![]() |
▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄
Arkadaşlar Yeni bir sistemle karşınızdayız.... Bayadır foruma girmiyordum... Bir güvenlik sitesine takılıyordum. Ama bu ara burdayım.. Madem görevliyiz hakkını verelim dedim.
Neyse sorunlar bölümünü karıştırırken baktım bölüm çok kalabalık. Diğer moderator kardeşim RDönmezs ile bu konuyu görüştük... Tartıştık.. Ve Üyelerin sorunlarını yazıp cevap alabileceği tek bir konu açmaya karar verdik... Bu konu sabit kalacak... Bundan sonra bilgisayar sistem güvenlik konularında bir sorununuz olduğunda buraya mesajla yazıyoruz ve yetkili kişiler size cevap veriyor... Olay bu... Yeterince açık zaten... Yetkili Kadro : -RDönmezs -SadeceAli -Deniz.Feneri- -YavuzSultanSelim- Not : Eminim forumda sistem ve güvenlik konularında bilgili başka arkadaşlar vardır... ancak şu an sadece ikimiziz... kendini belli eden ve aktif olan üyeleri gördükçe o üyeyle konuşup buraya alacağız... Not : Bu yardım sistemini üye olduğum başka bir forumdan esinlenerek oluşturduk...Bunu da belirteyim... Hak geçmesin onlara... Lütfen çok güzel mükemmel olmuş.. çok güzel düşünülmüş gibi sadece yorum içeren mesajlar atmayalım.. SadeceAli , RDönmezs |
-Online AK Servis-
Hayırlı olur forumumuz için inşAllah :-* ben elimden gelen yardımı yapıyorum / yapacağım.. ;)
|
-Online AK Servis-
Öncelikle tebrik ederim. Çok güzel bir düşünce ... Hayatiyeti daha da güzel olmuş. :)
Ben ilk sorumu sorayım o zaman ... MSN kişisel iletimi değiştiremiyorum. "Şu anda değiştirilemedi, daha sonra deneyiniz" türü bir sorun yaşadım. Cevabını iştiyakla bekliyorum. Teşekkürler. :) |
-Online AK Servis-
Alıntı:
|
-Online AK Servis-
Bu günlerdir sürüyor. :)
|
-Online AK Servis-
Alıntı:
|
-Online AK Servis-
Alıntı:
|
-Online AK Servis-
Eyvallah, teşekkür ederim. Akservis gönüllüleri, iyi ki varsınız. :)
|
-Online AK Servis-
Alıntı:
|
-Online AK Servis-
Alıntı:
|
-Online AK Servis-
İpuçlarını aldım ya ... Ona bakarım inşaAllah, olmazsa kapınızdayım. :)
|
-Online AK Servis-
Alıntı:
|
Rıdvann, Aliiiişşşşş... Ablacım benim pc çok donuyor ya.. ??? Eskiden usluydu artık bana çok karşı geliyor.. :( Ben izin vermeden kendi kendine kapanıyor.. Yükledğim Winamp programından sonra böyle olmaya başladı..Acaba o mu yapıyor..? >:( ;D yani günahını almıyayım programın tesadüfte olabilir..Çok yavaş..Kamplumbağa bile daha hızlı.. :( Çözerseniz bir hafta her güne kesintisiz beş artı.. ;D küçümsemeyin toplamda 35 adet artı ediyor..Ve ben bunu kimseye yapmam.. :-X ???
|
Alıntı:
pc donması çok genel bi sorun... baş ağrısı gibi düşün... bi insanın onlarca farklı sebepten başı ağrır.... son günlerde yüklediğin programları tekrar bakıp hatırlayop sölermisin bana... ? |
Alıntı:
|
Ben sorunlarımı bir yazsam buraya ,bana 365 gün yanımda olacak teknik ekip gönderirisiniz.. :'( :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Pc 'den çok ben baş derdiyim aslında ,ama benim asıl sorunum internet bağlantımla ilgili saat gece 2 de kesiliyor.. tabi müşteri servisleride o engin bilgileri ile gerçekten çoook yardımcı oluyorlar!!! Bilgisayarcı virüsle ilgili diyor pc ye format atalım diyor ,bense pek bir alaka kuramadım ama onuda deniyeceğim.. :'( |
Çok güzel bir fikir olmuş cidden =)şimdiden ikinizede kolay gelsin..sorularımdan sıkılırsanız da Allah sabır versin ;D
sorunlarımı yazacağım inşaallah yalnız anlaşılır şekilde olması için zaman lazım..kolay gelsin :) |
Alıntı:
format atma derim ama böyle uzaktanda pek faydalı olunmaz biz elimizden geleni yaparız.. |
Alıntı:
Kesinlikle haklısın birde ismini soruyarlar insanın , sanırım 5 dakika ismimin Sevda değil Sevde olduğunu anlamaya çalışarak geçirdiler , bırak ismimi ne yapacaksın bana bilgi lazım değil mi? Ama yoook , peki Sevde hanım şunu şöyle yapın Sevde hanım, sonuç sıfır gerçekten kötü bir ekipleri var.. Bu format işinede gelince virüsler Pc'me misafirliğe geldiler nezaketten anlamıyorlar zor kullanacağız mecburen. :D Ayrıca bilgiler için teşekkür ediyorum.. :) |
Alıntı:
virüsleri temizlemek için bilgisayarında sağlam güçlü bir anti virüs programı olması lazım bunun içinde size tavsiyem benimde kullandığım ve sitemizde resimli anlatım yaptığım avira antivir programıdır; http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=43069.0 konuda herşeyi anlattım yükleyip bilgisayarınızı bir taratın tahminimce epeyi virüs bulup silecektir ;) |
hayırlı geceler... http://www.imagechef.com/ic/view.jsp...9190b9&msgid=0 linkindeki resmi alamıyormuyuz acaba?? ben epey uğraştım olmuyorda..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yani demek istediğim düzenlemek için uğraşmayın...... siz bilgisayarım bozuk deseniz bile yeter... biz hemen teşhisi koyarız.. o derece yani... ;D |
Msn 9.0 Beta yı yükledim, sorun çözüldü. Beta olması açıkları olduğunu gösterirmi bilmiyorum. Ama ingilizce bu sorun değil. Teşekkür ederim yardımlarınız için ... :)
|
ali ilk bana gelmen gerekiyodu böyle bir durum da ama hadi affetim seni :-X :D
|
Bir soru daha ... ;D
Skystar 2 tv kartımı bilgisayarım görmüyor. Slot değiştirdiğime farkına varıyor, ancak yeniden başlattığımda aygıt yöneticisinde göremiyorum. Siz sorun isteyin bende çok. Yani yeni bir donanım olarak algılamaıyor. Ne yapmayalıyım ? :) |
˙·٠٠•● Hareketli ama cıvık olmayacak bi Alemdar yazılı imza istiyorum ˙·٠٠•●••٠·˙
|
Alıntı:
|
hayırlı bir işe imza atmışsınız gerçekten,kutluyorum..
benim bilgisayarımın sorunu yerel disk c dolmuş.nasıl boşaltacam.sanırım bazı programları kaldırmam gerekiyormuş ama tanıdıklarım var tanımadığım programlar var.ne yapmalıyım :( |
Alıntı:
|
tamam bir çok program var.sadece kendi kullandıklarımı biliyorum yabancı anlamadıklarım var.sanırım ben üstesinden gelemeyecem.kullandıklarımı kaldırayım bari teşekürler..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
avatar yapma programı indirdim.. win zipde üstüne tıklıyıp kurdum.. birdaha üstüne tıklayınca yine kurulum oluyor açma bölümü yok .. tekrar tekrar kurup sonuna bakıyorum sadece son sekmesi seçeneği var anca ona tıklıyorm yine program açılmıyor
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 06:10. |