![]() |
:)
ne oldu ya neden killetiniz yoksa sogledim sözleri yetiremedinizmi :D
|
Alıntı:
Sen önce git adam gibi Türkce okumasini, yazmasini ögren sonra gel dikkat et yolda kirmizi baslikli kizin babasi görmesin seni vurur, öldürür :) |
sen hakkatten çoçukca birisin ya yoksa ben çoçukların forumuna mı girdim :D
|
Çocuk parkı biraz daha ilerde ;) Yanlış tarif etmişler sana ..
|
siz kimsiniz abdullah olacak kisinin sag kolumusunuz :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Defolup gitmen için mutlaka ban yemen gerekiyo demek ki yüzsüzlüğün böylesi... :D
|
Alıntı:
|
sizin şu baskan dediniz sadece site yapan ama buranında nasıl baskanı olduysa anlamadım ama onu bana bi çagırın hadi bekliyorum
|
Alıntı:
|
sende aga babani cagirda coluk, cocukla ugrasmayalim :)
|
akparti forum boş insanların toplantıyı yerdir :)
|
Alıntı:
abdullah size çok sey yapmış herhALDE :D |
Alıntı:
|
konu neden kitlenmiyor acaba : :o vede şu banlanmıyor
|
valla onu isteyen bendegil sensin :D belli oluyo kime yaptıgı :D
|
bunuda sokaga salmislar, anlasildi :)
|
Alıntı:
|
Terbiyesiz mesajları alıntı yapmayın !
|
lan köpek ipinimi kopardın yoksa sahibinin elindenmi kaçtın
|
ya yeter ama offf iyice burası mahalle kavgasına döndü kurt musun köpek misin nesin git kendi çöplüğüne yeter burdan sana iş çıkmaz
|
Tasması var , geldiği yere iade edilecek birazdan ;)
|
Alıntı:
|
aha zabita alametli faruk abide geldi abi böyle tasmayla filan olmayacak direkt zehirleyin sunlari neme lazim kuduz filan bulasir :)
|
Eğlencenizi böldü isem kusuruma bakmayın ama pisti gösterdim kurtumuza havlamak kadar uçmayı da biliyormu denedik. Yere çakıldı ama ... :)
|
:D
|
neyse bugünde iki muhalifle stres attik bir gün hic gelmeyecekler diye cok korkuyorum :'( :'( :'(
|
yazık oldu köpekcige acıdım :D
|
Alıntı:
|
Ne oldu :otüh ya ;D
|
Alıntı:
|
sagolasin faruk abi, yüregime su serptin.. urol- kon iyi delirdi simdi damlar, beni abdullah kaca sikayet edecekmis yok basbakana sikayet etse ne yazar :)
simdi listeye bakayim solcu geldi, milliyetci geldi sirada bir liberal yada sp li var :) |
˙·٠٠•● SeLamunaleykum Arkadaşlar nasılsınız bakalım eğlenceyi kaçırmışız yine˙·٠٠•●••٠·˙
|
nedense ben hiç zevk almadım !
ahmet abi sen de iyi delirtiyorsun var ya ;D |
Alıntı:
|
Selamun aleyküm, 3 gündür giremedim foruma, ben yokken haddini bilmez birileri üye olmuş, üzüldüm doğrusu, ama çabuk sepetlemişsiniz ;) neyse bu kadarla geçmiş olsun...
|
All times are GMT +3. The time now is 05:20. |