![]() |
Genç Siviller 26 Temmuz’da Ankara’ya çıkarma yapacak
Meclis'e, siyasete, demokrasiye, özgürlüğüme dokunma demek için. Adım seslerimizin Ankara'nın her yerinden duyulması için. Adımlarını adımlarımıza katar mısın? Darbeye karşı Ankara'da bir ses olur musun? Bugüne kadar hep Ankara konuştu, biz dinledik; Ankara söyledi biz inandık; Ankara karar verdi, biz uyguladık. Ankara'nın gri binalarında yapılan planlar bize çok ağır bedeller ödetti. Ankara'nın soğuk odalarında yapılan fısıldaşmalar evlerimizde feryatlar kopardı. 60 darbesi Ankara'da tertiplendi. Başbakan'ın kalemi ilk olarak Ankara'da kırıldı. 71 muhtırası Ankara'da yazıldı. 11 Eylül'ü 12 Eylül'e bağlayan gece tüm ışıkları yanan tek bina Ankara'daydı. Sayıları binleri aşan faili meçhul cinayetlerin kararları tek tek Ankara'da alındı. Diyarbakır Hapishanesi'nde yapılacak işkencelerin dozu Ankara'da ayarlandı. Batı Çalışma Grubu Ankara'da kuruldu. 28 Şubat'ın startı Ankara'da verildi. Üzerinde 'Andıç' yazan kâğıtlar Ankara'da elden ele dolaştı. 27 Nisan e-muhtırası Ankara'daki bir internet sitesinden yayımlandı. Cumhuriyet Mitinglerinin ilki Ankara'da yapıldı. 367 kararı Ankara'da verildi. Partileri kapatan başsavcıların tümü Ankara'da yaşıyor. Meclis'e karşı muhtıra yayınlayan Yargıtay'ın, Danıştay'ın binaları Ankara semalarında yükseliyor. Kendini Meclis'in üstünde gören Anayasa Mahkemesi Ankara'ya tepeden bakıyor. Bugünümüzü ve geleceğimizi temellerinden sarsan Ergenekon depreminin merkez üssünün Ankara olması da sürpriz değil. Sonuç olarak; darbeler, muhtıralar, derin örgütlenmeler, faili meçhul cinayetler, parti kapatmalar, idamlar, işkenceler hep Ankara'da konuşuldu, Ankara'da planlandı. Tüm bunlar olurken biz Ankara'yı çok başı boş bıraktık. Ankara da bu ülkede 70 milyon insan yaşadığını çoğu zaman unuttu. Darbeye karşı 70 milyon adım atmak için sokağa çıkanların yolu 26 Temmuz'da Ankara'dan geçiyor. Şimdi içinden geçtiğimiz ağır çekim darbeye karşı, ortaya dökülen Ergenekon çetesine karşı, parti kapatmalara karşı Ankara sokaklarında ses çıkarmak zamanıdır. Yine tek ses, tek renk, tek slogan tek pankart. Beyazlar içinde. Meclis'e, siyasete, demokrasiye, özgürlüğüme dokunma demek için. Adım seslerimizin Ankara'nın her yerinden duyulması için. Adımlarını adımlarımıza katar mısın? Darbeye karşı Ankara'da bir ses olur musun? 26 Temmuz'da Ankara'da olacağız, hep birlikte "Darbelere hayır" diyeceğiz. Mitinge katılmak için irtibat adres ve numaraları: E-mail: darbelerehayir@gmail.com Tel: 0536-519 54 06 veya 0536-888 83 67 |
Ortak Akıl Hareketi 26 Temmuz’da Ankara’ya çıkarma yapacak
Forumun Ankara ekibi sizlerde katılım gösterin artık bizim yerimize.. :-*
|
herkesi bu mitinge bekliyoruz, ayrıca facebooka da bekliyoruz...
Ortak Akıl Hareketı Grubu (DARBEYE DEĞİL, DEMOKRASİYE SAHİP ÇIK) http://www.facebook.com/group.php?gid=21124402283 |
Mitingi izledim..Provakatörlükten başka bir şey yok..Savcıya söylenen sözler çok agır...Bunlar SOROSUN parasıyla yapılan turuncu mitingler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Cumhuriyet mitingleri türkiye tarihinin en büyük mitingleridir.16 ilden insanlar gelmiş bursaya sadece 10 bin kişi varmış demekki BİNDİRİLMİŞ KITALAR BURSADAYDI |
Alıntı:
|
gördük o cumhuriyet mitinglerinin gücünü.. o gelincik tarlasini üc kurusa satti tuncay özkan :).. aslinda cumhuriyet mitinglerini sevdim ben bize ekstra puan getirdi..
neymis efendim öyle bindirilmis kitalarla secim kazanilmiyormus 8) |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://resim.samanyoluhaber.com/resi..._pankart02.jpg |
Alıntı:
birileri adina sen karar verme istersen.. siz dün ak dedigine bugün kara diyorsunuz.. dün tükürdügünüzü bugün yaliyorsunuz diye herkeside öyle mi saniyorsunuz :) 10 yilda ne kadar gelistigimizi göremiyorsun herhalde 28 subat geceli cok oldu, hatirlatirim 8) |
Alıntı:
|
dün apo ya gül veren terörirstler karsimiza ülke sevdalisi olarak cikmis.. ha apo ha bunlar al birini, vur ötekine topunun cani cehenneme 8)
|
Apoya defalarca sayın diyenler ülke sevdalısı olabilir mi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
siz kelimelere anlam yükleyin, sizler atatürkcü filan degilsiniz maocusunuz birakin bize devrim, cumhuriyet masallarini okumayi.. bu ülke pisliklerden ariniyor, ak günler bizleri bekliyor, isinize gelirse gelmezse birileri gibi terket demeyiz buyrun sizde bu güzelliklerden nasiplenin 8) |
Alıntı:
biz yine sayın dedik siz köpeği olmuşsunuz aponun beeeeee >:( >:( |
Alıntı:
Ben bu günleri iyiki gördüm bunların hesabı sorulacak Çünkü.Tarih bu günleri yazacak..Demokrasini ayaklar altına nasıl alındıgını yazacak..AKP sonrası türkiyeyi satanların kafasını ezecegiz merak etme |
al, gör bakalim benim basbakanimin ülke sevdasini, bayrak sevdasini!
http://www.milliyet.com.tr/2006/05/0...m/sonsiy13.jpg |
Alıntı:
|
:-X
|
Alıntı:
|
Alıntı:
eee sorun nerede bir ülkenin basbakani ulusal anlasmalar imzalayabilir yoksa yok burada papa heykeli var, burada imza olmaz mi diyecekti :) |
Alıntı:
aponun heykeli olsa belki hoşuna giderdi değilmi |
Alıntı:
hadi kardeş kendi çöplüğüne git buaraları sana göre bir yer değil, yoksa akların arasında ezilir kalırsın. |
Heralde bu mitinglerin amacı akp kapanınca ortaya atılan şeneri iktidara taşımak...Ama boşuna çırpınmayın şenerin cumhuriyet ilkelerini benimsemedigi açık.O da kapatılır.Bu mitingler boşuna
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şunu niye banlamadınız halaa yaaaaaaa :D ;D
|
Alıntı:
haddini bileceksin 8) |
Biz onlar gibi değiliz arkadaşlar, fikrini söylüyor diye kimseyi banlamayız. Taşkınlık yapmayanların banlanması için bir sebep yok. Muhalif olmak banlanma sebebi değil.
|
Alıntı:
Bende darbeye karşıyım sadece diyorum ki türkiyeyi akp yönetmemeli |
Alıntı:
|
Alıntı:
yaa sana sorarlarsa kimin yöneteceğini söylersin tamam mı atlama hemen sazan gibi :D ;D |
Alıntı:
ne dediğinin farkında bile değil :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
biz dağdaki çobansak bunlarda davarlarımız oluyor heralde :D ;D
|
Sazan gibi atladınız gene diyorum ki ben darbeye karşıyım vatandaş olarak akp nin iyi yönetmedigini ve başka bir siyaset iradenin türkiyeyi yönetmesi gerektigini söylüyırum..Siz kendi kendinize söyleniyosunuz
|
All times are GMT +3. The time now is 05:43. |