Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   **MÜSLÜMAN DEĞİL** (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35214)

angelep 07-09-2008 13:50

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Siyasi görüşünü açıklamaktan çekinmeyen Lale Mansur "Söz Sende" programında "’Ben müslüman değilim’ dedi.

LALE MANSUR HER ZAMAN CESURDU

Cumhuriyet mitinglerinin darbe planlarının bir parçası olduğu düşüncesini taşıdığını söyleyen Lale Mansur, müslümanlığa da inanmadığını açıkça ifade etmekten çekinmedi. "İnanmıyorum, o yüzden müslüman değilim. Bize din dersinde namaz kılacaksın, oruç tutacaksın, 5 şartı var falan öğrendik. Bunları yapmayan bir sürü insan ben müslümanım diyor. Nereden müslüman oluyor anlamadım. Ama kendini öyle zannetmek hoşuna gidiyor herhalde. Ona da bir diyeceğim yok" diye konuştu.

Beni sevmeyen sevmesin

Bir oyuncu olarak siyasi bakış açısını ortaya koymaktan çekinmediğini de ifade eden Mansur, "Fenerbahçeli mi Beşiktaşlı mı olduğunu söylemeyen oyuncular tanıyorum! Beni sevmesinler. Benim gibi düşünenler beni sevebilir, hiç kimse beni sevmesin ne yapayım! Çenemi tutamıyorum, duramıyorum bir noktadan sonra" dedi. Lale Mansur, sadece iyi bir insan olmaya çalıştığını ve komplekslerini törpüleme çalıştığını ifade etti.

Laikleri anlıyorum ama...

Türbanlı öğrencilerin üniversitelere alınmamasının da yanlış bir tutum olduğunu ifade eden Mansur, "Laikleri anlıyorum ama mesela bir yerde okudum geçenlerde; Nişantaşı’nda 10 tane kapalı görünce ’Artık bizim mahallemize kadar geldiler’ falan diyorlar. Anadolu’ya hiç gitmiyor mu bu insanlar? Anadolu’nun ne kadarının başı kapalı? Bu bir siyasi tercih evet. Dolayısıyla üniversitelerde olması gereken bir şey bu, 18 yaşından sonra bu siyasi tercihi gösterilebilmeli. Bizim başı açık arkadaşların, ileride bu hakların elinden alınma ihtimali olabilir diye şu anda saçını kapamak isteyen birisinin öğrenim hakkının elinden alınmasını ben pek vicdanıma, içime sindiremiyorum açıkçası" diye konuştu.

Kime oy verdiğini de saklamadı

Kendisinin demokrasiden yana olduğunu söyleyen Lale Mansur, "Hiç bir zaman AKP’ye oy vermedim ve vereceğim de yok. Çok şükür Baskın Oran çıktı ve bu zorluktan bizi kurtardı geçen sene. CHP’Ye günahımı bile vermem. Bu kadar antidemokratik... Sosyal demokrat mı? Hiç, alakası yok..." şeklinde konuştu.

Son dönemde ülkede yaşanan siyasi gerginlikleri yorumlayan Mansur, ’Şeriat gelecek’ söylentilerine inanmadığını ifade etti ve "Eskiden insanlar komünizm ile korkutuluyordu. Komünizm gelmedi de gitmedi de zaten. Şimdi şeriat devleti diye korkutuluyor. Bu da bir gerçek değil bence. Bu konuda herhangi bir endişe duymuyorum çünkü yayınlanan araştırmaları okuyorum. Laik kısmın, başı kapalı olanların hepsini birden aynı kefeye koyması... Herşeyden önce mantığa aykırı bu. Sosyologların yaptığı bir sürü alan çalışması var. Bu gösteriyor ki böyle bir tehlike yok" açıklamasını yaptı.

(haberA)

parabol 07-09-2008 13:56

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Çok mantıklı konuşmuş bence...Zaten Lale Mansuru hep çok sevmişimdir...

Enfal 07-09-2008 14:06

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Keşke herkes böyle mertçe düşündüğünü söyleyebilse..

angelep 07-09-2008 20:56

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

bence bu mertlik değil "enfal" kendini anlatmış e burası özgür bir ülke(!)
kaldıki namaz kılmayana oruç tutumayana müslüman değil demiş kendi için bu yargıya varabilir ancak diğer bu ibadetlerden uzak duranlara bu yargıyla yaklaşamaz :-*

oguzdesouza 07-09-2008 21:17

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Cesur bir davranış... Tebrik ederim, güzel de konuşmuş..

Hüdaverdi 07-09-2008 21:20

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Çok şükür

Kime çok şükür ?
Saçmalamış.

Nagihan 07-09-2008 21:44

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

İlginç... :-\

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Çok şükür

Kime çok şükür ?

:-* Güzel tesbit + (1 saat sonra )

Berika 07-09-2008 21:47

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

üzüldüm doğrusu :(

çok severim bu kadını

rabbim hidayet nasip etsin

hakiki müslümanlardan olur inşaAllah

CHATLAK 07-09-2008 21:56

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

İslama ve müslümanlara saldırmayı hayatın boyunca kendine gaye edineceksin sonra bunları anlatacaksın sonra bende diyeceğimki aferim mert kadınmış helal olsun be cıkmış dobra dobra söylemiş öylemi biz zaten senin ne din düşmanı olduğunu bilmiyormuyduk?

Hüdaverdi 07-09-2008 21:59

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

CHATLAK Nickli Üyeden Alıntı
İslama ve müslümanlara saldırmayı hayatın boyunca kendine gaye edineceksin sonra bunları anlatacaksın sonra bende diyeceğimki aferim mert kadınmış helal olsun be cıkmış dobra dobra söylemiş öylemi biz zaten senin ne din düşmanı olduğunu bilmiyormuyduk?

Tebrikler arkadaş,+1
bende şaştım bu duruma.

Berika 07-09-2008 22:01

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

nerde din düşmanlığını gördünüz
dua edeceğinize hemen laf yetiştiriyorsunuz
bu mudur müslümalığımız

ellerim titredi sinirden

Hüdaverdi 07-09-2008 22:03

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
bu mudur müslümalığımız

ellerim titredi sinirden

"İnanmıyorum, o yüzden müslüman değilim.''

Ne anlam çıkardığını merak ettim.

Yâren 07-09-2008 22:11

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

İnanmayanın, inanana saygısı olduğu sürece. Oyunculuğundaki başarısına bizimde saygımız var

CHATLAK 07-09-2008 22:14

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

bu mudur müslümalığımız

ellerim titredi sinirden

Allah (cc) hükmünü kabullenmeyen ve kamusal alan deyimiyle buraya başıörtülüler vs vs vs giremez sözü buraya Allah karışamaz manasına geldiğine inanıyormusun inanmıyormusun ???

Berika 07-09-2008 22:30

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

Alıntı:

bu mudur müslümalığımız

ellerim titredi sinirden

Allah (cc) hükmünü kabullenmeyen ve kamusal alan deyimiyle buraya başıörtülüler vs vs vs giremez sözü buraya Allah karışamaz manasına geldiğine inanıyormusun inanmıyormusun ???

konuyu oku istersen

bu kadın her zaman bizi desteklemiştir

hoşgörü hoşgörü hoşgörü

nar 07-09-2008 22:31

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Lale Mansur, özgürlüklere ve demokrasiye bakış açısıyla takdir ettiğim isimlerden. İnancı ya da inançsızlığı da beni ilgilendirmez. Benim inancıma, yaşam tarzıma karışıyor mu, ben buna bakarım. O da karışmıyor zaten, saygı duyuyor. Bunun dışında da dua ederim onun için "Allah c.c. hidayet versin" diye. Bu duayı hakedenlerden çünkü...

Berika 07-09-2008 22:36

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

[b]
Alıntı:

Alıntı:

bu mudur müslümalığımız

ellerim titredi sinirden

"İnanmıyorum, o yüzden müslüman değilim.''

Ne anlam çıkardığını merak ettim.

müslüman değil

eee napcaz şimdii
ben şahsen müslüman olmayanları dışlamam

çünkü gün gelir hakiki müslüman olur

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

bugün eklediğin haber var hani

ezanı dinledi müslüman oldu

o günleri bu tavırlarla göremeyiz

bu benim düşüncem neyse size de saygı duyuyorum

CHATLAK 07-09-2008 22:37

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

bu mudur müslümalığımız

ellerim titredi sinirden

konuyu oku istersen

bu kadın her zaman bizi desteklemiştir

hoşgörü hoşgörü hoşgörü

Bölüm yetkilisi arkadaşım konuyu okudum ama benim acımdan farkeden birşey olmayacaktır
ANLAYIŞ EKSİKLİĞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM SENİN TAKTIĞIN BAŞÖRTÜSÜNÜ VEYA İNANCIN GEREĞİ YAŞADIĞIN HERTÜRLÜ DİNİ İBADET ANLAYIŞINI İNANCIN GEREGİ ÖRTÜNDÜGÜNÜ ANLATAMASSIN ONLARA ONLAR OLAYI ÖZGÜRLÜK NOKTASINDA DEĞERLENDİRECEKLERDİR CÜNKÜ BU ONLARIN İŞLERİNE GELMEYECEKTİR HELE BİR SOR BAKALIM MANSUR HANIMA BAŞÖRTÜSÜNÜ VS VS GİBİ İBADETLERİ DİNİ ANLAMDA NASIL DEĞERLENDİRİYORLAR Bİ SOR BAKALIM NE CEVAP ALACAKSIN

Berika 07-09-2008 22:40

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

chatlak ben asla senin gibi düşünemem
ben saygı duyarım saygı beklerim bu kadar basit..

kimseyi de inanmıyor diye suçlamam dua ederim

CHATLAK 07-09-2008 22:42

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

şunuda söylemeliyim'ki başkalarının inancına saygı duyarak kendi inancıma saygısıslık yapamam

Berika 07-09-2008 22:43

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

şunuda söylemeliyim'ki başkalarının inancına saygı duyarak kendi inancıma saygısıslık yapamam

ben saygısızlık mı ettim mesela

CHATLAK 07-09-2008 22:44

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

chatlak ben asla senin gibi düşünemem

kimseyi de inanmıyor diye suçlamam dua ederim

Berika kardeşim lütfen beni anla ben saygıdışı herhangibi bir eylemde bulunmadın bulunacakta değilim BİZDE DUA ediyoruz inş Allah hidayet eder

CHATLAK 07-09-2008 22:47

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

Alıntı:

ben saygısızlık mı ettim mesela

YOK SİZDE SAYGISIZLIK ETMEDİNİZ yanlız lale mansuru kefeye koyma hususunda celişiyoruz okadar

LüGaT 07-09-2008 22:49

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Başkalarının inancına saygı duyulmaz ama başkalarına saygı duyulur. Başkalarının günahı kabul edilmez ama başkaları kabul edilir. Hakikat olmayana saygı duyulmaz, hakikati bilmeyene/ söylemeyene duyulur.

evren_kentli 07-09-2008 22:49

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Evet arkadaşlar temel mesele de bu saygı beklerim
İnsanlar birbirlerine saygılı olsa istediğini kimseye zararı olmadan yaşasa ki bu demokrasidir.
((DEMOKRASİ:örnekle açıklamışlardı çok hoş bir tespit(sen pastanede oturuyorsun diğer masaya zarar vermeden istediğini yapabilmen))
İnsanların vicdan hüvüyeti(Kİ BU LAİKLİKTİR(isteyen istediği gibi yaşar;bizim kabaca bildiğimiz din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil yani.Ortalıkta laikim deyip dini gerekleri kısıtlama değil.))'ni dile getirebilmeleri ve yaşayabilmeleri evet lale mansuru bilmem ama yukarıda okuduğum kadarıyla bazı noktaları güzel yakalamış

Berika 07-09-2008 22:49

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

bunu anlamadım işte
bu kadın bunları mı yaptı yani :-\

CHATLAK 07-09-2008 22:52

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Başkalarının inancına saygı duyulmaz ama başkalarına saygı duyulur. Başkalarının günahı kabul edilmez ama başkaları kabul edilir. Hakikat olmayana saygı duyulmaz, hakikati bilmeyene/ söylemeyene duyulur.

hakikatı söylemek hakkındı fakat her hakikattı söylemek senin hakkın değildir

Neşe 07-09-2008 22:53

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

cesurca söylemiş keşke herkes böyle açıksözlü olsa...

Yâren 07-09-2008 22:53

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

evren_kentli Nickli Üyeden Alıntı
Evet arkadaşlar temel mesele de bu saygı beklerim
İnsanlar birbirlerine saygılı olsa istediğini kimseye zararı olmadan yaşasa ki bu demokrasidir.
((DEMOKRASİ:örnekle açıklamışlardı çok hoş bir tespit(sen pastanede oturuyorsun diğer masaya zarar vermeden istediğini yapabilmen))
İnsanların vicdan hüvüyeti(Kİ BU LAİKLİKTİR(isteyen istediği gibi yaşar;bizim kabaca bildiğimiz din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil yani.Ortalıkta laikim deyip dini gerekleri kısıtlama değil.))'ni dile getirebilmeleri ve yaşayabilmeleri evet lale mansuru bilmem ama yukarıda okuduğum kadarıyla bazı noktaları güzel yakalamış

:-* :-*

Hüdaverdi 07-09-2008 22:56

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

müslüman değil
eee napcaz şimdii

Allah'a inanmaması,peygamberi kabul etmemesi bizi ilgilendirmez tabi,ilgilendirmediği içinde bunu tv'lerde reklam yapıyormuş gibi söylemesi saçma değil midir ? İnançsız olduğunu dile getirmesi başlıbaşına bir hakaret zaten.
Böyle söylemlerde bulunan birisine 'helal olsun,mert kadınmış,alkış,bravo,+1' denmesi beni rahatsız etti.Yoksa kimseyi ilgilendirmez inançsız olması.

Bu kadının söylemlerini hoş gören Cemil İpekçi'yi omzunda taşıması lazım :-*

Berika 07-09-2008 22:59

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

Alıntı:

müslüman değil
eee napcaz şimdii

Allah'a inanmaması,peygamberi kabul etmemesi bizi ilgilendirmez tabi,ilgilendirmediği içinde bunu tv'lerde reklam yapıyormuş gibi söylemesi saçma değil midir ? İnançsız olduğunu dile getirmesi başlıbaşına bir hakaret zaten.
Böyle söylemlerde bulunan birisine 'helal olsun,mert kadınmış,alkış,bravo,+1' denmesi beni rahatsız etti.Yoksa kimseyi ilgilendirmez inançsız olması.

hüdaverdi en azından ne olduğunu biliyoruz

ortada dolaşan münafıklardan iyidir bence

ama ne demek istediğini anladım

bana da cesurca geldi bu

müslüman olmayıp da gizleyen o kadar çok kişi var ki

evren_kentli 07-09-2008 23:04

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

Alıntı:

müslüman değil
eee napcaz şimdii

sorun olan bir insanın cesurca düşüncelerini ifade etmesi mi tv de?
yoksa birisinin bu düşünceyi desteklemesi mi?

ne olursa olsun düşüncelerini açıkca ifade edebilmiş helal olsun
Berika düşüncenden dolayı+ :-*
Bu arada unutmadan sen başkalarının düşüncelerini kesiyorsun
Eğer biz bu konuda nasıl söyler diyip kestirip atarsak kendi hakkımızı da mazlumluğa vurup destekleyeceğiz değil mi?
Bizi kısıtlayınca olmaz olamaz nasıl yaparlar feryad-ı figan
biri bizim yaptığımızdan özgürce düşüncesini söylerse olamaz öyle mi?
Peki bizim ne farkımız kaldı

CHATLAK 07-09-2008 23:18

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Yıllardır fuhuş edepsizlik ve soysuzlaşma peşinde koşanları bugün hoşgörülmesi ve ilerici addedilmesine rağmen kendi değerlerine ve dinine bağlılığını ifade eden insanlara şimdiye kadar mürteci damgası vuruldu cıkıp bir acıklama yapmayan bu insanlar bugün ne olduda acıklama yapma gereği hissettirler

cartman 07-09-2008 23:24

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

İnanmadıgını saklasın mı :o Yaşadıgımız ülkede herkes inancını istediği gibi yaşarda itirafda eder buna ambargo mu koycaz :o Neyi savunuyoruz ne istiyoruz bi anlam veremedım

Hüdaverdi 07-09-2008 23:26

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

İnançsız olduğunu dile getirmesi hakaret olsada düşüncelerini dilegetirebilmeli tabi,buna bir şey demiyorum,ben işin burasından daha çok ona 'helal olsun,bravo ona' gibi söylemler.Ne zamandır küfre düşenler taktir edilebilir oldu ? Ben buna şaşıyorum.
Daha geçen haftalarda lezbiyenler-travestiler İstiklal Caddesinde yürüyüş yaptı.Bu insanları(!) lanetleyenler tıpkı bu insanlar gibi küfre düşen birini alkışlayıp el üstünde tutuyor.
İlginç baya.

cartman 07-09-2008 23:33

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

İnançsız olduğunu dile getirmesi hakaret olsada düşüncelerini dilegetirebilmeli tabi,buna bir şey demiyorum,ben işin burasından daha çok ona 'helal olsun,bravo ona' gibi söylemler.Ne zamandır küfre düşenler taktir edilebilir oldu ? Ben buna şaşıyorum.
Daha geçen haftalarda lezbiyenler-travestiler İstiklal Caddesinde yürüyüş yaptı.Bu insanları(!) lanetleyenler tıpkı bu insanlar gibi küfre düşen birini alkışlayıp el üstünde tutuyor.
İlginç baya.

Kimse onun inançsızlığını takdir ediyor mu :-\ Bu özgürlükçü söylemlerine karşı katıldıgını belirtmek o kadının tum hayatını tasdikler anlamına mı geliyor :o

kefenci85 07-10-2008 10:24

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Açıkcası Lale Mansur'un İslam Dininin İçtiyadları bakımından söyledikleri doğru çünkü İslamın 5 Şartından Sadece birini yerine getirip kendini müslüman olarak gören bir kişi gaflet içindedir.Bu bağlamda Lale Mansur açık sözlülükle kendisininde bu şartları yerine getiremediğinden böyle bir söz söylemiştir.Ayrıca Lale Mansur cehapeli kafirlerden sadece birisi olan önder sav'dan bile daha mert'dir...

parabol 07-10-2008 10:36

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

İnanmıyorum ya tartşılan şeye bak..Kadın destek veriyor size inanmak zorunda değil o da diğerleri gibi olmaz kardeşim lailklik var deyip başörtüsüne karşı olabilirdi ama destek oluyor...

Aynı şey Cemil ipekçi içinde geçerli...Adam sizi savunsun her konuda destek vesin ama sen onu sırf eşcinsel diye dışla bir yığın laf et..yazık ya....

İnsanların hayat şekiileri bize uymuyor diye eleştiremeyiz suçlayamayız..

Unutmayın ki inanmayan biri içinde (lale mansur) sizin hayat şartlarınız ters ve ilginç geliyor...ama size destek oluyor ama siz bu büyüklüğü göstermeyi beceremiyorsunuz

elif zeynep 07-10-2008 11:38

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Üniversitelere başörtülü öğrencilerin alınmamasını yanlış bir tutum olarak değerlendiriyor, ama bu sadece söz de kalıyor kanaatimce. Yanlış buluyorsan, sanatçı demek toplumun sorunlarından kopuk anlamında olmadığına göre bir sanatçısın, çıkarsın destek verirsin; ama bu kimseler duruma göre tavır alırlar. Böyle demesine bakmayın, epey hoşgörülü davranmış, cesurda, destek de vermiş kendi çapında. Ben işte destek verip, köstek olma yolunda gidenlerden ne beklenir bilmem artık.

Bu kimse, bu gününe kadar müslümanlara o kadar psikolojik baskı uygulandıki halen de uygulanıyor çıkıp bir şey söylemedi, bir konuşmasında deyinmedi bile,

şimdi nereden bu zeytin dalı anlamadım. öyle söz söyleyip arkaya sinmekle olmuyor. Ben burda hoşgörü gösterecek bir taraf görmüyorum. Görmem de

mümkün dahilinde değil zaten.

Meftun 07-10-2008 11:46

**MÜSLÜMAN DEĞİL**

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
İnanmıyorum ya tartşılan şeye bak..Kadın destek veriyor size inanmak zorunda değil o da diğerleri gibi olmaz kardeşim lailklik var deyip başörtüsüne karşı olabilirdi ama destek oluyor...

Aynı şey Cemil ipekçi içinde geçerli...Adam sizi savunsun her konuda destek vesin ama sen onu sırf eşcinsel diye dışla bir yığın laf et..yazık ya....

İnsanların hayat şekiileri bize uymuyor diye eleştiremeyiz suçlayamayız..

Unutmayın ki inanmayan biri içinde (lale mansur) sizin hayat şartlarınız ters ve ilginç geliyor...ama size destek oluyor ama siz bu büyüklüğü göstermeyi beceremiyorsunuz

:-*

Alıntı:

elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı
Üniversitelere başörtülü öğrencilerin alınmamasını yanlış bir tutum olarak değerlendiriyor, ama bu sadece söz de kalıyor kanaatimce. Yanlış buluyorsan, sanatçı demek toplumun sorunlarından kopuk anlamında olmadığına göre bir sanatçısın, çıkarsın destek verirsin; ama bu kimseler duruma göre tavır alırlar. Böyle demesine bakmayın, epey hoşgörülü davranmış, cesurda, destek de vermiş kendi çapında. Ben işte destek verip, köstek olma yolunda gidenlerden ne beklenir bilmem artık.

Bu kimse, bu gününe kadar müslümanlara o kadar psikolojik baskı uygulandıki halen de uygulanıyor çıkıp bir şey söylemedi, bir konuşmasında deyinmedi bile,

şimdi nereden bu zeytin dalı anlamadım. öyle söz söyleyip arkaya sinmekle olmuyor. Ben burda hoşgörü gösterecek bir taraf görmüyorum. Görmem de

mümkün dahilinde değil zaten.

kusura bakmayın ama bazen araştırmadan konuşmamak lazım gelir...

lale mansur 22 temmuz seçimleri boyunca baskın orana destek oldu...liberal yani....

okan bayülgenin programı da dahil olmak üzere programlara çıktı başörtüsü özgürlüğünü savundu...

el-insaf yahu....lügatın dediği gibi inançsız olmasına saygı istemiyoruz...bu kadının inançsız olsa bile bize özgürlük istemesine saygı duyun diyoruz...

herkes müslüman olamaz (inşallah allah hidayet verir) inanmayan bir insana önce Allahı kabul et,sonra bizi savun diyemezsiniz ne yaman bir çelişki bu ya....

neyse sizler istediğinizi savunun,istediğinize küfredin....

ama ben benim hakkıma riayet eden herkese saygı duyacağım,duacısı olacağım.....

All times are GMT +3. The time now is 17:23.