![]() |
Abdullah GÜL Cumhurbaşkanı olamaz mı (!) ... tartışalım...
http://img512.imageshack.us/img512/1151/5bqc9kl9xm8.gif
ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE EŞİ. PEKİİ ATATÜRK BUGÜN YAŞASAYDI ÇANKAYAYA ÇIKARTMAYACAKLARMIYDI? >:( Ne kadar Atatürkçü oldukları işte apaçık ortada.. |
onlar atatürk yaşasaydo atatürke de kafa tutarlardı bakmmayın şimdi atatürkçülüğün arkasına sığındıklarına
bizim tarihimiz böyle osmanlı da askerler padişaha kafa tutmamışmı idi |
es selam
ya biz niçin en ufak bir sıkıntıya düştüğümüzde referans almak ihtiyacı duyuyoruz. "bak sen böyle diyorsun ama atatürkte böyle yapmış". ya bence bu çok gereksiz. atatürk ün eşi kapalı olmasaydı, türban meşru olmayacakmıydı. valla kareşim bence gül cumhurbaşkanı olmalı, hatta eşi çarşaflı bir vekilimiz var ise o cumhur başkanı olmalı. hiçkimse kusura bakmasın benim referans noktam islam. |
arkadaşlar bu adamların amaçları Atatürk ilke ve inkılaplarını korumak değil Atatürkümüz üzerinden onun gölgesinden siyaset yapmak onu kendi çıkarlarına alet ederek ülke başına geçip o makamları kendi çıkarları için kullanmaktır bu insanlar ülkeyi sevdiklerinden değil koltuğu ve liderliği sevdiklerinden böyle yapıyırlar kısacası hepsi narsist bunların
|
Alıntı:
|
Ynt: Abdullah GÜL Cumhurbaşkanı olamaz mı (!) ... tartışalım...
Alıntı:
Burda vurgulanmak istenen o değil ki arkadaşım. Yani referans değil bu,sadece bir örneklem. Bilmiyorum çevrenizde "mitingci" insanlardan ne kadar var ama, onların temel çıkış noktası bu.Dolayısıyla yaklaşımları da bu şekilde konuya. Çevrenizde bu tarz insanlar yoksa siz için iyi bir örneklem olmayabilir ama olanlar için bu bilgi gerekli diye düşünüyorum. Referansımızın İslam olduğu noktasını tartışmaya gerek yok yani. |
bakın ben size örnekLER vereyim!
ben Ankara Çankaya da oturuyorum.oturduğumuz yerde daha önceden baykal,şuanda rahşan ecevit oturuyor. Çankaya ANKARA da ki solun tek kalesidir...daha önceden yenimahalle gibi yerlerde vardı ama tek Çankaya kaldı..ÇEVREDE tek bir cami vardır,EZAN sesini şikayet ederek sıksık kıstırırlar.başıörtülü bir komşumuza miting döneminde hakaret dolu mektup gönderİLDİ..başka bir komşumuzu mahallede ki birtakım insanlar ''BAŞIKAPALI'' olduğu için sıkıştırdılar...23 NİSAN 29 EKİM GİBİ ÖNEMLİ BAYRAMLARDA TÜRK BAYRAĞINI ASMAYIP,MİTNG DÖNEMLERİNDE ASANLARIN SAYISI HAYLİ ÇOĞALMIŞTI... mahallemizde ki ortaokula giderken bana dinci lakabı takılıp,sen ASKERİ OKULDA OKUYAMAZSIN GİBİ bir takım saçma sapan ifaDELER DİLE GETİRİLMİŞTİ....BUNLARI GÖREREK BÜYÜDÜM...Merak etmeyin ALLAH IN İZNİYLE güzel günler yakın.MİLLETİN MERKEZİ OLAN AK PARTİYİ ARTIK HERKES KABULLENİYOR!!!neden???çünkü; DOĞRU TEKTİR!!!! |
haklısın var böyle zihniyetler ...
|
Alıntı:
allah sana sabırlar versin öyle bir yer ist kadıköy kadıköyde bazı elit kesimin bulunduğu yerlerde cami zor bulunur cami yapalım dedi büyük şehir ayaklanma çıktı.... |
Olamaz mı ? Cevap Tek Kelime : Olur
|
Alıntı:
|
bunlar gercek Ataturkcu degilki Ataturkun ismini kullanip siyaset yapiyorlar
|
Alıntı:
|
d.baykala göre olamaz ;D ;D.avucunu yalasın.çankayada güller açacak.ALLAH'ın izniyle
|
Alıntı:
|
iyi akşamlar beyler
m.k.ATATÜRK'ün annesinin ve bacısının da başı örtülü ama bu nereden geldiği bilinmeyen meçhul şahıslar neyle uğraşacaklarını bilmeyip kendi anasının bacısının saçındaki mahreme dil uzatıyorlar biz bu dava yüzünden iki tane şehit verdik birisi turgut özal biriside adnan menderes allah rahmet eylesin benim bacımın anamın başının örtüsüne laf eden adam yarın benim kolumdaki eşimin bilmem neresine laf eder hani lan biz özgür ve bağımsız bir ülkeydik denilen şu kulağıma geldi. Arkadaşlar siz laiksiniz biz cumhuriyetçiyiz mitinglerde söylenen ne türkiye laiktir laik kalcak siz kafanıza takmayın hayırlısı olsun allaha emanet |
Alıntı:
|
|
AK parti Abdullah GÜL aday göstermez ise demokrasiye,halkın iradesine ve seçmenlerine ihanet etmiş olur.
|
Alıntı:
|
inş olcaktır...buna inayrz inamak istyrz...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
milletin iradeesi bunu kabul etmez dedi hatta. |
evet dedi..inş hayrlısı artık
|
ABDULLAH GÜL ADAY OLMAZ İSE BUNU TABANA NASIL ANLATILACAK.HEMDE MÜTHİŞ BİR OY KAYBI OLUR.BUNU SÖYLEYEN ÇOK ABDULLAH GÜL EĞER ADAY OLMAZSA VERDİĞİM OYLARIM HARAM OLSUN DİYENLER VAR
|
Selam arkadaşlar...
Bu husustaki acizane şahsi görüşümü başka bir başlık altında belirtmiştim. Tekrar olmaması için linki veriyorum: www.akpartiforum.com/index.php?topic=8782.0 |
abdullah gül aday ama başbakanın yaptığı şey hiç hoşuma gitmiyor niye kıvırtıyosun erkek gibi çık söylesene adayımız budur diye son dakkayı beklemekle hata yapıyor
kanımca |
Şimdiye kadar biz eşinin baş açık olan birine sen c.başkanı olamassın demedik demeyede hakkımız yok ama aynı zamanda onlarında baş örtülü eşlere bir sözleri olmamalı.Siz Atatürkçü değilmidiniz ? eğer eşinin başı örtülü biri c.başkanı olamıyosa Eğer bu laikliğe uymuyorsa laikliği ilan eden Atamız aslında laik değilmiş,ben bunu anlarım burdan.Hangi ülkede yaşıyoruz bu ülkenin dini ne ama bazılarının söylediği şeye bak.Eğer benim anamın baş örtüsü laikliği bozuyosa olmasın öğle laiklik.Bunlar yakında eşin abdest alıyosa sen c.başkanı olamassın laikliğimizi bozar vallahi derlerse şaşırmayalım.Ama başka neden gösterin bize a bizde saygı duyalım ama böyle kutsal bir değerimizi neden yerine koymayın saygı dahi göstermeyiz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
geç kalmamak lazım
|
Bir tartışmayı da böylelikle geride bırakmış olduk
Forumun tozlu raflarına kaldırdık Demek ki GÜL aday olurmuş BAL gibi olurmuş, Kendisi aday olarak bunu gösterdi Ama Erdoğan çok zekice bir taktik izledi, onları tahrik etmeden usulca gösteriye ve şova kaçmadan nazik bir metodla Gülü Çankayaya gönderdi.. Uğurlar OLA!! |
Alıntı:
sen nerelere gittin bakalım? |
APTULLAH GÜL 7 AYDIR CUMHURBAŞKANI 20 GEÇİK ÜLKEYE GİTTİ.PEKİ SAYIN SEZER KAÇ TANE ÜLKEYE GİTTİ.DAHA DOĞRUSU 7 YILDA NELER YAPTI.CEVAP YOK.AMA İNŞALLAH APTULLAH GÜL GÜL GİBİ CUMHURBAŞKANI OLMAYA DEVAM EDECEK.
|
All times are GMT +3. The time now is 15:01. |