Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Kim? Kimdir? (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Adolf Hitler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4077)

Benide_Kapatın 08-09-2007 05:15

Adolf Hitler

Yaşasaydı ,22 Temmuzda meydanlarda ip sallayan bahçeli ye kesin oy verir di dediğim diktatör... ;D

Benide_Kapatın 08-09-2007 05:17

Ynt: Adolf Hitler

Adamın biri bir gün bir falcıya gider.
Falcı ona milyonlarca insanın ölümüne sebep olacağını söyler.
Bu aradada üç aylık ömrün kalmış der.
Falcıdan çıkan adam üç aylık ömrünün kalmasına üzülemez bile ben nasıl milyonlarca insanı öldürürüm.
Ben karıncayı bile incitmem der kendi kendine...
Düşünürken ilerde tren raylarında bir çocuk görür.
Çocuk raylarda oyun oynuyordur ve tren görünür.
Adam koşar çocuğu kaptığı gibi trenin önünden alır.
çocuğa sorar adın ne küçük. ???

çocuk cevap verir.

adolf.

akzeinebu 08-12-2007 14:49

Adolf Hitler

BAŞARILI VE ZEKİ BİR ASKER ASLINA BAKARSANIZ YAHUDİLERİN ŞUANDA MÜSLÜMANLARA YAPTIKLARINI GÖRDÜĞÜMDE KEŞKE DAHA FAZLASINI YAPSAYMIŞ ONLARA DİYE DÜŞÜNÜYORUM!

maviinsan 08-13-2007 18:40

Adolf Hitler

Alıntı:

BandırmaKadınKolları Nickli Üyeden Alıntı
BAŞARILI VE ZEKİ BİR ASKER ASLINA BAKARSANIZ YAHUDİLERİN ŞUANDA MÜSLÜMANLARA YAPTIKLARINI GÖRDÜĞÜMDE KEŞKE DAHA FAZLASINI YAPSAYMIŞ ONLARA DİYE DÜŞÜNÜYORUM!

Hitler'in başında bulunduğu devlet 6 milyon yahudiyi öldümüştür.Ancak bunun 4 katından fazla (25milyon civarı) Sovyet vatandaşını katletmiştir.Ki bunların içinde milyonlarca asyalı müslüman türk te vardır..Yani adam sadece yahudileri ortadan kaldırmadı..

Hitler'in başarılı ve zeki bir asker olduğuna da inanmıyorum.Sadece kısa süreli başarılar elde etmiştir.Ama nihayetinde yenildi.Ve yaptığı en büyük yanlış ta; daha batı cephesi kapanmadan Rusya'ya saldırması olmuştur.(1941).

maviinsan 08-13-2007 18:43

Adolf Hitler

Paris'ten Moskova'ya kadar Avrupayı dümdüz ettikten sonra yahudilerin yarısını ortadan kaldırması ve Saddam'dan daha erkekçe hayatına son vermesi hafif sempati yaratsa da (Ki kavgam adlı kitabı bir ara müthiş satıyordu) psikopat olduğunu bildiğimiz bir dikdatör...

fbayezit 08-17-2007 16:25

Adolf Hitler

Dünya'nın zeki ve acımasız liderlerinden..Tarihi değiştiren Avrupa'nın idolojisinde büyük değişikliklere sebep olmuş bir isim.. Daha önce Polonya'da Aushwitz ve Birkenau toplama kamplarını görmüş biri olarak Dünya'nın gelmiş geçmiş en gaddar ve bencil insanı diyebilirm.. Orada Yahudi ve Çingenelerin tam anlamıyla etinden sütünden ve yününden faydalandığını gözlerimle gördüm.. Saçlarını kazıdıkları Yahudilerin üzerlerine örttüğü battaniyeler kendi saçlarından yapılmış.. Hpsi gözler önünde.. İnsanlar binbir türlü bilimsel yada ilkel deneylere maruz kalmışlar.. Kısırlık için buldukları bir kimyasalı Yahudi kadınların rahimlerine yerleştirerek yumurtalarını yaktıkları bunlardan sadece biri..
Fakat Avrupa'da Adolf Hitlerin baslattıgı savas bugünkü yarı birleşmiş ve ortak hareket eden bir Avrupa doğmasına sebep olmuştur... Belki de tek olumlu yanı budur..

aheste 08-17-2007 16:34

Adolf Hitler

adam öldü kemikleri sizlıyo mu acaba..

maviinsan 08-17-2007 17:11

Adolf Hitler

Alıntı:

aheste Nickli Üyeden Alıntı
adam öldü kemikleri sizlıyo mu acaba..

bence daha beteri.Cehennemde kimbilir napıyodur şimdi?

aheste 08-17-2007 17:19

Adolf Hitler

kabir azabında iyi eğlenceler ona o zaman....

KARAHANLI 08-17-2007 19:40

Adolf Hitler

bildiğim kadarıyla kendisinin cesedi yakılmıştı, evi de harabe gibiymiş, kendisi bir "deli" idi bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır
Saygılarımla...

aslı 08-17-2007 19:53

Adolf Hitler

[quote=BandırmaKadınKolları ]
BAŞARILI VE ZEKİ BİR ASKER ASLINA BAKARSANIZ >:(
bence adolf hitler kötü bir insandır ve insanlığa kötü şeyler yapmıştır.

ama bu, yahudilerin bugün dünyaya özellikle ortadoğuya çektirdiklerinin karşılığı olarak kabul edilmemelidir.

hakemler bir önceki pozisyonu düşünerek sonraki pozisyon hakkında yorum yapamazlar. dünya konjöktürü de böyle izlenmelidir.

geçmişin çokça zarar gören masum sivili bugün geçmişte ona kötülük yapan insanın izinde ilerlemektedir ne yazık ki...

A tarafı kötü olunca B tarafı iyi olmak zorunda değildir! A'da B'de kötüdür.

maviinsan 08-17-2007 20:23

Adolf Hitler

ÇÖKÜŞ adlı filimde hayatının son 1 haftası ayrıntılarıyla anlatılmıştır

aslı 08-17-2007 20:27

Adolf Hitler

ben bundan 2 ay once dahoo sachsenhausen kampına gıttıgımde v oradakı o işkence fotolarını gordukten sonra bı fatıha okuma geregı bıle duymadım ona...

maviinsan 08-17-2007 20:28

Adolf Hitler

o hristiyan bile değil pagan.Nesine fatiha okucaktın ki?

aslı 08-17-2007 20:36

Adolf Hitler

Alıntı:

aslı Nickli Üyeden Alıntı
ben bundan 2 ay once dahoo sachsenhausen kampına gıttıgımde v oradakı o işkence fotolarını gordukten sonra bı fatıha okuma geregı bıle duymadım ona...

hrstyan pagan yahudı vs n olursa olsun bız muslumanız dolayısıyla okumaya sevkedıo yanlız sıfat bulmıyrm o sahsa....
http://img260.imageshack.us/img260/6963/img0248yk1.jpg
Shot with Canon PowerShot A640 at 2007-08-17

http://img265.imageshack.us/img265/6741/img0290xw7.jpg
Shot with Canon PowerShot A640 at 2007-08-17

akzeinebu 08-18-2007 11:26

Adolf Hitler

adamın yaptıkları yenilir yutulur cinsten değilmiş tamam ama Allah bile yahudiler için lanetlenmiş ırk diye bahsediyo ayrıca yahudilerin şimdi müslümanlara ne işkenceler yaptığını herkes çok iyi biliyo ve dünya buna sessiz kalıyor keşke hitler kökünden temizleseymiş!!! saygılarımla...

maviinsan 08-18-2007 15:56

Adolf Hitler

Alıntı:

BandırmaKadınKolları Nickli Üyeden Alıntı
adamın yaptıkları yenilir yutulur cinsten değilmiş tamam ama Allah bile yahudiler için lanetlenmiş ırk diye bahsediyo ayrıca yahudilerin şimdi müslümanlara ne işkenceler yaptığını herkes çok iyi biliyo ve dünya buna sessiz kalıyor keşke hitler kökünden temizleseymiş!!! saygılarımla...

Haklısın Bir işi yapçaksan ya hiç yapma yada sonuna kadar bitir

KARAHANLI 08-18-2007 18:49

Adolf Hitler

delidir ne yapsa yeridir derler ama :D

fbayezit 08-21-2007 16:13

Adolf Hitler

Dün bu zulmü yapanlar bize insanlık dersi vermeye calısmaktadır.. Ermeni soykırımına yönelik çalışmalara da önem vermeliyiz diye düşünüyorum... Bu sorun dış politikada en güçlü hükümet olarak bizim dönemimizde çözülmelidir aksi takdirde cok kötü sonuclarla karsılasabiliriz.. Zencileri köle yapan, Kızılderilileri reservationlara gönderen Amerika bile elinde bu tasarıyı koz olarak tutmaktadır...

maviinsan 08-21-2007 16:16

Adolf Hitler

kendi gözündeki merteği görmez.başkasının gözündeki çöpe bakar.

İşte batın anlayışı budur...

KARAHANLI 08-21-2007 21:41

Ermeni Sorunu

...

subcomandante 08-25-2007 05:57

Adolf Hitler

kendiside safkan olmayan zırtapoz...

fbayezit 09-09-2007 01:04

Adolf Hitler

Birgüğn yazarın biri Fransız arkadaşlarından birinin kendisine Fransanın milli sembolünün neden horoz olduğunu bilip bilmediğini sorar.. Yazarımız bilmediğiniz söyleyince "Kendi ayakları *** içindeyken başklarına karısan tek millet olduğu için" diye cevap vermiştir.. Almanlar da Fransızlar da kendilerini en az bizim onları bildiğimiz kadar bilmektedirler..

maviinsan 09-09-2007 23:53

Adolf Hitler

israil'in içinde bile hayranı olan birisi

aktürkiye 09-10-2007 03:13

Adolf Hitler

bence dünyanın en akıllı adamlarından biriymiş biliyomuş yahudilerin ilerde ne pislikler yapacağını temizlemek istemiş ama kökünden temizleseymiş keşke :D

süleyman-bin-muhammed 09-10-2007 03:14

Adolf Hitler

Alıntı:

aktürkiye Nickli Üyeden Alıntı
bence dünyanın en akıllı adamlarından biriymiş biliyomuş yahudilerin ilerde ne pislikler yapacağını temizlemek istemiş ama kökünden temizleseymiş keşke :D

ewet gayri müslimlerden en çok sevdiğim tarihi kişilik...

maviinsan 09-10-2007 03:15

Adolf Hitler

savaşı kazansaydı yapacaktı Ama sovyetlere saldırması sonunu getirdi

maviinsan 09-10-2007 03:16

Adolf Hitler

Alıntı:

süleyman-bin-muhammed Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kardeş.Hitler aynı zamanda milyonlarca orta asyalı müslüman türkü katletmiştir.ve bugünkü neonaziler yahudilerle beraber en çok müslümanlardan nefret eder

süleyman-bin-muhammed 09-10-2007 03:20

Adolf Hitler

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

süleyman-bin-muhammed Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kardeş.Hitler aynı zamanda milyonlarca orta asyalı müslüman türkü katletmiştir.ve bugünkü neonaziler yahudilerle beraber en çok müslümanlardan nefret eder

ne kadar katlederse etsin yahudiler kadar etmemiştir yüz yıllardır 10'larca peygamber milyonlarca masum insnı katletmişler den ona kıyasla söyledim sonuçta gayri müslim... küfür tek millettir..

maviinsan 09-10-2007 03:28

Adolf Hitler

2.dünya savaşında yaklaşık 50 milyon insan öldü.bunların sadece 6 milyonu yahudidir.Ve bu sayının yarısına yakını da(25-26 milyon) sovyet vatandaşıdır.Ve bunların içinde milyonlarca asyalı müslüman türk vardır
Öte yandan mesela polonya.nın 5'te 1'i öldü.Diğer doğu avrupa halklarını ,fransızları,ingilizleri ise saymıyorum Güzelim kentler varşova,minsk,kırım,kiev, sen petersburg,berlin , hepsi dümdüz oldu.milyonlarca suçsuz insan öldü. Onlar müslüman değildiler tamam ama sonuçta insandılar dimi? ???

süleyman-bin-muhammed 09-10-2007 03:31

Adolf Hitler

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
2.dünya savaşında yaklaşık 50 milyon insan öldü.bunların sadece 6 milyonu yahudidir.Ve bu sayının yarısına yakını da(25-26 milyon) sovyet vatandaşıdır.Ve bunların içinde milyonlarca asyalı müslüman türk vardır
Öte yandan mesela polonya.nın 5'te 1'i öldü.Diğer doğu avrupa halklarını ,fransızları,ingilizleri ise saymıyorum Güzelim kentler varşova,minsk,kırım,kiev, sen petersburg,berlin , hepsi dümdüz oldu.milyonlarca suçsuz insan öldü. Onlar müslüman değildiler tamam ama sonuçta insandılar dimi? ???

kesinlikle.. katılıyorum ... bir itrazım yok..

EpiVaTeS 09-11-2007 00:04

Adolf Hitler

Bir numaralı YAHUDİ düşmanı aynı benim gibi kankiyiz Hitlerle

maviinsan 09-11-2007 03:47

Adolf Hitler

Hitler sadece yahudi düşmanlığı ile ele alınmamalıdır.sosyal darvinizimi. ırkçılığı ve neler yapmak istediği ile ele almalıyız

KARAHANLI 09-11-2007 03:58

Adolf Hitler

...

maviinsan 09-11-2007 04:09

Adolf Hitler

zaten 2. dünya savaşı dünya açısından çok büyük bilimsel gelişmeye sebep olmuştur.atom bombası, penisilin vs..

süleyman-bin-muhammed 09-11-2007 04:42

Adolf Hitler

bu tank meselesi sonucu ülkemizin yetiştirdiği en büyük makine teknik prof. Necmettin Erbakanın İcadını almanlar geçmişten ders alarak patenti ile almışlar...

mohikan 09-18-2007 17:56

Adolf Hitler

yahudileri sevmez ki,bunu kavgam kitabında her zaman yineler.

" eğer yahudileri öldürürsem hem ülkeme hemde tanrıya iyilik yapmış olacağım. çünkü ülkemde ve bütün dünyadaki pisliklerin başını pisliğe girmeden önderlik eden tek millet yahudilerdir. "adolf hitler

Kafes 09-18-2007 18:40

Adolf Hitler

canidir.

akzeinebu 09-19-2007 12:31

Adolf Hitler

despot disiplinine hayran olduğum kişi her ne kadar cani olsada katliamlarına sıcak bakmasamda yahudileri hiç sevmediğimden iyi yapmış diyorum

akp4ever 09-19-2007 12:34

Adolf Hitler

kendisi avusturyalı olmasına rağmen-2.sınıf alman ırkı- hayatını saf alman ırkı oluşturmak için adamış bir insan. sonunu da kendi hazırlamıştır.

All times are GMT +3. The time now is 20:39.