![]() |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Şarkıcımız genellikle alevi kardeşlerimizin olduğu ortamlarda şarkısını söyler bilirdik amma...Cumhuriyet Mitingleri'nin vazgeçilmez ismi Edip Akbayram'ın "Koma Agire Jiyan", "Rojin", "Aziz Weysi", "MC Zagros", "Govenda Zilan" ve "Kürt Halk Danslarının" ile birlikte sahne aldı. Akbayram'ın bulunduğu sahnenin hemen önünde bu sefer "Biji Serok Apo, Biji Öcalan" (Apo Çok Yaşa) sloganları atıldı. Ve bu sefer Akbayram'ın şarkıları ile ellerinde bölücü örgüt PKK'nın sözde bayrakları olan p.. coştu. Konserde teröristbaşı Öcalan'ın posterleri elerde salandı bu amcamız da tandoğanda elinde bayrak ve mikrafon vatan için bayrak salladı!!! http://www.youtube.com/watch?v=s4tbsdu1HZc http://img482.imageshack.us/img482/4488/ediprm3.png |
Ynt: PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
ya bırakın o şerefsizleri
|
Bilmeyenler öğrensin ;)
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
böyle kişiler hakkında bilgiler forumumuza eklenmeli |
Alıntı:
Bizler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamalıyız...Diğerleri gibi taraftar hiç olmamalıyız.. Karşımızdakilerin kimler olduğunu tanımamız ve birikim sahibi olmamız gerekir diye düşünüyorum... saygılar ;) |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
3 renkli bi bez parçasının altında şarkı söyleyen Gelipte Bizim tertemiz bayrağımızın altında şarkı söyleyemez..Bu Adamı kılım kadar sevmiyorum nefret ediyorum..
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
sarkilarini severek dinledigim ama sahsindan hic hazzetmedigim bir sahistir sayin akbayram..
acikcasi önceleri demokrat olarak bilirdim..kültürlerin kardesligi adina konserlerde bulundugunu sanirdim ama son dönemlerde ipligi piyasaya ciktiktan sonra amacinin sanat yapmaktan baska seyler oldugunu anladim.. |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
ya böyle sanatçı bozuntuları bu ülkeden ekmek yiyorlar.besle kargayı oysun gözünü..
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Etiketi belli olan malı tandoğan vitrininde sergileyerek mitinglerin kime hizmet ettiği daha iyi görülmüş oldu eminim ki bir çok kişi o mitinglere katıldıklarından dolayı pişmandır ;)
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Bir ikinciside Ahmet Kaya...
|
Ahmet Kaya mitingde bayrak sallamaz dı en azından..
REngi belli idi... |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Sarkılarında seni özledik(apo) demesi yeterli benim için.
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
pkk bayragı onunde konser vermıstı sanırsam
|
Alıntı:
Meydanlarda Türk bayrağı sallayan iki yüzlülere tercih ederim... |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Haklısın.
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
konu acilmisken sormadan gecemeyecegim arkadaslar..aranizda ahmet kaya dinlemeyen var mi ?
konuyu suraya tasiyacagim milliyetci gecinenlerin en fazla dinledigi sanatcilar kimler acaba.. son bir soru daha acaba yukaridaki sebebler bu sanatcilari dinlememize engel mi? acik konusayim selda bagcan, edip akbayram, ahmet kaya, ferhat tunc benim en fazla dinledigim sanatcilarin baslarinda gelir belki onlarin müzik tarzi bana hitap ettigindendir acaba bu nedenle vatan haini mi oluyoruz?? lütfen konu hakkinda doyurucu yorumlar yapalim.. |
Mavera,
Ben bikaç parçasını dinliyorum, özgün müzik br halk müziğini severim ve dinlerim.ahmet kayanın söyle ve şiire gazele parçalarını başka onun gibi söyleyen yok çok aradım bulamadım mesela. Dİnlemeye engel değil ama albümlerine para vermemek gerekiyo diye düşünenlerdenim.. |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Yukarda yazmış olduğum sözü şarkısında söyleyen birini dinlemek istemem.
Eğer ki gidip kasetini ya da cd sini alırsan o zaman ne olur bilemem.Çünkü onun kazandığı para belkide bir askerimizin sehit olmasına neden olacak.. |
Alıntı:
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Arkadaşım istediğini dinle ..
Bende Milliyetçi geçiniyorum bunda bi sorun varmı ?? Ben pinhani de dinlerim , Uğur Işılakda, Mustafa Sandalda Bunlar benim düşüncelerimi ne etkiler ne de değişmesine sebep olur..Orda saydığın tüm kişiler sabıkalı dinleyip dinlememek senin kararınSANAT YAPIYORLAR DİYE VATANA İHANET EDEMEZLER!!! .... |
Alıntı:
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
ben bugüne kadar onlarin hic birinin kasedine para vermedim..ama ben tam bir halk müzigi asigiyim kabul etsekte, etmesekte halk müzigi ve özgün müzik yapanlarin cogu belli bir kesimden geliyorlar... bakin simdi ismini sayacagim sanatcilarin müzigine hangimiz laf edebilir ancak ya ideolojileri ;) ahmet kaya, arif sag, selda bagcan, yavuz bingöl, edip akbayam, musa eroglu, belkis akkale, ferhat tunc.. ya bize hitap ediyor dedigimiz kesimde kimler var iki elin parmaklarini gecebilir mi ugur isilak, orhan hakalmaz... benim bahsettigim tabiki türk halk müzigi diger müzik dallarinda durumlar farkli.. ama benim onlarin parcalarini dinlemem onlarin ideolojilerini benimsiyorum anlamina gelmez..ben selda bagcandan sivasin yollari, ahmet kaya dan arka mahalle, edip akbayram dan aldirma gönül, yavuz bingölden kara tren, arif sag dan seher yelini dinleyince acaba onlarin ideolojilerini paylasmis mi oluyorum :-\ |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Dediğim gayet açık ...
Saydıklarının ideolojilerini benimsemezsin ama saydıklarının etiketleri belli zaten ... |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
buna bende dahil?? |
Alıntı:
Gerçi hiç indirmedim A:Kaya da sadece azeri türküsü şiire gazele ve söyle yi çok güzel söylüyor onu aldım arkadaştan. |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Ben sadece Ahmet Kaya ile Edip Akbayram'ı biliyorum onlardan olan.Bunlar dışında başka sanatcı yok mu?
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
NE TANDOĞAN,NE ÇAĞLAYAN
İNADINA RECEP TAYYİP ERDOĞAN... Alıntı:
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
nedense hepsinin cikisiyla, inisi bir oluyor..ben anlamiyorum neden ugur isilaklarin, orhan hakalmazlarin sayisi artmiyor..artsinda destek verelim.. ben türkü sever biriyim ve türküyü iyi söyleyen birinden dinlemek istiyorum sirf ayni görüsteyiz diye gidip birinin kasedini alip o igrenc yorumu dinlemek istemiyorum!.. |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Zara,Orhan Hakalmaz,Turan Engin,Bedia Akartürk
http://www.youtube.com/watch?v=ojixm...elated&search= |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
Alıntı:
partimizden milletvekili aday adayi olan kara trenin yazari ozhan eren ;).. |
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
DEĞERLİ FORUM ÜYELERİMİZ.LÜTFEN KIRICI,AĞIR SÖZLER SARFETMEYELİM BİRBİRİMİZE.
|
PROFİL 5. EDİP AKBAYRAM
ÖNCE pkk MİTİNGLERİNDE SONRA SÖZDE CUMHURİYET MİTİNGLERİNDE KESİN TUNCAY ÖZKAN ÇAĞIRMIŞTIR.
|
All times are GMT +3. The time now is 00:10. |