![]() |
Cumhuriyet Mitingleri geliyorrr....
Cumhuriyet Mitingleri geliyorr.
Bölücü ve Şeratçı lara Özgürlük adı altında sonsuz özgürlük saglandıgı günlerde,Ülkesini Vatanını seven insanlara karşı demokrasi dışı uygulamalar halkta gerginlik yaratmasının ardından ADD Yönetim kurulu İstanbulda büyük bir miting kararı aldı..İstanbul Kadıköyde 19 TEMMUS da büyük yapılacagı bildirildi.Mitinge katılacak sanatçılar arasında Tolga Çandar ve Edip Akbayram ın oldugu açıklandı. Haberinyeri |
ehhh 7 temmuz darbesi için düzenlenen 6 temuz mitinglerini gördük...250 kişi :D
neyse siz yapın,orada deşarj oluyorsunuz sağa sola saldırmazsınız en azından :D a bu arada siz kaç kişisiniz? |
Şu geldiği gibi giden mitingler mi ? Gelsin tabi gelsin .. :)
|
Hadi çıkında Kazlıçeşmede yapın bakalım.. Sizin ne halt olduğunuzu bilmiyoruz sanki.. 50 kişiyi halka 1000 ler olarak yansıtıyorsunuz..
|
desene bindirilmis kitalar yine meydana cikiyor :).. bu arada satici tuncayda olacak mi sen ondan haber ver, yok oda olacaksa ben irtibata geceyim kac paralik adamsaniz basalim parasini alalim, hemde abd dolarina ama size kiyak gecip ab eurosuda verebilirim 8)
|
biraz daha sanatçı açıklasaydınız belki..... :D :D :D
|
şeriatçılara hayır demek için ha.... ;D 8)
|
Alıntı:
|
Uzan gibi oldu ya..onun yanında sanatçılar olunca destekten değil dinlemek için gelmişlerdi..adamı dinleyende yoktu :D :D
|
ajdara da teklif yapmislar ama ajdar ben delikanli adamim bu miting beni bozar demis o nedenle edip akbayramla idare etme karari vermisler, birde deniz baykal istek üzerine "sari gül kirmizi gül güller arasindan gelir.." adli parcayi seslendirecekmis..
add mitingi düzenleme ve yasatma komitesi 8) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Daha kaliteli espiriler bekliyorum....Sayın demokrat (kendine)
|
Gelsin gelsin, gülmeye ihtiyacımız vardı. :D
|
Alıntı:
ne yaparsin senin kalitene göre belli oluyor espiriler, sen kaliteni yükseltirsen bizim espirilerinde kalitesi yükselir ama görüyorum ki senin cehallet baki zaten digeri ezelden, ebede baki kalmis 8) |
Bu mitinglere,türklüge,cumhuriyete karşı çıkanlar bu mitinglerin altında ezilecekler günü gelince.
|
:D bugün aldığım en güzel haber bu olsa gerek.. inanırmısın gülmeye çok ihtiyacım vardı. oh be keyfim yerine gelcek.sakın geç kalma erken gel... :D :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
allah sizi bildiği gibi yapsın ya.... üniversitelerde kapalı....kayda gelince şart koşarsınız artık...ilk kez yaptığınız bir şey değil ya... |
Alıntı:
bu arada sen ezilmissin, ezilecegin kadar bu arada bana hala daha kac paralik adam oldugunu söylemedim basacam alacam dedim hemide abd dolariyla 8) |
Ahh siz kemalistlerin ikide bir çıkıp Başörtüsüne Şeriat'a hakaret etmeleri ile danimarkadakilerin karikatürleri arasında hiç fark yok.Ama Danimarkadakilere sesimizi yükseltebiliyoruz fakat içimizdeki irlandalılara ses çıkaramıyoruz.Onun da günü gelecek.Mekke'de ilk günler çektirilen azaplar nasıl son bulduysa buradaki de bir gün son bulacaktır.Çağdaş Lehebleri de Allah'ın cezalandıracağı gün gelecektir.Bakalım babaları evlatlarına o zaman sahip çıkabilecek mi ?
Ayrıca bu tür ajdarın şarkılarından daha saçma konular bugünden sonra açmayız heralde değil mi ? Çamhuriyet mitingleri yapılacaksa yapılır,bu hiç bir Ak Partiliyi ilgilendirmez,anca sizin gibi çağdaş leheblere gülmemize vesile olur o kadar ;) |
Alıntı:
Niye arkadaşım sen benim cahil oldugum olmadıgım konusunda fikir belirtemezsin.Gel tartışalım msn den ama lafı çarpıtmadan cevap ver şimdi varmısın |
Alıntı:
|
Alıntı:
kusura bakma ben msn e her ipini koparani kaydetseydim isim vardi, sen git adam ol gel burada fikrin neyse konus.. bu arada sen degil aga baban gelse ne yazar birak bu sümsük coluk, cocuk ayaklarini 8) |
Var mısın ,yok musun yarışmasını hatırladım birden :P :D
|
Alıntı:
|
bence üye olmalarında hiç bir sakınca yok. gülmek ömrü uzatır ;)
|
pazar günü calismayi sevmem ama böyle tipler olunca senleniyro pazar günüm.. msn de tartisalim diyor :) sen git, ayilinca gel sonra agzini iyi bir calkala sonrada iki kelimeyi yan yana getirip ne demek istiyorsan söyle bakalim 8)
|
biz olsak şimdiye çoktan chpde ban yemiştik...
ne kadar demokratız... bu arda mitingte demokrasi için darbeye hayır diyebilecek misiniz? |
Alıntı:
Hem ADD para bulmuş mu ki miting düzenliyor bi ara kart istiyorlardı üyelerden paraları toplamak için. ;D |
Alıntı:
|
Ya bunlarin bir tanesimi iki kelimeyi bir araya getiremez, ya bir tane kültürlüsüne rastlamadim.. isleri, gücleri kopyala yapistir sonra gel tartisalim bende böylelerine diyorum sen gibi aga baban baykal gelsin belki iki kelimeyi bir araya getirir yada her zaman yaptigi gibi kivirir!
|
chp li enayiler varken para aramaya ne gerek var :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı: