![]() |
TV5'in Aydın Doğan'a Satıldı İddiası!
Kanal 7'nin Milli Görüş'ün elinden çıkmasından sonra yine halk desteğiyle kurulan TV5'te satıldı! Hem de bakın kime?
Başta gurbetçiler olmak üzere, halktan toplanan paralarla kurulan Kanal 7'nin elden çıkmasıyla yine halk desteğiyle kurulan TV5'te satıldı! Hem de bakın kime? TV5'in yeni sahibi hangi medya patronu oldu? Necmettin Erbakan tarafından kurdurulan TV5'i Aydın Doğan'ın aldığı haberi medya gündemine bomba gibi düştü. http://www.habervakti.com/resimler/s...akan-dogan.jpg Kanal uzun zamandır personel maaşını ödemede zorlanıyor ve reklam geliri çıtasını bir türlü yükseltemiyordu. Yaşanan bu olaylar sonucunda kanalı satmaya karar veren yöneticiler kanala talip olan Aydın Doğan ile görüşmeye başladı. Medyafaresi'ne gelen duyuma göre uzun ve sıkı pazarlıklar sonucu TV5 Aydın Doğan'ın oldu. İş bilmeyen idareciler! Milli Görüş, Kanal7 hezimetinden sonra bir hezimeti de TV5 ile yaşıyor... Ayladır alttan alta konuşulen TV5'in karasal yayın hakkının satışa çıkartıldığına dair iddialar bugün bazı haber sitelerinde gün yüzüne çıkınca, TV5 daha fazla sessiz kalamadı. MALKOÇ: İDDİALAR ASILSIZ MedyaFaresi adlı sitenin haberinde TV5'in Aydın Doğan'a satıldığına dair iddia üzerine Haber5'e açıklama yapan TV5 Yönetim Kurulu başkanı Şeref Malkoç, birçok grupla görüşmelerin devam ettiğini; ancak yapılan görüşmelerden herhangi bir karar alınmadığını söylerken "Haberler asılsızdır. Tüm patent ve lisans hakları kesinlikle el değiştirmedi... Eğer olursa satış işlemi yurtdışından bir gruba da olabilir" şeklinde konuştu. İDDİALAR YENİ DEĞİL Bundan iki ay önce bir TV5 çalışanı tarafından gündeme gelen iddialar artık bugün aleni konuşulmaya başladı. TV5'in Yusuf Kaplan'ın görevden alınmasının ardından gelen yayın akışındaki aksaklıklar ve maddi sorunlar iyice gün yüzüne çıkmaya başladı. TV5 çalışanları içlerinde bulunduğu maddi sıkıntıları çeşitli platformda gündeme getiriyorlardı. KANAL 7, MİRAS 7 OLDU! YA TV5 NE OLACAK? Hilal TV, Dost TV ve benzeri Muhafazakâr kanalların ardında Milli Görüş gibi güçlü bir kitle olmadığı halde yayınlarını takip dilecek kalitede tutuyor olmalarına karşın, TV5'in başarısız idareciler eli ile maddi çıkmaza sürüklenmesi en çok TV5 hissedarlarını ve Milli Görüşlüleri üzdü. Tepkilerini dile getiren TV5 hissedarları ve gurbetçiler, Kanal 7 hezimetinden sonra TV5'in karasal yayını ile ilgili satış haberlerinden çok rahatsız olduklarını dile getirdiler. İSTİFA ETSİNLER Şeref Malkoç’un açıklamasını başarısızlığın ilanı olarak değerlendiren Milli Görüşlüler, bu açıklamayı yapmak yerine sorumluların yapılabilecek en güzel şeyi yapıp istifa etmeleri gerektiğini vurguladılar. habervakti |
KANAL7'den Sonra Şimdi de TV5 Satıldı!
Ülke TV'ye bişey olmasın yeter bana.Ülke TV gibi bir kanal batarsa vay halimize.
Hilal TV'de izlenmesi gereken kanallardan bir tanesi. (Haber 7 isim değiştirip Ülke TV olmuştu.) |
Tv5 satılmadı
|
Bu haberin kaynağı olan habervakti'ni kınıyorum.
Yalan yanlış haberlerle çok kınanacak. En yalancı dindar haber porlatı HABERVAKTi Tıklayın yalan haberle tanışın |
....
Neyse, Hilal Tv 'ye bir şey olmasın yeter bana,, izlenmesi gereken ilk kanal diye düşünüyorum. |
Alıntı:
Allah afetsin. |
Alıntı:
Allah sizide Affetsin yalan haberi foruma ekliyorsunuz yazık hemde çok yazık.. |
Haberin asıl başlığı ''KANAL7'den Sonra Şimdi de TV5'',satıldı kelimesini ben ekledim.Kanalın izlenme oranı ortada,yayınlarının ne kadar düzensiz olduğuda ortada,kanalınıza sahip çıakrsanız satılmaz,çıkmazsanız doğan grubuda alır abdlilerde,sonra tuncay özkan gibi kim vurduya gidersiniz.
Kanalın satılmadığı haberin içinde yer alıyor ama yolun sonunda elbet satış var.Kanaltürk gibi satılacak kanalınız 'malesef'. |
Alıntı:
Haberin içeriği bile satıldı diyor.Habervakti'nin bir değil iki değil attığı iftira ve yalan haberler.... YAZIKLAR OLSUN |
Alıntı:
Siz eklemişsiniz öylemi haber portalınada mı siz eklediğiniz |
Alıntı:
Haberi 10 defa okuyup 1 yorum yapman lazım,yargısız infaz büyük suç. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tamam kardeşim satılmadı,içinin rahat olması için haber başlığını değiştiriyorum.Sende umarım suçlamalarından dolayı af dilersin Allah'tan.
|
Alıntı:
Sizi ve haber sitesini kınıyorum Yaptığınız yanlış hareketi halkı gören kafaya şaşarım Vesselam |
Bende bu şekilde bir haber göremedim. Gerçekten satıldımı haber ile ilgili bir link varmı?
|
Alıntı:
Tv5 yöneticileri bu haber yalanladı. |
Kına kardeşim,kınamakla bir şey olsaydı isteyen istediğini bin defa kınardı.
İncir çekirdeği hacmini dolduracak söylemlerde bulunabilseydin keşke,malesef siz milli görüşçülerin çoğu hep aynısınız.Ya onu bunu kınarsınız,ya sizden olmayan basını kınarsınız,ya insanların namazını imanını sorgularsınız,kendinizi üstün görürsünüz.O kadar çok sinir basmış ki sizi nefretinizi nasıl kusacağınızı dahi bilmiyorsunuz.Müslümansın,müslümanım,bu yüzden kardeşimsin,Allah afetsin,fesatlıktan uzak tutsun bizi. Erbakan'ın TV'si Aydın Doğan'ın Oldu http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=179323 TV5'i Aydın Doğan mı aldı http://www.ensonhaber.com/Medya/1455...n-mi-aldi.html TV5 Kime Satılıyor? http://www.haksozhaber.net/news_detail.php?id=4443 Alıntı:
|
Alıntı:
|
Satıldı ya da satılmadı bu kadar tartışmaya ne gerek var ?
TV 5'in nasıl bir kanal olduğu ortada |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:03. |