Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Erbakan bu sözleri söyledi mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35913)

Berika 07-14-2008 15:51

Erbakan bu sözleri söyledi mi?

MALKOÇ'TAN İDDİALARA SERT TEPKİ

http://resim.samanyoluhaber.com//hab...9/3/108933.jpg
Ergenekon terör örgütü kapsamında tutuklanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un 22 Temmuz seçiminin ardından bir grup ulusalcı isimle toplantılar düzenlediği ortaya çıktı.

Ankara'daki Kent ve Patalya otellerinde düzenlenen toplantılara Kamran İnan, Mehmet Haberal, Şükrü Sina Gürel, Mümtaz Soysal, Hasan Korkmazcan, eski MGK Genel Sekreteri Tuncer Kılınç ve Yaşar Okuyan gibi isimler katıldı. Toplantıların ana gündemi ise AK Parti'ye karşı alternatif arayışı idi. Son iki gündür bu toplantıları kaleme alan Sabah yazarı Yavuz Donat dün ilginç bir ayrıntıya yer verdi. Grubun koordinatör olarak atadığı Yaşar Okuyan, destek aramak için Deniz Baykal (CHP), Zeki Sezer (DSP), Süleyman Soylu (DP), Erkan Mumcu (Anavatan) ve Recai Kutan'a (Saadet) gitti. Okuyan, aktif siyasetin dışındaki kıdemli isimlerden Süleyman Demirel, Rahşan Ecevit ve Necmettin Erbakan ile de görüştü. Okuyan'ın teklifine en fazla itibar eden Erbakan oldu. Erbakan, Okuyan'a, "Sizden çok rica ediyorum... Gidiniz, ikisini de (Erkan Mumcu ve Süleyman Soylu) kulaklarından tutunuz, benim önüme getiriniz. Ben ikisine de gerekeni söylerim... Bu muhteşem projenizi desteklemelerini sağlarım." dedi.

Ancak bu iddiaya Saadet Partisi'nden tepki geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Erbakan'ın hukukçu kurmayı Şeref Malkoç, Donat'ın anlattıklarının gerçeği yansıtmadığını kaydetti. Malkoç, "Bu, Sayın Erbakan'ın üslubu değildir. Böyle lüzumsuz oluşumların içerisinde olmayız." dedi. Kendilerinin geçmişte sadece MHP ile ittifaka gittiğini hatırlatan Malkoç, bunun dışında bir oluşum içerisinde yer alma düşünceleri bulunmadığını belirtti. Erbakan'ın nazik konuşma üslubuna da vurgu yapan Malkoç, "Bu yayımlanan ifadeler zaten olayın doğru olmadığını işaret ediyor. Zira Sayın Erbakan'ı az çok tanıyanlar onun bu şekilde konuşmayacağını bilir. Zaten biz bu tarz lüzumsuz oluşumlara da prim vermeyiz." ifadesini kullandı.
Zaman

14.Temmuz.2008 10:03:14

hakansükür 07-14-2008 16:23

Erbakan'ın böyle birşey apacağına asla inanmam.Adı ergenekonla geçen bir postal kafalı olarak tutuklanan tolonun sözüne ne kadar güvenilir.

Beritan 07-14-2008 16:32

ben hocamın ..bu kadar basit düşüneceğine inanmıyorum...
asla böyle düşünme...

hakansükür 07-14-2008 16:37

Bu olaya ANCAK
KARGALAR GÜLER

Beritan 07-14-2008 16:39

Alıntı:

hakansükür Nickli Üyeden Alıntı
Bu olaya ANCAK
KARGALAR GÜLER

:-\ :-\ ???

Neşe 07-14-2008 16:40

çok ilginç umarım uydurmuşlardır >:(

Üç mevsim 07-14-2008 20:29

Çok ilginç umarım uydurmuşlardır şeklindeki cümlelerinizi esefle karşılıyorum arkadaşlar. Apaçık bir sallama bu, ancak bu kadar hayalperestlik olur. Cümlelere bak, saçma sapan lafllar..

Beritan 07-14-2008 20:31

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Çok ilginç umarım uydurmuşlardır şeklindeki cümlelerinizi esefle karşılıyorum arkadaşlar. Apaçık bir sallama bu, ancak bu kadar hayalperestlik olur. Cümlelere bak, saçma sapan lafllar..

:-* :-*
evet kesinlikle söylemez..+

LoNeLiNeSS 07-14-2008 20:33

Akparti ye karşı oluşturulmak istediği milli cephe ye ne demeli.. İçinde Genç Parti Anap DYP olduğu.. Erbakan son yıllarda gösterdiki yapmaz denilen kendine yakıştırılamayan şeyleri bile yapabiliyor.. Erbakan ın bu oluşumun içinde yer almaması bence çok büyük bir süpriz olur.

Beritan 07-14-2008 20:34

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Akparti ye karşı oluşturulmak istediği milli cephe ye ne demeli.. İçinde Genç Parti Anap DYP olduğu.. Erbakan son yıllarda gösterdiki yapmaz denilen kendine yakıştırılamayan şeyleri bile yapabiliyor.. Erbakan ın bu oluşumun içinde yer almaması bence çok büyük bir süpriz olur.

benim hocam onların içinde olmazz..

tayyipleyiz 07-14-2008 20:36

Yalanlama gelmiş. Bize Hüsn-ü zan düşer ...

LoNeLiNeSS 07-14-2008 20:37

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bu sadece bir köşe yazısı yalanlama yapılmış.. Geçmiş yıldaki yaptıkları insanın kafasında soru işaretleri bırakıyor sadece ;)..

Beritan 07-14-2008 20:40

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Bu sadece bir köşe yazısı yalanlama yapılmış.. Geçmiş yıldaki yaptıkları insanın kafasında soru işaretleri bırakıyor sadece ;)..

ssoru işareti bırakması yaptığı anlamına gelmiyor demi..
şimdi şunu düşünüp tartışmasınamı giricez..erbakan nerde hata yaptı...
neyse ben bu konuda susuyorum..son ve emin olduğum tekşey...ben her halukarda hocamın bu taarz bir oluşuma gireceğini inanmıyorum...burda acaba demenizde çok enteresan

güliş 07-14-2008 20:42

Bence yine ortalığı karıştırmak için yazılmış çirkin ifadelerden başka bişey değildir... >:(

Beritan 07-14-2008 20:43

Alıntı:

güliş Nickli Üyeden Alıntı
Bence yine ortalığı karıştırmak için yazılmış çirkin ifadelerden başka bişey değildir... >:(

evet gerçekten bu konu milleti bir birine kırdırmaktan başka bir anlamı yoktur...

Demokrat 07-14-2008 20:44

"hadi oradan", "hadi oradan" 8)

oguzdesouza 07-14-2008 20:56

Bu saatten sonra Erbakan ne söylerse söylesin hep bize yarıyor...

Kendi bilir, biz saygı duyarız...

hakansükür 07-14-2008 21:06

Bırakın boş lafları Hoca emirelle işbirliği yapacak nerde görülmüş...Demirel ülkeyi sevmez Erbakan sever bunların yanyana gelmesi mümkün mü?

LoNeLiNeSS 07-14-2008 21:08

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

neyse ben bu konuda susuyorum..son ve emin olduğum tekşey...ben her halukarda hocamın bu taarz bir oluşuma gireceğini inanmıyorum...burda acaba demenizde çok enteresan

Erbakan ın içindeki o iktidar hırsı bazı kararlarında onun sağlıksız düşünmesine yol açıyor olabilir. Belki böyle bir oluşumun içinde yer almamış olabilir.. Ama içinde ki o hırs ve yaptıkları bizim o yönde düşünmemize sebeb oluyor.. Belki ümmü hanım siz duygusal yaklaşıp benim hocam, benim liderim asla öyle bir şey yapmaz diyorsunuz.. Ama dışarıdan bakan birisi şüpheye düşebilir açıkcası.. İnsanların bu şekilde düşünmesinin sebebi yine kendisi Erbakan dır.
;) ;) ;)

hakansükür 07-14-2008 21:16

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Erbakan ın içindeki o iktidar hırsı bazı kararlarında onun sağlıksız düşünmesine yol açıyor olabilir. Belki böyle bir oluşumun içinde yer almamış olabilir.. Ama içinde ki o hırs ve yaptıkları bizim o yönde düşünmemize sebeb oluyor.. Belki ümmü hanım siz duygusal yaklaşıp benim hocam, benim liderim asla öyle bir şey yapmaz diyorsunuz.. Ama dışarıdan bakan birisi şüpheye düşebilir açıkcası.. İnsanların bu şekilde düşünmesinin sebebi yine kendisi Erbakan dır.
;) ;) ;)

Erbakan Hoca hiçbir zaman koltuk hırsı yapmamıştır.Bize düşen araştırıp yorum yapmak böyle düşünmemize sebeb Erbakandır sözü akıl işi değil.Zira Peygamber efendimizin kızına Atılan haksızca iftiralar o zaman HZ FATIMA yüzünden oldu.Çünkü o zamanın öyle düşünmesine sebeb oydu diyebiliriz.Herşeyi araştırmadan hırs falan filan dememiz cahillikten ibarettir .
BEN HER ZAMAN DERİM.

TARİHTE İKİ İNSAN ANLAŞILMAMIŞTIR.
1 - CENNETMEKAN [size=10pt]ABDULHAMİT HAN

2 - ERBAKAN[/size]

cartman 07-14-2008 21:16

Hiç inandırıcı değil...Sanki birileri bağları çözmeye biribirimize düşürmeye çalısıyor ama Rabbim kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirsin :-*

murat kurt 07-14-2008 21:20

Sanki Erbakanı taklit etmiş ama çok komik olmuş

Erbakan kulaklarından tutun önüme getirin demez..

Bu saçma

hakansükür 07-14-2008 21:21

Alıntı:

ozturks Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bırakın boş lafları Hoca emirelle işbirliği yapacak nerde görülmüş...Demirel ülkeyi sevmez Erbakan sever bunların yanyana gelmesi mümkün mü?

"bırakın boş lafları......"biz erbakan bunu yaptı demedik haberi değerlendirdik yada değerlendirmedik bile bizde uyandırdıgı izlenimi paylaştık haberin altında.Velek ki değerlendirdik erbakan bunu yapmıştır dedik o zaman demekki erbakan bizde bu imajı oluşturmuş,fikirlerimize karşı bu şekilde bi çıkış yapmak da size düşmez...

Ben her gelen habere doğru gibi yorum yapılmasına karşıyım.Sn Başbakanımız Erdoğan'a atılan iftiraları mesela öcalana Sn demesi gibi iftiraları duyar duymaz araştırmadan eleştirelim.Eleştirelim bizim düşünmemizi sağlayan da erdoğandır diyebilirmiyiz.Böyle insani davranış olmaz
Peygamber Efendimiz (s.a.v) ne buyuruyor

[b]Fasıktan haber geldiği zaman araştırınız

tayyipleyiz 07-14-2008 21:23

Lütfen yazı boyutlarına dikkat edelim. Sevgilerimle ... :)

murat kurt 07-14-2008 21:27

Erbakanın bize karşı suçu çoktur,büyük laflar etmiştir

Ama ben Hocayı biraz tanıyorsam yukardaki anlatım bir senaryodur.

Hakan kardeşim kimin fasık olduğunu bilemezsin..O yüzden büyük konuşmayalım

Demokrat 07-14-2008 21:27

Yazi boyutu büyütülünce daha mi anlasilir olunuyor yoksa daha mi karsidakinin gözüne sokulmak isteniyor.. gereksiz kirlilik yapan bu yazi boyutu en basta karsidakine saygisizliktir bana saygisizlik yapan biri dogruyu söylese ne yazar, söylemese ne yazar!

hakansükür 07-14-2008 21:30

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Erbakanın bize karşı suçu çoktur,büyük laflar etmiştir

Ama ben Hocayı biraz tanıyorsam yukardaki anlatım bir senaryodur.

Hakan kardeşim kimin fasık olduğunu bilemezsin..O yüzden büyük konuşmayalım

Kimin fasık olduğunu biliyorum demiyorum.
Her gelen haberi araştıralım.Zira fasık'ın kim olduğu belli değil...

hakansükür 07-14-2008 21:34

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

"bırakın boş lafları......"biz erbakan bunu yaptı demedik haberi değerlendirdik yada değerlendirmedik bile bizde uyandırdıgı izlenimi paylaştık haberin altında.Velek ki değerlendirdik erbakan bunu yapmıştır dedik o zaman demekki erbakan bizde bu imajı oluşturmuş,fikirlerimize karşı bu şekilde bi çıkış yapmak da size düşmez...

Ben her gelen habere doğru gibi yorum yapılmasına karşıyım.Sn Başbakanımız Erdoğan'a atılan iftiraları mesela öcalana Sn demesi gibi iftiraları duyar duymaz araştırmadan eleştirelim.Eleştirelim bizim düşünmemizi sağlayan da erdoğandır diyebilirmiyiz.Böyle insani davranış olmaz
PEYGAMBER EFENDİMİZ NE BUYURUYOR

FASIKTAN HABER GELDİĞİ ZAMAN ARAŞTIRINIZ

bizimde unutmadıgımız şeyler var yukarıda siz demişsiniz erbakanın böyle insanlarla biraraya gelmesi mümkün değil diye ama erbakan böyle insanlarla biraraya geldi hatta daha beterleriyle;tuncay özkanın kanalına çıkmadı mı sayın erbakan !!! evet güzel bi hadisi şerif yazmışsınız ama bu sizin gösterdiğiniz tavrın savunucusu değil....

Kardeşim senin dediğin bir araya gelmesi gayet normal kanala çıkyor partisine oy topluyor.Yarın deniz baykal tv açarsa Sn erdoğanın gitmeyecek kesin diyebilirmisiniz.Bu gibi olaylar siyasette gayet normaldir.

Esra KAÇ 07-14-2008 21:36

Sayın Erbakan'ın bu şekilde konuşacağına ve bunlarla görüşme yapacağına inanmıyorum.İnşallahta benim düşündüğüm gibi bu söylntilerde gerçeklik yoktur.

güliş 07-14-2008 21:37

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı
Hiç inandırıcı değil...Sanki birileri bağları çözmeye biribirimize düşürmeye çalısıyor ama Rabbim kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirsin :-*

amiin inşallah

LoNeLiNeSS 07-14-2008 21:38

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

bizimde unutmadıgımız şeyler var yukarıda siz demişsiniz erbakanın böyle insanlarla biraraya gelmesi mümkün değil diye ama erbakan böyle insanlarla biraraya geldi hatta daha beterleriyle;tuncay özkanın kanalına çıkmadı mı sayın erbakan !!! evet güzel bi hadisi şerif yazmışsınız ama bu sizin gösterdiğiniz tavrın savunucusu değil....

Kardeşim senin dediğin bir araya gelmesi gayet normal kanala çıkyor partisine oy topluyor.Yarın deniz baykal tv açarsa Sn erdoğanın gitmeyecek kesin diyebilirmisiniz.Bu gibi olaylar siyasette gayet normaldir.

Aynı cümleleri daha öncede bu forumda banlanan bir üyeden duymuşdum. Siyasi kazanç için başörtüsü ile dalga geçenlerin başörtüsü düşmanlarından başkasının izlemediği bir kanala çıkmak ne kadar doğru..

isimsiz 07-14-2008 21:41

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı

işte bu +1 :-*

isimsiz 07-14-2008 21:43

bir konuya parmak basmak istiyorum demirelle hocam okuldan arkadaştır. hocam her zaman demireli hidayete namaz kılmaya davet etmiştir :)

hakansükür 07-14-2008 21:43

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Aynı cümleleri daha öncede bu forumda bir başkasından duymuşdum.. Siyasi kazanç için başörtüsü ile dalga geçenlerin başörtüsü düşmanlarından başkasının izlemediği bir kanala çıkmak ne kadar doğru..

2 gün önce başörtüsü ile dalga geçerek islamla alay eden ve islama saldıran STAR tv'ye AKPARTİ yetkilileri çıkyor ama.Bu gibi olaylar normaldir.Hiç beklemediğin yerden oy gelir bu siyasiler daha iyi bilir.Yani her başörtüsüne saldıran kanala çıkmazsak 2-3 tane kanal kalır.Senin reklamını kim yapacak söylermisiniz.3 kanalla iş yürür mü?

hakansükür 07-14-2008 21:45

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
bir konuya parmak basmak istiyorum demirelle hocam okuldan arkadaştır. hocam her zaman demireli hidayete namaz kılmaya davet etmiştir :)

Bzi ne diyoruz sen ne diyorsun.Biz anyadan bahsediyoruz sen konyadan

RDönmezs 07-14-2008 21:46

Buna inanmak istemiyorum inşAllah gerçek değildir bu konuda son noktayı hoca söyler ;)

isimsiz 07-14-2008 21:48

Alıntı:

Alıntı:

Bzi ne diyoruz sen ne diyorsun.Biz anyadan bashsediyoruz sen konyadan

ben size söylemedim zaten şimdi tartışmaya girmeyeceğim çünkü ben bu konularda çok tartıştım aynı tas aynı hamam sıfıra sıfır elde var sıfır ben hocamdan eminim emin olmasam onun davasının peşinden gitmezdim kim nasıl istiyorsa öyle düşünsün. ben sadece ek bilgi verdim. SAYGILARIMLA.... :-*

hakansükür 07-14-2008 21:48

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Buna inanmak istemiyorum inşAllah gerçek değildir bu konuda son noktayı hoca söyler ;)

Hoca söyleyemez (şimdilik) çünkü hapiste ama benimsediği parti yetkilisi bu haberi yalanladı.

hakansükür 07-14-2008 21:49

Alıntı:

Alıntı:

2 gün önce başörtüsü ile dalga geçerek islamla alay eden ve islama saldıran STAR tv'ye AKPARTİ yetkilileri çıkyor ama.Bu gibi olaylar normaldir.Hiç beklemediğin yerden oy gelir bu siyasiler daha iyi bilir.Yani her başörtüsüne saldıran kanala çıkmazsak 2-3 tane kanal kalır.Senin reklamını kim yapacak söylermisiniz.3 kanalla iş yürür mü?

O kanallara çıkmakla yürüyomuymuş bari ???

Yürür yürümez o ayrı mesele ama çıkıyor diye eleştirilemez.

hakansükür 07-14-2008 21:50

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Bzi ne diyoruz sen ne diyorsun.Biz anyadan bashsediyoruz sen konyadan

ben size söylemedim zaten şimdi tartışmaya girmeyeceğim çünkü ben bu konularda çok tartıştım aynı tas aynı hamam sıfıra sıfor elde var sıfır ebn hcamdan eminim emin olmasam onun davasının peşinden gitmezdim kim nasıl istiyorsa öyle düşünsün. ben sadece ek bilgi verdim. SAYGILARIMLA.... :-*

Size birşeyler diyeceğim ama neyse

All times are GMT +3. The time now is 05:37.