Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   kapatın (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=36932)

Ulusalbakış 07-22-2008 16:27

kapatın

kapatın

siyah gül 07 07-22-2008 16:29

Sağcı Ufuk Uras Döktürdü

Başka işin yok herhalde araştırıp buluyorsun boşa uğraşma istersen biz bu haberlere kulak asmıyoruz

Ulusalbakış 07-22-2008 16:31

Sağcı Ufuk Uras Döktürdü

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı
Başka işin yok herhalde araştırıp buluyorsun boşa uğraşma istersen biz bu haberlere kulak asmıyoruz

Niye işte sayemde site canlanıyor millet beni görünce analiz uzmanı kesiliyor hepsi balıklama atlıyor.Bende egleniyorum burda ???

Hıfz-ı lisan 07-22-2008 16:33

kapatın

Ava giderken avlanmayın.. tabiriyle sizinle eğlenilmesin.. :)

ne kapatılıyor bu arada 8)

siyah gül 07 07-22-2008 16:33

kapatın

Alıntı:

Ulusalbakış Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı

Niye işte sayemde site canlanıyor millet beni görünce analiz uzmanı kesiliyor hepsi balıklama atlıyor.Bende egleniyorum burda ???

Devam et o halde bizde okuruz sadece güler geçeriz senin zahmetine ;D

Demokrat 07-22-2008 16:33

kapatın

bir gün burayi tekedip, bizi eglencesiz birakacaksin diye cok korkuyorum.. o degil yüzde 50 ye ulastin ben sen olmayinca önder savsiz, deniz baykal gibi olurum :)

siyah gül 07 07-22-2008 16:35

kapatın

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
bir gün burayi tekedip, bizi eglencesiz birakacaksin diye cok korkuyorum.. o degil yüzde 50 ye ulastin ben sen olmayinca önder savsiz, deniz baykal gibi olurum :)

:D :D :-*

Ulusalbakış 07-22-2008 16:37

kapatın

Alıntı:

Demokratcım seni ve akp forumu asla bırakmam.sen dünyanın ben demokrasi karşıtı insanısın ve demokrat ismiyle takılıyorsn bu çok hoşuma gidiyor.

Demokrat 07-22-2008 16:40

kapatın

Alıntı:

Alıntı:

Demokratcım seni ve Ak Parti forumu asla bırakmam.sen dünyanın ben demokrasi karşıtı insanısın ve demokrat ismiyle takılıyorsn bu çok hoşuma gidiyor.

sende haklisin senin gibilere karsi diktatör oluyorum :) ama ne yaparsin siz hakediyorsunuz böyle bir tutumu sizi adam yerine koyup birde demokrat mi takilacagiz, bak corbana :)

Ulusalbakış 07-22-2008 16:41

kapatın

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Demokratcım seni ve Ak Parti forumu asla bırakmam.sen dünyanın ben demokrasi karşıtı insanısın ve demokrat ismiyle takılıyorsn bu çok hoşuma gidiyor.

Ya demokratcım ufuk uras konusunu 2 kere açmışım bir tanesini kapatın dedim sadece ama herkez yazıp duruyor
sende haklisin senin gibilere karsi diktatör oluyorum :) ama ne yaparsin siz hakediyorsunuz böyle bir tutumu sizi adam yerine koyup birde demokrat mi takilacagiz, bak corbana :)

Demokrat 07-22-2008 16:49

kapatın

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Ya demokratcım ufuk uras konusunu 2 kere açmışım bir tanesini kapatın dedim sadece ama herkez yazıp duruyor

ah birde alinti yapmasini ögrensen :)

Üç mevsim 07-22-2008 16:51

kapatın

Bu haberin içinde birşey var da ben mi göremiyorum?

Ulusalbakış 07-22-2008 16:52

kapatın

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ah birde alinti yapmasini ögrensen :)

evet böyle hatalar yapıyorum bazen

Demokrat 07-22-2008 16:54

kapatın

ara sira mi ;D ;D

Ulusalbakış 07-22-2008 16:56

kapatın

Alıntı:

ara sira mi ;D ;D

Demokrat imzanda elbet bir gün yazıyor bu ne demek bizim kemalist bir arkadaşta bir gün yazıyor tam 1,5 senedir msn de kişisel iletisinde bu var..anlamadım nedir bu

Hıfz-ı lisan 07-22-2008 16:57

kapatın

Birgün Anlarsın ;D

Demokrat 07-22-2008 16:57

kapatın

Alıntı:

Alıntı:

ara sira mi ;D ;D

Demokrat imzanda elbet bir gün yazıyor bu ne demek bizim kemalist bir arkadaşta bir gün yazıyor tam 1,5 senedir msn de kişisel iletisinde bu var..anlamadım nedir bu

elbet bir gün anlarsin :)

Ulusalbakış 07-22-2008 16:59

kapatın

Ya bu forumda hep vakit kaybediyorum oturup ders çalışmam lazım yaz okuluna kaldım.Ama burda sizle geyik yapıyorum.offf

Hıfz-ı lisan 07-22-2008 16:59

kapatın

Tutan yok sizi..Allah zihin açıklığı versin :) ;D

Demokrat 07-22-2008 17:00

kapatın

Alıntı:

Ya bu forumda hep vakit kaybediyorum oturup ders çalışmam lazım yaz okuluna kaldım.Ama burda sizle geyik yapıyorum.offf

hadi sen oku adam ol sonra siyasete atil diyecegim ama baykal varken oradan size ekmek cikmaz :)

Ulusalbakış 07-22-2008 17:02

kapatın

Alıntı:

Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
Tutan yok sizi..Allah zihin açıklığı versin :) ;D

Sagol ama 1 ders ten kaldım öyle cemaatçılar gibi 8 dersten degil.Adamlar hoca beyfendinin evlerinde gece gündüz ders çalışıyorlar.Hala 8 dersten kalıyorlar.Ben Paso adt lerden çıkmıyorum ama demekki kafa var:D adamlar bazen gel çalıştır diyor ama yok öyleeeeeee

Hıfz-ı lisan 07-22-2008 17:03

kapatın

O kalanların cemaatle alakası yok.Çocuk yapamıyorsa cemaate bağlama nekadar akıllıca :)

Demokrat 07-22-2008 17:04

kapatın

vay gudbeddin sen neymissin böyle, desene göründügün kadar salak degilmissin :).. hatirlatirim benim gibi hic dersten kalmayip ünv bitirenlerde var hemde isten, gücten basini kaldirmayarak 8)

Ulusalbakış 07-22-2008 17:05

kapatın

Alıntı:

O kalanların cemaatle alakası yok.Çocuk yapamıyorsa cemaate bağlama nekadar akıllıca :)

Bence yapamamasının tek sebebi cemaat evinde kalması.Çünkü o evlerde adamlar özgür degil evden çıkmak için bile ABİ lerinden izin alıyorlar :D Koca adam olmuşlar ama işte her şey ortada

Hıfz-ı lisan 07-22-2008 17:06

kapatın

..İstediğin gibi olmasını beklediğinden yanlış şeyler aksettiriyorsun..hadi git sen.. :)

Demokrat 07-22-2008 17:09

kapatın

Alıntı:

Alıntı:

Bence yapamamasının tek sebebi cemaat evinde kalması.Çünkü o evlerde adamlar özgür degil evden çıkmak için bile ABİ lerinden izin alıyorlar :D Koca adam olmuşlar ama işte her şey ortada

sorma ya sende koca adam olmussun ama sadece kocamissin, adam olma konusunda gelisim kaydememissin simdi ne yapacagiz bu durumda 8)

Ulusalbakış 07-22-2008 17:09

kapatın

Alıntı:

vay gudbeddin sen neymissin böyle, desene göründügün kadar salak degilmissin :).. hatirlatirim benim gibi hic dersten kalmayip ünv bitirenlerde var hemde isten, gücten basini kaldirmayarak 8)

Ya bu arada tayyib bey üniversite mezunu bile degişmiş dün yalçın küçük fox tv de altaylının programında söyledi.

Hıfz-ı lisan 07-22-2008 17:11

kapatın

Ahmet abi seni çok sevdi ayrılıp ders çalışmaya bile gidemiyor :D

Demokrat 07-22-2008 17:12

kapatın

Alıntı:

Alıntı:

Ya bu arada tayyib bey üniversite mezunu bile degişmiş dün yalçın küçük fox tv de altaylının programında söyledi.

hadi ya :) yalcin kücük su atatürke hakaret eden eleman degil mi yoksa sen onun dediklerine inaniyor musun bakayim gudbeddin 8)

All times are GMT +3. The time now is 23:44.