![]()  | 

hazırlık maçlarımız.. 

Cimbom'un hazırlık maçları!  
	Galatasaray'ın Almanya'da yapacağı hazırlık kampında oynacağı maçların programı belli oldu. 08.07.2008 13:34 Sarı-kırmızılılar kampın ilk bölümünde VFB Homberg, Paderborn, Lokomotiv Sofia, ve Gent ile karşılaşacak. Almanya'nın Duisburg kentinde yapılacak kamptaki maçların programı şöyle: 13 Temmuz 2008 19:00 Galatasaray-VFB Homberg PCC Stadion (Duisburg) 16 Temmuz 2008 19:00 GALATASARAY-Paderborn Paragon Arena (Paderborn) 19 Temmuz 2008 17:30 Galatasaray-Lokomotiv Sofia OER Erkenschwik (Bochum) 23 Temmuz 2008 19:00 Galatasaray-Gent Monchengladbach Wegberg Stadium (Wegberg)  | 

hazırlık maçlarımız.. 

İyi bir performans bekliyorum aslanlarımızdan başarılar diliyorum ....  | 

hazırlık maçlarımız.. 

˙·٠٠•● elle tutulur sadece Lokomotiv Sofia var  
	adam akıllı takımlarla yapılsa daha iyi olur bence hazırlık karşılaşmaları˙·٠٠•●••٠·˙:  | 

hazırlık maçlarımız.. 

Takımın durumunu göremiyecez... >:( 
	 | 

hazırlık maçlarımız.. 

tanınmadık rakipler hele internet sitelerine girdim sanırım galatasaray gibi kulüp hiç görmemişler hayatlarında manşete koymuşlar hazırlık karşılaşmamız diye ;D 
	 | 

hazırlık maçlarımız.. 

Alıntı: 

| 

hazırlık maçlarımız.. 

lokomotif sofia ve gent takımları tanıdık.bu maçlar takımların ligdeki performansılarıyla pek bi alakası olmuyor.bütün futbolcuları oynattıkları için antrenman gibi bişi oluyor.ama keweli merak ediyorum. 
	 | 

hazırlık maçlarımız.. 

Şu hazırlık maçları oldu olası nefret etmişimdir. 
	 | 

hazırlık maçlarımız.. 

maçlar d smartta amcama giderim bende :D  
	 | 

hazırlık maçlarımız.. 

˙·٠٠•● adam akıllı takımlarla olsaydı izlerdim ama şimdi gent için kahveye gidip 2 lira çay parası vermem şahsen˙·٠٠•●••٠·˙: 
	 | 

hazırlık maçlarımız.. 

ben zaten kewelli izlemek için gidicem amcama  
	 | 

hazırlık maçlarımız.. 

şu maçları niye d smart ya da digi türk alıyor sinir oluyorum.kaç kişi para verip de izleyecek sanki maçları.ben izlemem mesela. 
	 | 

hazırlık maçlarımız.. 

hazırlık maçlarının nedeni oyuncuların denenmesi gönderilecek oyuncuların belli olması için yapılıo.....as futbocular oynamıo saten... 
	 | 

hazırlık maçlarımız.. 

Alıntı: 

Fenerliler Gorsun ;D  | 

hazırlık maçlarımız.. 

Alıntı: 

| 

hazırlık maçlarımız.. 

Bu takımların ismini ilk defa duydum ... :o 
	 | 

hazırlık maçlarımız.. 

|