Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Şener, AK Parti'yi bölecek ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35191)

ümitli_bekleyis 07-09-2008 10:57

Şener, AK Parti'yi bölecek !

Yeni parti kuracağını artık resmen açıklayan Abdüllatif Şener, grup kurmak için çengel operasyonuna başladı. İşte Şener'in hesabı...

Yeni parti kuracağını açıklayan AK Parti’li Şener, AK Parti’nin küskün vekillerine ve aday yapılmayanlara el attı. Şener’in grup kurup seçime katılabilmek için AK Parti’den 20 vekil koparmaya çalıştığı iddia edildi.

AK Parti’de küskün olan 20 milletvekilini koparmak için temasta olduğu öğrenilen Şener’in, grup kurma ve erken seçime katılabilme hesabı içinde olduğu konuşuluyor. Bir merkez partisi kurmayı planlayan Şener’in sağdan ve soldan önemli isimlerle de temasta olduğu belirtildi.

Şener’in, geçen dönem AK Parti’den milletvekili olan, ancak, yeni dönemde Meclis’e giremeyen bazı isimlerle birlikte hareket ettiği öğrenildi. Eski Ağrı milletvekili Halil Özyolcu, eski Sinop Milletvekili Mustafa Öztürk, eski Şanlıurfa milletvekili Mahmut Kaplan ve eski Hatay Milletvekili Mehmet Soydan’ın Şener’le birlikte hareket ettiği öne sürüldü.

Ağrı ziyareti

Özyolcu, Şener’in Ağrı ziyaretini organize etmişti. Öztürk’ün Balgat, Kaplan’ın Çankaya’daki bürosunu Şener’e yeni parti çalışmaları için tahsis ettiği belirtildi.

Şener, kuracağı yeni partinin ilk adımını internette attı. “Yeni Oluşum Hareketi” adlı bir internet sitesi kuran Şener, sitede kendisiyle ilgili iki ayrı ankete yer verdi.

Sitede, “Abdüllatif Şener parti kurarsa oy verir misiniz?” ve “Abdüllatif Şener aktif siyasete başlasın mı?” soruları yöneltiliyor. Sitede, Şener’in özgeçmişi ve hükümeti eleştiren açıklamaları bulunuyor.

Şener, dün yaptığı açıklamada, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’le herhangi bir görüşmesinin olmadığını bildirdi.

SAMANYOLUHABER

ümitli_bekleyis 07-09-2008 10:59

Şener, Ak Parti'yi bölecek !

Giden gitsin kalan sağlar bizimdir. ;) Davamıza baş koyamayanlara kapı açık ...

çağlar 07-09-2008 14:23

Sayın Şener etrafındakilere dikkat et! Bu insanlar bir anda seni havaya sokup iktidara getiricez yalanlarına inanma...

En yakın örneklere bak..

.Sende lider potansiyeli yok ki ! Ayrıca Sol ' un garibanlarının gazına gelme ...

Sana tavsiyem git bakkala bir adet Sarıkız Sodası al. Ama soda SARIKIZ olsun GAZINI alır.

O zaman Hafiflersin...

politikaci 07-09-2008 14:24

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir ;D

Beylerbeyi 07-09-2008 14:26

baykal şener için "cumhurbaşkanı adayı olursa destekleriz" demişti. ak partiden şenerin cumhurbaşkanı adayı gösterilmesini istemişti. baykalın övgüsünü alan kişi hakkında da oturup düşünmel lazım. davranışına pekte şaşırmadım

isimsiz 07-09-2008 14:27

tarih tekerrürden ibarettir :-*

bilgi müdavimi 07-09-2008 14:29

Bence çok doğru bir tespit.Babamla bile bu konuyu tartıştım.Babam birşey olmaz,hiçbirşey yapamaz dee de.Bence de bölecek.AKP milletvekillerinin yarısını bakanlık vaadiyle kandıracaktır.

politikaci 07-09-2008 14:33

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı

Ama tekerrür buraya kadar kendini göstercektir bundan sonra yine Akparti farkla iktdara gelecektir..

çağlar 07-09-2008 14:37

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ama tekerrür buraya kadar kendini göstercektir bundan sonra yine Akparti farkla iktdara gelecektir..

Yalnız Recep Tayyip Erdoğan sn. Şener gibi ahlaksızca davranmamıştır.Taban onu istemiştir fakat koltuk sevdalıları ona yol vermemiştir.
Ve Hak yerini bulmuştur...

RDönmezs 07-09-2008 14:39

Belliydi böyle olacağı ama seçimden hüsranla çıkacak..

bilgi müdavimi 07-09-2008 14:39

Başbakanlık koltuğunda hangi kemmiyet,hangi görevleri yapacak merak ediyorum.Buyursun koltuk kızılayda.(Başbakanlık koltuğu).Seçilirse geçsin otursun.Ne iş yapacak acaba.Enflasyonda ülke sos vermezse dünyayı geri alma işinden vazgeçeceğim.Büyük konuştum. :)

kardelen007 07-09-2008 14:40

Şener sadece etrafındakilerin gazına geldi...Yoksa bişey olcağından değil...Zaten insanın kenidne yaptığını başkası yapmazmış...Bunu görücez sanırım hep beraber...

isimsiz 07-09-2008 14:40

Alıntı:

ozturks Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yanlız bu sefer filmin sonu biraz farklı olacak kalan yoluna devam edicek giden kendini harcıycak :-*

görelim MEVLAM ne eyler; ne eylerse güzel eyler :-*

tayyipleyiz 07-09-2008 14:41

Tekerrür eden, tasfiyenin devameti ... Kötüler gitsin ki, iyilerle devam edilsin. Herşeyin farkında olan bir icra buna uygun adım atmaktan geri durmayacaktır.

Tekerrür eden, Erkan Mumcular var mesela ... :)

politikaci 07-09-2008 14:41

Alıntı:

çağlar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yalnız Recep Tayyip Erdoğan sn. Şener gibi ahlaksızca davranmamıştır.Taban onu istemiştir fakat koltuk sevdalıları ona yol vermemiştir.
Ve Hak yerini bulmuştur...

Evet şu anda başbakanımızdan herkes memnundur.. halk ve siyasi parti tabanı dahil

isimsiz 07-09-2008 14:42

erkan mumcuya tekerrür diyemeyiz cünkü onun baştan ne olduğu belliydi :-*

çağlar 07-09-2008 14:43

Alıntı:

.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Tekerrür eden, tasfiyenin devameti ... Kötüler gitsin ki, iyilerle devam edilsin. Herşeyin farkında olan bir icra buna uygun adım atmaktan geri durmayacaktır.

Tekerrür eden, Erkan Mumcular var mesela ... :)

+ :-*

tayyipleyiz 07-09-2008 14:43

Baştan beliiydi kısmını açmanız gerekir. ;)

bilgi müdavimi 07-09-2008 14:45

Erkan Mumcu becerikli değildi.Arkasında A.Şenerin arkasında olduğu gibi kitle yoktu.A.Şener tehlikeli.

isimsiz 07-09-2008 14:46

erkan mumcu daha açıkladığı gün milletvekilliği adaylığını akpartiden ben o zamanlar daha küçüktüm babama şunu dedim bu adam kesinlikle akpartiye tam anlamıyla bağlanamaz sadece koltuk sevdalısı ileridede ayrılacak. :-*

parabol 07-09-2008 14:46

Şener kim ki..Onun arkasından gitcek adamın aklına şaşarım....Yani bu söylenen olmaz ya Abdullah gül olur bülent arınç olur tamam derim onların arkasından gitcek insan olur..Ama Şener bi halt yiyemez...

Berika 07-09-2008 14:46

ya şimdi giden bülent arınç ya da dengir mir mehmet fırat olsa hadi neyse diyecem ;D

ama şener yani :-X

Merve Kavakçının kitabında Şener in nasıl biri olduğunu anlamış bulunduk..

Ben gitmesine çok mutlu oldum şahsen partimiz temizleniyor çok şükür

tayyipleyiz 07-09-2008 14:46

Alıntı:

erkan mumcu daha açıkladığı gün milletvekilliği adaylığını akpartiden ben o zamanlar daha küçüktüm babama şunu dedim bu adam kesinlikle akpartiye tam anlamıyla bağlanamaz sadece koltuk sevdalısı ileridede ayrılacak. :-*

Bu ispatmıydı. :)

Berika 07-09-2008 14:47

parabol aynı şeyleri düşünmüşüz :D

parabol 07-09-2008 14:49

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
parabol aynı şeyleri düşünmüşüz :D

Evet ben de şimdi gördüm kalp kalbe karşıymış :D

bilgi müdavimi 07-09-2008 14:53

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Şener kim ki..Onun arkasından gitcek adamın aklına şaşarım....Yani bu söylenen olmaz ya Abdullah gül olur bülent arınç olur tamam derim onların arkasından gitcek insan olur..Ama Şener bi halt yiyemez...

Koltuk sevdası bu.İnsanlar koltuk sevdası içinde yüzüyor.Gözlerini ihtiras ve hırs bürümüş.Herşeyi yapar insanlar.Parti kuran adamın hemen arkasına çadır kurarlar.İnsanlar çok acımasız.

LoNeLiNeSS 07-09-2008 14:54

Belki nefret ettiğimizden dolayı böyle söylediğimiz düşünülecek ama kesin bir şey o adamın kapasitesi % 2 yi geçmez.. O %2 de de DP ve Anapın oyları olur.. Akparti den oy çalabileceğini sanmıyorum.. He birde en büyük destekçileri zaten içeride yalnız kovboy Şener...

parabol 07-09-2008 14:54

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Koltuk sevdası bu.İnsanlar koltuk sevdası içinde yüzüyor.Gözlerini ihtiras ve hırs bürümüş.Herşeyi yapar insanlar.Parti kuran adamın hemen arkasına çadır kurarlar.İnsanlar çok acımasız.

Haklısın da Şener bunun için yeterince güçlü isim değil bundan bahsediyorum...Diyorum bu Abdullah Gül olsa insanlar arkasından gider o da sağlam bir adam diye..Ama Şenerin öyle bir vasfı yok..

parabol 07-09-2008 14:56

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Belki nefret ettiğimizden dolayı böyle söylediğimiz düşünülecek ama kesin bir şey o adamın kapasitesi % 2 yi geçmez.. O %2 de de DP ve Anapın oyları olur.. Akparti den oy çalabileceğini sanmıyorum.. He birde en büyük destekçileri zaten içeride yalnız kovboy Şener...

Aynen öyle...

Müntesip 07-09-2008 14:56

Deniz içine giren pislikleri sindirir ve temizler yağını kirini alır ancak temizlenemeyecek kadar kirli olanları da tekrar dışarı atar ! RABBİM bu ülkeye hizmet etmeyi herkese nasip etmez birilerine fırsat verir eğer ki o fırsatı değerlendirirse kendi kazanır değerlendiremezse de alır onu olması gerektiği yere kapının dışına koyar (herkesin mantıklı bir bahanesi olur mutlak ) !

bilgi müdavimi 07-09-2008 14:57

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Haklısın da Şener bunun için yeterince güçlü isim değil bundan bahsediyorum...Diyorum bu Abdullah Gül olsa insanlar arkasından gider o da sağlam bir adam diye..Ama Şenerin öyle bir vasfı yok..

Abdullah Gül gitse partinin %80 i gider.Ama A.Şener giderse ki gitti %15 i felan gider,ama yine de zarar verir.

Müntesip 07-09-2008 14:59

A.Latif Şener'in olayı hiçbir zaman Erkan Mumcu gibi olamaz çünkü geçmişte kadrolar aceleye gelerek kuruldu bu seçimlerde biraz daha ayrıntılı araştırmalar yapıldı.Fire verecek olanlar temizlendi zaten.Ayrıca Erkan Mumcu'nun ne olduğu tam belli değil çünkü istifa zamanı Sarıkız ve Ayışıgı darbe planlarının hazırlandığı döneme denk geliyor.

parabol 07-09-2008 15:01

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Abdullah Gül gitse partinin %80 i gider.Ama A.Şener giderse ki gitti %15 i felan gider,ama yine de zarar verir.

Yok kesinlikle %15 i bulmaz..bulsada öyle insanların olmasındansa olmaması daha hayırlı zarar değil yarar olur...Ve bu trenden inen bir daha binemez kendi zararlarına olur...

Müntesip 07-09-2008 15:05

Alıntı:

%1 ' inin dahi gideceğine ihtimal vermiyorum.Çünkü A.Latif Şener'in mantıklı bir açılımı yok ! Mantıklı bir sebebi yok ! Cumhurbaşkanı olamamasının verdiği hırsla hareket ediyor kimseyi inandıracak liderlik vasfınıda taşımıyor.Partimize alenen düşmanlık eden medya elemanları bu adamı şişirerek etrafına insanlar toplamak istiyorlar ama nafile ! Bu saatten sonra tren hareket ediyor ,inenler yara alır ve yolda kalır

tayyipleyiz 07-09-2008 15:07

Eğer kendini Lider zannediyorsa, Yaşar Nuri kadar bile oy kitlesi olacağını zannetmiyorum.

Müntesip 07-09-2008 15:08

Alıntı:

Ve bu trenden inen bir daha binemez kendi zararlarına olur...

:-* Aynı fikirdeyiz :)

çağlar 07-09-2008 15:17

Bak Ahmet Hakan bile ne diyor senin için..Bizi dinlemezsin belki onu dinle...

Ama yok...

Her defasında şarkıya müdahale ediyorlar...

Adamımız da her müdahalede "Bu şarkı burada bitmez!" diyerek satıyor cakasını...

* * *

Bu yüzden Latif Abi...

Sakın gaza gelme!

Sakın "Parti kapanacak / Tayyip yasaklanacak / Bana gün doğacak" rüyası görme...

Sağdan soldan gelen, "Hadi aslanım! Çık ortaya! Şu Tayyip’i devirirsen sen devirirsin... Neyin eksik... Türbansa türban... Senin de eşin türbanlı!" dolduruşlarına kanma!

Çünkü...

ümitli_bekleyis 07-09-2008 18:31

Alıntı:

.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Eğer kendini Lider zannediyorsa, Yaşar Nuri kadar bile oy kitlesi olacağını zannetmiyorum.

:D

genç_fadıl 07-09-2008 18:43

şener akpartiyi dörde bölecek iki banaaa bir sanaaa iki banaaa bir sanaaa ;D

tumen 07-09-2008 20:27

ADI SİZE GORE VAEFASIZLIK SİZİN TAYYİPDE ERBAKAN VEFASIZLIK YAPMADIMI ADAMA TEKME ETMADIMI SİZ İCGUZARLAR TAYYİP YAPINCA İYİ ŞENER YAPINACA VEFASIZLIK BIRAKIN ...

All times are GMT +3. The time now is 20:43.