![]() |
Protesto edilen konular neden kilitleniyor
Forumdaki hükümete ve Ak Parti lilere yapılan tüm eleştiriler hakaret sayılıyor ve konu kilitleniyor.
Ve gerçekten bu forumda körü körüne bir fikri savunanlar var. gerçekleri görmekten çok aciz insanlar var. YAnlışa doğru diyenler var. ÖNceden abd karşıtı olanlar Erbakan'ın yanında BÜYÜK ŞEYTAN AMERİKA diyenler şimdi neden abd yi savunuyorlar. abdeye destek oluyorlar. Gözünüz görmüyorsada kulağınızdamı duymuyor kardeşler. |
PROTESTO EDİLEN KONULAR NEDEN KİLİTLENİYOR
Arkadaşım mesaj sayın bile daha 3...Hangi ara forumu bu kadar inceleyebildin merak ettim doğrusu
|
Alıntı:
|
mesaj sayıma niye takıldınki
konuya cevap versene |
Aynı konudan onlarca olduğu için olabilir,kurallara uymadığı için olabilir,gereksiz bulunduğu için olabilir,kopyala-yapıştır olduğu için olabilir,konuyu açan kişi pofpoflanmış olduğu için olabilir.
Mesela bu konuyu gereksiz bulduğumdan ve başlığı büyük harfle yazdığından dolayı silmek üzere kilitliyorum. Kuralları okuduktan sonra kurallara göre konu açarsan konular silinmez. Cevabını aldığını düşünüyorum. |
Buyur de bakalım ne diceksen ;)
|
sana sorayim o zaman sen neden defalarca banlandigin halde yüzsüz sekilde gelip ayni konulari aciyorsun hic mi delikanlilik yok sizde? neden tükürdügünüzü yaliyorsunuz!
|
neden akpartiye ya da hükümete yapılan eleştirel mesajlar içeren konular kilitleniyor.
bunu öğrenmek istedim. yani hemen tükaka yapmanın mantığı ne böyle yaparak gerçekten soğutuyorsunuz insanı |
Alıntı:
küfür olamyan mesajlar silinmiyor uydurmayalım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
delikanlılığı senden öğrenecek değiliz. |
Konuyu kilitleyen her kimse sebebi yazıp konuyu kilitler.Ak parti karşıtı konu diye hiç bir konu kilitlemez.
Burası chp sitesi değil,muhalefetle veya kartel medyasının haberleri paylaşılır,ak partinin eleştirilmesine izin verilir. İnsanlık dışı hareketlerde bulunan veya konu amacından saptığı zaman konular kilitlenir ;) |
Alıntı:
|
senin gibi akpartililer olduğuna inanasım gelmiyor
bide nickine demokrat yazmışsın bence değiştir diktatör yap |
Ahmet abi niye her glen sana sataşıyor 8) çok mu yaktın canlarını 8)
|
ABD yi ne zaman korumuşuz destek vermişiz...?
|
Alıntı:
Önce takip et öğren.. |
Alıntı:
Hun-yabgu, Orhun-nutuk-Kuran, ümmü semele,milli mücahide, kemalist59 ve şu an aklıma gelmeyen bir çok kişi.. Örnek verdiğim üyeler forumda aşağılayıcı,tahrik edici ve yasak olmayan yorumları paylaştıkları için kendileriyle bir problemimiz yok.. Ama ,hakaret,gereksiz protesto ve başka partilerin reklamı gibi hataları olursa cezalandırılırlar.. Siz daha yeni üyesiniz ve neden ,nerden,nasıl bu kanıya vardınız anlam veremedim.. Ak parti forum fikirlerini ADAM igib savunan hiç kimseyi engellemez..Bilakis saygı duyar..Fikirlerinizi ADAM gibi savunun bizlerde size saygı gösterelim..Foruma fitne çıkarmaya,kendi partilerinizin reklamını yapmaya gelirseniz,ve değer verdiğimiz partimize hakaret ederseniz,iftira ederseniz cezalandırılmanız kaçınılmaz olacaktır.. |
Canım benim ya bunun kuyruk acısı var sanırım...Arkadaşım konun mu kitlendi yoksa...
|
Üf sıkıldım sizlerden adam akıllı devlet sorunlarını konuşacak seviyeli bir şekilde tartışacak insanlar istiyorum...
Siz gibi iftiracıları değil |
Amerikayımı korumuşuz.. yok artık. benim bi eski mesajlarımı kontrol edin heleki savaş konusunda
|
Gözümüz ve kulağımız yokmuş. En önemlisi bundan heberimiz de yokmuş. ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu konuda benim de şikayetim var.maruzatımı forum yöneticilerine özelden yazmak yerine hazır böyle bir konu başlığı açılmış aleni yazayım istedim. akrep hayvanı nalan diye bir konu açmıştım.akrep hayvanı nalan hanımefendi köpeğine hz peygamberin eşlerinden olan ayşe anamızın ismini vermiş.bende bunu hakettiği uslupla protesto etmek amacıyla bir konu açtım. kadın zaten akrep lakabı kullanarak kendini hayvan sınıfında kabul ediyor.forum yönetimi neden benim tepki şeklimi uygun görmeyip konu başlığımda hayvanı kısmını noktaladı merak etmekteyim? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kısasa kısas derler bizim buralarda.madem benim kutsalıma hayvan muamelesi yaptı,bende ona hayvan muamelesi yaparım. sizi niye bu kadar rahatysız ediyor bilmiyorum.her şeye müsama göstermeyeceksin sayın arkadaşım.sizin kafanıza göre iş yaparsak hz muhammed in karikatürünü de çizerler,chp li suratsızın biri çıkar peygambere hac ibadetine de azına geleni söyler.biraz caydırıcı olalım.en azından aleviler kadar. |
Alıntı:
2. hz muhammed değil arkadaşım... Hz. Muhammed(S.A.V) :-* |
Forum kurallarına uygun olmadığı için ''hayvanı'' kelimesi silindi :-*
Hz. Muhammed(S.A.V) demişken,Hazret-i Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi Ve Sellem, demek daha güzel bence Osmancım :-* |
Alıntı:
yazının fikir boyutuyla değil,yazının yazılış tarzıyla ilgilenmen senin nasıl biri olduğunu zaten bana anlatıyor.hz peygamberin ismi duyulduğuında salavat getirmeyi zaten bilmeyen yok.bunu illaki yazmaya da gerek yok.hazreti diye hitap etmek zaten bir saygı unsurudur orada. |
kardes sana sunu sormak isterim sadece "seni isiran köpegi sende kisas olsun diye isirmak zorunda misin!"
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaslar herkesi www.chpgenclik.com sitesine bekliyorum, cunku bu forumda hic kimseyi onaylamiyorlar >:(
|
Alıntı:
|
valla ben konya daki facia ile ilgili sansürlemere olan elestirimi yazdım sayfayı eniledim paaat gitmis. Konuya su anda bile 10 mesaj yazildi bilgi maili geliyor ama bkaiyorum hala aynı duruyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 05:03. |