![]() |
Fethullah Gülen'den kapatilma konusuna ilk yorum
Ak Parti'nin kapatılmaması yönünde alınan kararın ardından Fethullah Gülen'den de bir açıklama geldi.
Gülen'in demokrasi ve hukuk vurgusu yaptığı açıklaması şöyle; “Anayasa mahkememizin aldığı karar, uzun zamandan beri devam eden sertliklerin, gerilimlerin ve çalkantıların bitmesine vesile oldu. Ülkemiz maddi ve manevi açıdan rahatlığa kavuştu. Türkiye'de demokrasi ve hukukun üstünlüğü bir kere daha teyit edilmiş oldu. Kararın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” samanyoluhaber |
Amin :)
|
amin
|
Hocamin bu duasini ictenlikle "amin" diyorum..
|
amiiiinn
|
AmiN.. :)
|
amin amin amin...
|
" ... Birgün Anlarsın ... " diye bir söz eklemiş kardeşimiz imza bölümüne, " Birgün Hocamızı anlamaları " duası ile, ( Anlamayanların )
VesseLam |
AMİN! ... :)
|
AMİN!!! :)
|
amin
|
asrın TÜRK'üne SeLaM oLsUn.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada yoldan cok sapmissin dikkat et kayaya carparsin! |
simdi "kivirnmayi" birakta, belgeleri aktar bakalim buraya yada cik bir kez olsun adamlik yap özür dile ;)
|
Alıntı:
isiniz gücünüz yalan, dolan, iftira Rabbim sizin gibi densizlere firsat vermesin, siz aramiza nifak tohumlari ekmeye calisan, dinimizi kendi egolariniza tatmin eden insanalrsiniz! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yavv Burayıdamı Pisledin? Ben Saadet'lileri sevmeye çalışıyorum.. bumlar diyorki yok arkadaş bizi sevmeyin biz CaHP'nin güdümündeyiz diyorlar.. Haa Size bi fikrim var, Latif Abim de artık CaHP'nin güdübünde çalışıyor birleşin belki % 3 oy alırsınız belki.. |
sendemi yoksa google'ye göre hareket ediyon.senin yalçınkaya ile akrabalığın var mı?iddalarınız tutuyor da birbirinizle ondan :-X
|
aaaammmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn amin
selamet konuyu kirletmeyelim lütfen hocamız güzel yorumunu esirgememiş bize amin demek düşer bu vakitten sonra artık. Sevmeye çalışıyorum sizi ama yapmayım saadetçiler yapmayın bu gidişatla milleti hep soğutacaksınız kendinizden |
Alıntı:
|
Sayın Hocaefendinin bu mesajına tüm kalbi muhabbetimle AMİN diyorum...
Savcı göreveeee Nerdesin?(yoksa hala şokta mısın ;D) Bak F.Gülen Hocaefendi bir mesaj yayınlamış.Hemen deliller içine al ve mahkemeye başvurunu yap... hhhhhaaaaaa hhhhaaaaa huuuhaaaaaa :D :D :D |
Alıntı:
:D |
Alıntı:
benim gözümde sen o milli cözümcülerden farksizsin ülkemizin istikrarina kasteden, müslümanlarin arasina nifak tohumu eken, islami kirleten, zararli bir parazitsin.. senin gibilerin sayisi azaldikca sp ye sevgi artacaktir, az kaldi kökünüz kuruyacak arabozucu insanlar! |
All times are GMT +3. The time now is 17:31. |