![]() |
***Ağustos Ayı için Enler Sona Ermiştir***
==+._*~ Ağustos Ayı için Enler ~*_.+=- Her kategoriye en fazla "5" kişi yazabilirsiniz (illa 5 yazin demiyoruz 1 kisi yazmak isteyen 1 kisi yazabilir *-*). Hepinizin katılımı bizim için önemli. Katılımınızı bekliyoruz. :) En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Nick: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... [size=13pt] Konuda ancak En'ler için teşekkür mesajı yazılabilir..Onun dışındaki sohbet amaçlı ve ikili atışma içeren mesajlar silinecektir.. |
==+._*~ Ağustos Ayı için Enler ~*_.+=-
En Aktif Üye: duyguseli
En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: En Çok Rastladığınız Üye: Düş.., TRKN, Deniz.Feneri, yalcin, Askı İlahi En Fanatik Üye: Parantez, kartaliCe En Tatlı Başbelası üye: En Geveze Üye: cilik En Karizmatik Üye: En Kibar Üye: politikaci En Komik Üye: En Daimi Üye: Ak Kelebek, ozgurtutsak, KaraEsref En Paylaşımcı Üye: duyguseli, politikaci, bilgi mudavimi, yalcin, ümmü seleme En Sevimli Üye: eddie, oturanboga, Ak Cengaver En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: cilik, cartman En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: oguzdesouza, Rahmanin Kulu, ha_lee, Mcht Ln En iyi İmza: Parantez En iyi Nick: Kirik Cocuk, kartaliCe En Efendi Üye: taya, efser En Muhalefet üye: maviinsan, Aşkı İlahi, ümmü seleme En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: Yaren En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: bilgi mudavimi En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: murat kurt, Deniz. Feneri En Yeteneğini yansıtan üye: TRKN |
teşekkürler enlerinde bana da yer verdiğin için (: |
Alıntı:
|
Kafes teşekkür ederim enlerinde yer verdiğin için
|
teşekkürler kafes
|
İcimdeki heyecanı hissetmisin tesekkurler kafes :)
|
Ben tesekkur ederim arkadaslar :)
Hepinizden enleri bekliyoruz, bu forumu forum yapan paylasimlarimiz. |
ben yapmamaya yemin etmiştim o açıdan yapamam :(
|
Alıntı:
politikacı tövbe eder, 3 gün oruç tutarsın... :) |
Alıntı:
|
teşekkürler kafes 8)
|
Alıntı:
Teşekkürler :) |
kafes teşekkürler layık gördüğün için listene +
|
En Aktif Üye: ....... : kafes, ümmü seleme, politikacı, cartman
En Ciddi Üye: .......: ümmü seleme En Çok Rastladığınız Üye: .......: kafes, politikacı, düş, objektif, çilik En Fanatik Üye: .......: oturanboğa(tek geçerim üstüne fanatik yoktur) En Tatlı Başbelası üye: ....... : oturanboğa, duyguseli En Karizmatik Üye: ....... : kafes En Kibar Üye: .......: kafes, bilgi müdavimi, duyguseli En Komik Üye: .......: oturanboğa En Daimi Üye: ....... : ümmü seleme politikacı, kafes, ak kelebek En Paylaşımcı Üye: .......: hüdaverdi, akmehmetakif:), En Sevimli Üye: .......: politikacı, badeesna En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: .......:politikacı En Sabırlı Üye: ....... : yalçın En Sakin Üye: .......: yalçın,akkelebek,karaeşref En iyi İmza: .......: isaura, oturanboğa En iyi Nick: .......:oturanboğa, objektif En Efendi Üye: .......: yalçın, akkelebek, karaeşref En Milliyetçi üye: .......: hun yabgu En iyi Yorum yapan Üye: .......: oturanboğa, politikacı, yalçın, hüdaverdi, hipermuhafazakar_sağlıkçı En Kendine güvenen Üye: .......: politikacı, bilgimüdavimi En Anlaşılamaz üye: .......: ben(anlayan nasıl anlıyor bana da anlatsın:) ) En Anlaşılır üye: .......: kafes, yalçın En Yeteneğini yansıtan üye: .......: kafes Utanmasam kafes ve politikacının ismini her yere yazardım.. bu son enlerim.. zaten daha önce de sadece 1 kez hazırlamıştım. O liste daha kalabalıktı.. |
canım benim teşekkür ediyorum sana. :-[... ama bu son enlerim derken?
|
Alıntı:
|
ay benimde yüreğim höpledi son kez yazcam deyince gidiyorsun filen diye :)
|
eddie enlerdeki objektif hangisi benmi ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
edim sana bendende + canım..yüzümü güldürdüğün için
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eddie cok onur duydum; cok tesekkurler :) +
|
Tesekkürler eddie kardesım :)
|
edi,,kafes teşekkür ederim...ellerinize sağlık...kafescim sana +..ediye yok :D
|
Enlerinde yer alabildiğim için çok mutlu oldum Eddie :) +1
|
en çok rastlanan üye olmuşum 2 kez ;D
yeni olmama ragmen listenize dahil ettiğiniz için tesekkürler kafes ve eddie ::) |
En Aktif Üye: Sİyah gülüm
En Yardımsever Üye: :o En Ciddi Üye:hüdaverdi En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: oğuz En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: çilik ( ben konuşturuyorum onu) :D En Karizmatik Üye: bade esna En Kibar Üye: Karaeşref En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ümmü seleme En Paylaşımcı Üye: kafes En Sevimli Üye: eddie En Sinirli Üye: En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ak kelebek....... En Sakin Üye: neşe En iyi İmza: ....... En iyi Nick: oturanboğa En Efendi Üye: Karaeşref En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: bilgi mudavimi En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye:politikaci En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: deniz feneri En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: neşe En Yeteneğini yansıtan üye: Geleceğin cumhurbaşkanı çilikk 8) YAPMIŞ OLMAK İÇİN YAPTIMMM.HERKESİ BİRKEZ YAZDIMM :-* Bİ KİŞİYE SÖYLEMİŞTİM HER YERE YAZICAM DİYE.AMA BEN HERKESİ TEK TEK YAZDIM AFFOLA BURDAN ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM SENDEN.. BU ENLERİMİN CİDDİ OLMADIĞINI SENDE BİLİYORSUN. SANA BURDAN KUCAK DOLUSU SEVGİLER CANIM :-[ |
değişikliik :)
|
Teşekkürler policim :-[
|
gevezeymişim öle olsun :( :( :P
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
el çiki çiki
Bu forumdaki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na gelsin bu başlıktan hemdee :) (yanlış anlaşılmasın.Başlıkları karıştırma filen değil tamamen zevk meselesi) :D :D |
Alıntı:
başbakanım çok şımartınız bugün beni ama ;D ;D |
All times are GMT +3. The time now is 10:44. |