Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Son Dakika..TFF Bbaşkanı Hasan Doğan Vefat Etti.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34764)

politikaci 07-05-2008 20:55

Son Dakika..TFF Bbaşkanı Hasan Doğan Vefat Etti..

HASAN DOĞAN VEFAT ETTİ
FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI KALP KRİZİ GEÇİRİP HAYATINI KAYBETTİ

05.07.2008 19:49
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

Ayrıntılar geliyor...
(habertürk)
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/07/05

politikaci 07-05-2008 20:56

SON DK TFF BAŞKANI HASAN DOĞAN VEFAT ETTİ..

allah rahmet eylesin..

Berika 07-05-2008 20:57

Allah rahmet eylesin :'( :'( :'(

Ruh-i zar 07-05-2008 20:58

Allah rahmet eylesin...

politikaci 07-05-2008 20:59

ben çok şaşırdım duyunca :o :o :o
Allah mekanını cennet eylesin :'(

Demokrat 07-05-2008 21:02

Hasan abinin bu ülkeye verecegi cok sey vardi, cok üzüldüm cok iyi bir spor adami, cok iyi bir insan, cok iyi bir hizmet adamiydi..
Mekani cennet olsun, Rabbim acili ailesine bassagligi versin..

LoNeLiNeSS 07-05-2008 21:03

Allah rahmet eylesin Türk sporu için çok büyük bir kayıp.. :( :( :(

Berika 07-05-2008 21:03

hayat çok kısa :'( :'( :'(

LoNeLiNeSS 07-05-2008 21:04

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
hayat çok kısa :'( :'( :'(

Bu kaybımız bize bir çok şeyi hatırlatması gerekir.. :( :( :(

Mcht_Ln 07-05-2008 21:06

Şok oldum yaa.İyi bir insandı, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

Gerçekten çok üzüldüm.İçim bi kötü oldu..

kayısıkentli44 07-05-2008 21:09

Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun...

ümitli_bekleyis 07-05-2008 21:25

Allah(c.c.) rahmet eylesin.

haritaci70 07-05-2008 21:26

Şok oldum yaaa.. İnanılır gibi değil..Allah rahmet eylesin.. :'( :'( :'(

Hüdaverdi 07-05-2008 21:27

İnnalillahi ve inna ileyhi raciun...

Allah rahmet eylesin.

Sukût-u_Hayal 07-05-2008 21:54

Allah rahmet eylesin ...

Duyduğum da şok oldum .. Ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor.. Aklım da hala milli takımın galibiyeti sonrası eşi ile birlikte sevindikleri görüntü var .. Çok üzüldüm ... Mekanı cennet olur inşallah :'(

Mcht_Ln 07-05-2008 21:57

Başbakan şuan Bodrum'a gidiyor... :(

politikaci 07-05-2008 21:59

ya adam geçen gün ayaktaydı sağlıklıdı "ecel" işte kimi ve ne zaman vurucağı belli olmuyor

Hüdaverdi 07-05-2008 22:01

Ben haber kanallarının kurduğu cümlelere şaşırdım.Flaş haber olduğu için önlerinde hazır metin olamdığından sunucu kendi cümlelerini kurmak zorunda kalıyor,bu yüzdende saçmalıyorlar.
atv'nin sunucusu (yeni birisi) Rahmetlinin eşiyle birlikte maçlarda nasıl sevindiğini,bu sevincin dünya gündemine oturduğunu söyledi.
show tv veya kanal d'de ise sunucu,Rahmetlinin maç heycanı yüzünden kalp krizi geçirip hayatını kaybettiğini öne sürdü.

Habercilik yerlerde :(

Supraliminal 07-05-2008 22:02

Allah Rahmet Eylesin Ailesine Sabır Versin .Çok İnanılmaz Şaşırdım.

Meftun 07-05-2008 22:17

Federasyon Başkanı Doğan hayatını kaybetti
5 Temmuz 2008
http://www.hurriyet.com.tr/_np/6178/5936178.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Hasan Doğan'ın ani ölümü herkeste şok etkisi yarattı...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Bodrum'da kalp krizi soncu hayatını kaybeden Futbol Federaslyonu Başkanı Hasan Doğan'ın öğle yemeğini Fatih Terim ile birlikte Alkoçlar tesislerinde yediği daha sonra kaldığı Rixos Otele geçtiği öğrenildi.

Akşam saatlerinde Türk hamamına giren Hasan Doğan'ın daha sonra dinlenirken kalp krizi geçirdiği ve daha sonra hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

Özel Bodrum Hastanesi yetkilileri, Hasan Doğan'ın 19.00 sıralarında hastaneye ölü olarak geldiğini açıkladılar.

Hastane önünde toplanan çok sayıda vatandaş, Hasan Doğan için gözyaşı dökerek üzüntü yaşıyorlar.

Hastaneye gelenler arasında Fatih Terim'in yanısıra, milli futbolcular Rüştü, Semih ve Tuncay ile Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ile Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan'ın da olduğu bildirildi.

Başbakan Erdoğan'DA BODRUM'A GİDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan'ın geçirdiği ani kalp krizi sonucunda hayatını kaybetmesi futbol dünyasını şok etti. Bu acı haber üzerine kulüp başkanları da Bodrum'a akın etti.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat hemen Hasan Doğan'ın kaldırıldığı hastaneye koşarken, yaptığı açıklamada "Haberi alınca şok oldum. Çok sevdiğim bir dostumu kaybettim. Çok üzgünüm" dedi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de Avusturya kampında takımının hazırlık maçını izlerken aldığı kötü haber üzerine karşılaşmayı yarıda bırakarak Türkiye'ye dönmek için harekete geçti.

Bordrum'daki evinde tatil yapan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve eşi Fulya Terim'de haberi alır almaz hastaneye koştu.

Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da Bodrum'a hareket ettiği öğrenildi.

-Türkiye Futbol Federasyonu 2 ay içerisinde seçime gidecek.

Hasan Doğan kimdir?

Futbol Federasyonu'nun 14-15 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen genel kurulda, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı seçilen Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu'nun Abana ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra 1979-1980'de İngiltere'de lisan eğitimi aldı. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürlüğü görevini üstlendi.

Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı iki çocuğu bulunan Hasan Doğan, Ramsey Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Gürmen Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Kip-Teks Konf. İmalat Paz. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu başkanlığı, Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüttü.

Doğan, Levent Bıçakcı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekili olarak görev almıştı.

Hasan Doğan'ın bu görevleri dışında, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi, Boks Federasyonu yönetim kurulu üyelikleri bulunuyor. Futbol Federasyonu Başkan adayı Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesi olarak sporun içinde yer aldı

ntvspor

Meftun 07-05-2008 22:18

acayip şekilde üzüldüm :(
herkes hayırla yad ediyor ne güzel...

politikaci 07-05-2008 22:19

iyi bir başkandı. :'(

ümitli_bekleyis 07-05-2008 22:34

143 gün başkanlık yaptı...

Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, federasyon başkanlığına 14 Şubat 2008 tarihinde seçilmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan, Bodrum'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Doğan, kalp krizi sonrasında hastaneye kaldırılmasına karşın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hasan Doğan'ın ölüm haberi Türkiye'yi üzüntüye boğdu. Acı haberin ardından spor camiasının önemli isimleri Fatih Terim, Adnan Polat, Ahmet Çakar, Kazım Kanat, Mahmut Uslu, milli takım futbolcuları Tuncay v Rüştü, Doğan'ın hayatını kaybettiği Özel Bodrum Hastanesi'ne koştu.1112

Hasan Doğan yönetimindeki (A) Milli Futbol Takımı, İsviçre ve Avusturya'da gerçekleştirilen 13. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale yükselerek, büyük bir başarıya imza atmıştı.

Haluk Ulusoy'un ardından başkanlığı devralan Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu'nun Abana ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdikten sonra 1979-1980'de İngiltere'de lisan eğitimi aldı. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürlüğü görevini üstlendi. Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı 2 çocuğu bulunan Doğan, Ramsey A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Gürmen A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Kip-Teks A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı, Star Medya Yayıncılık Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü. Doğan, Levent Bıçakcı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde, federasyonda başkanvekili olarak görev almıştı.

Doğan'ın, bu görevleri dışında, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sanayi Konseyi, Boks Federasyonu Yönetim Kurulu üyelikleri vardı. Futbol Federasyonu Başkanı olan Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesiydi.

Doğan, son olarak Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile olan sözleşmeyi 2012 yılına dek uzatmıştı.

143 GÜN BAŞKANLIK YAPTI

Bodrum'da, 52 yaşında kalp krizi sonucu vefat eden Doğan, Ankara'da 14 Şubat tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilmişti.

Toplam 143 gün başkanlık yapan Doğan, genel kurula katılıp oy kullanan 231 delegenin 222'sinin oyunu alarak başkanlığa seçilmişti.

Samanyoluhaber.com olarak Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Berika 07-05-2008 22:34

:'( :'( :'(

Meftun 07-05-2008 22:37

yaa maçtaki hali aklıma geliyor...sonrasındaki yorumları....'insan' olabilenlerden....Allah mekanını cennet eylesin...

ümitli_bekleyis 07-05-2008 22:37

Hepimizden çok o sevinmişti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan, Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucu Bodrum'da vefat etti.

Hasan Doğanı kaybettik... Bize çok şeyler öğretti... Milli Takımımız tarihinde onunla büyük zaferlere imza attı... Büyük hayalleri vardı... Türk futbolu için yeni projeleri vardı...

Geçen şubat ayında Futbol Federasyonu Başkanlığı'na getirilen Hasan Doğan, Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynamasında önemli rol oynamıştı.

http://www.samanyoluhaber.com/haber-107873.html
:'( :'( :(

tayyipleyiz 07-05-2008 22:40

Cenab-ı Hakk mekanını cennet eylesin ...

tuğba61 07-05-2008 22:40

Çok üzüldüm ya :( Allah mekanını cennet etsin.

Nagihan 07-05-2008 22:41

:( Allah rahmet eylesin.

politikaci 07-05-2008 22:44

öylesine habertürkün sitesine girmiştim bir baktım şok oldum ekrana bakakaldım.. direk foruma açtım sonra konuyu şaşkınlığımı üstümden çok zor attım

Meftun 07-05-2008 22:45

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
öylesine habertürkün sitesine girmiştim bir baktım şok oldum ekrana bakakaldım.. direk foruma açtım sonra konuyu şaşkınlığımı üstümden çok zor attım

ben de tv de duydum....inanamadım...iki dk sonra öldü diye geçtiler....şaka gibi ya....
....bir varsın bir yok....

politikaci 07-05-2008 22:46

Alıntı:

Meftun Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı

ben de tv de duydum....inanamadım...iki dk sonra öldü diye geçtiler....şaka gibi ya....
....bir varsın bir yok....

evet buda insanlara birşeyleri hatırlatmıştır inşallah .. özellikle türbana bile karşı çıkanlara..

merve 07-05-2008 23:04

Hasan Doğan a Allah tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum :(

oldukça üzüldüm :( ecelin nerde ne zaman geleceği belli olmuyor maalesef :(

r@vd@ 07-05-2008 23:05

[color=teal]ALLAH RAHMET EYLESİN YAKINLARINA VE SEVENLERİNEDE SABIR VERSİN İNŞAllah..[color=red]

ibrahim44 07-05-2008 23:33

Son Dakika..TFF başkanı Hasan Doğan Vefat Etti..

Gerçekten çok üzücü bir durum Allah mekanını cennet eylesin,yakınlarına sabır versin,başımız sağolsun

Abrek 07-06-2008 00:59

Hasan Doğan a Allah tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum

anatolia 07-06-2008 01:03

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır dilerim

fatos_erd 07-06-2008 11:02

Allah Rahmet Eylesin.. :(

Gölge 07-06-2008 11:57

Evet bu haberi Sivasspor maçını izlerken duydum üzüldüm herkes gibi bende şok oldum ama tabi ki yapacak birşey yok Rabbim mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum ALLAH'tan ....

- İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raciun ....

Meftun 07-06-2008 12:36

Erdoğan yıkıldı
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ın ölüm haberini alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile birlikte hemen Bodrum’a gitti.

http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaRes...7_mf68498.Jpeg

Bir hayli üzgün olduğu gözlenen Erdoğan, Doğan’ın ailesine başsağlığı dilerken, yaptığı açıklamada, “Çok sevdiğim dostumu kaybetmenin acısını yaşıyorum. Hasan beyle Türk spor camiasında birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın olduğu bir dönemi yaşamaya başladık. Altyapıya varıncaya kadar bütün düşündüklerini bana sürekli açtı. Özellikle değerli bakanımız Murat beyle beraber görüşmelerde bunlara vurgu yaptık ve çok kısa zamanda bir sinerji meydana geldi. Bu sinerjiyle malum bu Avrupa Şampiyonası’nda gerek teknik kadroyla, gerek futbolcularımızla bu başarıyı sürdürdüler. Ve bu sinerji, futbol dünyasında yeni döneme bir milat bugün. İnanıyorum ki bu anlayış, bu dayanışma bundan sonraki süreçte Hasan kardeşimin arkasından da devam edecektir. Ben kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, ailesine, çocuklarına ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Türk milletinin başı sağolsun” diye konuştu. Erdoğan, “Hasan beyin daha önce bilinen bir kalp rahatsızlığı var mıydı?” sorusuna, “Daha önceden böyle birşeyi vardı” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de, başsağlığı mesajı yayınladı.

milliyet

All times are GMT +3. The time now is 21:11.