinan aygün ise polisi ve ve hükümeti suçlamak,halkı kışkırtmak için o cümleyi kurdu.Pek bir alaka göremiyorum :-*

" Alaka" olayın bütünlüğünde bence ... Biri Atatürkü sevmiyorum diyor- bence saygı ile karşılanacak bir durum.- diğeri de sevdiğim için tutuklanıyorum diyor. Bakıldığı zaman taban taban zıt değil mi? Ama sonuca bakıyoruz. Sonuç yine yönlendirme çabası... Bu zaman ve zemin bakımında da çok manidar geliyor bana ... İkisininde kullandığı-dolaylı olarak kullanılıyorlar da - bir terim var bu terim bazı hassasiyetlerin "odağı" durumunda ... Kimisine kasıtlı soruluyor, cevap bilindiği için belkide, ortamı ona uygun seçiliyor. Diğeride yine zamanı iyi seçiyor ve diyor ki, "böyleyken böyle" ...

Velhasılı kelam senaryo bana göre "tek yumurta ikizi", çıkan sonuca haiz bunu söyledim. Umarım yanılıyorumdur. Saygılarımla.

All times are GMT +3. The time now is 19:58.