![]() |
Gülen'i De Erdoğan'ı Da Yok Edecekler <<<
http://img90.imageshack.us/img90/6606/erhanersinxr3.jpg http://img90.imageshack.us/img90/660...5cddb516d9.jpg Ben artık bu ülkeden yana olanlarla bu ülkeyi umursamayanlar diye iki grupta bakıyorum insanlara. Benim için artık sağcılık solculuk dindarlık laiklik önemli değil. Son iki senedir söylemim şunun üstüne oturur: bu ülkenin ezilen bir halkı var. Dindarı da laiki de eziliyor. Ezenin kim olduğu belli, ezilen kim ise onun yanındayım. Bu aslında bu güne kadar ortaya konulmamış bir siyaset projesi. Ben öncelikle Türk halkını uyarmak ve silkelemek için konuştum. Bunda başarılı oldum. Şimdi de Türk halkı siyaseti ve sistemi silkelemeli. Türk halkının önünü tıkayan İstanbul Dükalığı dediğimiz 13-15 aileden oluşan İstanbul burjuvasıdır. İkincisi kartel medyasıdır. Bakın, hükümet yandaşı medyayı kastetmiyorum. Hükümet yandaşı medyayı okuduğunuz zaman tavrını biliyorsunuz, süzgecinizden geçiriyorsunuz. Ama kartel medyası sanki hükümete karşıymış gibi gözüküp hükümetin ekmeğine yağ sürüyor. Ve üçüncü olarak siyaset suçludur. Kartel medyası ve İstanbul Dükalığı büyük bir imaj atağıyla Türkiye’deki bütün sorunların günah keçisi olarak siyaseti ortaya çıkartıyorlar. Üçüncü sırada olanı birinci sıraya çıkartıyorlar, kendi sorumluluklarını gizliyorlar. Bu sistemi değiştirmediğiniz sürece Türk halkını uyandıramazsınız. İkinci olarak, iyi bir savaşçı çıktığı zaman, savaşçının başarılı olması için arkasında halk desteği olması lazım. Ama o savaşçının çıkmasına kartel medyası ve İstanbul Dükalığı engel oluyor. ERHAN GÖKSEL: Müesses nizam… Cemaatin ipi çekildi çoktan. Gülen’i ABD dışarı atıyor. Yani askere teslim ettiler. Fetullah Gülen Türkiye’ye gelmeyecek, başka bir ülkeye gidecek. Yıllardır kerhen göz yumuyorlardı ama artık sınır dışı ediliyor. Bu olayı doğru okumak lazım. 3 ay önce Konya’ya inip 1,5 milyon kişiyle karşılanacak büyük bir organizasyon yapıyorlardı. Çünkü yüksek mahkemenin yeşil kart vereceğine inanılıyordu. Yeşil kart demek gerektiğinde geri dönmesi için önünün açık olması demekti. Bu arada Gülen’e kefil olanlardan birinin Emin Başer olduğunun altını çizmek istiyorum. Cemaatin nerelere kadar uzandığının işaretidir. Cemaat hatayı ordunun içine uzanmakla yaptı. Ve o yüzden bu bir tarihi hesaplaşmadır. Türk devleti 3 bin yıllık bir devlettir. Aslında Türk devleti diye bir şey yoktur, Türk ordusu diye bir şey vardır. http://www.turktime.com/default.asp?page=haber&id=2503 2 |
Aslında Türk devleti diye bir şey yoktur, Türk ordusu diye bir şey vardır.
yorumsuz.... |
bu adama gıcık oluyorum >:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu adam canlı yayında aydın doğandan fırça yiyince ağlayan adam değil mi :D
|
İşkembesi kebir olandan bekleneni yapmış ...
|
˙·٠٠•● Konyamı sağlam tanıtmış en azından mübarek kentiz bunlar bile anlamış ;)˙·٠٠•●••٠·˙
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
:D :D :D :D |
Alıntı:
sen görmedin mi bayağı bayağı ağladı resmen... |
yaa görmedim :D
|
Alıntı:
Ama ama amaben öle öle demek istemedim ki :'( diye Vallahi çok acımıştım o an. :D |
˙·٠٠•● Türkiyede Boşuboşuna imanın kalesi demiyorlar 8)˙·٠٠•●••٠·˙
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu adamın rezilliğini görmek istiyorum bende giriyim bari you tube a...... gereksiz insan >:( >:(
|
Alıntı:
|
ys bulmadım Allah rızası için linkini koyun çok merak ettim :(
|
Aydın Doğan Canlı Yayını Birbirine Kattı
20 Mayıs 2007 12:41 Aydın Doğan canlı yayında Flaş TV'ye bağlandı. Programdaki,Verso'nun patronu Erhan Göksel'e ağır biçimde yüklendi. Göksel ağlamaya başladı. İşte görülmemiş olay. Verso Araştırma Şirketi Başkanı Erhan Göksel, Flash TV'de program yapıyordu... Aydın Doğan canlı yayına telefonla bağlandı... İşte ne olduysa o andan itibaren oldu... Doğan'ın sert sözleri Göksel'i ağlattı. Seçim öncelerinde yapılan anketleri gerçekçi bulmadığını, manipülelerle halkın yönlendirildiğini iddia eden Verso Araştırma Şirketi Başkanı Erhan Göksel, 'Türkiye'de medyanın, buna en büyük medya grubu da POAŞ nedeniyle hükümete göbeğinden bağlı' sözünden sonra Aydın Doğan, kanala telefonla bağlandı. Göksel'i iddiasını belgelerle ispata çağırdı. Doğan, aksi halde 'sen müfterisin' diye ithamda bulundu. Aydın Doğan yayındayken iddiasını sürdürmeyen Erhan Göksel, kartel medyasına çıkmadığını, Kadir Çelik arkadaşı olduğu için Star Televizyonundaki programa da bu dakikadan sonra çıkmayacağını söyledikten sonra ağlamaya başladı. Program sunucularının destek sözlerine rağmen Göksel, yaşlı gözlerle, 'küsme hakkımı kullanıyorum' dedi. birazdan video da bulacağım ;) |
bunları okudum programın birazını izledim ama ben ağlama sahnesini istiyorum :D
|
:D ;D :D Bende gülme hakkımı kullanıyorum :D :D :D
|
Alıntı:
Aslında eklenecek bir konu değil ama sadece ordaki bir cümle çok canımı sıkıyor Hoca Efendi CIA ajanı bu çok söylenen çirkin hakaret in neye dayandırııldığını merak ediyorum.. ABD nin Türkiye üzerinde ne gibi planları olabilir de böyle bir yola başvursun.. Türkiye ye şeriatı getirmek mi.. İsrailin yanı başına neden bunu yapsın.. Ilımlı islam mı? Ilımlı islam la şeriatın ne farkı var.. Türkiye yi mi yok etmeye çalışıyor.. Tüm dünyada Türkçe eğitim veren okullar açılırken mi.. ... Neye göre bu çirkin ifadeleri kullanııyorlar.. >:( >:( >:( >:( |
Bunu farkeden sadece bu nev-i şahsına münhasır kişilikmiymiş kardeşim. Hocaefendi gibi bir muhterem "Kullanıldığı"nı anlamayacak kadar acizmidir. Ya da şöyle diyeyim, kendini kullandırtacak kadar. ;)
İlhan Selçuk' u ağabey diye nitelendiren bir kişilik için bu bana sürpriz gelmez. |
Melih gökçek'te bunu çok ağlatırdı :D sulu gözün biri :D
|
Biz her duyduğumuza inansaydık neler olmuştu neler kim ne derse desin ALLAH'ın dediği olur sen kimsin be adam !!! ... |
All times are GMT +3. The time now is 23:07. |