![]() |
Recai Kutan Erbakan'ı Ziyaret Etti
RECAİ KUTAN ERBAKAN'I ZİYARET ETTİ,
http://resim.samanyoluhaber.com//hab...9/4/107941.jpg Kutan: Necmettin Erbakan demir gibi Erbakan'ı dün Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, ziyaret etti: Erbakan demir gibi; öyle yıkılma, ezilme yok ... 'Kayıp trilyon' davasından mahkum olan eski Başbakan Necmettin Erbakan, hapis cezasını Altınoluk'taki yazlığında çekiyor. Recai Kutan önceki gün Erbakan'ı Altınoluk'taki yazlığında ziyaret etti. Çıkışta açıklama yapan Kutan, "Erbakan, maşAllah demir gibi. Öyle yıkılma, ezilme yok." dedi. Yaklaşık iki saat süren ziyaret sırasında yazlığa Erbakan'ın damadı ve kızı da geldi. Kutan, görüşmenin ardından İzmir İl Başkanı Şerafettin Kılıç'la birlikte Edremit'e geçti. Burada ilçe binasının açılışını yapan Kutan, "Türkiye belki yakın tarihinin en sıkıntılı döneminden geçiyor. Ergenekon meselesi yeni çıkmış bir mesele değil. 1960'tan beri zaman zaman bazı mihraklar tarafından demokrasiyi ortadan kaldıracak askerî müdahaleler yapıldı. Sorumlular hakkında gereken kanuni işlemler yapılmadığı sürece yeni Ergenekonlar ortaya çıkar." şeklinde konuştu. ZAMAN |
e en azından ergenekona destek vermiş...ak parti yapıyor diye karşı çıkmamış :-X
|
Ne dediği umrumda olmayan bir adam.Ama içim burkuluyor onca suçlu dışarıda gezerken,haksız yere hüküm giymesine.
|
Alıntı:
|
˙·٠٠•● Bu ülkede Başbakanlığmızı yapmış birisine bu uygulamayı reva görenleri tarih hiç bir zaman affetmeyecektir...˙·٠٠•●••٠·˙
|
ne olduğu umurumda değil..
hocam için sadece üzülüyorum.. |
˙·٠٠•●Üzülüyorum bende tabiki sonuçta bir gönül birliğimiz var˙·٠٠•●••٠·˙
|
Alıntı:
|
hocamı çok seviyorum...onun iyi olması beni mutlu ediyo..
şöyle bir serbest olsunda istanbulda yapılan ilk toplantısına gidicem.. Kutanda....sayın hocamda doğruları söyler |
Alıntı:
|
Alıntı:
biz hocamızın olmasını istiyoruz... her halukarda doğruları söyleyen ve bundan korkmayan hocamada kutanın gibi onu dinleyen biri yakışır ;) |
Alıntı:
tamam hocanızla paralel çizgide hatta aynı çizgide olabilir fakat onun yönlendirmesinde olması bence yanlış... belki daha lider profilli,daha çok insiyatifli biri saadetin bir iki puan daha fazla oy almasını sağlayabilirdi ;) |
bir kukla çok yanlış bir tesbit...
2 bizim oy kaygımız yok... 3 lider vasıflarını tam anlamıyla taşıyo |
Dün Sayın Erbakan' ın 89 yılındaki İlim ve İslam makalesini okudum ve dedim ki; Keşke sadece Bilim adamı olarak bu ülkeye hizmet etseydin. Belki de Daha çok faydası olurdu, diye düşünüyorum. O makaleyi okuyunca gerçektende büyük bir beyin olduğunun ispatı oldu benim için ... Ama siyaset başka bir mecra sanki ... Tabi ki bu benim düşüncem.
|
Alıntı:
lider vasıflarını nasıl taşıyor? siyasetten azıcık uzak birisi saadetin genel başkanını hala erbakan zanneder.. recai kutan kim bilmez bile... bana söyler misin hangi liderlik özelliğini taşıyor... bence insiyatifi bile yok...sadeec imzalık ismi var.... |
Alıntı:
ve bana gereksiz kişiler uyarı yapıp laf atıcak... artık usuyorum :) |
Bu taş kime acaba ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
içindekiler hakaret ya da küfür olmadığı müddetçe kimsenin mesajı silinmiyor... sonuçta susarak bana kutanın liderlik vasıflarını gösteremezsin ;) |
Alıntı:
|
Recai Kutanın lider vasfı tabiki yok.Bir lider Hocasına saygılı olur ama doğru bildiğini hocasının izini olmasa da yapar.Bunun içindir ki Tayyip Erdoğan liderdir,Recai Kutan Sadıktır.
|
˙·٠٠•● Kutan liderini ziyaret etmiş siz burda kalkmış kutanın liderlik vasıflarını tartışıyorsunuz bence konu ile uzaktan yakından alakası olmayan bir tartışma
Erbakan bir döneme imza atmış Milli ve Manevi değerlere her daim sahip çıkmış ve sevilen bir Başbakanımızdır ona reva görüleni tartışacağımıza Kutanın liderliğini tartışıyoruz˙·٠٠•●••٠·˙ |
gereksiz kişilerin olduğunu hç sanmıyorum...
Bu forumda herşeyi tartışma özgürlüğümüz var :) |
Alıntı:
sonuçta kutan hocasıyla konuşmuş..benim de aklıma ilk bu geliyor...yazmam kadar doğal birşey göremiyorum :-* |
˙·٠٠•● ben tartışmayın demiyorum Berika ama Kutanında acziyet içerisinde göstermeyin diyorum sonuçta bu adam çömez değil kaç tane partinin Genel Başkan Yardımcılığını yapmış Erbakan hocadan emir alması onun lider olmadığı anlamına gelmez˙·٠٠•●••٠·˙
|
Erbakanın iyi yönleri olduğu kadar kantarın topuzunu kaçırdığı da olmuştur.Durmadan yağlayıp ballayacak halimiz yok.Her konu altında o konu ile ilgili yan konular da tartışılabilir ne var bunda.
|
Alıntı:
|
˙·٠٠•● Tamam kardeşim neyi tartışırsanız tartışın banane :-*˙·٠٠•●••٠·˙
|
sana göre öyledir bize göre böyledir
zaten erbakan yapı itibariyle lider... Bir kitapta okumuştum erbakan erdoğan sivrilmeye başladığı için rahatsız olmuş ve saf dışı bırakmaya çalışmıştır. Yani erbakanın kutan gibi birini yardımcı seçmesi çok normaldir. |
Alıntı:
|
˙·٠٠•● Hep sevenler vuruyor sırtımızdan lafımız sana değil ama sende vurmada ˙·٠٠•●••٠·˙
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
˙·٠٠•● Hayat gerçektende neyse susuyorum˙·٠٠•●••٠·˙
|
Alıntı:
biz bu siteye tartışıp bilgi paylaşmak için gelmiyor muyuz? :-X :-X :-X |
hayır ben tartışmak için gelmiyorum....özellikle siyasi konularda...
ben eğlenmek için kullanıyorum...burda siyasi konulara yazdığım zaman ne olduğunu çok iyi biliyorum.. ben birilerini uyayırken kendim yaparsam ...bu bana yakışmaz...ama kaçakta güreşecek bişey görmüyorum.. benim ne dediğim yazdıklarımdada belli ;) |
cahiliyesitesinde bir üyenin yaptığı yorum: ''Siz hiç Akp'nin forumlarında Saadet Partisi'nin mitingine az kişi geldi diye sevinen gördünüz mü ?''
cahilliyelerin tuncay özkanı kötülemesi üzerine biris bu yorumu yaptı.Onlar bizi böyle örüyor. Didinmeyi kesmek lazım ;) |
Alıntı:
|
kutanın kukla olup olmadığı bu konuda tartışılamaz ama...çünkü insani bir davranışla eski (daimi)liderini ziyaret etmiş..ama şu bir gerçekki kutan...siyasi bir deha değil ve olamazda..Erbakan hocama çok sadık bir dost bir arkadaş...hani keşke liderim olmasaydı....ama değişecek inşaalah...kimse bakii değil..
|
Alıntı:
neden milli görüş değil ya da hiç siyasi olmayan eğlence forumları,islami eğlence forumları değil de burası? |
All times are GMT +3. The time now is 12:32. |