![]() |
Arınç, Şener'e Mumcu'yu hatırlattı
Yeni bir siyasi oluşum için harekete geçtiğini açıklayan Şener'in durumunu değerlendiren eski Meclis Başkanı Arınç ağabeyce tavsiyeler yaparken sert de çıktı. Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, yeni bir siyasi oluşum içinde olduğunu açıklayan ve erken seçim gerektiğini ileri süren AK parti MKYK üyesi eski bakan Abdüllatif Şener’e tavsiyelerde bulundu ve sert tepki gösterdi. NTV'de Murat Akgün'ün programına katılan eski Meclis Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, yeni bir siyasi oluşum içinde olduğunu söyleyen Abdüllatif Şener’in AK Parti’nin kuruluşunda çok emeği olduğuna dikkat çekerek tavsiyede bulundu. Şener'e, “Tavsiyem sayın Şener neye kırıldıysa unutsun AKP ile bütünleşsin...” diye çağrıda bulunan Arınç, Erkan Mumcu'yu hatırlattı. SENARYOLARIN AKTÖRÜ OLURSA ÜZÜLÜRÜM Şener’in ne yapmak isteğini tam olarak teyit edemediğini ifade eden Arınç, sözüne özüne güvendiği bir kişi olarak tanımladığı Şener için ‘senaryoların aktörü durumuna düşme’ uyarısı yaptı. AK Parti’nin önünün mevcut siyasi oluşumlarla kesilemeyeceğini, muhalefet partilerinin bu boşluğu gideremeyeceğini ifade eden Arınç, “O zaman bu partinin içinden birisini bulup devam etmek isteyenler olabilir…“Bu hareket birilerin senaryosu olarak bilinir. Senaryoların aktörü durumuna düşerse üzülürüm. ‘Beni topa tutanlar’ seni alkışlıyorsa bundan bir gariplik var.” Şener’in bu yanlışa düşmemesi lazım...” diye konuştu. AKP'DEN İSTİFA ET ÖYLE MEYDANA ÇIK Şener’in AK Parti içinden bazı vekilleri de yeni partiye transfer edeceğinin konuşulduğunu fakat bu kişilerin iki kişiyi geçmediği belirten Bülent Arınç, “Eğer amacı 20 kişilik bir ekiple grup kurmaksa, Erkan Mumcu’yu hatırlasın. Sayın Şener Erkan Mumcu’nun durumuna düşme seni de aynı akıbet bekliyor.” diye konuştu. Arınç Şener’le ortak hareket etme eğiliminde olanlara da seslenerek, “AK Partiden Abdüllatif beyle ayrılacak varsa hemen ayrılsın..” dedi. Şener’in Yeni partide ısrarlıysa AKP'den istifa etmesi gerektiğini söyleyen Arınç, Şener’e son olarak şu çağrıda bulundu; “AKP ile lişkini kes öyle meydana çık... “ (Haber 7) |
˙·٠٠•● Arınç Tecrübeli ve mükemmel bir siyasetçi olarak güzel bir hatırlatmada bulunmuş umarım Syn.Şener bu çağrıyı alır˙·٠٠•●••٠·˙
|
ntv deki roportajı baştan sona izledim. gerçekten mükemmel konuştu bülent arınç. ntv ninde hakkını yememek lazım çok objektif bir program oldu. inşallah arınç'ı tekrar meclis başkanı olarak görürüz. toptanı pek gözüm tutmadı.
|
|
'beni topa tutanlar seni alkışlıyorsa bunda bir gariplik var'
işte bu sözün özüdür... sen onların seni pohpohlamalarıyla ben farklıyım,ben laikim havalarına girersen başın göğe bakarken ayağın tuzaklara takılır.... yazık yani.... |
Sayın Arınç her zaman ki gibi anlamlı konuştu ben de dinledim programı.Umarım şener de bişeyler anlamıştır..... Gerçi anlayana sivri sinek saz,anlamaya davul zurna az demişler..... ;)
|
İnşallah gaza gelip de oluşum yarattığını sanmaz...
Bu arada başkanım yine dilini konuşturmuş... Manisalı olarak sizinle gurur duymakta sonuna kadar haklıyız :-* |
Tam bir Ağabey ve tecrübesi ile dillendirmiş realiteyi ... Hüsn-i zannını da eksik bırakmamış. Eyvallah ...
|
Alıntı:
Hayran kalmazsanız adım Oğuz değil :) |
|
Ak partri içinde en sevdiğim milletvekilidir kendisi.
Türkiye'de onun gibi Türkçe'yi güzel kullanan bir siyasetçi yok. |
Haber5.com / Özel Haber
İşte Saadet Partisi Fatih İlçe Başknalığının Meclis Eski Başkanı Arınç'a cevabı: Bülent Arınç'ın Şener hakkında söylediklerini, [size=10pt]dün biz kendisi için söylüyorduk[/size]. Tarih tekerrür mü ediyor dersiniz, ilahi adalet mi yoksa 'Men Dakka Dukka' mı siz karar verin? :-X :-* Duydunuzmu bilmem araplarda şöyle bir söz vardır: men keleke kulike...kim kelek atarsa ona da kelek atılır......sizcede ifade net degilmi? CENABI HAK AYAKLARIMIZI KAYDIRMASIN... ;) |
Şener' in ayrılması "kelek"midir acaba ... ;)
|
Mesaj, forum kurallarına aykırı şekilde tamamı büyük harfle yazıldığı için kaldırılmıştır. (Editör)
|
Senin "alem"inde başka cümle yokmudur. "Başına vur"da yeni cümleler öğren istersen. ;)
|
"Alem" dalga denizde olur, burası yeri değil. Gidip sahilde biryerlerde oynayabilirsin dalgalarla.
|
Sayin Arinc neden bukadar iclenmis anlayamadik :o bu gün sayin seneri alkislayip sizi yerenler daha dün sizi alkislayip hocamizi yermiyorlarmiydi? nazimim alkiscilari tanidi galiba sayin Arinc onun icin sener kardesine üzülüyor
|
Alıntı:
Onun yine üzülecek kadar, "yüreği" varmış ne dersin . :) |
Haklisin Dalga Denizde olur ,benim yaptigim sadece gercekleri belirtmek
|
"benim gerçeklerim" demek istedin sanırım. :)
|
Alıntı:
|
benim anlamadığım biz sabahtan beri Erbakan hocayı koruyacak bir tane muhalif ararken alem sen hangi alemlerdeydin acaba :D o zaman yoktun şimdi ne diye varsın acaba ;)
|
Alıntı:
İfade net de atasözünden yola çıkarsak saadete kelek yapanlar olduğuna göre (!) milli görüş kime kelek yapmış diye sormazlar mı adama ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
" Bazı insanlar vardır kulakları vardır duymazlar, gözleri vardır görmezler, dilleri vardır gerçekleri konuşamazlar." |
Gidene kal demeyiz.. Ak parti kurulmadan önce gösterilen teveccüh ortadaydi, sayin senerin hareketine gösterilen teveccühde ortada sayin sener bölse bölse milli görüsün yüzde 2,5 oyunu böler malum söylemleri onlara yakin ;)
|
Alıntı:
:-* :-* :-* İşde budur laf bu şekilde oturtulur.. :D :D :D |
:-*
|
Alıntı:
Bizi okuyanlardan sayabilirsin. Bak onu bilememiş. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Liderimizi tasviye edermeyecekleri asikar ama ben sana yine de liderimizi tavsiye ederim, ilac gibi geliyor 8)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne alaka ... :)
|
Alıntı: