![]() |
TBMM Başkanı Köksal Toptan...
Meclis Başkanlığı seçimiyle ilgili son gelişme.. AK Parti yönetimi Meclis Başkanlığı'na Bartın milletvekili ve eski Milli Eğitim Bakanı Köksal Toptan'ı aday göstermeye karar verdi...
www.cafesiyaset.com sitesinin haberine göre; AK Parti yönetimi Meclis Başkanlığı'na Bartın milletvekili ve eski Milli Eğitim Bakanı Köksal Toptan'ı aday göstermeye karar verdi... Hayırlısı inşallah... |
bülent beg iyiydi
|
Ynt: TBMM Başkanı Köksal Toptan...
iyiydi ama daha fazla tarafsız kalamaz artık meclis başkanlığın da,
ayrıca dobra dobra konuşan siyasilere de ihtiyacımız var. oda bülent arınç .. onun sözleri bazılarna çok fena dokunuyor bunlarda gerekli artık hep susmaya gerek yok adalet bakanı inşallah... ne de olsa manisalı ya ;D |
O kadar Zeki bir insanı Meclis Başkanı yapıp harcamak biraz saçma. Eeee Tabi Manisalı :D
|
Bülent Arınç bence içişleri bakanlığı zannediyorum..
meclis başkanıda hayırlı olsun diyelim.. |
BİR DÜZELTME YAPMA GEREĞİ DUYDUM.KÖKSAL TOPTAN BARTIN DEĞİL ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ.AYRICA BİR BARTINLI OLARAK MECLİS BAŞKANI OLMASINDAN GURUR DUYUYORUM.BARTINA YAPTIĞI HİZMETLER UNUTULAMAZ.
|
bülent arınç adalet bakanlığını istiyormuş hayırlısı olsun destekliyoruz
|
Alıntı:
|
Hemde Çok yakışır..
|
arınç bencede çok değerli bi siyasetçi...artık bakanlklk alır....adalet olur inş..
|
Alıntı:
|
adalet olsun:D Köksal Toptan'a gelince yeni dönem için yeni isim.Bülent arınç iyiydi ama 2.dönemde tekrar olmaması daha mantıklı bence
|
Alıntı:
|
iç işleri bence çok iyi olur Bülent arınç için
|
Yahu hangi haber sitesi demişse yalan söylemiş.. Sayın Recep Tayyip Erdoğan tüm gün Irak başbakanı ile görüştü ne ara aldılar bu kararı ?? Bugün gün içerisinde yapılacak toplantıyla belli olacak her şey. Zaten gece 24:00'a kadar da başvuru süresi var. Ben açıkcası Cemil Çiçek'i bekliyorum aday olarak..
|
aday bugün belli olacak ama sayin toptan da muhtemel adaylar arasinda..
bu görevi layikiyla yapar sayin toptan ondan hic bir süphemiz yok acickasi ben bu dönem sayin bülent beyin bir icraci bakanlikta görev almasini bekliyorum.. ya ic isleri yada adalet bakanligi ona verilmeli..sayin bülent beyin sade bir milletvekili olmasi acikcasi bana dokunur..cünkü daha kendisinin bu ülkeye verecegi cok sey var.. |
kesinleşti mi köksal toptan??
kesinleşmediyse ben hala cemil çiçek olacak diyorum ama kesinse hayırlı uğurlu olsun.. |
Alıntı:
|
Hayırlı olsun artık
|
vatana millete hayırlı olsun.. allah utandırmasın
|
tepki çekmemek için bir taqtiq
devletin en üst 3 kademesinden biri fire verdi bu gereqliydi |
Alıntı:
Ayrıntılar Dolmabahçede ;) |
Arınç cumhurbaşkanı :D durum 1-1 olsun diye :D
İşin şakası bi yana meclis başkanlığının böyle olması pek bişeyi değiştirmiyecek zaten ülke yönetimde çok büyük etkisi olan bi makam değil önemli olan cumhurbaşkanlığı o da Sn. köksal toptan ın meclis başkanı olmasıyla sn. abdullah gülün olması kesinleşmiş gibidir ;) |
iyi bi tespit işi kolaylaştırmaq için :D
|
Köksal Toptan'ın Meclis Başkanlığı tüm ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olsun...
Bence deBülent Arınç için bir dönem meclis başkanlığı yeterliydi. Zira kendisi aktif siyaseti çok seven bir kişi ve tarafsızlık ilkesinden dolayı 5 yıldır çıkıp bir açıklama yapmıyordu... Bence Bülent Bey hükümet sözcülüğü yapabilir... Ancak kendisi hangi bakanlığa getirilir o okonuda pek bir önsezim yok... tüm ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olsun... Saygılarımla |
Alıntı:
|
Hayırlı olsun Köksal Toptan merkez sağdan geldi partimize yeni oluşumun bir parçasıydı..450 oy alması çok önemli bu ne kadar isabetli bi isimin seçildiğinin kanıtıdır Ülkemize hayırlı olsun..
|
Köksal TOPTAN ın başkanlığını kutlar Hayırlara vesile olmasını dilerim...
|
meclisi en iyi şekilde temsil edeceğinden eminim hayırlı olsun
|
bu seçim hayrlı olsn inş..dede de olmş bugün..2 sevnç bir arada..
|
Alıntı:
|
GÜSEL OLDU
|
başbakanımızın güvendiği bir isim.Allah yardımcıları olsun..
|
Köksal Toptan için ve meclis için hayırlı olsun. Görevinde başarılar dilerim.
|
Alıntı:
iki haftadır bundan bahsediyorum forum da::D tek endişem şu...Keşke Köksal toptan 3. turda sadece AK Parti oyları ile seçilseydi.. |
All times are GMT +3. The time now is 17:39. |