![]() |
Bugün seçim olsa' anketi
Türkiye'nin 7 bölgesindeki 18 ilde yapılan seçim anketine göre partilerin en son oy oranları belirlendi
A&E Araştırma'nın Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı araştırma, ülkenin nabzı için son derece çarpıcı sonuçlar ortaya koyuyor. Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde Habertürk tarafından yaptırılan ankettoplam 18 ilde gerçekleştirildi. Anket çerçevesinde deneklere "Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz, kendinizi hangi siyasi kanatta tanımlıyosunuz, AK Parti kapatılsın mı, Erdoğan yasaklı konuma gelirse kurulacak olan yeni partiye oy verir misiniz" diye sorulduğunda ortaya şu tablo çıktı: KARARSIZ: %30.3 AKP : %29.7 CHP : %12.8 MHP : %11.9 DTP : %4.2 DİĞER : %11.1 Peki cevap vermeyenler, sandığa gitmeyenler, kararsızlar partilerin oy oranlarına ağırlığınca dağıtılırsa ortaya nasıl bir tablo çıkıyor? AKP : %42.6 CHP : %18.4 MHP : %17.1 DTP : %6.0 DİĞER : %15.9 AK PARTİ KAPATILSIN MI? EVET : %32.7 HAYIR : %54.5 HİÇBİRİ: %12.8 Kaynak: Bugün |
Bugün seçim olsa' anketi
%32.7 kas kafaya sahip ülke,ne acı.
|
Bugün seçim olsa' anketi
Bu oranlar düşük bana göre AK PARTİ daha yüksek alır diye düşünüyorum..
|
Bugün seçim olsa' anketi
bu araştırma şirketi hakkında fikri olan var mı?
hani mesela yön yapıyorsa inanma... bu nasıl bir şirket acaba... şu sıra kararsızların çok olması normal.. iddianame açıklansın,tablo netleşsin daha kesin sonuçlar elde edilir... tabii yeni kurulaak partileri de hesap etmek gerekir.... yeşiller gibi.... |
Bugün seçim olsa' anketi
Bu anketin kesinlikle sağlam olmadığı kanısındayım.Zaten habertürk yapmış.Şu anda seçim olsa partimiz bu kadar düşük oy alacağını hiç ama hiç sanmıyorum.Ben şu anda seçim olsa en azından % 55-% 60 civarı bekliyorum.Ak Partinin hakettiğini düşünecek olursak tabikide % 100.
|
Bugün seçim olsa' anketi
˙·٠٠•● Anketler sadece 1000 kişiyi temsil eder onun için anket değil secim önemli˙·٠٠•●••٠·˙
|
Bugün seçim olsa' anketi
1.sırada kararsızlar var :-\
çoğu ankette hep 1.sırada kararsızlar oluyor. bu ankette de %30 u aşkınla kararsızlar ilk sırada. bu kadar kararsızın olduğunu sanmıyorum. güvenli bir anket olmamış. |
Bugün seçim olsa' anketi
[b]
Alıntı:
ayrıca tamam bu anket düşük çıkmış ama anketleri de yabana atmammk lazım.... tarafsız,işinde etkin bir şirketin yaptığı anket çok önemlidir.... |
Bugün seçim olsa' anketi
Ak partinin fazla oy alacağı kesin bunu herkes biliyor ama bir insan neden kararsız olabilir ?
Kör olsa kulağı duyar,kulağı duymasa gözleri görür yinede olan bitenden anlar ama sapa sağlam kafa varken kararsız olunması çok komik bir durum. |
Bugün seçim olsa' anketi
Alıntı:
hayatım da en kararlı olduğum zaman dilimi ;D sen kararlımısın merak ettim ;D |
Bugün seçim olsa' anketi
Hangi konuda :-\
|
Bugün seçim olsa' anketi
1200-1300 kişi arasında yapılan anketi önemsememek gerekir.
|
Bugün seçim olsa' anketi
geçen seçimlerde de yapılan anketleri gördük :-X..zannetmiyorum mhp nin bu kadar oy alabileceğini i ya..
|
Bugün seçim olsa' anketi
Bence Daha yuksek alir insaALLAH 3. defa iktidar olacagiz
|
Bugün seçim olsa' anketi
az bu ya :'(
|
Bugün seçim olsa' anketi
Alıntı:
|
Bugün seçim olsa' anketi
tüm anketlerin ortalaması ile birlikte ortalama yaklaşık Ak Partinin oyu %55 civarında .
|
Bugün seçim olsa' anketi
Adam akıllı anket yapılmadıkça inanmam.81 ilde her kesimden insana sorup gelsinler.Öyle 3-5 yere sormakla belli olmaz. ???
Ben şimdi giderim memleketime 1000 kişiye sorarım %90 Ak Parti der. :) |
All times are GMT +3. The time now is 09:05. |